Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.07.26. 03:43

Hozzászólás a témához  [ 302 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Következő
 Üdvözlet 
Szerző Üzenet
Adminisztrátor

Hozzászólás Üdvözlet
Írhatnánk úgy is, hogy üdvözlet #2! Sajnos az előző, helyen a fórum egyszerűen "eltűnt". A szolgáltató nem elérhető ahogyan maga a fórum sem. Utólagos információim a forumx-es szolgáltatóról, hogy elég megbízhatatlan és problémás az üzemeltetés, sokak tapsztaltak korábban is hasonló jelenséget. Most pl semmilyen forumx-es fórumot nem lehet elérni. Lehet az én hibámnak is betudni, hogy nem tájékozódtam kellőképpen, de amikor készítettem semmilyen tapasztalattal nem rendelkeztem fórumkészítés terén és az tűnt a legegyszerűbb, legjobb és legolcsóbb megoldásnak. Meg sokan is használták, úgyhogy úgy tűnt jó lesz.
Ez a jelenlegi nem egy fórumszolgáltatónál üzemel, hanem saját feltöltés (igaz ingyenes tárhelyen, de a szolgáltatót több tapasztalattal rendelkező hozzáértő ajánlotta).
Sajnálom a forumx-es fórumot, hiszen sok munkám volt benne és ha nem is sok taggal, de egy élő fórumot sikerült létrehozni - sok tartalmas hozzászólással ami ugye a fórumozóknak köszönhető.
Úgy gondoltam, hogy ez a kis közösség annyit megér, hogy még egyszer megpróbáljunk beindítani egy fórumot.
Tehát üdvözlök mindenkit!

2012.07.12. 08:52

Hozzászólás Re: Üdvözlet
üdv még 1x

http://dogg-n-roll.blog.hu/

Kép

2012.07.12. 14:12

Üdv! Én csak a "Hip-Hop és Te"-s hozzászólásokat bánom hogy vesztek, néhányan szép kis fogalmazásokat írtatok. Meg az új tagok sem tudják majd azokat visszaolvasni.

Egy ?: Témanyitás továbbra is szabad tagoknak is?

2012.07.12. 16:42
Adminisztrátor

Hát azért tényleg kár. De nemcsak azért, volt egy csomó jól beindult téma, csomó értékes hozzászólás... :evil: Teljesen váratlanul ért ez a káosz, pont amikor már sínen volt minden, a közösség egész jól összeszokott.
Ha valamilyen formában fel tudom venni a kapcsolatot a forumx-es üzemeltetőkkel, megpróbálom elkérni a volt fórumunk adatbázisát, igaz, hogy ez már php3 kódolás, de át lehet konvertálni és akkor bele tudnám illeszteni ebbe a fórumba (bár amiket hallottam a forumx-ről ez lehet, hogy hiú ábránd)
Viszont!
Ez az oldal alapból egy weblap is ( hiphopaddicts.atw.hu ) és ez egy rakat új lehetőséget jelent, úgyhogy itt egy csomó egyéb dolgot meg lehet valósítani amit a forumexes verzióban nem. (hamarosan jön minden info, csak most jöttünk haza nyaralásból és épp annyi időm volt, hogy alapszinten összedobjam a fórumot)
Az aktív "hiphopaddicteket" reméljük minél hamarabb idetalálnak és szeretném mindenki véleményét figyelembe venni, hogy milyen irányt vegyen a fórum.
Addig is akinek van kontaktja és ideje az értesítse a többieket.

2012.07.12. 17:00

Amúgy ha van rá valami esély, hogy visszajön a forumx-es cucc, akkor onnan lehet, hogy át tudnánk hozni a hozzászólásokat/felhasználókat/egyebeket költöztetéssel, persze ez attól függ, hogy mennyire lehet ott majd hozzáférni a MySQL-hez.

2012.07.13. 10:01

Azt be lehetne állítani, hogy ne kelljen fél percenként újra bejelentkezni?

2012.07.13. 12:46

Üdv újra mindenkinek...remélem tovább 'maradunk életben'....

:evil:

2012.07.13. 19:41
Adminisztrátor

rapguruz írta:
Üdv újra mindenkinek...remélem tovább 'maradunk életben'....

:evil:

Üdv ismét! Én is remélem. Ha itt is gubanc lesz én feladom... De bízzunk benne, hogy nem lesz!

Cruxz írta:
Azt be lehetne állítani, hogy ne kelljen fél percenként újra bejelentkezni?

Ezt én nem tapasztalom. Ha csak nálad van akkor ez egyéni beállítás lesz.

2012.07.13. 21:08

Hali!

Mindjárt sírok, nem enged különleges karaktereket nicknévnek:(
:)
De még az avataromat se sikerült feltennem.

dub7! Annyit mindenképpen tégy még meg, hogy ha megint élni fog a forumx (és mi még a botoktól féltünk), akkor az összes felhasználónak küldj az emilcímére értesítőt, hogy elköltöztünk.
A tartalom valószínűleg megmarad, csak kérdés, hogy foglalkoznak-e majd a velünk...

2012.07.13. 21:36
Adminisztrátor

kingpin írta:
Hali!

Üdv neked is újra! Lassan mindenki befut.

kingpin írta:
Hali!

Mindjárt sírok, nem enged különleges karaktereket nicknévnek:(
:)
De még az avataromat se sikerült feltennem.

