HentaiSlayers
HentaiSlayers Támogatás a Jövőért III

Üdvözlet Fanok!
Nos, ismételten egy fontos hír, ami a támogatói rendszerünket érinti. A következő hónaptól lassan elkezdjük leépíteni a Patreon oldalunkat. Első körben a választható csomagok lettek módosítva, illetve a támogatói kérés lehetősége teljesmértékben kikerült a Patreon oldalunkról. Tehát innentől kezdve ez a lehetőség csak a közvetlen utalásoknál és a paypal-nál lesz majd elérhető. Azok akik erről bővebb információt szeretnének, keressenek fel minket privátban!

Ezen felül továbbra is szeretnénk megkérni mindenkit, hogy aki bármilyen formában támogat minket, az vegye fel velünk a kapcsolatot itt az oldalon! Természetesen megpróbálunk a lehető leggyorsabban reagálni, de az akit nem tudunk elérni és nem veszi fel velünk a kapcsolatot, azzal nem tudunk mit kezdeni.

Továbbá fontos tudni, hogy a Patreon oldalunk leépítése, nem a támogatás mértéke vagy a támogatói kérések miatt történik! Az ok egyszerű, jelenleg maga a Patreon rendszere nem felel meg a mi számunkra. Igazán szépek a számok, de minél mélyebbre ásunk annál kacifántosabb a dolog, mi pedig az egyszerűségre törekszünk és arra, hogy olyan lehetőségeket próbáljunk biztosítani, ami mindenkinek jó.

Köszöntük a figyelmet!
HentaiSlayers Team
HentaiSlayers News Face Post

Üdvözlet Fanok!
Tehát egy kis Face hír. Nos a helyzet a következő, ugyebár ha már van egy csodás face oldalunk akkor azért néhanapján illik posztolgatnunk is. Ezért hát eddig megpróbáltuk azt a sémát követni, hogy minden új projekt megjelenésnél összedobtunk egy sablonos posztot, amivel jelezni próbáltuk, hogy még élünk és van új megjelenésünk. No, de a csodás közösségi portál mostanság már nem kedveli ezeket a posztjainkat és előszeretettel törli őket. Így, hát arra a döntésre jutottunk, hogy akkor változtatunk és szakítunk a folytonossággal, helyette inkább az egyediségre hajtunk. Na, de mit is jelent ez?

Ahogy azt az elmúlt időszakban próbálgattuk, mostantól face posztot a Támogatóink által kért Hentaik és az általunk érdekesnek tartott projektek fognak kapni. Plusz természetesen a híreink és hirdetésink. Számunkra persze nem okozna problémát minden új projektünkről posztolni, de ha az egyik úton elgáncsol a rendszer, felállunk és megyünk tovább a másikon. Természetesen látjuk a számokat és örömmel tölt el minket, hogy egyre többen követitek már a face oldalunkat is. Mi pedig továbbra is azon leszünk, hogy újabb és újabb magyar feliratos Hentaikat hozzunk el nektek! Tehát kövessetek, támogassatok és persze mindig csekkoljátok az új feliratainkat!

Köszöntük a figyelmet!
HentaiSlayers Team
HentaiSlayers Gyakornok

Üdvözlet Fanok!
Nos, ismételten egy kis jó hírrel szolgálhatunk, mégpedig, hogy bejelenthetjük a HenataiSlayers legújabb tagját Tiberius-t, aki ugyan jelenleg gyakornoki státuszban van, de ez ne tévesszen meg senkit, mivel természetesen ő is feliratokon fog dolgozni. Mivel a kezdetekhez képest már elég sok minden megváltozott, ezért innentől kezdve az új tagjaink is először egy amolyan próbaidős és gyakornoki státuszba kerülnek. Igazából formalitás, de a ranglétrákon való előrelépés mindig plusz motiváció. Tehát, amit érdemes Tiberiusról tudni, hogy hozzánk hasonlóan ő sem volt még tagja semmilyen nagyobb fordító csapatnak, illetve ő sem profi abban, amit csinál, inkább csak tanulgatja a dolgokat és lelkes amatőr, mint ahogy mi mindannyian!

Szóval, hivatalosan is üdvözöljük köreinkben Tiberius-t, és reméljük idővel azért még jó páran követik majd őt a sorban, hiszen továbbra is a TAGFELVÉTEL nyitva áll mindenki előtt! Ahogy eddig, úgy ez után is, számunkra az a legfontosabb, hogy fenntartsuk a folytonosságot. Tehát ehhez mérten alkotunk és adunk ki feliratokat és próbálunk együtt tanulni és fejlődni. Szóval tennivalónk akad bőven, és persze továbbra is kövessetek, csatlakozzatok vagy támogassatok minket!

Köszöntük a figyelmet!
HentaiSlayers Team
HentaiSlayers
Felhasználónév

JelszóRegisztráció | Új jelszó

Notthebest9
rc123
Mino42
Jakeman
Gevron
miktr21
Metzgermeister
StopMolestingMe
Tiberius
Szita12 00:06:00

Ma eddig itt járt 356 tagunk.
Legtöbb Online: 464
Statisztika
Regisztrált tagok: 2551
Legújabb tag: Zg211

Látogatók ma: 575
Napi rekord: 1639
Látogatók tegnap: 777
Havi látogatók: 15924

Összes látogató: 224449
Tagfelvétel
Kövess és támogass minket


Partnereink


Generálási idő: 0.30 másodperc 88,623 egyedi látogató