Szerző |
Üzenet |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15403 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
 Re: Üdvözlet
én azt hittem sokkal régebb ez az oldal. vagy csak úgy tűnik
|
2018.10.08. 06:24 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: [n/a]k!ngp1n írta: Banyek, már több, mint 6 éve járunk ide rendszeresen... hogy repül az idő  Sőt, szerintem már előtte is volt a fórumnak valami korábbi verziója másik címen, nem? Legalábbis nekem nagyon rémlik, hogy 2011 végén már írtam top 10-es listát hiphopaddicts fórumra.  Mindentől függetlenül: részemről is köszönet dub-nak, és egyetértek mindenkivel. Tényleg nagy kincs ez a fórum: aktív vagyok még egy-két hip-hoppal kapcsolatos online felületen, de ez a legjobb egyértelműen.  Milyen forumokat nezel, remelem nem intim a kerdes 
|
2018.10.08. 20:21 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: [n/a]k!ngp1n írta: Banyek, már több, mint 6 éve járunk ide rendszeresen... hogy repül az idő  Sőt, szerintem már előtte is volt a fórumnak valami korábbi verziója másik címen, nem? Legalábbis nekem nagyon rémlik, hogy 2011 végén már írtam top 10-es listát hiphopaddicts fórumra.  Mindentől függetlenül: részemről is köszönet dub-nak, és egyetértek mindenkivel. Tényleg nagy kincs ez a fórum: aktív vagyok még egy-két hip-hoppal kapcsolatos online felületen, de ez a legjobb egyértelműen.  Milyen forumokat nezel, remelem nem intim a kerdes  Hát, ez nem.  A "Rapterápia / Terápia adásidőn kívül!" Facebook csoportnak én vagyok az egyik moderátora, úgyhogy elsősorban arra gondoltam. Ha nem vagy tagja a csoportnak, és érdekel, jelentkezz nyugodtan. Ígéretesen indult a csoport, voltak jó időszakai, sőt mostanában is előfordulnak egy-egy érdekesebb post kapcsán tartalmasabb viták, de sajnos egyre ritkábban. Nem sikerült elérnünk a csoporttal azt, amit akartunk, hogy legyen egy pörgős csoport, napi szinten legalább egy értelmes beszélgetést provokáló posttal. De nagy előnye, hogy sokkal kulturáltabb, mint egy átlag hip-hoppal foglalkozó FB csoport, mert elég szigorúan moderáljuk, és ezt kezdettől fogva megérti a tagság is. Régebben, amikor még aktívabb volt a hiphop.hu Facebook oldal, ott is rendszeresen aktív voltam kommentelőként, de ott eléggé alja színvonal volt... Nagyon régen pedig a Saláta fórumra is írtam néha, de az olyan régen volt, hogy nem is érdemes már részletezni. Külföldi fronton a DubCNN fórumot szoktam néha olvasgatni, de írni nem szoktam oda. (dogg viszont szokott  ) Az profi hely, de szerintem ott se annyira kulturált a beszélgetés, mint itt.
|
2018.10.08. 21:31 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: [n/a]k!ngp1n írta: Banyek, már több, mint 6 éve járunk ide rendszeresen... hogy repül az idő  Sőt, szerintem már előtte is volt a fórumnak valami korábbi verziója másik címen, nem? Legalábbis nekem nagyon rémlik, hogy 2011 végén már írtam top 10-es listát hiphopaddicts fórumra.  Mindentől függetlenül: részemről is köszönet dub-nak, és egyetértek mindenkivel. Tényleg nagy kincs ez a fórum: aktív vagyok még egy-két hip-hoppal kapcsolatos online felületen, de ez a legjobb egyértelműen.  Milyen forumokat nezel, remelem nem intim a kerdes  Hát, ez nem.  A "Rapterápia / Terápia adásidőn kívül!" Facebook csoportnak én vagyok az egyik moderátora, úgyhogy elsősorban arra gondoltam. Ha nem vagy tagja a csoportnak, és érdekel, jelentkezz nyugodtan. Ígéretesen indult a csoport, voltak jó időszakai, sőt mostanában is előfordulnak egy-egy érdekesebb post kapcsán tartalmasabb viták, de sajnos egyre ritkábban. Nem sikerült elérnünk a csoporttal azt, amit akartunk, hogy legyen egy pörgős csoport, napi szinten legalább egy értelmes beszélgetést provokáló posttal. De nagy előnye, hogy sokkal kulturáltabb, mint egy átlag hip-hoppal foglalkozó FB csoport, mert elég szigorúan moderáljuk, és ezt kezdettől fogva megérti a tagság is. Régebben, amikor még aktívabb volt a hiphop.hu Facebook oldal, ott is rendszeresen aktív voltam kommentelőként, de ott eléggé alja színvonal volt... Nagyon régen pedig a Saláta fórumra is írtam néha, de az olyan régen volt, hogy nem is érdemes már részletezni. Külföldi fronton a DubCNN fórumot szoktam néha olvasgatni, de írni nem szoktam oda. (dogg viszont szokott  ) Az profi hely, de szerintem ott se annyira kulturált a beszélgetés, mint itt. Koszi. A facebook kiesik nalam, mert nem vagyok regisztralva  Amugy azt hittem van meg tobb magyar, ehhez hasonlo forum Akkor a mienk one and only 
|
2018.10.09. 18:40 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Ja, nem, én se tudok másról. Szándékosan használtam az "online felület" kifejezést a "fórum" helyett, mert működő magyar fórumból én se tudok többről. Hozzáteszem, nagyon sajnálom, hogy a Facebook ennyire kiszorította a fórumot, mint formátumot. Sokkal tartalmasabb beszélgetésekre van lehetőség egy fórumon, sokkal mélyebben ki lehet fejteni gondolatmeneteket, szóval igényesebb minden szempontból.
