Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.07.26. 03:17

Hozzászólás a témához  [ 335 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  Következő
 minden ami SPORT 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: minden ami SPORT
rapguruz88 írta:
Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:
Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:
az nfl all star kuka, and nba all star kuka
a basbeball meg ok
az nhl meg az all star meccs helyett tolt egy negy nemzet tornat ami kurva jo lett, foleg hogy

"Az USA–Kanada mérkőzés első kilenc másodpercében három verekedés is volt, a szurkolók legnagyobb örömére"

de a hokisokat motivalja meg a hirnev es a penz ok keresik a legkevesebbet
23-24es lista
8 ev - 108 millios (lofasz) a legjobban kereso nhl jatekos

nba-ben mivel motivalsz?

johet az USA - rest of the world?!

https://www.nemzetisport.hu/amerikai-sp ... r-merkozes

Szerintem az USA - Rest of the World lehetne az egyetlen megoldás, csak nem merik bevállalni, mert a világválogatott szarrá verné az USA-t. :)

De végső soron nem a formátumon múlik, hanem a játékosok motiváltságán. Ha nem akarnak játszani, tök mindegy, hogyan reformálják meg a formátumot. Az USA - RoW felállás talán fel tudná piszkálni bennük a tüzet, de még az se garancia.

Az All Star gála egészét viszont én nem írnám le. A szombati napot még mindig nagyon szeretem. Tripladobó versenyből sose láttam még rosszat, az idei is jó volt (még ha volt is már színvonalasabb). És amíg a zsákolóversenyre tudnak olyan figurát szerezni, mint Mac McClung, addig az is rendben lesz. Persze kár, hogy sztárok nem nagyon vállalják, de amit McClung most is művelt, az brutális, történelmi jelentőségű volt!

Maga a meccs (vagy most már torna) meg olyan, amilyen... Egyedül az újoncok vs. öregek meccsben volt némi fantázia: ott a fiatalok meg akarták mutatni magukat, az öregek meg érezték, hogy ciki lenne, ha kikapnának, ezért azon a meccsen volt egy kicsit komolyabb játék, főleg a vége felé. Ez is előrelépés tavalyhoz képest... A másik két meccs felejtős.

inkabb az alapmotivacio hinayzik sajna.

egy usa - rest of the world azert pikans lenne, foleg h kanada is eleg eros, mint orszag

Jaja, egyetértünk.

Fura, hogy mitől tűnt el ez az alapmotiváció. Emlékszem, a '90-es és 2000-es években még tök jó all-star meccsek voltak. Persze akkor se a hajtásról szóltak ezek a meccsek, de azért szerettek volna nyerni, és egy all-star MVP cím presztízs volt, amire hajtottak. Nem mellesleg voltak nagyon látványos megmozdulások meccs közben. Most se hajtás, se látvány.
Az egyetlen tippem az, hogy az elmúlt 10-15 évben jelentősen nőtt a játékosok sérülékenysége, jobban féltik magukat, és ezzel párhuzamosan vált lagymataggá az all-star meccs is. De igazából ez se kéne, hogy indok legyen: a Bazskáék beszélték, hogy nem emlékeznek olyanra, hogy bárki is megsérült volna all-star meccsen valaha is. Én se. Tehát olyan szinten bőven lehetne hajtani, mint a '90-es és a 2000-es években, nem lenne az se sérülésveszélyes.

Azóta sokkal jobban elkenyelmesedtek a játékosok, nulla motiváció egy ilyen meccs nekik, valószínűleg csak nyűg..

regen olyan serulessel is jatszottak amivel kb nem lett volna szabad mai fejjel, tudomannyal.
puhultak ebbol szempontbol, lehet? de egeszsegesebbek illetve nagyobb az intenzitas most mint regen.
de nekunk nezoknek nem ez kell az is teny

amugy Yoda
meg1 erdekesseg,i gaz baseball. a NEW YORK Yankees bejelentette, hogy most mar lehet arcszorzetet noveszteni. 1970-tol nem lehetett szor az arcon.
:D
"Managing general partner Hal Steinbrenner announced on Friday that the organization has amended its long-standing facial grooming policy, which had dated to the 1970s. Yankees players, coaches and other uniformed personnel are now permitted to sport “well-groomed beards” moving forward."
no meg nekik meg mindig nics nev a hatukon. csak a szam

2025.02.23. 12:03

Zoli, MP írta:
rapguruz88 írta:
Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:
Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:
a basbeball meg ok
az nhl meg az all star meccs helyett tolt egy negy nemzet tornat ami kurva jo lett, foleg hogy

"Az USA–Kanada mérkőzés első kilenc másodpercében három verekedés is volt, a szurkolók legnagyobb örömére"

23-24es lista

nba-ben mivel motivalsz?

