A fórummal kapcsolatos problémák kezelése.
Szerző |
Üzenet |
dub7
Adminisztrátor
|
 Re: A fórummal kapcsolatos problémák kezelése.
doggfather írta: Ha privát üzenetet akarok küldeni akkor vagy 3 hete széthúzza a képernyőt. Csak nekem csinál ilyet? Töröld ki azt az üzenetet, amit a bécsi buliról küldtél! 
|
2018.12.10. 21:47 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15397 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Okés
|
2018.12.10. 22:23 |
|
 |
Zoli, MP
|
Erdekes...2 napja chrome bongeszovel nem elerheto az oldal. nem tudom miert. firefox-szal mukodik rendesen 
|
2020.02.29. 21:17 |
|
 |
kz funkadelic
|
Nekem már működik chrome-mal is.Tegnap egész ☀️ nem volt jó
2020.02.29. 21:44 |
|
 |
Zoli, MP
|
kz funkadelic írta: Nekem már működik chrome-mal is.Tegnap egész ☀️ nem volt jó nalam meg nem jo 
|
2020.02.29. 22:08 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15397 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
nálam végig jó volt, jó most is.
|
2020.02.29. 22:48 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8689 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Én se tapasztaltam problémát Chrome-mal.
|
2020.03.01. 14:52 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Első körön ilyenkor töröljétek az előzményeket, az többnyire megoldja.
|
2020.03.03. 18:37 |
|
 |
Zoli, MP
|
dub7 írta: Első körön ilyenkor töröljétek az előzményeket, az többnyire megoldja. Nekem pont akkor tajt volt torolve... de ujra toroltem. most jo. thanks
|
2020.03.04. 15:08 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8689 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Ezt a postot elsősorban dub-nak címzem, de hátha más is tud segíteni. Múlt hét vége óta nem működött nálam az oldal. Volt már ilyen máskor is, ezért gondoltam, várok pár napot, hátha megoldódik. De nem oldódott meg, ezért tegnap felvettem a kapcsolatot dogg-al, akitől megtudtam, hogy nála semmi probléma sincs, tehát nálam van a gond. Múlt hét csütörtök óta új laptopom van, valószínű, hogy amiatt lehet. Megpróbáltam most Firefox-on megnyitni az oldalt (egyébként Chrome-ot használok), és itt most működik rendesen, ezért tudok írni de Chrome-on továbbra sem. Pedig az előző laptopomon jó volt Chrome-on is. A kérdés: mi lehet a baj? Hogyan tudnám elérni, hogy működjön Chrome-on is az oldal, ne csak Firefox-on? Köszi előre is! 
|
2024.08.21. 14:13 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Yodaragorn írta: Ezt a postot elsősorban dub-nak címzem, de hátha más is tud segíteni. Múlt hét vége óta nem működött nálam az oldal. Volt már ilyen máskor is, ezért gondoltam, várok pár napot, hátha megoldódik. De nem oldódott meg, ezért tegnap felvettem a kapcsolatot dogg-al, akitől megtudtam, hogy nála semmi probléma sincs, tehát nálam van a gond. Múlt hét csütörtök óta új laptopom van, valószínű, hogy amiatt lehet. Megpróbáltam most Firefox-on megnyitni az oldalt (egyébként Chrome-ot használok), és itt most működik rendesen, ezért tudok írni de Chrome-on továbbra sem. Pedig az előző laptopomon jó volt Chrome-on is. A kérdés: mi lehet a baj? Hogyan tudnám elérni, hogy működjön Chrome-on is az oldal, ne csak Firefox-on? Köszi előre is!  dub7 írta: Első körön ilyenkor töröljétek az előzményeket, az többnyire megoldja. A teljes előzményt, mindent kipipálva. Tudom, hogy utána macera a mentett jelszavak stb. miatt, de nekem is volt, hogy valami beépülővel összeakadt a php. Ha ez nem, akkor a biztonsági beállításoknál lehet valami túl szigorúra állítva. Ha van olyan opció, hogy csak ennél a weblapnál engedélyezze a megnyitást, akkor azt állítsd be.
