50 Cent & Busta Rhymes @Budapest Október 18!
Szerző |
Üzenet |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8689 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: 50 Cent & Busta Rhymes @Budapest Október 18!
doggfather írta: na vettem jegyet.
ticketswap ahogy mondtam.
121es szektor, ülő. 28ezer.
én már tuti megyek! Fain! Én is megvettem már pár hete, csak nem jeleztem külön: 119-es szektor, szóval elvileg nem leszünk olyan messze. Csak én hivatalosan vettem 8000-rel drágábban...
|
2023.10.11. 21:19 |
|
 |
rapguruz88
|
doggfather írta: na vettem jegyet.
én már tuti megyek! Ticketswap egyébként mennyire megbízható oldal? Atkuldik e-mailben a jegyet és annyi? Csak akkor van gáz ha előtted bemegy az eladó a jeggyel.. Vagy van erre megoldás?
|
2023.10.15. 17:00 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15397 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
igen, fizetsz, küldik.
elvileg minden eladó ellenőrzött, szóval nem lehet baki.
illetve eladónként egyszer, mert ugye kibsznak azonnal.
én vettem már nem egyszer és minden oké volt mindig.
|
2023.10.15. 18:29 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8689 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
rapguruz88 írta: doggfather írta: na vettem jegyet.
én már tuti megyek! Ticketswap egyébként mennyire megbízható oldal? Atkuldik e-mailben a jegyet és annyi? Csak akkor van gáz ha előtted bemegy az eladó a jeggyel.. Vagy van erre megoldás? Én eddig csak eladói oldalon használtam a Ticketswapot, úgy kifogástalan volt. Atlétika VB alatt adtam el apám mellém szóló jegyét, vártam is, hogy ki fog mellettem ülni helyette, de nem jött senki, üresen maradt a szék.  Valószínűleg egy üzér vette meg, aki már nem tudta továbbpasszolni.
|
2023.10.16. 21:17 |
|
 |
rapguruz88
|
Yodaragorn írta: rapguruz88 írta: doggfather írta: na vettem jegyet.
én már tuti megyek! Ticketswap egyébként mennyire megbízható oldal? Atkuldik e-mailben a jegyet és annyi? Csak akkor van gáz ha előtted bemegy az eladó a jeggyel.. Vagy van erre megoldás? Én eddig csak eladói oldalon használtam a Ticketswapot, úgy kifogástalan volt. Atlétika VB alatt adtam el apám mellém szóló jegyét, vártam is, hogy ki fog mellettem ülni helyette, de nem jött senki, üresen maradt a szék.  Valószínűleg egy üzér vette meg, aki már nem tudta továbbpasszolni. Mi is voltunk apuval atlétikai VB-n! Nagyon nagy élmény volt! 
|
2023.10.18. 15:22 |
|
 |
Yodaragorn
|
rapguruz88 írta: Yodaragorn írta: rapguruz88 írta: doggfather írta: na vettem jegyet.
én már tuti megyek! Ticketswap egyébként mennyire megbízható oldal? Atkuldik e-mailben a jegyet és annyi? Csak akkor van gáz ha előtted bemegy az eladó a jeggyel.. Vagy van erre megoldás? Én eddig csak eladói oldalon használtam a Ticketswapot, úgy kifogástalan volt. Atlétika VB alatt adtam el apám mellém szóló jegyét, vártam is, hogy ki fog mellettem ülni helyette, de nem jött senki, üresen maradt a szék.  Valószínűleg egy üzér vette meg, aki már nem tudta továbbpasszolni. Mi is voltunk apuval atlétikai VB-n! Nagyon nagy élmény volt!  Na, örülök! Tényleg életre szóló élmény volt, főleg hogy én nem csak a hype miatt mentem: kisgyerekkorom óta nézem az összes világversenyt, eleve atlétika fan vagyok, és nem gondoltam volna, hogy valaha is a saját országomban fogok tudni egy VB-n részt venni.  Mint írtam, sajnos apukám jegyét (aki rászoktatott a sportágra) el kellett adni, mert szegénynek úgy megnyekkent a dereka pár nappal előtte, hogy csak feküdni bírt...  Na, de most már egy óra múlva indulok az Arénába a koncertre! 
