HentaiSlayers
HentaiSlayers Pokoli Ősz

Üdvözlet Fanok!
Hát elérkezett a nyár vége, szóval ideje belevágunk a pokoli őszbe. A tavalyi őszi és év végi hónapjaink nagyon jól sikerültek és szerencsére ezt sikerült átmentenünk az idei év első felére is. Majd jött a karantén időszak és láss csodát a pokolban is nőnek virágok, szóval a rettegett vírushelyzet nekünk csak még nagyobb löketet adott. Tehát az idei év a mi szempontunkból, azaz Hentai felirat szempontból, eddig igen csak remekül alakul. Szerencsére sikerült a raktárunkat olyan szintre hozni, hogy nyugodtan tekinthessünk a jövőbe.

No, de itt van az ősz itt van újra és a HentaiSlayers továbbra som fog finomkodni, ha bárki azt hiszi, hogy látott már mindent, akkor majd mi rácáfolunk. Az év hátralévő részében is folyamatosan jönni fognak a projektjeink és előszedünk olyan témákat is amikhez más nem mert nyúlni. A Hentai történetek számos érdekes és abszurd, durva vagy megbotránkoztató dolgot rejtenek még és mi előszeretettel kutatjuk át a Hentai pokol bugyrait egy-egy furcsa projektért. A galamblelkű követőinknek sok jót nem ígérhetünk, talán csak annyit, hogy néhol érdemes lesz eltakarni a szemet. Természetesen a csapat gőzerővel dolgozik, hiszen munka nélkül nincs győzelem, reméljük továbbra is velünk tartotok és persze készüljetek a legrosszabbra!

Köszöntük a figyelmet!
HentaiSlayers Team
HentaiSlayers Archívum

Üdvözlet Fanok!
Ismételten elérkezett a pillanat, hogy felfedjünk egy a háttérben folyó fejlesztést, mégpedig a HentaiSlayers Archívum oldalát. Először is tudni kell azt, hogy nálunk a legfontosabb szempont az egyszerűség, a könnyen kezelhetőség és az átláthatóság. Mi is tudjuk azt, hogy ahogy gyűlnek a projektek, úgy lesz egyre nehezebb átlátnunk a dolgokat és eligazodnunk. Most felejtsük el azt, hogy nyilván vannak profi oldalak, ahol tökéletesen meg van minden oldva, de mi nem vagyunk profik... Egy nagyon egyszerű és borzasztóan régi rendszert használunk, ami nekünk tökéletesen megfelel, viszont sok a hibája és sok mindenre alkalmatlan. Most, hogy ezeket tisztáztuk lássuk az Archívumunkat.

Az archívum, ugyebár egy gyűjtő oldal, ahol egyben láthatjátok az oldalon lévő összes elkészült projektet, címmel és képpel. Az archívum oldalon CTRL+F lenyomása után könnyen lehet címre keresni, feltéve ha az illető tud valamennyit az adott projekt címéből. A képekre való kattintás után arra az oldalra juttok ahol az adott projekt megtalálható. Természetesen továbbra is folytatjuk a fejlesztéseket és folyamatosan figyeljük és frissítjük a projektjeinket. Az Archíminunk pedig nem titkoltan azzal a céllal jött létre, hogy idővel az egyik legnagyobb Magyer Hentai felirat gyűjtő oldal legyen! Archívum a menüben!

Köszöntük a figyelmet!
HentaiSlayers Team
HentaiSlayers Új Fordító?

Üdvözlet Fanok!
Nos, végre egy igencsak jó hírrel szolgálhatunk, mégpedig, hogy bejelenthetjük a HenataiSlayers legújabb tagját Mino42-t, aki a jövőben fordítási, lektori és formázási feladatokat fog elvégezni és reméljük minél több projektünkben fog majd ő is közreműködni. Amit fontos tudni róla, hogy hozzánk hasonlóan ő sem volt még tagja semmilyen nagyobb fordító csapatnak, illetve ő sem profi abban amit csinál, inkább csak tanulgatja a dolgokat és lelkes amatőr mint ahogy mi mindannyian! Természetesen a TAGFELVÉTEL továbbra is nyitva áll mindenki előtt! Tehát aki szeretné segíteni ezt a kis Hentai fordító csapatot, az jelentkezzen! A célunk változatlanul egy aktív kizárólag Hentaival foglalkozó Fansub csapat építése és fenntartása!

Szóval, hivatalosan is üdvözöljük köreinkben Mino42-t és reméljük idővel azért még jó páran követik majd őt a sorban és csatlakoznak a mi kis Hentai csapatunkhoz! Számunkra továbbra is az a legfontosabb, hogy fenntartsuk a folytonosságot. Tehát ehhez mérten alkotunk és adunk ki feliratokat és próbálunk együtt fejlődni és tanulni. Nyilván minél többen vagyunk annál könnyebb a dolgunk és remélhetőleg egyre több Hentai projektet fogunk tudni megcsinálni és kiadni.

Köszöntük a figyelmet!
HentaiSlayers Team
HentaiSlayers
Felhasználónév

JelszóRegisztráció | Új jelszó

Janos11
deathlord20 00:24:37
Akizuki 00:29:07
paulikg 00:56:10
Flaco 01:07:56
CsabeszRy... 01:19:27
Orchid 01:27:53
sosvik 01:30:30
Paranoob 01:36:23
archren 01:39:49

Ma eddig itt járt 48 tagunk.

(Összes tagunk 5%-a)
Legtöbb: 69
Dátum: 2020.05.03
Online Statisztika
Regisztrált tagok: 1003
Legújabb tag: Funny020

Látogatók ma: 109
Napi rekord: 171
Látogatók tegnap: 116
Havi látogatók: 2363

Összes látogató: 54216
Tagfelvétel
Kövess minketPartnereink


Generálási idő: 0.28 másodperc 23,054 egyedi látogató