Föoldal
Már Tarlós vezet Nyomtatás E-mail
Írta: IstiR   
2006. September 07.
A Fidesz támogatásával, de a főpolgármesteri posztért független jelöltként induló Tarlós behozta Demszky Gábor előnyét a Gallup közvélemény-kutató intézet legfrissebb felmérése szerint. Az SZDSZ-es szavazók igen alacsony arányban tartják alkalmasnak Demszkyt a vezetésre.

A fővárosi szavazópolgárok gyakorlatilag egyforma arányban tartják Demszky Gábort (36 százalék) és Tarlós Istvánt (35 százalék) alkalmas főpolgármester-jelöltnek, ám Demszkyvel kapcsolatban sokkal több az ellenérzés. Demszkyről a megkérdezettek 37, Tarlósról viszont csak 20 százaléka gondolja úgy, hogy nem alkalmas a posztra – derült ki a Gallup honlapján közölt eredményekből.

Arra kérdésre, hogy kit tartanak a legalkalmasabb jelöltnek Budapest vezetésére, a válaszadók 35 százaléka Demszky Gábort, 36 százaléka Tarlós Istvánt, 8 százaléka pedig Katona Kálmánt (MDF) nevezte meg.

A szavazási hajlandóság is nagyjából ebben az arányban oszlik meg: a budapestiek 35 százaléka Demszkyre adná voksát, ennél valamennyivel többen, 37 százalék Tarlósra, 8 százalék pedig Katona Kálmánra.

 
< Előző   Következő >


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!