Szerző |
Üzenet |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: minden ami SPORT
Zoli, MP írta: A miami meg lehet legyozi a bucksot. A kingnek orulok es knicksnek is. Van par szimpi csapat.meg a blazert jusson be a po-ba jovore aztan..... Green a tapos utan meg a nezokkel is balhezott.ugyanazon a meccsen https://youtu.be/W9pe5cp5PgIA Bucksot azért sajnálom: ott Giannis sérülése masszívan közrejátszik abban, hogy így állnak. Persze ma hajnalban már volt Giannis, de továbbra sem egészséges, és persze egy 56 pontos Butlerrel is nehéz mit kezdeni.  Azzal együtt sajnálom a Bucks-ot, hogy a Miami-nak örülök: a keleti főcsoportból mindig a Heat volt a kedvenc csapatban (kivéve a James-Wade-Bosh időszakban). A Kingsnek pedig még ne örüljél, ott bármi lehet még.  Green játékának nem tudom, jót tesz-e ez a mentalitás, de lehet, hogy neki erre van szüksége. Azt ugyebár szokták mondani, hogy minden nagy bajnok csapatba kell egy ilyen őrült "hentes": a Warriors-ban ő az.
|
2023.04.25. 18:25 |
|
 |
Zoli, MP
|
A cinci reds hitekkel hirdette a city connect mezt.ugye o cincibol jott. https://twitter.com/HiTekMusicInc/statu ... qHj4Q&s=19Carmeli Ant elkoszono videojaban meg ghostface j blige all i got you szol.96bol. Nem gondoltam h ilyen legacyje van carmelonak.
|
2023.05.26. 08:44 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Carmeli Ant elkoszono videojaban meg ghostface j blige all i got you szol.96bol. Nem gondoltam h ilyen legacyje van carmelonak. Mit értesz elköszönő video alatt? Carmelo hivatalosan bejelentette, hogy nem játszik többet?
|
2023.05.26. 20:46 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Carmeli Ant elkoszono videojaban meg ghostface j blige all i got you szol.96bol. Nem gondoltam h ilyen legacyje van carmelonak. Mit értesz elköszönő video alatt? Carmelo hivatalosan bejelentette, hogy nem játszik többet? Visszavonult https://youtu.be/hqzFk9EpnUc
|
2023.05.26. 22:11 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Carmeli Ant elkoszono videojaban meg ghostface j blige all i got you szol.96bol. Nem gondoltam h ilyen legacyje van carmelonak. Mit értesz elköszönő video alatt? Carmelo hivatalosan bejelentette, hogy nem játszik többet? Visszavonult https://youtu.be/hqzFk9EpnUcKöszi! Jó a zeneválasztás valóban. A visszavonulás persze nem meglepő, ebben a szezonban azt hiszem, nem is játszott már egyáltalán.
|
2023.05.27. 20:06 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Carmeli Ant elkoszono videojaban meg ghostface j blige all i got you szol.96bol. Nem gondoltam h ilyen legacyje van carmelonak. Mit értesz elköszönő video alatt? Carmelo hivatalosan bejelentette, hogy nem játszik többet? Visszavonult https://youtu.be/hqzFk9EpnUcKöszi! Jó a zeneválasztás valóban. A visszavonulás persze nem meglepő, ebben a szezonban azt hiszem, nem is játszott már egyáltalán. Itt a ghostface klipp.az elso lemezen volt. Kvazi drumless https://youtu.be/PAvQW_-s_f0
|
2023.05.27. 23:07 |
|
 |
Zoli, MP
|
|
2023.05.28. 07:25 |
|
 |
Yodaragorn
|
Áh, Zoli, de sajnálom, hogy ezt beírtad... Az első félidőt néztem meg eddig, most este akartam megnézni a 2.-at, de így már nem lesz olyan izgi... Nyilván nem tudhattad, hogy elrontod a szórakozásomat, de legközelebb légyszi vedd számításba, hogy nekem jellemzően szükségem van 1-1,5 napra, hogy végig tudjak pörgetni egy meccset.  A Ghostface - MJB nóta pedig valóban beatless, csak az a különbség a mai beatless számokhoz képest, hogy ennek teljes így a zenéje, és nem várja az ember a hallgatása közben, hogy beinduljon az ütem. Nincs tehát hiányérzet. A mai beatless trackek többségében viszont az az idegesítő, hogy várod, hogy jöjjön be az ütem, és kezdődjön a bólogatás, de nem jön...
