Szerző |
Üzenet |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15430 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
 Re: Filmek
Az éjszaka fogai (2021) . Stuber Penge/Underworld kombo. Ha nem is olyan szar, mint hangzik, de közepesnél semmivel se jobb vámpíros filmecske lett ez. Se a zenéje nem lett kimagasló, se az alakítások, se nem lett félelmetes. Kár érte, mert a trailer nem volt ilyen gyenge.
|
2021.10.23. 22:16 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15430 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
A sorok között elveszve (2021) . Na, indiai film, de nem bollywoodi, még lehet jó is lesz. Így mentem neki, de 15 perc után elkezdtek énekelni benne, ott el is engedtem hamar, nem nekem való. Szóval lehet, hogy jó, de biztos, hogy nem nekem, mert végig se tudtam nézni.
|
2021.10.23. 22:21 |
|
 |
doggfather
|
The Green Knight (2021) . A Valhalla Rising óta nem láttam ilyen elborult, erős, szép képekkel operáló, nagyon kemény drogos trippet fantasynak álcázó filmet. Imádtam minden percét!
|
2021.10.24. 22:37 |
|
 |
doggfather
|
Dűne (2021) . Tremors találkozása az (űr) trónok harcával. Nagyon szép, izgalmas, hátborzongató sci-fi fantasy lett ez. A látvány is rendben van (nem úgy, mint a nagyon műanyag, nagyon tv kinézetű Alaptívány sorinál) és az alakítások is jók. A zenéje erős, kifejező. Átlag mozinézőként ültem be (vagyis nem olvastam, nem láttam korábban egy feldolgozást se), és érthető, élvezhető a film teljesen. Az év egyik legjobbja.
|
2021.10.27. 21:23 |
|
 |
doggfather
|
The Many Saints of Newark (2021) . Ez nem film. Ez egy kettős óda. Egyrészt minden idők legjobb sorozata, a Maffiózók sorozat ódája, másrészt személyesen Tony Soprano, sőt James Gandolfini ódája! Nagyon jó alakításokkal, remek jelmezekkel, korképpel és történettel.
|
2021.10.28. 22:33 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
Már egy ideje nálam is "vár" a megnézésre. Sajnos az utolsó évad második felét mai napig nem láttam (előtte lévőket 2x is), az tart vissza.
_________________ I'm the freaker, the one who freaks the funk!
|
2021.10.29. 04:41 |
|
 |
doggfather
|
[n/a]k!ngp1n írta: Már egy ideje nálam is "vár" a megnézésre. Sajnos az utolsó évad második felét mai napig nem láttam (előtte lévőket 2x is), az tart vissza. mi tartott vissza a végétől?!
|
2021.10.29. 17:19 |
|
 |
doggfather
|
Kate (2021) . Crankbe oltott Leon a profi a japán alvilágban. rengeteg neon, még több jakuza, a fizikát és a biológiát meghazudtoló, azokra fittyet hányó , kikapcsolódásra való, agyzsibbasztó akcióorgia jó szar japán poppal vagy mivel. Csak ajánlani tudom, mert jó film!
|
2021.10.29. 22:15 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
doggfather írta: [n/a]k!ngp1n írta: Már egy ideje nálam is "vár" a megnézésre. Sajnos az utolsó évad második felét mai napig nem láttam (előtte lévőket 2x is), az tart vissza. mi tartott vissza a végétől?! Vicces, mert ugyanaz, ami miatt a DBZ-t sem fejeztem be kiskoromban másodszorra sem. Valamit változott az élet, ami miatt vagy kevesebb időm lett, vagy valami olyan fontosdologgal foglalkoztam, hogy nem néztem mozgóképet... De Tony történetének a végére kíváncsi vagyok, lehet megpróbálom a 6. felétől folytatni így 1000 év után...
_________________ I'm the freaker, the one who freaks the funk!
|
2021.10.30. 07:58 |
|
 |
rapguruz88
|
doggfather írta: Dűne (2021) . Tremors találkozása az (űr) trónok harcával. Nagyon szép, izgalmas, hátborzongató sci-fi fantasy lett ez. A látvány is rendben van (nem úgy, mint a nagyon műanyag, nagyon tv kinézetű Alaptívány sorinál) és az alakítások is jók. A zenéje erős, kifejező. Átlag mozinézőként ültem be (vagyis nem olvastam, nem láttam korábban egy feldolgozást se), és érthető, élvezhető a film teljesen. Az év egyik legjobbja. Nalam az Alapítvány tervben van hogy elkezdem, de ha láttad, érdekelne hogy tényleg lehetetlen vállalkozás vállalkozás volt mozgókép formátumba ültetni a könyvet?
|
2021.10.30. 10:33 |
|
 |
doggfather
|
Nem olvastam. Shame on me.
|
2021.10.30. 11:19 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8745 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
doggfather írta: The Many Saints of Newark (2021) . Ez nem film. Ez egy kettős óda. Egyrészt minden idők legjobb sorozata, a Maffiózók sorozat ódája, másrészt személyesen Tony Soprano, sőt James Gandolfini ódája! Nagyon jó alakításokkal, remek jelmezekkel, korképpel és történettel. Fú, köszi a tippet: nagy kedvencem volt a Sopranos, és nem is tudtam, hogy kijött egy ilyen film. Mindenképp meg fogom nézni! @[n/a]k!ngp1n: Érdemes végignézni a sorozatot. A Sopranos szerintem azon kevés sorozat egyike, amelyik egyre jobb lett, ahogy haladt előre. Már az 1. évad is jó volt, de nálam egy folyamatos felfelé ívelő trendet mutatott, és a 6. évad tetszett talán a legjobban. Teljesen frankó, komplett lezárást kapott, amit nem sok sorozat mondhat el magáról.
|
2021.10.30. 14:36 |
|
 |
doggfather
|
Igen, szerintem is, a maffiózók A sorozat, minden idők legjobb sorozata!