|
2018.10.10. 20:24 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Ja, nem, én se tudok másról. Szándékosan használtam az "online felület" kifejezést a "fórum" helyett, mert működő magyar fórumból én se tudok többről. Hozzáteszem, nagyon sajnálom, hogy a Facebook ennyire kiszorította a fórumot, mint formátumot. Sokkal tartalmasabb beszélgetésekre van lehetőség egy fórumon, sokkal mélyebben ki lehet fejteni gondolatmeneteket, szóval igényesebb minden szempontból. Rendes magyar hip hop oldal sincs. Egyik sem atfogo. Mindenki a "spanokat" tolja ami vmilyen szempontbol ertheto..DE 
|
2018.10.11. 17:56 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Ja, nem, én se tudok másról. Szándékosan használtam az "online felület" kifejezést a "fórum" helyett, mert működő magyar fórumból én se tudok többről. Hozzáteszem, nagyon sajnálom, hogy a Facebook ennyire kiszorította a fórumot, mint formátumot. Sokkal tartalmasabb beszélgetésekre van lehetőség egy fórumon, sokkal mélyebben ki lehet fejteni gondolatmeneteket, szóval igényesebb minden szempontból. Rendes magyar hip hop oldal sincs. Egyik sem atfogo. Mindenki a "spanokat" tolja ami vmilyen szempontbol ertheto..DE  Így van, mindenkinek megvannak a kedvencei, a többiek felé nem igazán nyitott, sőt néha ellenséges is. De azért ennek az éremnek is két oldala van: pl. a rapterápiás Bíró Dávid is meg szokta kapni azt a kritikát, hogy van egy fix kör, akiket nyomat, a többieknek meg nem biztosít teret. De én azért tudok tőle olyan infókat, hogy próbált ő elhívni más körökbe tartozó előadókat is a műsorába, de vagy nemet mondtak, vagy válaszra sem méltatták. Tehát nem azért tol mindig egy fix (de így is elég tág) kört, mert a többieknek keresztbe szeretne tenni, hanem mert a többiek nem nyitottak rá. Ilyen körülmények közt azért nehéz teljeskörűségre törekedni, ha az előadók részéről sincs meg a nyitottság.
|
2018.10.11. 20:56 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Ja, nem, én se tudok másról. Szándékosan használtam az "online felület" kifejezést a "fórum" helyett, mert működő magyar fórumból én se tudok többről. Hozzáteszem, nagyon sajnálom, hogy a Facebook ennyire kiszorította a fórumot, mint formátumot. Sokkal tartalmasabb beszélgetésekre van lehetőség egy fórumon, sokkal mélyebben ki lehet fejteni gondolatmeneteket, szóval igényesebb minden szempontból. Rendes magyar hip hop oldal sincs. Egyik sem atfogo. Mindenki a "spanokat" tolja ami vmilyen szempontbol ertheto..DE  Így van, mindenkinek megvannak a kedvencei, a többiek felé nem igazán nyitott, sőt néha ellenséges is. De azért ennek az éremnek is két oldala van: pl. a rapterápiás Bíró Dávid is meg szokta kapni azt a kritikát, hogy van egy fix kör, akiket nyomat, a többieknek meg nem biztosít teret. De én azért tudok tőle olyan infókat, hogy próbált ő elhívni más körökbe tartozó előadókat is a műsorába, de vagy nemet mondtak, vagy válaszra sem méltatták. Tehát nem azért tol mindig egy fix (de így is elég tág) kört, mert a többieknek keresztbe szeretne tenni, hanem mert a többiek nem nyitottak rá. Ilyen körülmények közt azért nehéz teljeskörűségre törekedni, ha az előadók részéről sincs meg a nyitottság. Nem ra gondoltam, hanem altalanosan ertettem. Mondjuk az igaz, hogy a rapterapianak eleg nagy volt a lefedese a vendegek tekinteteben. Amugy igaz, hogy az elmult 10 evben nem voltam aktiv resze a "kozegnek", de tudom, hogy mi volt a 2000-es evek elejen es annak a vegen...  Amugy ez nem MO specifikus. Amit megtanultam a "vilagjarasom" alatt. A vilagon a szerepek ugyanazok csak a szereplok valtoznak. Szerintem Doggfathernek kene inditani egy repportalt, na o nala mindenki egy szintrol indulna 
|
2018.10.12. 18:38 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15403 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
ott lenne beef rendesen. 