|
2023.10.18. 17:44 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15397 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Ahogy tavaly is idén is csiripeltem róla, idemásolom, kiegészítve azóta született gondolatokkal, és picit reagálva, hasonlítva a tavalyi bulihoz! Idén a másik oldalon ültem.  Odaért kb negyed nyolcra. elvileg félkor kezdés... Nagyon lassan gyűlik a nép ahhoz képest, hogy elvileg 3 perce menni kéne a shownak! Ahogy nézem vannak üres sorok. A félház már egy pozitív tipp! Valami dj erőlködik lassan negyed órája... (a végére a dühöngő tele lett, de ülni lehetett volna még minden szektorban kényelmesen! Mondjuk háromnegyed ház, de ha azt mondja valaki annyi mint tavaly azt is elhszem!) Nem állítom, hogy jeremih nevű előzenekar már az első nóta alatt lemaradt a tatogással, de a keze a csípőjén volt közben hallottuk ahogy énekel... Hát az ilyen "megdugnálak babám" féle soul, rnb akármi nyekergés füstös klubbokba való nem stadionba... Negyed óra volt jeremih, de elég is volt belőle ennyi. Lehet lemezen jó, de élőben halvány. A két táncosnő dobott a shown rendesen! Ő visszatért es nyomott 1 számot 50vel is később ez tuti új a tavalyi fellépéshez képest. 40 percet tolt Busta rhymes, de milyen negyvenet! Megúszósan kezdett, nem saját nótákkal (ante up, illetve a lumidee-s, és később is volt az a friss nótája amit valami csajjal ad elő, amiről rögtön kiszúrtátok, hogy szar, unalmas, gyenge újrafelhasznált alap), de aztán szerencsére váltott olyanokra is! Látszik, hogy tudja ő itt most warm up és azt is csinálta. Nem akarta ellopni a showt, csak bemelegíteni a közönséget! Spliff Starr még mindig a legjobb hype man az iparban. Olyan durván játszik Busta keze alá, hogy majdnem félelmetes. Egyszerre mozognak, lépnek, éreznek. Látszik, hogy 30 éve vannak egymás mellett! Kifelé sétálva volt aki azt mondta annak akivel jött, hogy a busta rész jobb is volt, mint a 50! Tény, hogy Busta ráment, hogy melegítse a közönséget, folyamatosan vette a jeleket, tolta felfelé a hangulatot, 50 meg leadott egy profi seltistet, showt. 20 percig egy szót nem szólt a közönséghez. Utána is minimálisan! Kheci vagyok tudom, de közben beugrott, hogy tavaly olyan szar volt ezek szerint az nks, hogy 50 inkább hozott idén saját előzenekart. 50: 70+20 perc, kábé, mint a tavalyi setlist. Viszont 50 leadott vagy 20 kilót ami jót tett a shownak is a teljesítményének is! Aréna rap ez már. Ezen a szinten mindegy, hogy kit nézel. Átöltözött, mint Beyonce, annyi a tűz, mint egy Rammstein bulin, olyan neon, mint a pet shop boys. Yayo és pláne uncle murda viszont full fölösleges. Max arra jók, hogy 50 ne féljen egyedül a színpadon. A zenekar jó volt! Már tavaly is olcsó cigánykodásnak tartottam, hogy előadja a how we dot és a hate it or love it-ot hiába írta a felét ő. Azok Game számok! Neki is van a 20+ éves karrierje alatt elég száma! Pláne, hogy elvileg ott mellette a Unit és a stunt 101-on kívül nem toltak más Unitot! Utána: Egyébként fszom az összes lusta kheci pestibe akinek derogál használni a bkv-t és tele van velük az aréna mélygarázs. 40 perc volt mire kijutottam! Nem, nem kell a kifogás. Tuti nem debreceniekkel volt tele a hely! Tudtam ám, hogy szar lesz a mélygarázs, ezé vittem könyvet, olvastam. De az az ideg! Egy csomó dudálás, kiabálás, egymás szidasa?!?! Okés, hogy most én is azt csinálom, de ott igyekeztem kulturált lenni! Ma reggel: Persze, hogy minden reggel alszik az összes, és könyörögni kell, hogy keljenek fel. Bezzeg, mikor éjfélkor érek haza,és fekszem le, már 5-kor a nyakamon lóg mind... Nejem: aztán voltak ismerős arcok?! Én: nem drágám azok rockzenekar én meg rapkoncerten voltam. Nejem: jól van, látom nem beszélgetünk!