Sons of Anarchy harmadik évad . (ez is "egészbe helyezés" a hét évad ismeretének tükrében, de újranézve frissen) Szóval Sutter érezte, hogy nem megy a csapat írása, ezért erre az évadra kettédobta őket. Szóval Sutter érezte, hogy hiába a magasztos Hamletes sztori, egyszerűen a rajongók nem csak ezt várják egy motorosklubról szóló sorozatról, aminek ekkorra már IGAZI rajongótábora lehetett, hiszen Happy visszatér rendes tagnak, feladja a nomádságot, illetve megjelenik Lenny the pimp is, szóval volt ott a motorosok közül is érdeklődés rendesen a való életből is. Ez az évad sosem volt a kedvencem, egyszerűen annyira elütött az eddigi évadoktól, hogy nem volt jó nézni. És nem, nem az ír szál miatt, hanem balfasz hamletünk, jogosan egyébként, de, átváltott egy balfasz Szellemlovassá, hogy övé legyen a bosszú, ezért egy csomó jó ötletet beáldoztak, elsiettek, rohantak végig a 13 részen keresztül. És ebben az évadban derült ki, hogy ki is a főszereplő. Jax meghozza az évad, de az eddigi 3 évad legkomolyabb, legszomorúbb, legfelnőttebb döntését, és lemond a fiáról, belátja, hogy nincs jó helyen vele, hogy nem tud az az apa lenni aki szeretne. Mikor ezt elmondja anyjának, az gond nélkül felpofozza mindneki előtt, nem számít, hogy ő csak egy elnök neje, nem számít, hogy az elnök helyettesét üti, nem az történik amit ő akar, és akkor szarni a klub szabályaira. Ekkor derül ki, hogy nem csak hazudozik, nem csak áskálódik, szervezkedik folyamatosan, de ténylegesen is mindent, de mindent ő irányít. Hiába a szétszedett csapat, a klub maga ebben az évadban full háttérbe kerül, ezt remekül példázza Opie, aki ugye egy az egyben megjeleníti magát az ősklubot, ahogy írtam korábbi évadoknál, hogy vele sem történik szinte semmi, sőt bolgook a nőjével. Hiába az ír szál, hiába jött onnan a "skót" Chibs se kap valami sok játékidőt, de Juice, Happy, Elvis, sőt a két új ifjonc is csak díszlet. Az évad végére szépen megmutatják, hogy a negyedik ismét "rendes" évad lesz, és visszatérünk a Hamlet tematikához, és tudjuk, hogy ugrunk előre az időben 14 hónapot...
|
2021.10.30. 18:15 |
|
 |
doggfather
|
Venom 2. - Vérontó (2021) . Az első részből is sejteni lehetett, hogy a Sonynak fogalma sincs a karakterről, de ez a rész, mintha direkt alázás akarna lenni. Adják vissza a marvelnek inkább mielőtt Morbiust is végleg meggyalázzák. Mi a fenéért csinálta ezt Tom Hardy?
|
2021.10.30. 21:56 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8745 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
doggfather írta: Igen, szerintem is, a maffiózók A sorozat, minden idők legjobb sorozata!
Az nálam a 24, de szerintem is ott van a Maffiózók a legjobbak között.  Meg is néztem tegnap este a The Many Saints of Newark-ot. Valóban nagyon jó volt, egy az egyben visszajött a sorozat feelingje: a poénok, a dumák, a sztorik, az izgalmak, minden megvolt. Nagyon jó színészeket találtak: a Dickie Moltisantit játszó színész kimondottan jó volt, de a sorozatbeli szereplők fiatal énjeinek megszemélyesítésére is megtalálták a megfelelő embereket. És itt nem csak Gandolfini fiára, mint a fiatal Tony Sopranora gondolok, hanem pl. Silvio, Livia vagy Carmela szerepénél is tök jól beletaláltak. Persze többen csak egy pillanatra tűntek fel a sorozat szereplői közül, de jó volt, hogy nem feledkeztek meg senkiről. SPOILER ON Egy-két kisebb negatívum: Dickie nagyon elővigyázatlan volt a végén. Amikor háború van (jelen esetben a feketékkel), akkor nem sétálgatsz csak úgy az utcán, de még a házad előtt sem, mert bármikor lelőhetnek. Ez nem volt számomra hiteles. Mint ahogy az is nehezen volt hihető, hogy ez a szerencsétlen Junior ilyen simán el tudjon intézni egy gyilkosságot. Szívesen láttam volna többet Tony maffiózóvá válásából is. Az, hogy elkövet a haverjaival mindenféle diákcsínyeket, még nem jelenti azt, hogy maffiózó lesz az emberből, azt pedig pláne nem, hogy olyan szintű, mint ő. Még akkor sem, ha ezek a diákcsínyek nagyobbak voltak, mint egy átlagos tizenévesnél.  Összességében Tony inkább egy jó gyerek benyomását keltette számomra a filmben, aki hajlamos rosszalkodni. De lehet, hogy azért nem vitték végig Tony útját a maffiózóvá válás felé, mert szeretnének majd csinálni még egy filmet, ami folytatja a történetet.  Jó lenne, szívesen néznék még újatbb Sopranos történeteket. SPOILER OFF
|
2021.10.31. 13:51 |
|
 |
|