|
2018.10.12. 21:15 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
[n/a]k!ngp1n írta: Yodaragorn írta: [n/a]k!ngp1n írta: Banyek, már több, mint 6 éve járunk ide rendszeresen... hogy repül az idő  Sőt, szerintem már előtte is volt a fórumnak valami korábbi verziója másik címen, nem? Legalábbis nekem nagyon rémlik, hogy 2011 végén már írtam top 10-es listát hiphopaddicts fórumra.  Mindentől függetlenül: részemről is köszönet dub-nak, és egyetértek mindenkivel. Tényleg nagy kincs ez a fórum: aktív vagyok még egy-két hip-hoppal kapcsolatos online felületen, de ez a legjobb egyértelműen.  Ja tényleg... Még a hiphop.hu vagy minek a fórumán (miután szétbombázták a botok és halott lett az egész) küldött privit dub ki tudja mennyi tagnak, akiket aktívnak látott. De az az oldal rövidesen megszűnt valamiért, nem emlékszem, dub biztos tudja  Jaja, először egy másik ingyenes tárhelyet használtam, de az hamarosan megszűnt. Ez 2012 nyarán volt. Utána jött ez az atw-s tárhely. Ez eléggé stabil. A lényeg, hogy kiszolgálja az itteni diskurálást!
|
2018.10.13. 12:39 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Yodaragorn írta: Ja, nem, én se tudok másról. Szándékosan használtam az "online felület" kifejezést a "fórum" helyett, mert működő magyar fórumból én se tudok többről. Hozzáteszem, nagyon sajnálom, hogy a Facebook ennyire kiszorította a fórumot, mint formátumot. Sokkal tartalmasabb beszélgetésekre van lehetőség egy fórumon, sokkal mélyebben ki lehet fejteni gondolatmeneteket, szóval igényesebb minden szempontból. Igen, én is ezt érzem. Facebookon is vagyok tagja néhány csoportnak, de ott tartalomnélküli zenemegosztásokon kívül nem sok minden van. Ha van valami témaindítás, az pár hsz után elvérzik az egymásnakesésben.
|
2018.10.13. 12:43 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Nem ra gondoltam, hanem altalanosan ertettem. Mondjuk az igaz, hogy a rapterapianak eleg nagy volt a lefedese a vendegek tekinteteben. Értettem, hogy nem rá gondoltál, csak példának hoztam fel, hogy ő törekedett a teljeskörűségre, csak az előadók részéről ütközött ellenállásba. Szóval kettőn áll a vásár itt is... dub: Köszi a megerősítést, csak jól emlékeztem, hogy volt egy másik kiszolgáló is ezelőtt. 
|
2018.10.13. 18:23 |
|
 |
doggfather
|
Yodaragorn írta: Külföldi fronton a DubCNN fórumot szoktam néha olvasgatni, de írni nem szoktam oda. (dogg viszont szokott  ) Az profi hely, de szerintem ott se annyira kulturált a beszélgetés, mint itt. de szokott ám. az főleg egy death row records öröksége fórum. főleg azok az előadók mennek. nem rossz, de ettől messze van azért.
|
2018.10.28. 19:07 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
doggfather írta: Yodaragorn írta: Külföldi fronton a DubCNN fórumot szoktam néha olvasgatni, de írni nem szoktam oda. (dogg viszont szokott  ) Az profi hely, de szerintem ott se annyira kulturált a beszélgetés, mint itt. de szokott ám. az főleg egy death row records öröksége fórum. főleg azok az előadók mennek. nem rossz, de ettől messze van azért. Könnyek szöknek a szemembe! 
|
2018.10.29. 16:34 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Boldog Karácsonyt minden fórumozónak! RUN-DMC - Christmas In Hollis
|
2018.12.24. 09:42 |
|