HentaiSlayers
HentaiSlayers 50. Felirat

Üdvözlet Fanok!
Hát elérkezett ez a pillanat is, egy újabb éves célunknak inthetünk búcsút. Az éves céljaink közt ugye azt határoztuk meg, hogy szeretnénk hetente 1 feliratot kiadni, még az év vége előtt ki akarunk adni minimum 50 saját feliratot és ezekkel 50.000 megtekintést elérni Indavideón! Az 50.000 már rég a múlté és még úgy is túlhaladtuk már a 200.000-et hogy az Indavideón többször megpusztul a statisztika rendszer... Természetesen ezeket a számokat nagyon köszönjük nektek és reméljük a jövőben csak nőni fognak ezek a statisztikák!

No de a mai témánk nem a megtekintés szám hanem az hogy kikerült az 50. feliratunk! Nyilván ez sokaknak nem nagy szám, de nekünk ez hatalmas dolog és nagy örömmel tölt el minket ennek a mérföldkőnek a teljesítése, hiszen az elején mi sem gondoltuk volna, hogy ezt sikerül elérnünk. Szóval nagy köszönet és tisztelet a csapat minden tagjának a munkáért és a fáradozásért és persze mindenkinek aki segített nekünk!

Végezetül pedig, senki ne gondolja, hogy most ettől mindannyian hátradőlünk és heverészünk! A munka folytatódik, hiszen még rengeteg a tervünk és a teendőnk! Tartsatok továbbra is velünk!

Köszöntük a figyelmet!
HentaiSlayers Team
HentaiSlayers Új lektor?

Üdvözlet Fanok!
Nos, egy igencsak jó hírrel szolgálhatunk, mégpedig, hogy bejelenthetjük a HenataiSlayers legújabb tagját MkPeti-t, aki a jövőben Snoopy-hoz hasonlóan lektori feladatokat fog elvégezni és reméljük minél több projektünkben fog majd ő is közreműködni. Amit fontos tudni róla, hogy hozzánk hasonlóan ő sem volt még tagja semmilyen nagyobb fordító csapatnak, illetve ő sem profi abban amit csinál, inkább csak tanulgatja a dolgokat és lelkes amatőr mint ahogy mi mindannyian! Természetesen a csapatunk ettől még továbbra is messze van a nagy profi fordító csapatokhoz képest, ami nyilván a mennyiségben és a minőségben is megmutatkozik, szóval a TAGFELVÉTEL továbbra is nyitva áll mindenki előtt, aki szeretné segíteni ezt a kis Hentai fordító csapatot, az jelentkezzen! Persze mint mindenhol nálunk is előnyt élveznek a fordítani, feliratot formázni és szerkeszteni tudó egyének, de nyilván a különböző munkákra való betanulásban is segítünk, szóval inkább az a fontosabb, hogy tanulni akarj és persze képes legyél és akarj is fejlődni abban amit csinálsz.

Szóval, hivatalosan is üdvözöljük köreinkben MkPetit és reméljük idővel azért még jó páran követik majd őt a sorban és csatlakoznak hozzánk!

Köszöntük a figyelmet!
HentaiSlayers Team
HentaiSlayers Miss Bikini Szépség Verseny

Üdvözlet Fanok!
Nos, hát itt a nyár és természetesen az anime lánykák is ledobják a rucit, így hát nincs mit tenni, mint Miss Bikini Szépség Versenyt tartani! Természetesen minden regisztrált felhasználónk részt vehet a versenyben! Ahogy a Nyuszisnál úgy itt sem kell bonyolult dolgokra gondolni, hiszen csupán képeket kell beküldenetek ahhoz, hogy részt vegyetek a versenyben! Persze azért szabályok és feltételek vannak:

Szabályok:
- Keressük a legszebb és persze a legerotikusabb Bikinis Anime Lányt
- A képnek nyilván Nyárinak kell lennie (napozás, strandolás, stb...)
- A versenyben minden regisztrált felhasználó részt vehet
- Minden felhasználó max. 2 db képet küldhet be
- A kép mérete min. 800x600 pixel kell hogy legyen
- A kép mérete max. 2560x1440 pixel lehet
- A kép témája Hentai és Nyár, tehát nagykabátban lévő lányok kizárva
- A képen lennie kell min. 1 bikininek, az se baj ha nincs a helyén
- A képen bármely Anime, Hentai vagy egyéb lány karakter szerepelhet
- A képen nem lehet cenzúra, tehát kikockázás, kihomályosítás stb.
- A verseny 2019.07.01 - 2019.07.20-ig tart!

A beküldött képeket az Adminok ellenőrzik és fogadják el!
Természetesen a verseny nem verseny, nyertes és nyeremény nélkül. A versenyt nyilván a HentaiSlayers Team tagjai fogják elbírálni! Az előző versenyünkhöz hasonlóan, ismét rajtatok fog múlni, hogy mennyi nyertest választunk! Attól függően mennyien küldenek be a szabálynak megfelelő képet, annál több nyertest fogunk a végén választani!

5-10 felhasználó részvétele esetén 2 Nyertest választunk!
10-20 felhasználó részvétele esetén 3 Nyertest választunk!
20 felhasználó részvétele felett pedig 4 Nyertest választunk!

A képeket az alábbi linket tudjátok beküldeni: [KÉP BEKÜLDÉSE]

Amennyiben két felhasználó azonos képet küld be, akkor az első beküldőtől fogadjuk el a képet! Természetesen ha valaki beküld egy képet, de az nem felel meg a fenti szabályoknak akkor azt privát üzenetben jelezzük a beküldőnek. Ha bármilyen probléma adódik a beküldés során akkor nyugodtan írjatok privátban Flaco-ra!

A verseny idejére a felső menüsorban megjelent a BEKÜLDÉS menüpont! Értelem szerűen a Galériában a Miss Bikini mappában meg tudjátok nézni milyen képek érkeztek eddig (mi is raktunk bele pár képet példaként)!


Ja és a nyeremény! Az előző versenyhez hasonlóan, a nyertes most is megkapja egy jövőbeli projektünk összes részét, magyar felirattal! Azonban a nyertes vagy nyertesek most maguk választhatnak, méghozzá 5 különböző Hentai-ból! Hogy melyik azaz 5? Az maradjon a nyertesek titka! Szóval aki amit választ azt természetesen azonnal meg is nézheti!

A lehetőség tehát adott, csupán egy kép és akár te lehetsz az, aki egy új magyarra fordított Hentai-t elsőként megnéz! Keress és kutass a neten, majd küld be a választottadat, hogy a végén a te lánykád által lóbált bikini legyen a befutó!

Köszöntük a figyelmet!
HentaiSlayers Team
HentaiSlayers
Felhasználónév

JelszóRegisztráció | Új jelszó

Battler
ishamel 01:42:17
Junuichi 02:11:54
UnkownFan01 02:32:02
Kagen 02:42:06
tcsaba23 02:45:17
slyboy 02:53:52
Akizuki 03:07:40
zerefd5 03:08:23
CsabeszRy... 03:22:41

Ma eddig itt járt 18 tagunk.

(Összes tagunk 7%-a)
Legtöbb: 40
Dátum: 2019.04.21
Online Statisztika
Regisztrált tagok: 289
Legújabb tag: bruh

Látogatók ma: 46
Napi rekord: 125
Látogatók tegnap: 68
Havi látogatók: 1597

Összes látogató: 13173
Kövess minketPartnereink


Generálási idő: 0.07 másodperc 4,658 egyedi látogató