Szerintem az USA - Rest of the World lehetne az egyetlen megoldás, csak nem merik bevállalni, mert a világválogatott szarrá verné az USA-t. :)

De végső soron nem a formátumon múlik, hanem a játékosok motiváltságán. Ha nem akarnak játszani, tök mindegy, hogyan reformálják meg a formátumot. Az USA - RoW felállás talán fel tudná piszkálni bennük a tüzet, de még az se garancia.

Az All Star gála egészét viszont én nem írnám le. A szombati napot még mindig nagyon szeretem. Tripladobó versenyből sose láttam még rosszat, az idei is jó volt (még ha volt is már színvonalasabb). És amíg a zsákolóversenyre tudnak olyan figurát szerezni, mint Mac McClung, addig az is rendben lesz. Persze kár, hogy sztárok nem nagyon vállalják, de amit McClung most is művelt, az brutális, történelmi jelentőségű volt!

Maga a meccs (vagy most már torna) meg olyan, amilyen... Egyedül az újoncok vs. öregek meccsben volt némi fantázia: ott a fiatalok meg akarták mutatni magukat, az öregek meg érezték, hogy ciki lenne, ha kikapnának, ezért azon a meccsen volt egy kicsit komolyabb játék, főleg a vége felé. Ez is előrelépés tavalyhoz képest... A másik két meccs felejtős.

egy usa - rest of the world azert pikans lenne, foleg h kanada is eleg eros, mint orszag

Jaja, egyetértünk.

Fura, hogy mitől tűnt el ez az alapmotiváció. Emlékszem, a '90-es és 2000-es években még tök jó all-star meccsek voltak. Persze akkor se a hajtásról szóltak ezek a meccsek, de azért szerettek volna nyerni, és egy all-star MVP cím presztízs volt, amire hajtottak. Nem mellesleg voltak nagyon látványos megmozdulások meccs közben. Most se hajtás, se látvány.
Az egyetlen tippem az, hogy az elmúlt 10-15 évben jelentősen nőtt a játékosok sérülékenysége, jobban féltik magukat, és ezzel párhuzamosan vált lagymataggá az all-star meccs is. De igazából ez se kéne, hogy indok legyen: a Bazskáék beszélték, hogy nem emlékeznek olyanra, hogy bárki is megsérült volna all-star meccsen valaha is. Én se. Tehát olyan szinten bőven lehetne hajtani, mint a '90-es és a 2000-es években, nem lenne az se sérülésveszélyes.

Azóta sokkal jobban elkenyelmesedtek a játékosok, nulla motiváció egy ilyen meccs nekik, valószínűleg csak nyűg..

regen olyan serulessel is jatszottak amivel kb nem lett volna szabad mai fejjel, tudomannyal.
puhultak ebbol szempontbol, lehet? de egeszsegesebbek illetve nagyobb az intenzitas most mint regen.

Egészségesebbek? Szerintem pont az az NBA egyik fő problémája, hogy több a sérülés, mint régen. Az utóbbi szezonokban általában az lett a bajnok, aki a legkevesebb sérülttel tudta lehozni a playoffot.
Nyilván emiatt féltik magukat jobban az all star meccsen is. Hogy miért sérülékenyebbek, az jó kérdés... Lehet, hogy benne van az, amit írsz, hogy ma már előrébb jár a tudomány, és kevésbé engedik őket olyan sérüléssel játszani, amivel régen játszottak volna. De benne lehet a játék átalakulása is: az biztos, hogy gyorsabb a játék, mint valaha, és talán több az olyan move, ami terheli a térdet/bokát.

