HentaiSlayers
HentaiSlayers Ho-Ho-Ho Event

Üdvözlet Fanok!
Nemrég egy érdekes megkeresést kaptunk egy öreg piros hacukában óbégató fehérszakállas pasastól. Persze ahogy az lenni szokott mi mindenre nyitottak vagyunk és meghallgattuk mit is akar:

Üdvözletem HentaiSlayers!
Mivel nagy rajongója vagyok a munkásságuknak ezért szeretnék kérni egy kis segítséget önöktől, mivel hamarosan nehéz napok elé nézek és a kiadós munka után jól jönne egy kis plusz nézni való, lazulásként...


Nyilván a beszélgetés tovább folytatódott, szóval végül megvitattuk a dolgot és arra jutottunk, hogy titeket is be kell vonnunk. Tehát úgy döntöttünk, mivel jó fejek vagyunk így felajánlunk a fehér szakállas pasasnak egy plusz Hentai projektet a raktárunkból. Viszont itt kezdődött a probléma, mivel csóri öreg nem tudott választani így nektek kell segítenetek a döntésben. A feladat roppant egyszerű, bejelentkezés után a honlapunk főoldalán megjelenik 6 új Hentai projekt melyekre a jobb oldalt szavazhattok. Így pedig a gond letudva, hiszen amelyik címre többen szavaztok az a Hentai 2020.12.06-án meg fog jelenni! Végezetül pedig a szakállas öreg azt üzente: Aki szavaz az idén nem kap virgácsot! Kezdődjék hát a Ho-Ho-Ho Event!

Köszöntük a figyelmet!
HentaiSlayers Team
HentaiSlayers 200 felirat Pipa!

Üdvözlet Fanok!
Hát ismételten elérkeztünk egy aprócska mérföldkőhöz és úgy tűnik valamilyen isteni csoda folytán sikerült elérnünk a 200. magyar hentai feliratunkat is. Nyilván mi mind rettentően büszkék vagyunk erre az eredményre, hiszen a csapat minden tagja rengeteg munkát pakolt ezekbe a feliratokba! Ezért is van szükség ilyen hírekre, hiszen az eredmények sosem maguktól jönnek, hanem mindig a belefektetett idő és munka hozományai. Szóval nagy köszönet és tisztelet a csapat minden tagjának és persze mindenkinek aki támogatott minket!

Úgy gondoljuk, hogy 200 magyar hentai felirat után már nem kell magyarázkodnunk és nem nekünk kell bizonyítgatnunk, hiszen a referenciánk adott és bárki nyugodtan szemezgethet az alkotásaink közt. Lassan már mondhatjuk azt, hogy elérünk egy olyan szintre ahol eddig még nem sok magyar hentai felirattal foglalkozó oldal járt és bízunk abban, hogy idővel mások is csatlakoznak hozzánk ebben a hadjáratban. Természetesen a munka nem áll le, folyamatosan készülnek az új projektjeink és persze a jövőre nézve is még rengeteg tervünk van, amiket remélhetőleg idővel meg is tudunk valósítani. Végezetül pedig ha bárki hentait keres, mondjátok neki: HentaiSlayers!

Köszöntük a figyelmet!
HentaiSlayers Team
HentaiSlayers No Online

Üdvözlet Fanok!
A mai témánk nagyban kötődik egy régebbi hírünkhöz mégpedig az Inda WTF? című témához, így aki azt nem olvasta, pótolja. Nos, térjünk vissza a lényegre, az Indavideo ismételten eltüntetett egy videónkat, amit már nem fogunk újra feltenni. Ezen esetek miatt a projektek közt egy új ikon fog megjelenni mégpedig egy szürkített online ikon, ami azt fogja jelezni, hogy az adott projektünk nincs fent online csak letöltés útján érhető el. Nyilván az online mellett a kényelem szól, de ne menjünk már el amellett, hogy mindent HD-ban teszünk fel és mivel az inda minden minőséget leront így azok akik letöltik a videókat vagy a feliratokat sokkal jobb minőséget kapnak.

Természetesen továbbra is feltöltünk mindent mindenhova, ahogy eddig is, és mindenhez adunk elérhetőséget, viszont azon videók esetében amiket időközben eltüntet az inda, nem fognak új online feltöltést kapni! Ezen esetekben az online helyett egy kis kiabálós lányka fog fogadni mindenkit, aki azt mondja ERROR és ha szeretnéd megnézni az adott projektet akkor bizony le kell tölteni. Tehát nem kell aggódni, haladunk tovább ahogy eddig is, viszont ezzel a hírrel és rendszerrel nyomatékosítjuk azt, hogy a rajtunk kívül álló dolgok miatt eltűnt online videókat visszamenőleg nem támogatjuk. ERROR katt!!!

Köszöntük a figyelmet!
HentaiSlayers Team
HentaiSlayers
Felhasználónév

JelszóRegisztráció | Új jelszó

kyuubi 00:41:41
Chulo 02:46:19
tcsaba23 03:08:52
Kcxse54 03:09:38
huntaitv 03:14:56
MrSensei 03:17:53
Koiharcos1 03:20:20
Pchunter 03:33:18
dave0615 03:33:59
RossDoon 03:35:14

Ma eddig itt járt 1 tagunk.

(Összes tagunk 1%-a)
Legtöbb: 89
Dátum: 2020.11.10
Online Statisztika
Regisztrált tagok: 1119
Legújabb tag: Plugin

Látogatók ma: 6
Napi rekord: 193
Látogatók tegnap: 153
Havi látogatók: 433

Összes látogató: 64232
Tagfelvétel
Kövess minketPartnereink


Generálási idő: 0.13 másodperc 27,399 egyedi látogató