Föoldal
Tölgyessy: Magyarország a világ egyik legelégedetlenebb nemzete Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2007. July 04.
E címmel ismertette tegnap a bécsi Die Presse budapesti tudósítójának írását arról, hogy egy évvel újraválasztása után mind szakértők E címmel ismertette tegnap a bécsi Die Presse budapesti tudósítójának írását arról, hogy egy évvel újraválasztása után mind szakértők, mind a lakosság megsemmisitő itéletet mond Gyurcsány Ferenc szocialista miniszterelnök munkájáról. A "Rossz kormánypolitika nyomot hagy a lakosságon - Gyurcsány Ferenc kormányfő a közvéleménykutatás mélypontján" alcímet viselő tudósításban Peter Bognar úgy véli, hogy Gyurcsány pozíciója megingott. A lapnak nyilatkozva Stumpf István, a Századvég Alapítvány elnöke úgy vélte: nagyon mély a szakadék a politikai osztály és a választók között.

A Die Presse Tölgyessy Pétert is idézi, aki szerint a magyar kormány rossz politikája már masszívan kihat a magyarok érzékenységére: "Ma már mi vagyunk a világ egyik legelégedetlenebb nemzete" - idézte a befolyásos osztrájk lap a magyar politikust. A Die Presse idézte Kornai János közgazdászt is, aki szerint úgy tűnik fel, hogy a kormány reformpolitikájának nincs világos célkitűzése.

 
< Előző   Következő >


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!