Föoldal
Romániai magyar EP-előválasztás? Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2007. July 26.
Nagy Zsolt, tisztségéből felfüggesztett távközlési és informatikai miniszter szerint előválasztással kellene eldönteni, hogy kik és milyen sorrendben kerüljenek az RMDSZ európai parlamenti képviselőjelölt-listájára. Az RMDSZ EP-listáján első helyen szereplő politikus ezt tegnap keltezett blogbejegyzésében fejtette ki. „Közösen megállapított kritériumrendszeren alapuló előválasztásokat kellene szervezni, amely segítségével az emberek is véleményt mondhatnának arról, hogy ki az a három személy, aki elsőként szerepeljen az RMDSZ EP-választási listáján – írja Nagy Zsolt, majd kihangsúlyozza: Természetesen személyre szóló választást."

Ez a megoldás szerinte garanciája lehet egy korrekt összefogásnak, amely során nem csak a személyek, de a különböző programok, elképzelések is ütközhetnek. Nagy elmondja még, hogy számára a jelöltség akkor fontos, ha ezzel segítheti az erdélyi érdeket, illetve ha ezzel hozzá tud járulni egy jó választási eredményhez.

 
< Előző   Következő >


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!