|
2023.10.19. 09:48 |
|
 |
rapguruz88
|
doggfather írta: Ahogy tavaly is idén is csiripeltem róla, idemásolom, kiegészítve azóta született gondolatokkal, és picit reagálva, hasonlítva a tavalyi bulihoz! Idén a másik oldalon ültem.  Odaért kb negyed nyolcra. elvileg félkor kezdés... Nagyon lassan gyűlik a nép ahhoz képest, hogy elvileg 3 perce menni kéne a shownak! Ahogy nézem vannak üres sorok. A félház már egy pozitív tipp! Valami dj erőlködik lassan negyed órája... (a végére a dühöngő tele lett, de ülni lehetett volna még minden szektorban kényelmesen! Mondjuk háromnegyed ház, de ha azt mondja valaki annyi mint tavaly azt is elhszem!) Nem állítom, hogy jeremih nevű előzenekar már az első nóta alatt lemaradt a tatogással, de a keze a csípőjén volt közben hallottuk ahogy énekel... Hát az ilyen "megdugnálak babám" féle soul, rnb akármi nyekergés füstös klubbokba való nem stadionba... Negyed óra volt jeremih, de elég is volt belőle ennyi. Lehet lemezen jó, de élőben halvány. A két táncosnő dobott a shown rendesen! Ő visszatért es nyomott 1 számot 50vel is később ez tuti új a tavalyi fellépéshez képest. 40 percet tolt Busta rhymes, de milyen negyvenet! Megúszósan kezdett, nem saját nótákkal (ante up, illetve a lumidee-s, és később is volt az a friss nótája amit valami csajjal ad elő, amiről rögtön kiszúrtátok, hogy szar, unalmas, gyenge újrafelhasznált alap), de aztán szerencsére váltott olyanokra is! Látszik, hogy tudja ő itt most warm up és azt is csinálta. Nem akarta ellopni a showt, csak bemelegíteni a közönséget! Spliff Starr még mindig a legjobb hype man az iparban. Olyan durván játszik Busta keze alá, hogy majdnem félelmetes. Egyszerre mozognak, lépnek, éreznek. Látszik, hogy 30 éve vannak egymás mellett! Kifelé sétálva volt aki azt mondta annak akivel jött, hogy a busta rész jobb is volt, mint a 50! Tény, hogy Busta ráment, hogy melegítse a közönséget, folyamatosan vette a jeleket, tolta felfelé a hangulatot, 50 meg leadott egy profi seltistet, showt. 20 percig egy szót nem szólt a közönséghez. Utána is minimálisan! Kheci vagyok tudom, de közben beugrott, hogy tavaly olyan szar volt ezek szerint az nks, hogy 50 inkább hozott idén saját előzenekart. 50: 70+20 perc, kábé, mint a tavalyi setlist. Viszont 50 leadott vagy 20 kilót ami jót tett a shownak is a teljesítményének is! Aréna rap ez már. Ezen a szinten mindegy, hogy kit nézel. Átöltözött, mint Beyonce, annyi a tűz, mint egy Rammstein bulin, olyan neon, mint a pet shop boys. Yayo és pláne uncle murda viszont full fölösleges. Max arra jók, hogy 50 ne féljen egyedül a színpadon. A zenekar jó volt! Már tavaly is olcsó cigánykodásnak tartottam, hogy előadja a how we dot és a hate it or love it-ot hiába írta a felét ő. Azok Game számok! Neki is van a 20+ éves karrierje alatt elég száma! Pláne, hogy elvileg ott mellette a Unit és a stunt 101-on kívül nem toltak más Unitot! Utána: Egyébként fszom az összes lusta kheci pestibe akinek derogál használni a bkv-t és tele van velük az aréna mélygarázs. 40 perc volt mire kijutottam! Nem, nem kell a kifogás. Tuti nem debreceniekkel volt tele a hely! Tudtam ám, hogy szar lesz a mélygarázs, ezé vittem könyvet, olvastam. De az az ideg! Egy csomó dudálás, kiabálás, egymás szidasa?!?! Okés, hogy most én is azt csinálom, de ott igyekeztem kulturált lenni! Ma reggel: Persze, hogy minden reggel alszik az összes, és könyörögni kell, hogy keljenek fel. Bezzeg, mikor éjfélkor érek haza,és fekszem le, már 5-kor a nyakamon lóg mind... Nejem: aztán voltak ismerős arcok?! Én: nem drágám azok rockzenekar én meg rapkoncerten voltam. Nejem: jól van, látom nem beszélgetünk! Köszi szépen a hosszabb beszámolót, élmény volt olvasni! Az utolsó bekezdésen sírtam!  10Kor kezdett 50 végül? Tavaly ha jól emlékszem 9kor, halál pontosan! A setlist majdnem ugyanaz volt akkor mint tavaly... Ha lenne következő koncert mennél rá megint?
