Föoldal
Bozsik: Nem érdekel mit mond Matthäus Nyomtatás E-mail
Írta: Banyesz   
2006. August 18.
Ma délután hazaérkezett Ausztriából a magyar labdarúgó-válogatott. A szövetségi kapitány láthatóan felszabadultan fogadta a gratulációkat és az újságírói kérdéseket. Egyetlen egyszer komolyodott el egy picit...

Bozsik Péter nem hallott Lothar Matthäus (képünkön) kritikai megjegyzéséről. Mint ismeretes, a magyar válogatott volt kapitánya az osztrák-magyar mérkőzés előtt azt nyilatkozta, hogy szerinte a házigazda fog nyerni, mert a magyar csapat védeleme nagyon lassú.

Utódja, Bozsik Péter nem hallotta a német szakember megjegyzését, de olyan nagyon nem is lepődött meg elődje megnyilvánulásán.

- Miért, mit mondott Matthäus? - kérdezett vissza a kapitány, amikor megkérdeztük tőle, mi a véleménye Lothar Matthäus kritikájáról - Hogy lassú lenne a védelmünk?! Nem hallottam, hogy ezt mondta volna, de őszintén szólva nem igazán érdekel mit mond Matthäus... - zárta rövidre a kapitány.

A magyar válogatott tegnap este - főként első félidei remek játékának köszönhetően - 2-1-re verte Ausztria legjobbjait, és ezzel véget vetettek a sógorok több, mint nyolc esztendőn át tartó grazi veretlenségének.

 
< Előző   Következő >


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!