Szerző |
Üzenet |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15430 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
 Re: Filmek
Sons of Anarchy második évad . (ez is "egészbe helyezés" a hét évad ismeretének tükrében, de újranézve frissen) Ez az évad még nem töltelék évad. Az árják a pilotban is benne voltak már, nem kényszerfolytatás csupán, ahogy a harmadik is fel lett építve, és ennek a folytatása is adott lesz addigra. Az évad vége, az utolsó két rész olyan kemény, és tömény western volt, hogy á, a fal adta a másikat, marha jó volt. Sutter nem tud csapatot írni ez most kiderült. Happy random fel feltűnik, chibs fél évadban nincs ahogy juice a másik felében, a prospectet meg inkább ki is írta, mintsem kezdjen vele valamit, szóval az évad végére a kliffhenger, illetve a szálak szétdobálása nagyon is fontos, így hátha tud majd több tagra is fókuszálni. Akkor a "lényeg", főhősünk Hamlet... Ebben az évadban is örlődik, dönteni nem tud, de mikor igen, és végre csinál is valamit akkor jön a NŐ. Az anyja, aki kellő időpontban manipulálja, nehogy döntsön, nehogy cselekvő hős legyen, hanem csak egy balfasz akit ide oda rángatnak az események. Az igazi főszereplő, a klub maga, Opie, ebben az évadban megtudja, hogy a hűség nem kétirányú, hogy szaggatja a klub ahol tudja, mégis marad. Ő érti, ő tudja miról szól a SAMCRO. Történjen bármi, első a klub, első a család akár a sajátja előtt is.
|
2021.10.09. 18:12 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15430 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Sütimanók: Ide süss! (2019) . A suszter és a manók modern köntösben, leöntve egy kis pumuklival, és hupikék törpikékkel. Aranyos mese, szép animáció, csak ajánlani tudom, akár kisgyerekkel is.
|
2021.10.10. 18:01 |
|
 |
doggfather
|
Tini Titánok: A Film (2018) . Kérdés, hogy működhet e a gyerekesre vett szándékosan bárgyú humorú 10 perces sorozatepizód egész estés hosszan?! Igen, bár kicsit sok a betétdal az én izlésemnek. A történetet egyébként a címe tökéletesen leírtja.
|
2021.10.10. 21:57 |
|
 |
doggfather
|
Dave Chappelle: Az utolsó fejezet (2021) . A netflixes "sorozatának" utolsó darabja, el is mondja, hogy miért, és az első amit láttam. Nagyon messziről indul, de nagyon közelbe, magánéletbe jut el végül, és csak helyenként vicces. ted talknak talán jobban is elmenne.
|
2021.10.11. 11:15 |
|
 |
doggfather
|
CODA (2021) . Közepes felnövéstörténet aminek az ad ízt, hogy a főszereplő családja süket hippikből áll, de nem menti meg a középszertől. Se a történet, se az alakítások nem kiemelkedőek. Ami tetszett az a zajok, hangok a filmben. Lehet az is, csak jobban figyeltem.
|
2021.10.11. 15:04 |
|
 |
doggfather
|
Amerika: A mozgókép (2021) . Mégis mi a fene volt ez?! Akkora trash, hogy arra szavak nincsenek, de vajh mi lehetett a cél ezzel? Az Amerika Kommandó: Világrendőrség óta nem láttam ilyen oltári baromságot, és igénytelen szart. Kár érte a trailer sokkal jobbat ígért.
|
2021.10.11. 20:49 |
|
 |
doggfather
|
A Lármás család - A film (2021) . Na ez megúszós lett. Ez a történet, miszerint a lányoknak vannak trófeái, Lincoln pedig nem is különleges konkrétan volt egy epizódban. Ha nem is egy az egyben azt dúsították fel mozifilmre, de erősen merítettek belőle. Lincoln (vagy Ronnie Ann) szinkronját is minek változtatták? A sok betétdal se jött be. Eddig is volt olyan rész (pár csak) amiben énekeltek, de ez most, mint egy disney egész estés annyi az ének benne.