|
2023.10.19. 10:55 |
|
 |
doggfather
|
nem úgy volt, hogy te is jössz?!?! a setlist kb ugyanaz jaja, a rip rész volt kevesebb, most csak pop smoke volt, se coolio, se prodigy. illetve bejött a jeremihvel való közös nóta. más varia nem tűnt fel nekem.
igen, simán megnézném harmadszor is! már csak azért is, mert kevés aréna rap jut el hozzánk!
19:50től jeremih. 20:20tól busta. 21:30tól 50. 23kor volt vége. levonuilt 70 perc után, de 2 percen belül vissza is tértek a 20 perc ráadásra.
mindegyik után volt építés a szinpadon.
|
2023.10.19. 11:00 |
|
 |
Yodaragorn
|
Alapvetően egyetértek doggal, nagyon jó volt koncert, valószínűleg életem legjobb koncertélménye - persze nekem Grandmaster Flash és az Onyx után ez volt csak a harmadik külföldi rapkoncertem, szóval közel sincs annyi viszonyítási alapom. Igyekszem nem túl sokat ismételni dogg-ot, de biztos fogom. Az Arénában is most voltam először: nem egy szép koncerthelyszín, de funkcionálisan megfelel a céljának. Az atlétikai stadion ugyan új, de ahhoz viszonyítva azt mondom, hogy lehetne tisztábban, jobban rendben tartani a létesítményt. Baj azért nem volt. Ami még vicces volt, hogy a Busta Rhymes után kimentem pisilni, és olyan élményben volt részem, mint még soha: masszív sorbanállás volt a pisszoároknál, tömegben, egymást nézegetve brunyáltunk. Közönség: én is megvoltam lepve, hogy sokáig közel sem volt tele a küzdőtér, és az ülések között is sok volt az üres, de a végére azért csak összejöttünk. Telt ház nem volt, de azért panaszra sem lehetett ok. Elég vegyes közönség volt: az átlagéletkor talán az én korosztályomnak (30-35 évesek) volt megfelelő, de voltak idősebbek és fiatalabbak is. Az biztos, hogy ilyen újvonalas fiatalok nem voltak. Voltak viszont bőven külföldiek: előttünk talán lengyelek, mellettünk oroszok vagy ukránok ültek. De én is stílszerűen egy feka dél-afrikai csajjal voltam, aki PhD-hallgató nálunk az egyetemen.  Aki külföldről idejött, az érezhetően hozzáértő közönség is volt: az előttünk ülő lengyelek pl. a régi klasszikus számokra nagyon buliztak, az újabbakra viszont leültek...  Hangosítás: Jeremih és Busta Rhymes alatt szinte tökéletes volt, de ugye ők DJ-vel nyomták. 50 Cent élőzenekarral volt, és itt már sajnos becsúsztak torzabban szóló számok, amiknek kicsit ilyen "hangzavar" jellegük volt, de egyrészt ez javult, ahogy haladt előre a koncert (vagy csak megszoktam...), másrészt azért nem volt vészes, és nem tudom, mi az, ami elvárható egy ilyen Aréna-szerű koncerthelyszínen, mennyire lehet egyáltalán tökéletes a hangosítás egy ennyire nagy csarnokban. Szóval lehetett volna jobb, de bőven élvezhetően szólt a koncert. Jeremih-ről nem is írnék többet, mint dogg: autotune-os, újvonalas R&B: én stúdióminőségben se bírom, és élőben se jött be, szerencsére nem tartott sokáig... Busta Rhymes: egyáltalán nem okozott csalódást, óriási lelkesedés, energia, szeretet végig. Kiválóan kommunikált a közönséggel ő is és Spliff Starr is. Hype-olt minket, dicsért minket, csajozott, hálát adott Istennek, szóval nagyon szimpatikus volt végig. Neki nem volt élőzenekara, DJ Scratch nyomta alá