Szerző |
Üzenet |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15408 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
 Re: Filmek
Megy a tv-ben a Charlie angyalai 2. Mintha egy kamasz hagymázas lázálma lenne. Nem tudom elképzelni se, hogy ezt bárki is komolyan gondolta a készítők közül. A karikatúrája mindennek ami valaha volt. A csupasz pisztoly filmek szintje, még kevesebb humorral.
|
2021.01.03. 18:16 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15408 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Közönséges bűnözők (1995) . Az alakítások nagyon jók, a történet izgalmas, minden pillanata remek! 3 buli, 1 történet, de milyen! Látni kell! #comingout: mikor a film kijött kihoztam a videótékából (fiatalabbak guglizzák ki mi az), de elaludtam rajta, 20 perc után.
|
2021.01.04. 16:56 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
Érdekes, ezt régen én is másodjára néztem végig... És én is ugyanilyen véleménnyel fejeztem be.
_________________ I'm the freaker, the one who freaks the funk!
|
2021.01.05. 05:40 |
|
 |
doggfather
|
Öregfiúk új verdákban (2002) . Ismét egy dán film ezúttal M.Mikkelsen nélkül, hogy ne mondhassa senki, hogy csak miatt nézem őket. Pár dán hülye bőnöző kiszabadít egy másik hülye bűnözőt svédország egy börtönéből, hogy elvigyék haza a haldokló apjához. Eldöntik, hogy megmentik. Nem morbid, de túlzó rendesen. Olyan európai, hogy akár magyar filmnek is elmenne. Kicsit árpa attilás argós, kicsit guy rithcies bűnözős, kicsit Pofa be! franciás. Egynek jó.
|
2021.01.05. 16:10 |
|
 |
doggfather
|
Kínában kutyát esznek (1999) . Full hétköznapi, nem túl eszes srácok beszélgetnek, eszegetnek, közben bankrablást, és börtönből szabadítást terveznek, és hajtanak is végre. Az öregfiúk új verdákban előzménye tényleg, legalábbis a szereplőket itt ismertük meg, de a történet önálló teljesen, szóval amaz nem egy tipikus második rész, folytatás. Ez sem reális, de nem olyan túlzó, mint az lett. Mind a két film igazából a családról szól, de nem olyan szentimentális, szájbarágós halálos iramban szinvonalon. Ez a film jobban bejött, mint amaz. Lassan ott tartok, hogy megnézek még 1-2 dán filmet és meg is szeretem.
|
2021.01.06. 16:14 |
|
 |
doggfather
|
Papírkutyák (2008) . 1 csapat nagyon egyszerű fickó megtervezi, és végrehajtja a tökéletes bűntényt. Abszurd a megvalósítás is, nem csak a történet. Időnként adni kell esélyt a magyar filmeknek is. Hát nem biztos, hogy ez volt az aminek esélyt kellett volna adni...
|
2021.01.07. 15:46 |
|
 |
doggfather
|
#CobraKai harmadik évad . Ami pozitív, hogy a netflix egy az egyben átvette/megvette a youtube-tól a sorit, azon nem változtatott semmi (jó egy szereplő minusz, de nem is hiányzik valljuk be). Ami viszont negatív, hogy eddig a sori a karate kölyök öröksége, folytatása volt, ebben az évadban meg, mintha annak könyörtelen kihasználója lett volna csupán. Az, hogy japántól amerika szerte mindenhol és mindenkinek a középsulinak az az 1-2 éve a meghatározó élménye még 20 év múlva is inkább visszatetsző, semmint jó szerintem. Meg fogom nézni a folytatást, de be is fejezheték végre.
|
2021.01.11. 22:41 |
|
 |
doggfather
|
Vérveszteség (1999) . Fájóan hétköznapi történet egy párról, akik ismerkednek, próbálkoznak, illetve egy másikról, akik a gyerek érkezése "okán" hidegülnek el egymástól. Annyira hétköznapi, hogy muszáj szeretni. Jók a színészek, érdekesek a képek, a zenék. Így sorban 5-6 dán film után (mostanában főleg ezeket nézem, néztem) azt kell, hogy mondjam Mads Mikkelsen ide vagy oda bejönnek a dán filmek. Magam is meglepődtem, főleg az elsők után amik szembejöttek.
