Föoldal
Hirek
Nem kérdezem, anyád hol szült világra... Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2007. July 20.
Áll egy vadonatúj kopjafa a Hargitán. Ha nem egy csillogó szemű fiúcskától - a legnagyobb lelkesedés hangján - hallottam volna, talán el sem hinném: 550-en állították. De lélekben ennél sokkal többen. És nem is emlékhely gyanánt, se lármafaként. Hálaadás és jelkép a Pap Jenő varsági fafaragó által készített emlékeztető: a szent királyunk, István megálmodta haza otthona a legárvábbaknak is.
Tovább...
 
Tizedével csökkent a főváros forgalma Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2007. July 20.
Bár sok autósnak úgy tűnik, nyáron sokkal kevesebb gépkocsi van a városban, a mérések szerint mindössze 10 százalékkal csökken a forgalom Budapest fontosabb útvonalain - mondta az InfoRádiónak Paróczy János, a Fővárosi Közterület-fenntartó Rt forgalomirányítási osztályvezetője.
Tovább...
 
Orbán: Magyarország nem teljesíti anyaországi kötelezettségeit Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2007. July 20.
A Fidesz elnöke szerint Magyarország továbbra sem teljesíti anyaországi szerepét, az ebből fakadó alkotmányos és emberiességi kötelezettségét a Kárpát-medencében élő magyar közösségekkel szemben. Orbán Viktor a tusnádfürdői XVIII. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor keretében találkozott a szlovákiai Magyar Koalíció Pártja elnökével is.


Tovább...
 
Alkotmányellenes Trianonra emlékezni? Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2007. July 19.
Az OVB nem szavazta meg a trianoni békediktátum évfordulójának nemzeti gyásznappá nyilvánításával kapcsolatos népszavazásról szóló kezdeményezést. A trianoni gyásznap elvetése 5:4-es arányt eredményezett. A koalíciós delegáltak szerint ugyanis az Alkotmánnyal ellentétes szellemiségű lenne egy ilyen jellegű gyásznap.
Tovább...
 
Erdélyt vissza! Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2007. July 19.
Ez aztán a bátor, a trianoni traumát lelkileg máig sem kiheverő erdélyi magyaroknak szóló markói új üzenet! És úgy fogjuk a mi Erdélyünket visszavenni, hogy ezentúl nem Bukarestben döntenek majd az erdélyiek sorsáról, hanem mi itt, e térségben egymás mellett élő magyarok, románok és németek (utóbbiak ugyan hol vannak már?).
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10 - 18 / 793


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!