|
2023.05.28. 19:41 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Áh, Zoli, de sajnálom, hogy ezt beírtad... Az első félidőt néztem meg eddig, most este akartam megnézni a 2.-at, de így már nem lesz olyan izgi... Nyilván nem tudhattad, hogy elrontod a szórakozásomat, de legközelebb légyszi vedd számításba, hogy nekem jellemzően szükségem van 1-1,5 napra, hogy végig tudjak pörgetni egy meccset.  A Ghostface - MJB nóta pedig valóban beatless, csak az a különbség a mai beatless számokhoz képest, hogy ennek teljes így a zenéje, és nem várja az ember a hallgatása közben, hogy beinduljon az ütem. Nincs tehát hiányérzet. A mai beatless trackek többségében viszont az az idegesítő, hogy várod, hogy jöjjön be az ütem, és kezdődjön a bólogatás, de nem jön... Bocsi, atfutott az agyamon mielott elkuldtem, de remeltem h nem spojlerezek. Maskor jobban figyelek. Jaja, jol leirtad.itt nem keri a dobot.
|
2023.05.28. 22:02 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Áh, Zoli, de sajnálom, hogy ezt beírtad... Az első félidőt néztem meg eddig, most este akartam megnézni a 2.-at, de így már nem lesz olyan izgi... Nyilván nem tudhattad, hogy elrontod a szórakozásomat, de legközelebb légyszi vedd számításba, hogy nekem jellemzően szükségem van 1-1,5 napra, hogy végig tudjak pörgetni egy meccset.  A Ghostface - MJB nóta pedig valóban beatless, csak az a különbség a mai beatless számokhoz képest, hogy ennek teljes így a zenéje, és nem várja az ember a hallgatása közben, hogy beinduljon az ütem. Nincs tehát hiányérzet. A mai beatless trackek többségében viszont az az idegesítő, hogy várod, hogy jöjjön be az ütem, és kezdődjön a bólogatás, de nem jön... Bocsi, atfutott az agyamon mielott elkuldtem, de remeltem h nem spojlerezek. Maskor jobban figyelek. Köszi! Amúgy így is nagyon durva volt a vége... Az alapján, amit írtál, biztos voltam benne, hogy a Butler legalább 1 büntetőt ki fog hagyni a 3-ból 3 másodperccel a vége előtt. Na, amikor bedobta mindhármat, és vezetett a Miami, nem értettem, hogy a francba fogja megnyerni ezt a Boston.  Aztán amikor Smart triplája is kimaradt, egy pillanatra még inkább nem értettem.  Aztán jött White... Sajnálnám, ha a Miami lenne az első csapat az NBA történetében, akik 3-0-s előnyből buknak el egy párharcot: jobb és szimpatikus csapat ők annál, hogy velük essen meg először ez a szégyen... Ráadásul a kedvenc keleti csapatom a Miami hagyományosan. De sajnos ebből a helyzetből, hazai pályán szerintem már inkább a Boston az esélyes. Bárki is nyerjen, a döntőben szerintem simán kikap a Denver-től. 
|
2023.05.29. 20:29 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Áh, Zoli, de sajnálom, hogy ezt beírtad... Az első félidőt néztem meg eddig, most este akartam megnézni a 2.-at, de így már nem lesz olyan izgi... Nyilván nem tudhattad, hogy elrontod a szórakozásomat, de legközelebb légyszi vedd számításba, hogy nekem jellemzően szükségem van 1-1,5 napra, hogy végig tudjak pörgetni egy meccset.  A Ghostface - MJB nóta pedig valóban beatless, csak az a különbség a mai beatless számokhoz képest, hogy ennek teljes így a zenéje, és nem várja az ember a hallgatása közben, hogy beinduljon az ütem. Nincs tehát hiányérzet. A mai beatless trackek többségében viszont az az idegesítő, hogy várod, hogy jöjjön be az ütem, és kezdődjön a bólogatás, de nem jön... Bocsi, atfutott az agyamon mielott elkuldtem, de remeltem h nem spojlerezek. Maskor jobban figyelek. Köszi! Amúgy így is nagyon durva volt a vége... Az alapján, amit írtál, biztos voltam benne, hogy a Butler legalább 1 büntetőt ki fog hagyni a 3-ból 3 másodperccel a vége előtt. Na, amikor bedobta mindhármat, és vezetett a Miami, nem értettem, hogy a francba fogja megnyerni ezt a Boston.  Aztán amikor Smart triplája is kimaradt, egy pillanatra még inkább nem értettem.  Aztán jött White... Sajnálnám, ha a Miami lenne az első csapat az NBA történetében, akik 3-0-s előnyből buknak el egy párharcot: jobb és szimpatikus csapat ők annál, hogy velük essen meg először ez a szégyen... Ráadásul a kedvenc keleti csapatom a Miami hagyományosan. De sajnos ebből a helyzetből, hazai pályán szerintem már inkább a Boston az esélyes. Bárki is nyerjen, a döntőben szerintem simán kikap a Denver-től.  en nem lattam a meccset, csak ebbe futottam bele. mivel a denver kis piac igy a dontot nem fogjak sokan nezni. csekkold ezt akkor larry bird.0.5 hatra es nincs naluk a labda..es ezzel nyertek https://www.youtube.com/watch?v=j1Du029dnpM
