Föoldal
Hirek
Már Tarlós vezet Nyomtatás E-mail
Írta: IstiR   
2006. September 07.
A Fidesz támogatásával, de a főpolgármesteri posztért független jelöltként induló Tarlós behozta Demszky Gábor előnyét a Gallup közvélemény-kutató intézet legfrissebb felmérése szerint. Az SZDSZ-es szavazók igen alacsony arányban tartják alkalmasnak Demszkyt a vezetésre.

Tovább...
 
Leminősítette Magyarországot a Világbank Nyomtatás E-mail
Írta: Banyesz   
2006. September 07.
Hátrébb csúszott Magyarország a Világbank vállalkozói környzetet vizsgáló listáján. A lista - amelynek jelenleg a 66. helyén áll az ország - azt vizsgálja, hogy mennyire kedvez az ország a vállalkozások beindításához és működtetéséhez
Tovább...
 
Fico: rasszizmus-ellenes fogadkozás a NATO felé Nyomtatás E-mail
Írta: Kinga   
2006. September 07.
Minden szélsőséges cselekedetet és jogsértést vizsgálni fog a szlovák kormány, és meg is bünteti a felelősöket - jelentette ki Robert Fico miniszterelnök csütörtökön Jaap de Hoop Scheffer NATO-főtitkárral Brüsszelben tartott sajtótájékoztatóján.

Tovább...
 
Idegenben győzött a magyar válogatott Nyomtatás E-mail
2006. September 07.
A norvégok elleni kudarc után összeszedte magát csapatunk, és idegenben győzte le a vártnál gyengébben teljesítő bosnyák válogatottat.

Tovább...
 
A bosnyákok ellen javíthat a Bozsik-csapat Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2006. September 06.
Habár nehezen feledhető a norvégok elleni csúfos, 4-1-es vereség, nincs idő keseregni, a magyar labdarúgó-válogatottnak szerda este már Bosznia-Hercegovinában kell helytállnia.
Tovább...
 
<< Első < Előző 81 82 83 84 85 86 87 88 89 Következő > Utolsó >>

Eredmények 721 - 729 / 793


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!