Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.07.27. 09:09

Hozzászólás a témához  [ 335 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Következő
 minden ami SPORT 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: minden ami SPORT
https://www.musoron.hu/2024/03/09/mlb-2 ... ozvetites/

"A sportcsatorna tájékoztatása szerint heti 2-3 mérkőzést nézhetünk meg élőben magyar kommentárral (lehetőség szerint legkésőbb a 23:00-as idősáv környékén),"

"Seoul Series keretein belül március 20-án és 21-én, amelyen a San Diego Padres és a Los Angeles Dodgers csap össze a Gocheok Sky Dome-ban.

Ezt a két mérkőzést egyébként mindenkinek érdemes lesz megnéznie, aki csak most kezd érdeklődni a sportág iránt. A kiváló hangulat és az izgalmas egyéni párharcok szinte garantáltak, hiszen a Dodgers soraiban ott lesz a liga legértékesebb játékosa, a japán Otani Sohej, valamint honfitársa, a dobók talán legnagyobb sztárjelöltje, Jamamoto Josinobu, ráadásul a Sport TV mindkét párharcot élőben közvetíti magyar kommentárral, délelőtt 11 órától."

2024.03.13. 20:59

openning day
az mlb tv naponta add egy ingyen meccset. eleg csak regisztralni az mlb.com-n
a legtobb meccs nekunk europaiaknak jo idoben van.

https://www.mlb.com/live-stream-games/f ... of-the-day

2024.03.28. 23:59

https://youtu.be/r87tdBg3CR4

a dallas mavsrol

2024.06.01. 08:25

Zoli, MP írta:
https://youtu.be/r87tdBg3CR4

a dallas mavsrol

Nem néztem még meg a videót, de tényleg le a kalappal a Dallas előtt! Kellett szerencse is ehhez a csapatépítéshez, de kellett kockázatvállalás, ami abszolút bejött. Most már kijelenthetjük, hogy ideálisan sikerült összerakni ezt a csapatot.
És én még a playoff előtt is alábecsültem őket: a bracket-emben azt tippeltem, hogy az első körben kiüti őket a Clippers... :oops:

Most amúgy inkább kézilabda lázban vagyok, hiszen épp most néztem végig, ahogy a Győr BL döntőbe jutott az Esbjerg ellen. :)

2024.06.01. 18:02

egy vicc...bronny jamest a lakerst draftolta.
apa es fia egy csapatban

senki nem lehet nagyobb egy klubnal..vagyis de :lol:

2024.06.28. 16:16

Zoli, MP írta:
apa es fia egy csapatban

Az lett volna poén ha elviszik a Lakers elől direkt, bár ennél nagyobb James respektje hogy valamelyik csapat meghuzta volna ezt

2024.06.29. 07:21

rapguruz88 írta:
Zoli, MP írta:
apa es fia egy csapatban

Az lett volna poén ha elviszik a Lakers elől direkt, bár ennél nagyobb James respektje hogy valamelyik csapat meghuzta volna ezt

Szerintem nem James respektje miatt nem vitték el, hanem mert nem kellett senkinek... :lol: Nem is biztos, hogy egyáltalán ledrafolta volna bárki is, ha nincs a Lakers. Nem egy nagy spíler, ráadásul meglepően alacsony, főleg az apjához képest.

Két szerepe lesz neki szerintem:
1. Marketingszerep: el lehet mondani, hogy az NBA történetében először játszik együtt valahol apa és fia.
2. "Érzelmi support": a Bucks-ban is csak azért van ott Thanasis Antetokumpo, hogy a Giannis jobban érezze magát. Játszani sose játszik, max. a garbage time-ben. Hasonlóra számítok Bronny-tól is.

2024.06.29. 14:46

Yodaragorn írta:
rapguruz88 írta:
Zoli, MP írta:
apa es fia egy csapatban

Szerintem nem James respektje miatt nem vitték el, hanem mert nem kellett senkinek... :lol: Nem is biztos, hogy egyáltalán ledrafolta volna bárki is, ha nincs a Lakers. Nem egy nagy spíler, ráadásul meglepően alacsony, főleg az apjához képest.

1. Marketingszerep: el lehet mondani, hogy az NBA történetében először játszik együtt valahol apa és fia.
2. "Érzelmi support": a Bucks-ban is csak azért van ott Thanasis Antetokumpo, hogy a Giannis jobban érezze magát. Játszani sose játszik, max. a garbage time-ben. Hasonlóra számítok Bronny-tól is.

na olvastam rola

meg a jatekos megmondja elore, barki hiv nem megyek. kiskapu.
nala az volt h vagy elso korben megy el vkihez vagy lakers.
anno eli manninget a san diego draftolta, mondta no way, ment is giantsbe rivers helyett

austin r volt ilyen. vegul ufda vagy mikent igazoltak le

2024.06.29. 20:41

Zoli, MP írta:
Yodaragorn írta:
rapguruz88 írta:
Zoli, MP írta:
apa es fia egy csapatban

na olvastam rola

meg a jatekos megmondja elore, barki hiv nem megyek. kiskapu.
nala az volt h vagy elso korben megy el vkihez vagy lakers.
anno eli manninget a san diego draftolta, mondta no way, ment is giantsbe rivers helyett

austin r volt ilyen. vegul ufda vagy mikent igazoltak le

Na, ezt mondjuk én se tudtam, hogy a játékosnak ilyen szintű beleszólása van. Kíváncsi vagyok, vitte-e volna más is Bronnyt. :) De a tippem az, hogy nem.