|
2021.01.13. 16:38 |
|
 |
doggfather
|
doggfather írta: The New Batman Adventures első évad . kapott új kinézetet batman, és kb minden szereplő, minden részben benne van valaki segíteni (főleg batgirl), de minden egyébben követték hűen a klasszikus TAS-t. The New Batman Adventures második évad (vagy az első második fele, ahogy vesszük, illetve attől függ hol olvasunk utána róla) . Mint az első évad volt. Kiemelném a Legends of the Dark Knight című epizódot, amibenis Bruce Timm megelőzte a korát majdnem 20 évvel. Ebben elővetíti 3 későbbi egészestés batman történetet a Batman: The Dark Knight Returns-t, illetve a Batman: Return of the Caped Crusaders-t, illetve a szintén Adam West "folytatást a Batman vs. Two-Face-t. Azt a részt mindenképpen érdemes megnézni.
|
2021.01.13. 22:58 |
|
 |
doggfather
|
Batman: Batwoman rejtélye (2003) . The New Batman Adventures spin-off filmje, kronológiailag bármikor meg lehet nézni. Ugyanaz a minőség, mint a sorozaté, illetve az akkori egész estés batman animációké. Aki TAS rajongó annak legalábbis ajánlott, ha nem is kötelező.
|
2021.01.14. 16:41 |
|
 |
doggfather
|
Transformers: Háború Kibertron bolygójáért trilógia első évad . Igazi mocskos, olaj, és energon áztatta cyberpunk háború amilyennek még sose láttuk. Mérföldnyire a kedves gyerekképregénytől, vagy a bay féle tini fiú lázálomtól szerencsére. A háború már régen tart, sorsdöntő ütközetek a kimerült, reménytelen autobotok, és a győzelemre álló álcák között. A történet még azelőtt játszódik, hogy elérték volna, hogy elindultak volna a földre.
|
2021.01.17. 20:05 |
|
 |
doggfather
|
Gengszterek fogadója (2000) . 4 DÁN gengszter kiszáll a bizniszből, talál egy elhagyatott kocsmát, fogadót ami pár nap bújkálás után mindegyikükből előhoz régi eltemetett, elfelejtett emlékeket. Persze nem dán film lenne, ha ilyen szimpla lenne. Hiába a cím, nem akció ez, inkább dráma. Szépek a képek, a helyszín varázslatos, a színészek nagyon jók.
|
2021.01.18. 16:31 |
|
 |
doggfather
|
Hogy szeretsz? (2002) . Susanne Bier dogma filmje a kapcsolatokról 2 pár szemszögéből. Bántóan klisések a tragédiára adott reakciói mindenkinek, ugyanakkor pont ezért talán, brutálisan valóságosak. Az első film, amiben szerepel Nikolaj Lie Kaas és nem zabálja végig.
|
2021.01.19. 16:29 |
|
 |
doggfather
|
A gyűlölet (1995) . Egy francia film, hogy ne csak dánokat nézzek állandóan. 24 óra történései 3 fiatal szemén át a francia gettókban egy zavargás után. Egy arab, egy feka, egy zsidó kölyök, a filmben csomó hiphop elem (dj, graff, break) teszi nemzetközivé, a világ pedig úgy áll, hogy kortalan, mert hiába a 90es években készült, és az akkori zavargásokra reflektál, készülhet(ne) ma is blm tüntetés, no-go zónák körül amcsiban, európában is akár.
|
2021.01.20. 15:38 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8709 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
doggfather írta: A gyűlölet (1995) . Egy francia film, hogy ne csak dánokat nézzek állandóan. 24 óra történései 3 fiatal szemén át a francia gettókban egy zavargás után. Egy arab, egy feka, egy zsidó kölyök, a filmben csomó hiphop elem (dj, graff, break) teszi nemzetközivé, a világ pedig úgy áll, hogy kortalan, mert hiába a 90es években készült, és az akkori zavargásokra reflektál, készülhet(ne) ma is blm tüntetés, no-go zónák körül amcsiban, európában is akár. Akkezdet Phiai első lemezén ebből vannak a skitek, és Saiid neve is ebből a filmből jön.  Jó film amúgy, de nagyon nyomasztó.
|
2021.01.20. 20:11 |
|
 |
|