Szerző |
Üzenet |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15408 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
 Re: Filmek
Csodatévők Második évad . a cast, és gondolom a crew, ugyanaz, mint az első évadban, de ezen kívül semmi, de semmiben nem hasonlít. Már az nagy különbség, hogy van egy alcíme (dark ages) sejtette, hogy más lesz, de az első rész után egyértelmű. Olyasmi lett, mint a fekete vipera, középkorban játszódó évadai, csak több szereplővel, illetve "maibb" poénokkal. Ha azt szeretted ezt is kedvelni fogod. Ha megmarad ez az évadonként más történet, hely recept akkor lett volna még ebben 1-2 évad, de azt is megértem, hogy kaszálták ezután, mielőtt elfáradt volna.
|
2020.10.20. 14:12 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15408 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
#LovecraftCountry Első évad . Na volt itt minden, mint a jó búcsúban. A szerző összeszedte kedvenc műfajait, azokat belepokolta lovecraft világába, és írt belőle egy saját történetet. Minden rész más volt, de végig egyenes halad előre a sztori, nem volt minőségi kilengés igazából. tetszett, nézném még!
|
2020.10.20. 22:06 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
Ez engem is érdekel, lévén Lovecraft az abszolút kedvencem, de ettől a sorozattól eddig még távol tartottam magam. A trailer alapján nagyon blackwashednek tűnt, főleg egy köztudottan rasszista írótól, így nem tudom hova tegyem magamban, mi mozgatta a készítőket... Most beszéltünk újabban mik az oscar feltételei, hát itt is valami ilyen közakaratnak megfelelni akarást láttam benne. Régen sosem érdekelt kik a szereplők, de a rohattt halivúd sztereotípiákat épít bennem női szellemirtókkal meg fekete hableányokkal és még sorolhatnám... F1ben se volt soha bőrszín téma, nagyeszű Hamiltonnak oda is sikerült bevinni... Milyen világban élünk... Nézzétek meg Mel Brooks Fényes Nyergek, szórakoztató és egyben elképzelhetetlennek látom ma...
_________________ I'm the freaker, the one who freaks the funk!
|
2020.10.21. 05:12 |
|
 |
doggfather
|
ácsi, ez NEM lovecraft regényből készült!
az eredeti mű címe is lovecraft country, nem HP írta!
|
2020.10.21. 09:10 |
|
 |
doggfather
|
#4blocks Első évad . egy arab gengsztercsalád feje ki akarna törni az ördögi körből, Berlin alvilágából. Ugyanaz a recept, mint a maffiózók volt (de annyira, hogy a főszereplő beceneve is Toni), vagy amit a SOA-ban (vagy igazából az összes maffiás, bűnözős soriban a maffiózók óta) is láttunk már. Aki azokat szerette (mint én) ezt is fogja. Nem tesz hozzá semmit a zsánerhez, ha az arab rap-pet nem számoljuk. Kíváncsian várom, hogy a második évadra mi marad, merre mennek.
|
2020.10.21. 14:59 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
doggfather írta: ácsi, ez NEM lovecraft regényből készült!
az eredeti mű címe is lovecraft country, nem HP írta! Tisztában vagyok vele (már csak azért is mert HPL minden egyes írását min 1x elolvastam) és azért sem vettem meg a könyvet, de visszaolvasva tényleg hülyén írtam, én is így értelmeztem volna helyedben. Bár az igaz, hogy amikor még csak trailer volt, akkor nem tudtam a könyvről, még azt hittem az ő novellái ihlették. Végül is igen, csak közvetetten. Akkor sem gondoltam volna hogy valakit egy ilyen "színű" könyv megírására visz. De lehet már tényleg én vagyok az, aki ítélkezik a készítőgárdáról (legyen akár író) és motivációjukról egy szereplőgárdát látva... (Hóóó, beletrafáltam. Pont tegnap akartam galaktikáról rendelni, össze lehet válogatni csomagot adott könyvekből. 1-2 érdekel, de mellé ismeretleneket is kell választani, így van kitalálva értelemszerűen. Erre nézegetem a leírásokat, mi miről szól, volt egy más bolygón vagy holdon játszódó történet ahol csak nők élnek és megtanultak férfiak nélkül teljes életet élni. Na mondom állj, ilyet már élőben is láttam, fogadjunk egy ba.catlan nő írta. Wikire föl, és igeeen, bemutatásának első mondata végén ott van, hogy feminista, családról semmi (bár az nem kell feltétlenül kitárogatni)... Úgy néz ki rossz ember vagyok )
|
2020.10.22. 05:05 |
|
 |
doggfather
|
jaj, bocsi, azért hangosítottam ki, mert én úgy álltam neki, hogy lovecraft sori lesz!