|
2023.05.30. 09:43 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Áh, Zoli, de sajnálom, hogy ezt beírtad... Az első félidőt néztem meg eddig, most este akartam megnézni a 2.-at, de így már nem lesz olyan izgi... Nyilván nem tudhattad, hogy elrontod a szórakozásomat, de legközelebb légyszi vedd számításba, hogy nekem jellemzően szükségem van 1-1,5 napra, hogy végig tudjak pörgetni egy meccset.  A Ghostface - MJB nóta pedig valóban beatless, csak az a különbség a mai beatless számokhoz képest, hogy ennek teljes így a zenéje, és nem várja az ember a hallgatása közben, hogy beinduljon az ütem. Nincs tehát hiányérzet. A mai beatless trackek többségében viszont az az idegesítő, hogy várod, hogy jöjjön be az ütem, és kezdődjön a bólogatás, de nem jön... Bocsi, atfutott az agyamon mielott elkuldtem, de remeltem h nem spojlerezek. Maskor jobban figyelek. Köszi! Amúgy így is nagyon durva volt a vége... Az alapján, amit írtál, biztos voltam benne, hogy a Butler legalább 1 büntetőt ki fog hagyni a 3-ból 3 másodperccel a vége előtt. Na, amikor bedobta mindhármat, és vezetett a Miami, nem értettem, hogy a francba fogja megnyerni ezt a Boston.  Aztán amikor Smart triplája is kimaradt, egy pillanatra még inkább nem értettem.  Aztán jött White... Sajnálnám, ha a Miami lenne az első csapat az NBA történetében, akik 3-0-s előnyből buknak el egy párharcot: jobb és szimpatikus csapat ők annál, hogy velük essen meg először ez a szégyen... Ráadásul a kedvenc keleti csapatom a Miami hagyományosan. De sajnos ebből a helyzetből, hazai pályán szerintem már inkább a Boston az esélyes. Bárki is nyerjen, a döntőben szerintem simán kikap a Denver-től.  en nem lattam a meccset, csak ebbe futottam bele. mivel a denver kis piac igy a dontot nem fogjak sokan nezni. csekkold ezt akkor larry bird.0.5 hatra es nincs naluk a labda..es ezzel nyertek https://www.youtube.com/watch?v=j1Du029dnpMJa, Denver kis piac, és még csak az első félidőt láttam a BOS-MIA 7. meccsből, de ha a Boston nyert, akkor ők azért nagy piac, miattuk fogják nézni a döntőt. Miami nem tudom, hova sorolandó ebből a szempontból, de biztos nincs annyi szurkolójuk, mint a Bostonnak. Ez a Bird steal nagyon kemény, viszont én úgy látom, hogy 5 másodperc volt hátra, nem 0,5. Így azért nem annyira brutál, mint a mostani keleti döntő 6. meccsének a végén történt, illetve nem übereli Derek Fisher legendás tripláját sem a 2004-es rájátszásból, amit úgy dobott be a Spurs-nek, hogy 0,4 másodperc volt hátra, mikor játékba hozták a labdát. https://www.youtube.com/watch?v=p-u4pIQ ... hannel=NBA
|
2023.05.30. 21:06 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Áh, Zoli, de sajnálom, hogy ezt beírtad... Az első félidőt néztem meg eddig, most este akartam megnézni a 2.-at, de így már nem lesz olyan izgi... Nyilván nem tudhattad, hogy elrontod a szórakozásomat, de legközelebb légyszi vedd számításba, hogy nekem jellemzően szükségem van 1-1,5 napra, hogy végig tudjak pörgetni egy meccset.  A Ghostface - MJB nóta pedig valóban beatless, csak az a különbség a mai beatless számokhoz képest, hogy ennek teljes így a zenéje, és nem várja az ember a hallgatása közben, hogy beinduljon az ütem. Nincs tehát hiányérzet. A mai beatless trackek többségében viszont az az idegesítő, hogy várod, hogy jöjjön be az ütem, és kezdődjön a bólogatás, de nem jön... Bocsi, atfutott az agyamon mielott elkuldtem, de remeltem h nem spojlerezek. Maskor jobban figyelek. Köszi! Amúgy így is nagyon durva volt a vége... Az alapján, amit írtál, biztos voltam benne, hogy a Butler legalább 1 büntetőt ki fog hagyni a 3-ból 3 másodperccel a vége előtt. Na, amikor bedobta mindhármat, és vezetett a Miami, nem értettem, hogy a francba fogja megnyerni ezt a Boston.  