a zenéket. Bennem is ugyanaz fogalmazódott meg, mint dogg-ban: elképesztő, hogy mennyire össze van szokva ez a Busta-Spliff-Scratch trió. Érződött rajtuk, hogy nem csak kollégák, hanem tényleg barátok, harcostársak, tökéletesen össze vannak szokva. Sajnáltam, hogy csak 40 percet nyomta, de az tömény volt, lement szinte az összes nagy slágere: Break Ya Neck, I Know What You Want, Scenario, Put Your Hands Where My Eyes Could See, Ante Up (Remix), Look at Me Now, stb. És ahogy dogg is írta, volt egy-két újabb nóta is: persze vitatkoztunk róla, hogy mennyire kóser ez az új nótája, amiben az agyonhasznált sample van, amit Jay-Z is használt az Ain't No Nigga-ban, de nekem kellemes meglepetés volt, hogy egy ilyen, néhány hete megjelent új számot is bevállalt élőben. Az fura, hogy az utolsó albumáról (ELE2) nem volt talán semmi, de hát a közönség a slágereket akarta hallani... Sajnáltam azt is, hogy a végén nem volt ráadás, de végülis "előzenekar"-nál nem szokás... 50 Cent: hát, itt szintet lépett a show. Maga a Fifty-Yayo-Murda trió semmivel se jobb, mint a Busta-Spliff-Scratch hármas, sőt, rosszabb, viszont annyival nagyobb volt a műsor körülöttük, hogy az önmagában nagyon megdobta az élményt. Itt már élőzenekar volt: dob, szinti, basszusgitár, szólógitár, sőt, szintiből talán kettő is volt, plusz DJ. Az nem volt világos, hogy minden számnál a zenekar zenélt-e, mert volt, hogy eltakarták őket, az kicsit fura volt. A zenekaron kívül voltak nagyon profi táncoscsajok, sőt, még breakesek is nyomták a How We Do zenéjére. Konfetti, tűzcsóvák, tűz a színpadon, fények, látványos lézer, változó színpadkép, rendszeresen átöltöző 50 Cent... Tényleg minden volt, nem maradhatott hiányérzet a showt illetően. Abban vitatkoznék doggal, hogy Tony Yayo szerintem nem volt felesleges: egy hypeman kell Fifty mellé a színpadra. Főleg, hogy ő nem nagyon kommunikált a közönséggel, ezt jobbára Yayo tette meg helyette. Uncle Murda viszont tényleg teljesen redundáns volt, semmit nem tudott hozzátenni Yayo-hoz képest. Az nekem se volt szimpi, hogy Fifty nagyon keveset szólt hozzánk, leginkább csak a végén, de ezt leszámítva rendesen odatette magát, szóval panaszkodni se akarok rá. Busta Rhymes-énál azonban jóval gyengébb a színpadi jelenléte (is). A setlistben nem nagyon volt meglepetés, lement kb. az összes nagy 50 Cent sláger. Talán az Outta Control (Remix) volt az egyetlen, amit hiányoltam. Esetleg még az Amusement Park és az I'll Still Kill, bár azok már egy fokkal kisebb slágerek. Fura volt először az a felépítés, hogy rögtön az elején eldurrantotta a legnagyobb slágerek jelentős részét, és ugyan még így is maradt későbbre, idővel kicsit leült a hangulat, ahogy a 2010-es évekbeli számok jöttek (amiket egyébként én se ismerek annyira...). Azért még így is maradt a végefelé egy Ayo Technology, ami talán a leglátványosabb produkció volt, illetve ráadás előtti finálénak az In Da Club konfettiesővel. Később viszont megértettem, mi volt a ráció ebben az "orrnehéz" setlist struktúrában. A (jó hosszú, 20 perces) ráadásra így már csak olyan számok maradtak, amik nem a legnagyobb