(tegyük hozzá, shame on me, hogy sose olvastam, csak tudom, hogy van neki egy polipfejű szörnye. vagy több. szóval semmit se tudtam róla, a trailer tetszett, után olvastam én is, hogy mi is ez, mi is az alapja)
|
2020.10.22. 09:32 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
|
Nekem ő a nagybetűs ÍRÓ. Nem tudom kifejteni röviden, bocsi  Hellboyban képben vagy, illetve több helyen is találkoztál már sok HPL által ihletett dologgal, csak nem tudsz még róla 
|
2020.10.22. 15:16 |
|
 |
doggfather
|
#4blocks Második évad . Továbbra is hűen követi a szokásos szervezettbűnözős sorozatokat, illetve annyi különbség van, hogy senki, de tényleg senki nincs benne akivel szimpatizálni lehet. Mégis nézeti magát, illetve az első évad sajátossága a random arab rappek mostanra értelmet nyertek, és mikor felcsendül az amolyan narrációval ér fel.
|
2020.10.28. 11:38 |
|
 |
doggfather
|
Trollok a világ körül (2020) . Frenetikus Mad max fury Road a trollok világába oltva, remek tanulsággal, jó zenékkel. Annak is tudom ajánlani aki nem látta még sose őket semmiben.
|
2020.10.28. 19:52 |
|
 |
doggfather
|
Blood of Zeus Első évad . Animébe oltott görög mitológiaferdítés, melyben az istenek szokás szerint egymással harcolnak, de az emberek használatával. A stílus jól áll neki, talán nem néztek ki ilyen jól a görög hősök mióta először elmesélték őket. Különösen Árész modern katona kinézete az isteni páncélban lett találó. Szerencsére nem tiszta anime (nincsenek fél arcnyi szemek, és tűhegyes orrok például, vagy majdnem állóképbe lassított harcok), hanem csak annak az előnyei és magas minősége. Ha ilyen lesz (már ha lesz) a többi netflix saját animációja akkor megvettek, jöhet a következő. Bár igazság szerint egy dramaturgot elbírt volna, aki kegyetlenül megnyírja, mert összességében legalább 2 résznyi időhúzás tuti volt benne. Jah, és volt benne legalább 2 SW nyúlás is.
|
2020.11.03. 16:21 |
|
 |
doggfather
|
#Power Ötödik évad . Mostanra eljutottak oda, hogy durván hihetetlen és önismétlő lett. mindig csőstül jön a szar, de az utolsó utáni pillanatban mindig kiverekszik magukat belőle. A készítőknek is feltűnhetett végre, mert elkezdték ritkítani a főszereplőket is. Az utolsó évadot is meg fogom nézni, de érthető, hogy miért lett vége, megfáradt már a széria.
|
2020.11.05. 14:50 |
|
 |
doggfather
|
4 blocks Harmadik évad . Mostanra gyakorlatilag elengedték az eddigi fontos arab rap részleteket, de visszahoztak mindenkit korábbról, hogy egy nagyon erőszakos, elkerülhetetlen, és meglepő véget húzzanak. Nem szokás ilyen szomorú véget adni, még gengszteres sorinak sem. A három évad egyben közel hibátlan lett egyébként.
|
2020.11.07. 22:42 |
|
 |
doggfather
|
Sellők és Rinocéroszok (2017) . Groteszkre rajzolt, elgondolkodtató animáció a kapcsolatokról egy nézelődő kislány szemén keresztül.
|
2020.11.10. 16:14 |
|
 |
doggfather
|
Vámpírok Havannában (1985) . A vámpírok 2 csoportja a hatalmat akarja, illetve a fényben járást, mint a Penge első részében. Közben a helyiek forradalmat, illetve pénzt is akarnak. Nagyon erős aktuálpolitikai áthallásokkal, a 80-as években is, de ha figyelsz akkor ma is. A szori a sok szál miatt szétesik egy kicsit, figyelni kell rendesen. A szinkronja, zenéje zseniális. Az animáció inkább sajátos, jellegzetes, semmint szép.
|
2020.11.13. 15:49 |
|
 |
|