Aztán amikor Smart triplája is kimaradt, egy pillanatra még inkább nem értettem.  Aztán jött White... Sajnálnám, ha a Miami lenne az első csapat az NBA történetében, akik 3-0-s előnyből buknak el egy párharcot: jobb és szimpatikus csapat ők annál, hogy velük essen meg először ez a szégyen... Ráadásul a kedvenc keleti csapatom a Miami hagyományosan. De sajnos ebből a helyzetből, hazai pályán szerintem már inkább a Boston az esélyes. Bárki is nyerjen, a döntőben szerintem simán kikap a Denver-től.  en nem lattam a meccset, csak ebbe futottam bele. mivel a denver kis piac igy a dontot nem fogjak sokan nezni. csekkold ezt akkor larry bird.0.5 hatra es nincs naluk a labda..es ezzel nyertek https://www.youtube.com/watch?v=j1Du029dnpMJa, Denver kis piac, és még csak az első félidőt láttam a BOS-MIA 7. meccsből, de ha a Boston nyert, akkor ők azért nagy piac, miattuk fogják nézni a döntőt. Miami nem tudom, hova sorolandó ebből a szempontból, de biztos nincs annyi szurkolójuk, mint a Bostonnak. Ez a Bird steal nagyon kemény, viszont én úgy látom, hogy 5 másodperc volt hátra, nem 0,5. Így azért nem annyira brutál, mint a mostani keleti döntő 6. meccsének a végén történt, illetve nem übereli Derek Fisher legendás tripláját sem a 2004-es rájátszásból, amit úgy dobott be a Spurs-nek, hogy 0,4 másodperc volt hátra, mikor játékba hozták a labdát. https://www.youtube.com/watch?v=p-u4pIQ ... hannel=NBAphhiii azert duncan kosara sem volt semmi.. igen bird-nel 5mp volt hatra. old school ora. nekem azert tetszett bird jateka, mert nem naluk volt a labda az utolso jatekmegszakitasnal.
|
2023.05.30. 23:14 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: phhiii azert duncan kosara sem volt semmi.. igen bird-nel 5mp volt hatra. old school ora. nekem azert tetszett bird jateka, mert nem naluk volt a labda az utolso jatekmegszakitasnal. Igen, ez valóban plusz a Fisher-féle dobáshoz képest! És igen, ott meg az (is) hozzátesz, hogy előtte Duncan se akármilyet dobott.  A keleti 7. meccs meg végül elég sima lett. Sajnos az utóbbi években már tendencia, hogy a sérülések döntik el a rájátszás-párharcok sorsát, most Tatum sérült meg az utolsó meccs elején. Ettől függetlenül én nem tartozom azok közé, akik igazságtalannak tartják a meccs kimenetelét emiatt, mert a Miamit pedig az egész rájátszásban nagyon durván sújtották a sérülések, és így jutottak el idáig, szóval ez nem lehet kifogás a Bostonnak sem. De nagyon drasztikusan le kéne csökkenti az alapszakasz meccsek számát, hogy ne legyen sérülés, csak erre sose lesz hajlandó az NBA...
|
2023.05.31. 21:51 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: phhiii azert duncan kosara sem volt semmi.. igen bird-nel 5mp volt hatra. old school ora. nekem azert tetszett bird jateka, mert nem naluk volt a labda az utolso jatekmegszakitasnal. Igen, ez valóban plusz a Fisher-féle dobáshoz képest! És igen, ott meg az (is) hozzátesz, hogy előtte Duncan se akármilyet dobott.  A keleti 7. meccs meg végül elég sima lett. Sajnos az utóbbi években már tendencia, hogy a sérülések döntik el a rájátszás-párharcok sorsát, most Tatum sérült meg az utolsó meccs elején. Ettől függetlenül én nem tartozom azok közé, akik igazságtalannak tartják a meccs kimenetelét emiatt, mert a Miamit pedig az egész rájátszásban nagyon durván sújtották a sérülések, és így jutottak el idáig, szóval ez nem lehet kifogás a Bostonnak sem. De nagyon drasztikusan le kéne csökkenti az alapszakasz meccsek számát, hogy ne legyen sérülés, csak erre sose lesz hajlandó az NBA... sztem is sok a 82 meccs , baseballban 162 van a csapatok sok penztol esnenek el. kevesebb meccs otthon, kevesebb bevetel. igy viszont lehet sokat pihentetni. foleg nba-ben lassan a 2/3 indulhat a playoffban. a baseball annyira tradicionalis meg h vannak olyan meccsek amik hetkoznap ottani idoben kb 14-15-kor kezdodnek...alig van nezo. mondjuk nekunk ez jo. tudjuk itt az eu-ban is nezni eloben a meccseket emberi idoben, tatum kiesese meg... sztem nem lenne szabad h ennyire meghatarozza egy csapatot es nem is ertem miert tolta vegig....
|
2023.06.01. 19:26 |
|
 |
|