Föoldal
Tíz magyarért szoríthatunk még az UEFA-kupában Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2006. August 25.
A tegnapi BL-sorsolás után ma összepárosították a kisebbik kupában talpon maradt nyolcvan együttest.
Összesen kilenc párosításban találunk magyar érdekeltséget. Dárdai Pál csapata a Schalke könnyű ellenfelet kapott, hiszen a Rudolf Gergelyt is a soraiban tudó másodosztályú Nancy-t fogadják. Sokkal nehezebb lesz a dolga Bodnár Lászlónak és Orosz Péternek a Salzburgban, hiszen az osztrák gárda a Premier Ligában szereplő Blackburn Rovers-t kapta. Ugyancsak nehéz ellenféllel néz szembe Sáfár Szabolcs csapata, az Austria Wien. Sáfárék a Legia Warszava-hoz utaznak. A Vincze Gábort is foglalkoztató ciprusi Etnikosznak a francia Lens jutott. Kabát Péter csapata, a Pasching Olaszországa, pontosabban a Livorno-hoz látogat, amely nem ígérkezik sétagaloppnak. Pikáns és abszolút háromesélyes párosításnak tűnik a Dinamo Zagreb és a Vadócz Krisztiánnal felálló Auxerre ütközete. Ugyancsak nem nevezhető lefutottnak a Slavia Praha és a Tottenham ütközete, Fülöp Mártonon biztosan nem múlik majd semmi.
 
< Előző   Következő >


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!