A különleges karaktert úgy emlékszem lehet engedélyezni... egy pár perc múlva próbáld meg.
Az avatarod ugyanaz lett volna mint amott? Ha igen lehet, hogy méretkorlát van, azon is állítok.

kingpin írta:
dub7! Annyit mindenképpen tégy még meg, hogy ha megint élni fog a forumx (és mi még a botoktól féltünk), akkor az összes felhasználónak küldj az emilcímére értesítőt, hogy elköltöztünk.
A tartalom valószínűleg megmarad, csak kérdés, hogy foglalkoznak-e majd a velünk...

A forumx olyan szinten elszállt, hogy semmihez nem férek hozzá. Erre aztán tényleg nem számítottam. A tagok e-mailjeihez egyébként sem fértem hozzá ha az nem volt nyilvános. Igyekeztem mindenkit kiértesíteni kit hogyan tudtam.
Van egy php-vel foglalkozó fórum ahol nem sok jót írnak a forumx-ről, úgyhogy a fórum átmentése szerintem hiú ábránd.
A lapok tárolt változatai még elérhetők, onnan tudtam kimenteni pár indító hsz-t, de kábé ennyi.
Ezért is csináltam inkább nulláról egy sajátot, nem akartam egy másik fórumszolgáltatótól függeni, mert ahogy azt tapasztaltuk ilyen esetben semmit nem lehet tenni.

2012.07.13. 21:53

dub7 írta:
Az avatarod ugyanaz lett volna mint amott? Ha igen lehet, hogy méretkorlát van, azon is állítok.

Más probléma, föltölteni nem engedi, úgy tudtam, hogy egy tárhelyemre föltöltöttem, beírtam a linket ÉS a méretét, akkor engedte...

dub7 írta:
A tagok e-mailjeihez egyébként sem fértem hozzá ha az nem volt nyilvános. Igyekeztem mindenkit kiértesíteni kit hogyan tudtam.
Van egy php-vel foglalkozó fórum ahol nem sok jót írnak a forumx-ről, úgyhogy a fórum átmentése szerintem hiú ábránd.
A lapok tárolt változatai még elérhetők, onnan tudtam kimenteni pár indító hsz-t, de kábé ennyi.
Ezért is csináltam inkább nulláról egy sajátot, nem akartam egy másik fórumszolgáltatótól függeni, mert ahogy azt tapasztaltuk ilyen esetben semmit nem lehet tenni.

De azért egy adminnak csak kéne tudni körüzenetet küldeni a regisztrálók emiljére, még ha nem is tolja a motor a képébe. Elvégre is kapunk értesítést pl privát üzenetről emilben...
Én sem találtam archivált értelmes tartalmat, pedig a hh és te felvezetőjét át akartam másolni:S

2012.07.13. 22:06
Adminisztrátor

kingpin írta:
Más probléma, föltölteni nem engedi, úgy tudtam, hogy egy tárhelyemre föltöltöttem, beírtam a linket ÉS a méretét, akkor engedte...

Én most látom a képed.

kingpin írta:
De azért egy adminnak csak kéne tudni körüzenetet küldeni a regisztrálók emiljére, még ha nem is tolja a motor a képébe. Elvégre is kapunk értesítést pl privát üzenetről emilben...

Ahogy már írtam: Nem férek hozzá a fórumhoz (ugyanúgy ahogyan senki sem és persze nem csak a hiphopaddicts.forumx.hu-hoz nem lehet, hanem semmilyen forumx-es fórumhoz - volt sok) ezáltal semmilyen műveletet nem tudok végrehajtani. A belépéshez ugyanúgy nekem is kell a kezdőoldal csak belépés után az adminisztrátori jogokat használhatom. Jelen esetben nincs kezdőoldal, nincs oldal sem, sőt a szolgáltató innen is eltűnt: www.forumx.hu
Tehát nem analfabéta vagyok...

2012.07.13. 22:18

dub7 írta:
Ahogy már írtam: Nem férek hozzá a fórumhoz (ugyanúgy ahogyan senki sem és persze nem csak a hiphopaddicts.forumx.hu-hoz nem lehet, hanem semmilyen forumx-es fórumhoz - volt sok) ezáltal semmilyen műveletet nem tudok végrehajtani. A belépéshez ugyanúgy nekem is kell a kezdőoldal csak belépés után az adminisztrátori jogokat használhatom. Jelen esetben nincs kezdőoldal, nincs oldal sem, sőt a szolgáltató innen is eltűnt: http://www.forumx.hu
Tehát nem analfabéta vagyok...

Ahogy én is írtam: "hogy ha megint élni fog a forumx". Nem analfabétáztam, de még csak nem is utaltam rá. És meg sem fordult a fejemben, hogy neked megy, csak nekünk nem.

(avatar feltöltése megy, csak körülményesen)

2012.07.13. 22:24
Adminisztrátor

forumx téma:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__3178573-mi-tortent-a-forumxhu-val-mi-lehet-a-problema

http://phpbb.hu/forum/tema/6121

persze cseppet sem vigasztal, hogy más is járt így...

2012.07.15. 18:56
Adminisztrátor

Figyelem!
A fórum működésével és beállításokkal kapcsolatos problémáknak nyitottam egy új topicot, innen az ilyen jellegű hozzászólások átkerültek oda.
Ha bármilyen problémával találkozol a továbbiakban ott jelezd (a lehető leggyorsabb megoldások miatt).
Köszönöm.

2012.07.16. 11:43
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 302 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Következő