2024.06.30. 20:41

Foci EB-rol mi a véleményetek srácok? Követitek az eseményeket?

2024.07.02. 08:33

rapguruz88 írta:

az eletritmusom miatt nem tudtam nagyon bar most ugy nez ki ,hogy a veget latni fogom, marmint innentol.

A szloveneket sajnalom.

a magyarok meg elbasztak.foleg svajc ellen.
honapok ota tudtak kivel jatszanak es h eb lesz.
svajctol ki lehet kapni siman, mert a magyar csapat az ertek szerint kb az utolso kozott van/volt, de igy benyelni egy felallast 45 percen at vicc es fejben sem voltak ott, kb beszartak.
rossi is hibazott

a 16-os felkeszules jobban sikerult es tobb szerencsenk volt, mert ugye a sogoroknak volt ket helyzete (koztuk egy kapufa) az elejen.

2024.07.02. 19:34

rapguruz88 írta:

Egyetértek Zolival: magyar oldalról a német és a skót meccs vállalható volt, a svájci sajnos nem. Nem is az a baj, hogy kiestünk, az benne volt a pakliban, de ennél jobb játékot kellett volna mutatni az első meccsen.

A többi csoportmeccsbe ímmel-ámmal belenéztem, most a nyolcaddöntőkbe már jobban, de nem mindbe. Több nagy csapatnál is elég gyenge a játék képe. Nem értek nagyon a focihoz, de talán az lehet benne, hogy teljesen kifacsoródtak a játékosok a klubszezon végére. Főleg az angolok a premier league-ben: ott már szezon közben is rengeteg volt a sérült. Szoboszlaival is az volt a gond, hogy elfogyott a szezon végére.

2024.07.02. 21:37

Én úgy gondolom hogy a válogatott futball értéke egyre inkább csökken... Ha választhat egy topjatekos hogy a válogatottBan játszik 100szazalalekosan de megvan az esélye a sérülésnek, vagy a klubcsapataban akkor bizony valószínűleg az utóbbit választja.. Mintha kB telibeszarnak a meccseket, annyira gyenge a színvonal hogy az valami eszméletlen.. Lehet csak a nosztalgia miatt, de a 2000-es EB-n jó pár meccs emléke élénken bennem van.. Az idei tornáról eddig a magyar-skoton kívül nem sok fog megmaradni sajnos..

Amúgy aki szereti Puzsér Robit annak ajánlom a legujabb csatornájat, a Kapitányok országát a YouTube-on, elég jól összefoglalja azt hogy min mehetett el a magyar válogatott EB-je..

2024.07.03. 13:08

rapguruz88 írta:
Én úgy gondolom hogy a válogatott futball értéke egyre inkább csökken... Ha választhat egy topjatekos hogy a válogatottBan játszik 100szazalalekosan de megvan az esélye a sérülésnek, vagy a klubcsapataban akkor bizony valószínűleg az utóbbit választja.. Mintha kB telibeszarnak a meccseket, annyira gyenge a színvonal hogy az valami eszméletlen.. Lehet csak a nosztalgia miatt, de a 2000-es EB-n jó pár meccs emléke élénken bennem van.. Az idei tornáról eddig a magyar-skoton kívül nem sok fog megmaradni sajnos..

Amúgy aki szereti Puzsér Robit annak ajánlom a legujabb csatornájat, a Kapitányok országát a YouTube-on, elég jól összefoglalja azt hogy min mehetett el a magyar válogatott EB-je..

Így van, arra már nincs ösztönzés, hogy a klubszezon terhelése után odategyék magukat a válogatottban is.

Kapitány országát néztem, mondjuk az utolsó videót pont nem még. De jobbakat mondanak, mint az M4-es szakértők. :)

2024.07.03. 21:58

Yodaragorn írta:
rapguruz88 írta:

Így van, arra már nincs ösztönzés, hogy a klubszezon terhelése után odategyék magukat a válogatottban is.

Kapitány országát néztem, mondjuk az utolsó videót pont nem még. De jobbakat mondanak, mint az M4-es szakértők. :)

abban a van a penz a klub fociban illetve olyan suru a szezon h a valogatottra nem jut ido, ero.

na LBJ free agentkent alairt egy nagy szerzodest a lakers-szel. nem fognak nyerni, lehetne szerenyebb is..
hogy Ibrat idezzem: a sok penz melle minek sok penz, nem lehet elkolteni ennyit (igaz ezt a szaudi ligarol mondta)

2024.07.04. 19:20
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 335 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Következő