slágerek, de azért nagyon jól lehet rájuk bulizni. Ilyenek voltak pl. a Get Rich or Die Tryin' kevésbé populáris, de azért nagyon jó nótái, pl. Patiently Waiting, Poor Lil' Rich, Back Down, vagy a G-Unit - Stunt 101, illetve a legutolsó zárószám a Get Rich or Die Tryin' OST-ről, ami az I'll Whip Ya Head Boy volt. Ezek alatt már nem akartál fotózni, nem akartál videozni, mert a kötelező slágereken már túlvoltunk, viszont mivel ezek a kevésbé ismert számok is jól bulizhatók, tényleg felhőtlenül elengedhette magát az ember a ráadásra. Úgyhogy amennyire fura volt először, végül mégis bejött ez a fajta felépítés. Utolsó gondolatom: nagyon furcsa nekem, hogy Busta Rhymes bevállalta ezt a warm-up szerepet. Végig azt sajnáltam, hogy Busta miért nem kapott akkora showt, körítést maga köré, mint Fifty. Jobb rapper, jobb a színpadon, jobb bulit csinál, tehát ha ő megkapta volna az élőzenekart, a táncosokat, a fényeket és minden mást, akkor még Fifty-nél is lényegesen jobb műsort tudott volna csinálni. Neki is rengeteg nagy slágere van, ő is világsztár, persze értem, hogy nem annyira, mint Fifty, de én úgy érzem, megérdemelte volna ő is ugyanazt a felhajtást. És azzal, hogy bevállalta ezt a warm-up szerepet Fifty-nek, szükségszerűen alá helyezte magát a hierarchiában, és ezt rosszul tette szerintem, mert valójában rohadtul nincs alatta. Sőt... Na, mindegy, ez van. Én abban bíztam, hogy hátha két egyenrangú showt fogunk látni egymás után, de erről szó sem volt. Összességében azért nagyon meg voltam elégedve mind Busta Rhymes-szal, mind 50 Centtel. Sokkal jobb nem tudott volna lenni ez a koncert, és örülök neki, hogy végre megtapasztalhattam, milyen egy világsztár koncertje egy igazi nagyszabású koncerthelyszínen. A mai napról nincs olyan bónuszsztorim, mint dogg-nak.  Én azért 7 órát aludtam 1-től 8-ig, de így is csak lézengtem egész nap... Szerencsére meg tudtam ma tenni, de nagyon meg vagyok csúszva a melóval. Az a szar Budapestben, hogy 2x45 percet kellett utaznom városon belül, hogy oda és vissza jussak a koncertre: ahhoz képest, hogy a Pécs-Baja távot (90 km) 60 perc alatt tettem meg sztrádán, mikor még Pécsett laktam, ez kriminálisan sok idő városon belül...
|
2023.10.19. 20:44 |
|
 |
doggfather
|
Yodaragorn írta: Utolsó gondolatom: nagyon furcsa nekem, hogy Busta Rhymes bevállalta ezt a warm-up szerepet. Végig azt sajnáltam, hogy Busta miért nem kapott akkora showt, körítést maga köré, mint Fifty. Jobb rapper, jobb a színpadon, jobb bulit csinál, tehát ha ő megkapta volna az élőzenekart, a táncosokat, a fényeket és minden mást, akkor még Fifty-nél is lényegesen jobb műsort tudott volna csinálni. Neki is rengeteg nagy slágere van, ő is világsztár, persze értem, hogy nem annyira, mint Fifty, de én úgy érzem, megérdemelte volna ő is ugyanazt a felhajtást. És azzal, hogy bevállalta ezt a warm-up szerepet Fifty-nek, szükségszerűen alá helyezte magát a hierarchiában, és ezt rosszul tette szerintem, mert valójában rohadtul nincs alatta. Sőt... Na, mindegy, ez van. Én abban bíztam, hogy hátha két egyenrangú showt fogunk látni egymás után, de erről szó sem volt.
