Miért érdemes hidromasszázs kádat használni ...

Szeptember 18, 2008


Mai rohanó, stresszes világunkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a wellness termékek, így ezek közül is egyre több ingatlanban megtalálható már a hidromasszázs kád.
Az oly sok wellness termék közül tehát a hidromasszázs kád is rendelkezik azzal a nagyszerű előnnyel, hogy az ember használhatja a saját ingatlanában.
Nem szükséges tehát időt, pénzt és energiát szánni arra, hogy elutazzon az ember olyan helyre, ahol kellemes, kikapcsoló, stersszoldó fürdőzésben lehet része.
A hidromasszázs kád ezt az élményt minden ingatlanba elviszi.
Nincs annál kellemesebb érzés, mint amit a hidromasszázs kád tud nyújtani számunkra egy fárasztó nap után mikor hazaérünk lakásunkba.

A hidromasszázs kád a vizet és a levegőt használja fel arra, hogy masszírozó hatást érjen el vele úgy, hogy ezek kombinációjával váltakozó erősségű örvénylést kelt a test körüli víztömegben.
Ez által tesz jó szolgálatot használójának. A hidromasszázs kád minden ingatlan értékét nagyban növeli.
A hidromasszázs kád használata számos problémát tud enyhíteni. Remekül oldja a feszültséget, a stresszt, az idegességet.
Nyugtató hatású, ugyanakkor az agyat felfrissíti.
A hidromasszázs kád a modern ingatlan része.
A hidromasszázs kád vize megfelelő hőmérsékletre fűtve (36-37 °C) testünket megmelegíti, ez által felgyorsul a vérkeringés, csökken a vérnyomás.
A hidromasszázs kád használata során a sejtek által szállított oxigén és tápanyag mennyisége akár a többszörösére is megnövekedhet.
A bőr pórusai kitágulnak, s szövetek ellazulnak, a hidromasszázs kád használata során fokozódik az izzadás, így lehetőség adódik a káros anyagok eltávozására is.
A hidromasszázs kád rendszeres használatával a bőr szinte megfiatalodik, fényessé, feszessé válik.
Nagyon hasznos lehet a cellulitisz kialakulásának megelőzésében, illetve az enyhe narancsbőr kezelésére.
A hidrommasszázs kád fúvókáiból előtörő vízsugár nyomásváltozásai serkentik a nyirokrendszer működését, ami immunerősítő hatású.
De ezek a vízsugarak stimulálják az akupreszzúrás pontokat is, ami bizonyítottan fájdalomcsillapító hatású.
A hidromasszázs kád használata kifejezetten ajánlott ízületi és csontfájdalmakban, gerincpanaszoktól szenvedőknek.
Saját tapasztalattal rendelkező orvosok és természetgyógyászok egybehangzó véleménye az, hogy a hidromasszázs kád rendszeres használata jó közérzetet biztosít, mert relaxáció közben endorfint, azaz boldogsághormont szabadít fel, továbbá a hidromasszázs kád rendszeres használatával megelőzhetőek, illetve jól kezelhetőek a szív- és érrendszeri betegségek, az emésztőszervi, valamint a mozgásszervi betegségek.
Szakemberek szerint a hidromasszázs kád vizében eltöltött idő alkalmanként 15-20 perc legyen, egészséges embereknél megengedhető a 30 perc is, de ha valakinek anyagcsere problémája, cukorbetegsége, vagy krónikus bőrbetegsége van, szigorúan 20 perc a maximális használati idő alkalmanként.
És megállapítható az is, hogy a hidromasszázs kád használatával jobb eredmény érhető el, ha naponta 15 percet töltünk a vizében, mint hetente egy-két alkalommal fél órát.
Hatása fokozható avval, ha fürdés közben illóolajat párologtatunk.
A levendula nyugtató hatású, a grapefuit és narancsvirág stresszoldó, a menta frissít, és megfázás esetén tisztítja a légutakat is.
A hidromasszázs kád meleg vizének gőze fokozza a megfázási tünetek javulását.
Statisztikák igazolják, hogy azok az ingatlanok ahol hidromasszázs kádak vannak, sokkal eladhatóbbak. Azon szállodák, melyek feltszereltségében van hidromasszázs kád sokkal sikeresebbek.

Ha hidromasszázs kádat szeretne vásárolni ...

Szeptember 18, 2008
A hidromasszázs kád fúvókái úgy vannak elhelyezve, hogy a testet soha ne érje merőlegesen a vízsugár.
Az orvoscsoportok által kikísérletezett hidromasszázs kádak általában öt-hat, meghatározott ponton elhelyezett fúvókával kerülnek forgalomba.
Két fúvókából a talpra érkezik a vízsugár, kettő a csípőhöz, és egy a gerinchez a deréktájon.
Nem ajánlatos tehát, hogy külön igény szerint helyeztessünk el fúvókákat, mert annak akár káros következményi is lehetnek.
Nem egészséges, ha a testre merőlegesen érkezik a vízsugár, és az sem, ha a vérkeringéssel ellentétes irányban masszíroz a vízsugár.
A jó hidromasszázs kád fúvókái tehát orvosi szempontból megfelelően helyezkednek el, kellően mély az teljes ellazuláshoz, kényelmes, az ellazult testet jól megtámasztja.
Érdemes olyan kádat választani, mely olyan fúvókákkal van felszerelve, melyek kézi vezérléssel képesek meleg levegő, meleg buborékok befúvására is.
A hidromasszázs kád vize így lassabban hűl el, és a meleg buborékok kellemesen frissítő élményben részesítik használóját.
Az ingatlan központi helyén érdemes felállítani a kádat. Egy jól elhelyezett hidromasszázs kád az ingatlan éke lesz.
Ha ingatlanában szeretne hidromasszázs kádat tenni, akkor vegye figyelembe az ingatlan jellemzőit, hogy a legjobban megfelelő kádat szerezze be.

Hidromasszázs

Hidromasszázs az ingatlan része. Google Pagerank, SEO tools