HentaiSlayers
HentaiSlayers Indavideo Style

Üdvözlet Fanok!
Egy újabb kis hírrel szolgálhatunk, méghozzá az Indavideó oldalunk egy kissé megváltozott, hogy még jobban tükrözze a stílust amit mi képviselünk. Mostantól két leányzó fogja óvni és figyelni az Indavideó oldalunkra látogatókat, akikkel reméljük ti is hamar megbarátkoztok és ezentúl együtt nézitek majd a videóinkat. Természetesen nem kell aggódni a projektek is folyamatosan jönnek! Mindig próbálunk javítani, fejleszteni a dolgainkon, hiszen sosem lehet semmi sem tökéletes.

Ezen jeles alkalomból ismét megragadnánk a szót, hogy hirdessük a Tagfelvételünket, hiszen nem lehet elégszer felhívni a figyelmet arra, hogy szükségünk van további tagokra, annak érdekében, hogy még több és jobb tartalmat tudjunk gyártani. Fordító, Lektor, Szerkesztő? Bárki megtanulhatja bármelyiket, csupán jó fogalmazó készség kell. Nem kell különösebb előképzettség, pár hónapja még mi sem foglalkoztunk ehhez hasonlóval sem, szóval tanulni mindig lehet! Jelentkezni, itt az oldalunkon tudtok, bármelyik tagunknál privátban!

Most pedig irány az Inda oldalunk és pacsizzatok le a lánykáinkkal:
HentaiSlayers Indavideó

Köszöntük a figyelmet!
HentaiSlayers Team
HentaiSlayers Indavideo - 100.000 -

Üdvözlet Fanok!
Micsoda? 100.000 Húsvétra??? Először is, Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk minden erre látogató felhasználónknak és persze tojjon mindenkinek jó sok Hentai-t a nyuszi! Nos hát igen, Márciusban számoltunk be arról, hogy nektek köszönhetően sikerült elérnünk az egyik éves célunkat, az 50.000-es Indavideó megtekintést. Most eltelt egy hónap és máris itt a 100.000? Elképesztőek vagytok és persze köszönjük mindenkinek. Mivel az éves célunkat már megdupláztuk, ezért idén már több videó megtekintési célt nem tűzünk ki, mert a végén még minden hónapban megdöntitek!

Tehát immáron hivatalosan is kijelenthetjük, hogy elértük az Indavideó oldalunkon a 100.000 megtekintést, sőt ezt már bőven túl is haladtuk. Erre az évre több megtekintési célunk nincs, de persze kíváncsian várjuk, hogy az év végéig milyen további sikereket érünk el!

Végezetül pedig köszönjük mindenkinek aki követ, segít és támogat minket és persze tartsatok továbbra is velünk, hiszen a munka folytatódik és továbbra is érkezni fognak az új projektek!

Köszöntük a figyelmet!
HentaiSlayers Team
HentaiSlayers New Style

Üdvözlet Fanok!
Hát ismét egy kis változás, a mi kis honlapunk némi átalakítást kapott. Nem rég megjelent egy szavazásunk, melyben a felbontásotokra vagyunk kíváncsiak. Természetesen a szavazások, versenyek amolyan tesztek és visszajelzések tőletek nekünk, amiből mi különböző dolgokat tudunk leszűrni és tovább tudunk fejlődni. Nos mint már mindenkinek feltűnt új honlap kinézetünk van, nagyobbak, szélesebbek lettünk, de a minőségből nem engedtünk! Persze most jönnek azok akik szerint felesleges volt váltani, minek kellett nagyítani dolgokat mikor a böngészőkbe is lehet stb...

Tisztáznunk kell azt, hogy a honlapunk egy kényelmi funkció a mi számunkra! A célunk az hogy egyszerű, letisztult, átlátható és könnyen kezelhető és szerkeszthető legyen. Azt is tudni kell, hogy a csapatunk több tagja is már túl lépett a fullHD-n és azok akik használtak már nagyobb felbontású kijelzőket tudják, hogy mik az előnyei és hátrányai. Azzal is biztos tisztában van mindenki, hogy ha egy kis képet nagyítunk romlik a minőség és ez mindenre igaz. Ez alatt a pár hónap alatt hamar kiderült, hogy miken kell legelőször változtatnunk, annak érdekében, hogy még könnyebb dolgunk legyen.

Szóval nézzük az adatokat, 935px-ről 1100px-re növeltük az oldal szélességét, a betűméretet 10-11-ről, 12-13-ra növeltük.
Természetesen minden képet újra szerkesztettünk szóval a képeket nem nagyítottunk, hanem nagyobbakat csináltunk, tehát a minőségük nem romlott. A szélesebb oldal, számos új lehetőséget kínál számunkra, hiszen így több minden fér ki, átláthatóbbak a dolgaink. Emellett a legfontosabb, hogy jóval könnyebb a szerkesztése, ami a mi munkánkat is megkönnyíti. Nyilván elsőre mindenkinek szokni kell és biztosan a lesznek olyanok akik kis felbontású vagy nem szabványos kijelzőket használnak, náluk lehetnek kisebb esztétikai hibák. Összességében mi nagyon örülünk, hogy sikerült összehozni ezt a tervünket is és persze továbbra is csiszolgatjuk és javítgatjuk a dolgainkat, na meg nem felejtettük el mire szavaztatok, szóval Áprilisban nem kevesebb mint 8 feliratot fogunk kiadni!

Hamarosan pedig jelentkezünk a Hentai Nyuszi Verseny nyerteseivel!
Tartsatok továbbra is velünk, és persze kövessetek minket Indavideón és Facebookon is!


Köszöntük a figyelmet!
HentaiSlayers Team
HentaiSlayers
Felhasználónév

JelszóRegisztráció | Új jelszó

slyboy
Akizuki 00:18:29
asdwer 00:38:09
solo 00:52:37
Battler 00:58:05
ishamel 01:05:59
tcsaba23 01:43:02
Bobek 02:33:12
duvindp 03:04:04
Flaco 03:10:39

Ma eddig itt járt 17 tagunk.

(Összes tagunk 10%-a)
Legtöbb: 40
Dátum: 2019.04.21
Online Statisztika
Regisztrált tagok: 178
Legújabb tag: dukenuke56

Látogatók ma: 39
Napi rekord: 100
Látogatók tegnap: 56
Havi látogatók: 1315

Összes látogató: 6922
Kövess minketPartnereink


Generálási idő: 0.09 másodperc 2,310 egyedi látogató