|
2024.08.21. 15:39 |
|
 |
Yodaragorn
|
dub7 írta: Yodaragorn írta: Ezt a postot elsősorban dub-nak címzem, de hátha más is tud segíteni. Múlt hét vége óta nem működött nálam az oldal. Volt már ilyen máskor is, ezért gondoltam, várok pár napot, hátha megoldódik. De nem oldódott meg, ezért tegnap felvettem a kapcsolatot dogg-al, akitől megtudtam, hogy nála semmi probléma sincs, tehát nálam van a gond. Múlt hét csütörtök óta új laptopom van, valószínű, hogy amiatt lehet. Megpróbáltam most Firefox-on megnyitni az oldalt (egyébként Chrome-ot használok), és itt most működik rendesen, ezért tudok írni de Chrome-on továbbra sem. Pedig az előző laptopomon jó volt Chrome-on is. A kérdés: mi lehet a baj? Hogyan tudnám elérni, hogy működjön Chrome-on is az oldal, ne csak Firefox-on? Köszi előre is!  dub7 írta: Első körön ilyenkor töröljétek az előzményeket, az többnyire megoldja. A teljes előzményt, mindent kipipálva. Tudom, hogy utána macera a mentett jelszavak stb. miatt, de nekem is volt, hogy valami beépülővel összeakadt a php. Ha ez nem, akkor a biztonsági beállításoknál lehet valami túl szigorúra állítva. Ha van olyan opció, hogy csak ennél a weblapnál engedélyezze a megnyitást, akkor azt állítsd be. Tényleg megoldotta az előzmények törlése, köszi szépen! Erre nem gondoltam volna magamtól.  Azért furcsa, mert mint írtam, új a laptop, tehát elvileg nem lehetett benne semmilyen előzmény, de gyakorlatilag valami mégis akadályozta az oldal megnyitását...
|
2024.08.22. 14:49 |
|
 |
Yodaragorn
|
Yodaragorn írta: dub7 írta: Yodaragorn írta: Ezt a postot elsősorban dub-nak címzem, de hátha más is tud segíteni. Múlt hét vége óta nem működött nálam az oldal. Volt már ilyen máskor is, ezért gondoltam, várok pár napot, hátha megoldódik. De nem oldódott meg, ezért tegnap felvettem a kapcsolatot dogg-al, akitől megtudtam, hogy nála semmi probléma sincs, tehát nálam van a gond. Múlt hét csütörtök óta új laptopom van, valószínű, hogy amiatt lehet. Megpróbáltam most Firefox-on megnyitni az oldalt (egyébként Chrome-ot használok), és itt most működik rendesen, ezért tudok írni de Chrome-on továbbra sem. Pedig az előző laptopomon jó volt Chrome-on is. A kérdés: mi lehet a baj? Hogyan tudnám elérni, hogy működjön Chrome-on is az oldal, ne csak Firefox-on? Köszi előre is!  dub7 írta: Első körön ilyenkor töröljétek az előzményeket, az többnyire megoldja. A teljes előzményt, mindent kipipálva. Tudom, hogy utána macera a mentett jelszavak stb. miatt, de nekem is volt, hogy valami beépülővel összeakadt a php. Ha ez nem, akkor a biztonsági beállításoknál lehet valami túl szigorúra állítva. Ha van olyan opció, hogy csak ennél a weblapnál engedélyezze a megnyitást, akkor azt állítsd be. Tényleg megoldotta az előzmények törlése, köszi szépen! Erre nem gondoltam volna magamtól.  Azért furcsa, mert mint írtam, új a laptop, tehát elvileg nem lehetett benne semmilyen előzmény, de gyakorlatilag valami mégis akadályozta az oldal megnyitását... Korai volt az öröm... Tegnap működött faszán a Chrome-ban, miután töröltem az előzményeket, sütiket meg minden egyebet, ma viszont újra nem tölt be az oldal. Most már nem törlöm újra, mert az nem megoldás, hogy mindennap kitöröljek mindent. Biztonsági beállításokat nézegettem, de lövésem sincs, mit lehetne állítani rajta. szerk.: Ma, 1 nappal később viszont betöltött az oldal. Én ezt nem tudom követni... 
|
2024.08.23. 13:59 |
|
 |
|