HentaiSlayers
HentaiSlayers Indavideo - 50.000 -

Üdvözlet Fanok!
Nem is oly régen számoltunk be arról, hogy milyen terveket és célokat tűzött ki a mi kis csapatunk és máris egy mérföldkőhöz érkeztünk. A HentaiSlayers 2019. január 12-én rajtolt el és mi gondolni sem mertünk arra, hogy az egyik általunk kitűzött éves célt, csupán két hónap alatt elérjük. Ezt természetesen nektek köszönhetjük és az ilyen apróságokból, statisztikákból és adatokból merítünk erőt és látjuk azt, hogy tetszik e nektek amit csinálunk. Mi nagyon örülünk ennek a mérföldkőnek, hiszen ez is bizonyítja, hogy jó irányba haladunk. Viszont ezek az adatok egyáltalán nem jelentik azt, hogy mi hátradőlünk, hiszen a munka folytatódik tovább és megannyi érdekes és elvetemült Hentai projekt vár még ránk!

Tehát immáron hivatalosan is kijelenthetjük, hogy elértük az Indavideó oldalunkon az 50.000 megtekintést, sőt ezt már bőven túl is haladtuk. A következő célunk pedig nem más mint a 100.000!

Végezetül pedig köszönjük mindenkinek aki követ, segít és támogat minket és persze tartsatok továbbra is velünk, mi pedig hozzuk az újdonságokat!

Köszöntük a figyelmet!
HentaiSlayers Team


HentaiSlayers A monitor mögött?

Üdvözlet Fanok!
Most, hogy megkezdtük a márciust gondoltuk ránk fér némi tavaszítás így a honlapunk kissé zöldes irányba fordul. Természetesen továbbra is érkezni fognak az érdekesebbnél, furcsább felirataink és persze kérésre készült alkotások is. Viszont a mai témánk nem más mint hogy kik vannak a monitor mögött? Nyilván a HentaiSlayers csapatáról szól és persze már mindenki megleste a Csapat menüpontot és tud mindent. Na de a Facebook oldalunkon még nem ejtettük meg a csapatunk tagjainak kis bemutatóját szóval itt az ideje! Természetesen továbbra is van TAGFELVÉTEL!

Hamarosan a Facebook oldalunkon egy hasonló kis csapat bemutatót tartunk, mint ahogy itt az oldalon van, viszont nyilván az ottani keretek közt. Természetesen a jövőben az új tagjainkat ott is be fogjuk mutatni. Bár nem tartozik az elsődleges prioritásunk közé a Facebook oldalunk, mégis hasznos hiszen ott is informálódhattok arról hogy mi is az éppen aktuális projektünk.

Tehát aki még nem tette meg az csatlakozzon hozzánk a Facebook-on is!
Mi pedig hamarosan új posztokkal, hírekkel és persze projektekkel érkezünk!

Köszöntük a figyelmet!
HentaiSlayers Team


HentaiSlayers Tervek és Célok

Üdvözlet Fanok!
Nos, vessük bele magunkat a mai témába, ami nem más, mint a HentaiSlayers csapat, tervei és céljai. Mint azt már mindenki tudja elég viszontagságos körülmények közt született meg ez a kis csapat és nem kis erőfeszítésbe telt teljesen elszakadni a múlttól és tiszta lappal a saját lábunkra állni. Mivel már senkitől sem függünk, mi úgy ítéljük meg, hogy rendkívül sikeres első hónapot zártunk, hiszen egy bő hónap alatt 10 feliratot osztottunk meg és az Indavideó oldalunk is +20.000 megtekintést kapott.

A csapatunk természetesen különböző célokat határozott meg, amit idén szeretnénk megvalósítani. A legfontosabb célunk az, hogy szeretnénk hetente folyamatosan min. 1 új saját feliratot megosztani. Ezen felül az idei célunk, hogy év végére minimum 50 saját feliratunk legyen elérhető, természetesen ez 50 Indavideót is takar. Ebből adódóan azt is kitűztük, hogy az Indavideó oldalunkon még idén elérjük az 50.000 megtekintést.

Mi úgy véljük, hogy reális célokat támasztottunk, olyanokat amiket reméljük teljesíteni is tudunk. Mi örülnénk a legjobban, ha már az év vége előtt olyan híreket tudnánk írni amik arról szólnak hogy teljesítettük a céljainkat.

Köszöntük a figyelmet!
HentaiSlayers Team

HentaiSlayers
Felhasználónév

JelszóRegisztráció | Új jelszó

Battler 00:10:54
Akizuki 00:40:33
Bobek 01:02:20
slyboy 03:11:00
duvindp 04:40:35
Janos11 05:05:41
tigriskarom 05:27:18
deathlord20 06:12:39
YovaKK 07:37:44
mazli1981 15:42:29

Vendég 1 Ma 9 tagunk volt itt.

(Összes tagunk 8%-a)
Legtöbb: 23
Dátum: 2019.01.26
Online Statisztika
Regisztrált tagok: 115
Legújabb tag: mazli1981

Látogatók ma: 17
Napi rekord: 93
Látogatók tegnap: 52
Havi látogatók: 1015

Összes látogató: 3291
Kövess minketPartnereink


Generálási idő: 0.11 másodperc 1,105 egyedi látogató