Ezzel együtt fenntartom, hogy all star meccsen régen se sérült meg soha senki, úgyhogy nyugodtan játszhatnának legalább olyan intenzitással, mint a '90-es években. Bazska mondta az Alley-Oop-ban, hogy visszás számára az, amikor a játékosok Jordan-re és Kobe-ra hivatkoznak példaképükként, közben pedig nem hajlandók odatenni magukat all star meccsen. Jordan és Bryant all star meccsen is nyerni akartak, egy ilyen meccs intenzitásához viszonyítva igenis odatették magukat. És azzal a szintén divatos mondással is ellentétes a maiak hozzáállása, hogy "jobb állapotban add át a játékot, mint ahogy megkaptad".

Baseball: ez érdekes, miért nem lehetett eddig szakáll? :) A küzdősportokban értem, hogy miért nem lehet: tompítja az ütést, zavarja a küzdelmet, de baseball-ban mi értelme volt a tiltásnak?

2025.02.23. 21:18

Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:
rapguruz88 írta:
Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:
Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:
a basbeball meg ok

23-24es lista

nba-ben mivel motivalsz?

Jaja, egyetértünk.

Egészségesebbek? Szerintem pont az az NBA egyik fő problémája, hogy több a sérülés, mint régen. Az utóbbi szezonokban általában az lett a bajnok, aki a legkevesebb sérülttel tudta lehozni a playoffot.
Nyilván emiatt féltik magukat jobban az all star meccsen is. Hogy miért sérülékenyebbek, az jó kérdés... Lehet, hogy benne van az, amit írsz, hogy ma már előrébb jár a tudomány, és kevésbé engedik őket olyan sérüléssel játszani, amivel régen játszottak volna. De benne lehet a játék átalakulása is: az biztos, hogy gyorsabb a játék, mint valaha, és talán több az olyan move, ami terheli a térdet/bokát.

Ezzel együtt fenntartom, hogy all star meccsen régen se sérült meg soha senki, úgyhogy nyugodtan játszhatnának legalább olyan intenzitással, mint a '90-es években. Bazska mondta az Alley-Oop-ban, hogy visszás számára az, amikor a játékosok Jordan-re és Kobe-ra hivatkoznak példaképükként, közben pedig nem hajlandók odatenni magukat all star meccsen. Jordan és Bryant all star meccsen is nyerni akartak, egy ilyen meccs intenzitásához viszonyítva igenis odatették magukat. És azzal a szintén divatos mondással is ellentétes a maiak hozzáállása, hogy "jobb állapotban add át a játékot, mint ahogy megkaptad".

Baseball: ez érdekes, miért nem lehetett eddig szakáll? :) A küzdősportokban értem, hogy miért nem lehet: tompítja az ütést, zavarja a küzdelmet, de baseball-ban mi értelme volt a tiltásnak?

ha abbol indulunk ki h az nfl is evtizedekig szart arra,h lehet-,e agyrazkodas vagy nem egy utkozes utan.most meg egybol le kell menni vizsgalatra.
nem tudhatjuk ki mivel es hogyan jatszott.

baromsag volt sztem is ez a megjelenes policy.gondoltak h fegyelmezett jatekosok lesznek

2025.02.24. 17:40

Zoli, MP írta:
ha abbol indulunk ki h az nfl is evtizedekig szart arra,h lehet-,e agyrazkodas vagy nem egy utkozes utan.most meg egybol le kell menni vizsgalatra.

baromsag volt sztem is ez a megjelenes policy.gondoltak h fegyelmezett jatekosok lesznek

Ja, az NFL jó párhuzam! Bár ott nem látom annyira, hogy átalakult-e veszélyesebb irányba a játékstílus az utóbbi 10-15 évben.

2025.02.24. 18:46

Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:

Ja, az NFL jó párhuzam! Bár ott nem látom annyira, hogy átalakult-e veszélyesebb irányba a játékstílus az utóbbi 10-15 évben.

pont hogy softabb lett a szabalyok miatt es jobban figyelnek ha fejre megy vki akkor rogton le a palyarol

2025.03.01. 17:51

Zoli, MP írta:
Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:

pont hogy softabb lett a szabalyok miatt es jobban figyelnek ha fejre megy vki akkor rogton le a palyarol

Hát, akkor egyszerűen csak jobban figyelnek, mint régen.

2025.03.02. 16:02

na baseball season on.
tokyo series.

egybol bombol a japanoknal a still dre :D

2025.03.18. 12:46

Zoli, MP írta:
na baseball season on.
tokyo series.