|
2021.10.12. 13:46 |
|
 |
doggfather
|
A Mitchellék a gépek ellen (2021) . Steve Jobs Én a robotjából a Skynet életre kel, és tol egy Mátrixot. Aranyos mese a felnőttéválásról, a családtól való el/leszakadásról rengeteg popkult utalással, sőt az abban való önfeledt úszással, annak felhasználásával.
|
2021.10.13. 14:16 |
|
 |
doggfather
|
Shiny_Flakes: A tinédzser drogbáró (2021) . Érdekes dokumentumfilm, ahol a címszereplő maga a főszereplő, és az ő felemelkedéséről és bukásáról szól. Elvesztegettem a tinédszer éveimet kiderült...
|
2021.10.14. 14:48 |
|
 |
doggfather
|
Injustice (2021) . Másvilági történet, ahol Superman úgy dönt, hogy kezébe veszi a világ sorsát, de ez nem tetszik mindenkinek. Valami hasonlót akart Snyder csinálni következő filmnek, ha jól olvastam a pletykákat. Jó véres, Superman sem okosabb, mint általában.
|
2021.10.15. 19:14 |
|
 |
doggfather
|
Útmutató a tökéletes családhoz (2021) . Mai, modern, örökérvényű franciakanadai film a szülőkről, az elvárásokról, illetve a gyerekekről, az ő szorongásukról, megfelelni akarásukról. Azt hittem könnyed film lesz, de nem. A fényképezése modern családos, de itt vége is a hasonlóságnak.
|
2021.10.16. 22:00 |
|
 |
doggfather
|
#SEE második évad . Érezhetően visszaszorult Jason Momoa ebben az évadban, ami érthető, hiszen a világ kitágult, sok új szereplő, kellettek új konfliktusok, de azért na! Ezt mindenki miatta nézi, nézte szerintem. Mikor ő benne van azok a részek jók is, azok a bunyók jók is, ahogy a 2x1-nél is írtam: "A Vak végzet gyerekkorom egyik kedvenc filmje volt. Na Momoa brutális, köröket ver Rutger Hauer-re, pedig ő is nagyon durva volt!" és ezt tartom az egész sorozatra, az egész évadra is. A többi azonban sajnos gyenge. Nincs ebben a világban, ebben a történetben ennyi évad, illetve sok volt a filler epizód is. Fogom nézni továbbra is ha folytatják, de ha az egész csak egy hatalmas Rozsomákos vérgőzös hirig lenne amit Momoa követ el nekem az is elég lenne, akkor lennék a legboldogabb. Az évad új szerepője, Drax viszont meglepően jó volt. Ő nekem eddig nem mutatott sokat, de most jól játszott
|
2021.10.17. 18:29 |
|
 |
doggfather
|
Tolvajok társasága (2021) . Pierce Brosnan a thomas crown-ügyet egyszer már kiparodizálta az utolsó gyémántrablással, ezzel meg azt. A paródiát kiröhögni azonban max nyögvenyelősen, amolyan irigy hónaljmirigyesen lehet maximum. na ez a film kb olyan.
|
2021.10.19. 12:29 |
|
 |
doggfather
|
#MidnightMass első évad . Nem sok eredeti ötlet, és nem sok eredeti megvalósítás került bele ebbe a sorozatba. Láttunk már vámpírok vs zárt közösség, vámpírok a kereszténységből jönnek filmet is. Ami jó volt az pont a két történés közti moralizálások. Ha természetfeleti vs katolikusok témát akarsz nézni, inkább a 30 ezüstöt ajánlanám, semmint ezt. Érdekes, hogy a buzivámpír is kimondatta Bellával, hogy ő vámpír itt meg el se hangzik egyszer se, pedig egy több száz éves hiedelem.
|
2021.10.19. 21:54 |
|
 |
doggfather
|
Az utolsó szerelmes levél (2021) . Egy szerelmes történet angliából, és 60 év távlatából. 2 pár találkozása, és kapcsolata az egyik ma a másik levelekből, és régen. Romantikus limonádé, randevúra a csajoddal jó egynek. A hatvanas évekbeli kosztüköm, autók nagyon tetszettek mondjuk.
|
2021.10.20. 22:10 |
|
 |
|