Föoldal
Remek főpróba az Eb-selejtezők előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Judit   
2006. August 17.
A-válogatottunk szerda este Grazban, barátságos mérkőzésen 2-1-re győzött Ausztria nemzeti csapata ellen. Csapatunk góljait Gera Zoltán és Horváth András szerezte. Bozsik Péter szövetségi kapitány elégedett az eredménnyel, s biztatónak tartja, hogy ellenfelünk csak kevés helyzetet tudott kialakítani.Az u-21-es csapat is 5-0-ra verte a finneket az Eb selejtezön!

A-válogatottunk szerda este Grazban, barátságos mérkőzésen 2-1-re győzött Ausztria nemzeti csapata ellen. Csapatunk góljait Gera Zoltán és Horváth András szerezte. Bozsik Péter szövetségi kapitány elégedett az eredménnyel, s biztatónak tartja, hogy ellenfelünk csak kevés helyzetet tudott kialakítani.

- Manchesterben, Anglia ellen jobb volt csapatunk játéka, most azonban eredményesebben futballoztunk, mint a háromoroszlánosok ellen tettük – nyilatkozta honlapunknak Bozsik Péter szövetségi kapitány. – Szerettem volna, hogy labdatartásban jobbak legyünk, de ez csak a mérkőzés egyes időszakaiban sikerült. Ennek az volt az oka, hogy az angolok nem próbáltak olyan agresszíven labdát szerezni, mint most az osztrákok – akik egyébként nagyjából azt játszották, amire számítottam is. Mindenképpen biztató, hogy Ausztriának alig volt helyzete, a szépítő gólt egy pontrúgás után szerezték az osztrákok.
A szövetségi kapitány elmondta még: kialakult az a huszonöt fős keret, amellyel nekivághatunk az Eb-selejtezőknek. Horváth András és Kabát Péter bekerülése azonban azt mutatja, hogy a válogatott ajtaja mindenki előtt nyitva áll, aki jól teljesít a bajnokikon, helyet kaphat a válogatottban.

 
< Előző   Következő >


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!