Föoldal
Nagy gyülés vagy a forradalom közeledik? Nyomtatás E-mail
Írta: Banyesz   
2006. September 04.
A kormány párt népszerüsége agusztusba az edigieknél nagyobb mértékbe csökkent és már 35% alá esett a népszerüségük!Közbe a fidesz népszerüsége már 56%-on van.Szeptember 23.-án gyülést szervez a fidesz a hösök terére és csatlakozot a szélsö jobb oldali miép-jobbik párt.Meg van az oka a kormánynak hogy féljen 23.átol!


Az mszp kormány párttol 10 000 biztos szavazo távozott az elmult héten és a fidesz 8000 biztos taggal bövül.Szeptember 23.-án lesz a nagy gyülés ahol sokak forradalomra készülnek mert nem birják a nagy terheket és a megszorito intézkedések sulyát,de a kormány nem állt meg most vezeti be a második megszorito intézkedését!A nagy gyülés elött két nappal a fiatalok tüntetnek utánuk az mszp szék háza elött a miép-jobbik és a tüntetések után a fiatalok és a szélsö jobb oldali pártok csatlakoznak a fidesz nagy gyüléséhez,közbe be jelentették a keresztény demokraták is hogy csatlakoznak!Sokan lesznek 23.án és nagyon valoszinü hogy a kormány nem fogja meg érni a 24.-ét! Sok sikert a tüntetéshez!Hajrá magyarok,hajrá magyarország!
Utolsó frissítés ( 2006. September 06. )
 
< Előző   Következő >


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!