Föoldal
Hirek
"Demszky-pótló járat" a rendszer megbuktatásáért Nyomtatás E-mail
Írta: IstiR   
2006. August 23.
Demszky-pótló járatot indított a Budapest Társaság. Lányi András, a szervezet vezetője elmondta, hogy Budapest az elmúlt években lerongyolódott, és ezért nemcsak Demszky Gábort, hanem a pártokat és a teljes vezetést is le kell váltani.
Tovább...
 
Hatalmasat esett az Mszp népszerüsége augusztusba Nyomtatás E-mail
Írta: Banyesz   
2006. August 23.

Augusztusban elején tovább gyengültek a kormánypártok, a csalódottak átáramlása a Fideszhez ma már egyértelmű. Hasonló különbséget legutóbb az MSZP által elbukott európai választások után mért a Medián. (Kevéssel később Medgyessynek mennie kellett.) Orbán már a negyedik legnépszerűbb magyar politikus.
Tovább...
 
Sporttörténelmet írt a magyar kajak-kenu válogatott Nyomtatás E-mail
Írta: Kinga   
2006. August 22.
Minden szempontból a "legek" világbajnoksága volt a szegedi verseny: a magyarok 12 arany-, 2 ezüst- és négy bronzéremmel minden idők legjobb világbajnoki szereplését nyújtották - korábban 10 arany-, egy ezüst- és három bronzérem volt a rekord, amelyet 2003-ból szintén a mieink tartottak
.
Tovább...
 
Demszky alkalmatlan védelmi vezetőnek Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2006. August 22.
A Fővárosi Fidesz-MKDSZ frakció mély együttérzését fejezi ki a tegnapi tűzijáték-katasztrófa áldozatai hozzátartozóinak, sebesültjeinek. Nagyon köszönjük a mentősök, orvosok, tűzoltók, rendőrök kitartó segítségét és áldozatos munkáját a tragédia enyhítésében.
Tovább...
 
Gyurcsány a hónap végén konzultál a konvergenciaprogramról a pártelnökökkel Nyomtatás E-mail
Írta: Banyesz   
2006. August 22.
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök augusztus 29-én 15 órára hívta meg a parlamenti pártok elnökeit a konvergenciaprogram tervezetéről szóló konzultációra.
Tovább...
 
<< Első < Előző 81 82 83 84 85 86 87 88 89 Következő > Utolsó >>

Eredmények 766 - 774 / 793


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!