HentaiSlayers
HentaiSlayers Tervek & Célok 2021

Üdvözlet Fanok!
Nos, talán kezdjük azzal a mai témánkat, hogy egyáltalán lehet e terveket és célokat megfogalmazni vagy kitűzni a mai világban... A válasz egyértelmű, nem igazán. Azt, hogy mit hoz a jövő senki se tudja, ezért nincs mit tenni mint sodródni az árral. Végső soron ezt tesszük mi is, bár az eddigi két évünkben azért apróbb célokat és terveket sikerült elérnünk. Nyilván az alap céljaink nem változtak idénre sem, tehát azon vagyunk, hogy továbbra is fenn maradjunk és folyamatosan tudjunk Hentai feliratokat gyártani. Továbbra is a heti minimum 1 új felirat a cél és minden más csak ajándék!

Terveink persze azért akadnak, hiszen fejlődni és új dolgokat kipróbálni mindig fontos. Az idei terveink közt talán a legfontosabb, hogy néhány új alapszabályt lefektessünk, amely hatással lesz a kérésekre és a jövőbeli projektjeinkre. Ez a téma már régóta húzódik és reményeink szerint a következő hónapban végre egy hír keretein belül kifejtjük a dolgokat. Ezen felül természetesen a tagfelvétel mindig a terveink közt szerepel, hiszen rengeteg a tennivaló és kevesen vagyunk. Nyilván az oldalaink karbantartása és javítgatása is elengedhetetlen a jövőre nézve, no meg persze rengeteg Hentai van betervezve idénre is!

Köszöntük a figyelmet!
HentaiSlayers Team
HentaiSlayers Happy Birthday 02

Üdvözlet Fanok!
Hát ezt a napot is megéltük! Hihetetlen, de úgy tűnik elérkezett ismét a születésnapunk és egy újabb gyertyával bővülhet a tortánk. Ezzel pedig immáron hivatalosan is 2 éves lett a HentaiSlayers csapata! Elég sok minden történt ebben a két évben, de végül csak ki tartottunk és persze mi mind büszkén tekintünk vissza az együtt elért sikereinkre. Nyilván az idő nem áll meg és a munka sem, azonban egy pillanatra azért torpanjunk meg és ünnepeljük meg együtt egy kis versikével a HentaiSlayers Team második szülinapját!

Végre újra itt a születésnapunk
És még mindig egyben a csapatunk
Szerencsére tavaly lett egy új tagunk
S, így egyre csak többen vagyunk
Persze már a jövőn jár az agyunk
Figyeld a kezünk, mert mi csalunk
Viszont sajna továbbra sincs dalunk
De azért a feliratokban ott a szavunk
Most pedig mi két gyertyát elfújunk
És végre tortával lesz teli a hasunk


Köszöntük a figyelmet!
HentaiSlayers Team
HentaiSlayers 100. Hentai Projekt

Üdvözlet Fanok!
Nos, az idei év első híre a tavalyihoz hasonlóan ismét egy kis pótlás részünkről, hiszen az ünnepek során sikerült elérnünk egy hatalmas mérföldkövet, mégpedig a 100. Magyar Hentai projektünket. Nyilván azt mondanunk sem kell, hogy rettentően büszkék vagyunk erre az eredményre és főként arra, hogy csapatként sikerült ezt a számot elérnünk. Amikor elindultunk még egy Hentai elkészítését is hatalmas sikernek éltük meg és ez egy cseppet sem változott 100 projektel a hátunk mögött. Persze ma már azért sokkal könnyebb a dolgunk és tapasztaltabbak is vagyunk, de ettől még a belefektetett munka és idő nem lesz kevesebb és értéktelenebb sem, egy-egy új projektben.

Talán ezeknek a híreknek a legfontosabb mondanivalója nem az, hogy milyen számokat érünk el, hanem inkább maga a tény, hogy vannak olyanok akik foglalkoznak ezzel a témával. Azért is hívjuk fel ezekre a dolgokra a figyelmet, hogy a köztudatba maradjon az a tény, hogy igenis vannak olyanok akik foglalkoznak Magyar Hentai feliratokkal és a saját képességükhöz mérten sikereket is képesek elérni ebben a műfajban. Nyilván mi továbbra is azon leszünk, hogy a felirataink és a projektjeink folyamatosan tudjanak bővülni és majd a jövő eldönti meddig tudunk eljutni. Most pedig irány újra nézni az első 100 Hentait!

Köszöntük a figyelmet!
HentaiSlayers Team
HentaiSlayers
Felhasználónév

JelszóRegisztráció | Új jelszó

Aenteru
Tommy 00:33:01
Markati1959 00:39:44
denhy 00:48:14
RexTreon 00:53:22
Pchunter 01:26:32
cst 02:09:22
BenceXD6 02:13:13
Mino42 02:13:53
MkPeti 02:18:00

Ma eddig itt járt 1 tagunk.
Legtöbb Online: 114
Statisztika
Regisztrált tagok: 1295
Legújabb tag: SBlood_99

Látogatók ma: 2
Napi rekord: 304
Látogatók tegnap: 233
Havi látogatók: 1476

Összes látogató: 81912
Tagfelvétel
Kövess minketPartnereink


Generálási idő: 0.07 másodperc 35,670 egyedi látogató