Kb. egyszerre indul a Forma-1 szezonnal. :)

2025.03.18. 22:34

Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:
na baseball season on.
tokyo series.

Kb. egyszerre indul a Forma-1 szezonnal. :)

az official csak jovo het csutortok.
ellenben ez a ket meccs is beleszamit az alapszakaszba.
sok a japan, othani a vilag legjobb jatekosa most, syoval nagy biznic

most a magic stick uvoltott fiftytol :lol:

2025.03.19. 19:22

Zoli, MP írta:
most a magic stick uvoltott fiftytol :lol:

Hm, az pedig ritkán szokott előkerülni, kevésbé közismert nóta, de nagyon jó! Lehet, hogy a japánok szeretik. :)

2025.03.19. 23:02

beszeltuk h MLB es a repp

van olyan major sport ahol szunetben a stadionban beadjak gang starr-tol az above the clouds-ot?

kurva jo track, de nem slager.

2025.04.04. 22:28

Zoli, MP írta:
beszeltuk h MLB es a repp

van olyan major sport ahol szunetben a stadionban beadjak gang starr-tol az above the clouds-ot?

kurva jo track, de nem slager.

Az szép! NBA-ben biztos nem. :)

2025.04.05. 20:46

porog az nba a playoff elott.
meglepetes kirugasok.

luka meg megszorta mavs-et

indul a playoff az erdemi resz :D

2025.04.10. 15:16

Zoli, MP írta:
porog az nba a playoff elott.
meglepetes kirugasok.

luka meg megszorta mavs-et

indul a playoff az erdemi resz :D

Igen, most érkezünk el arra a pontra, amikor komolyan elkezdem követni a történéseket. :)

A Denver-nél a GM kirúgása szerintem nem meglepő, max. az időzítése. De ő szerintem elég rendesen elszúrta ezt a 2023-as bajnokcsapatot. Elengedte a legjobb cserejátékost (Bruce Brown) és egy kulcsfontosságú kiegészítő embert (Caldwell-Pope), szerződést hosszabbított két holtsérülékeny játékossal (Murray, Porter), idehozta a régóta leszállóágban lévő Westbrook-ot, aki egyébként egész jól sült el, de a problémák megoldását nem lehet várni tőle.
Malone kirúgása valamivel meglepőbb, de nála meg nagyon nehéz megítélni, hogy mennyire jó edző. A bajnoki cím előtt évekig nem jutott egyről a kettőre a csapattal, és azóta se. Egyszer kijött a lépés, amihez kellett, hogy 2023-ban pont véletlen mindenki egészséges volt. Persze nagyon jól tud védekezni azzal, hogy azért nem jönnek az eredmények, mert mindig mindenki sérült, de tényleg ezért nem jönnek, vagy van Malone-nak is sara? Illetve persze, azért nagyon jó csapat most is a Denver, de ez mennyiben volt köszönhető Malone-nak és mennyiben Jokic zsenijének? Ezt addig nem fogjuk tudni megmondani, míg nem látjuk Malone-t egy másik csapat edzőjeként.

Én abból a szempontból nem bánom, hogy eggyel kevesebb rivális a Lakers-nek. :D Megnéztem a Mavs elleni meccs highlightjait, Luka brutális volt valóban. Eleve megható volt, ahogy a tribute videója közben pityergett. Látszott, hogy nagyon szeretett Dallas-ban lenni, és nem akart eljönni. Jó kérdés, hogy azért játszott-e ilyen jól, mert meg akarta mutatni a dallasi GM-nek, hogy hiba volt elcserélni, vagy mert a közönség akart a kedvére tenni, vagy mindkettő.
Mindenesetre én olyat még nem láttam, hogy az ellenfél egyik játékosa szarrá verje a hazai csapatot egymaga, a hazai közönség pedig állva tapsolja a teljesítményét. :lol:

2025.04.10. 20:37

Egy sportrajongo 100ezer dollár értékben fogadott arra hogy fog e sírni Luka a tribute videó alatt, bejott neki.. :D

Amúgy szokás az NBA-ben tribute videókat csinálni ha visszatér egykori csapata ellen egy híresebb játékos?

2025.04.11. 06:26
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 335 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  Következő