1992-ben alapították vállalkozásukat édesapjuk Dr. Hegedűs György irányításával.
A pincészet székhelye a hajdani koronázó és királyi városban, Székesfehérváron van. A szőlőművelés örökölt hagyomány, mely a székesfehérvári Öreghegyen kezdődött a XX. század elején.
A Késmárki utca végén volt Hegedűs Pista bácsi pincéje, „melyet a fél város ismert”. A mai pince és feldolgozó történelmi helyen, az 1222-es Aranybulla kihirdetésének helyt adó domb lábánál fekszik.
Jelenleg a Velencei-tó északi oldalán, az Etyek-Budai dombvidéken és a sörédi szőlőhegyen, a Móri borvidéken termelünk 6 hektáron egyes függönyös technológiával 6 fajta borszőlőt.
Gyermekkorban a nagyapától megtanult TISZTASÁG jelszót követve, a feldolgozás hagyományos rendben működik. A puttonyt felváltotta a szüretelő láda, így ma is gyorsan feldolgozásra kerül a szőlő. A szín léből minőségi borok, míg a préselésből és a vegyes fajtákból asztali bor készül. Felvásárlásból szintén hagyományos, áztatásos módon Zweigelt és Kékfrankos borok is találhatók a kínálatban.
A borok tárolása nemes acél és műanyag tartályokban történik, de még fellelhetők az ászokhordók is a pincében.
A megfelelő kezelések és minősítések után „sajátkezű” palackozást is végzünk, ezzel hosszabb ideig megőrizve arany és ezüst minősítésű boraink illatát és zamatát az Önök egészségére is.