egszen pontosan 2x akkora sztár 50! csekk! Busta eladott 9 misi lemezt, 50 16ot! https://en.wikipedia.org/wiki/Busta_Rhymes_discographyhttps://en.wikipedia.org/wiki/50_Cent_a ... iscographyehhez hozzájön a g unit eladás első lemez 2.7 misi, világszinten 9 misi: https://en.wikipedia.org/wiki/Beg_for_Mercyne legyenek kétségeink, a g unitot mindenki 50 miatt vette. Szóval, hogy Busta ezt bevállalta sztem inkább a helyes önismeret, üzletismeret, semmint ömaga leértékelése.
|
2023.10.19. 21:07 |
|
 |
rapguruz88
|
|
2023.10.20. 12:17 |
|
 |
Yodaragorn
|
doggfather írta: Yodaragorn írta: Utolsó gondolatom: nagyon furcsa nekem, hogy Busta Rhymes bevállalta ezt a warm-up szerepet. Végig azt sajnáltam, hogy Busta miért nem kapott akkora showt, körítést maga köré, mint Fifty. Jobb rapper, jobb a színpadon, jobb bulit csinál, tehát ha ő megkapta volna az élőzenekart, a táncosokat, a fényeket és minden mást, akkor még Fifty-nél is lényegesen jobb műsort tudott volna csinálni. Neki is rengeteg nagy slágere van, ő is világsztár, persze értem, hogy nem annyira, mint Fifty, de én úgy érzem, megérdemelte volna ő is ugyanazt a felhajtást. És azzal, hogy bevállalta ezt a warm-up szerepet Fifty-nek, szükségszerűen alá helyezte magát a hierarchiában, és ezt rosszul tette szerintem, mert valójában rohadtul nincs alatta. Sőt... Na, mindegy, ez van. Én abban bíztam, hogy hátha két egyenrangú showt fogunk látni egymás után, de erről szó sem volt.
egszen pontosan 2x akkora sztár 50! csekk! Busta eladott 9 misi lemezt, 50 16ot! https://en.wikipedia.org/wiki/Busta_Rhymes_discographyhttps://en.wikipedia.org/wiki/50_Cent_a ... iscographyehhez hozzájön a g unit eladás első lemez 2.7 misi, világszinten 9 misi: https://en.wikipedia.org/wiki/Beg_for_Mercyne legyenek kétségeink, a g unitot mindenki 50 miatt vette. Szóval, hogy Busta ezt bevállalta sztem inkább a helyes önismeret, üzletismeret, semmint ömaga leértékelése. Persze, ezekre a számokra gondoltam én is, amikor azt írtam, hogy 50 nagyobb sztár, ebben nincs vita. De így, hogy Busta kisebb sztár, így is azt gondolom, hogy képességei alapján megérdemelne egy hasonló kaliberű showt, mint amit Fifty csinált. Akkora legendája ő a hip-hopnak, hogy saját jogán kéne turnéznia, nem egy nála gyengébb rapper warm-upjaként.
|
2023.10.20. 21:04 |
|
 |
doggfather
|
igen, azt a részt értem, és megértem.
Látod, mégsem csinálja.
Pedig már volt 2x pesten is!
Először a szigeten, aztán ebben az arénában korábban (ott láttam én is)
Nagyon sok amcsi nem jár turnéra. Pedig így összeállva kettesével, hármasával tuti jól járna mindenki.
se otthon se világon.
Nem értem.
Mások meg széjjelturnézzák magukat!
|
2023.10.20. 21:31 |
|
 |
Yodaragorn
|
doggfather írta: igen, azt a részt értem, és megértem.
Látod, mégsem csinálja.
Pedig már volt 2x pesten is!
Először a szigeten, aztán ebben az arénában korábban (ott láttam én is)
Nagyon sok amcsi nem jár turnéra. Pedig így összeállva kettesével, hármasával tuti jól járna mindenki.
se otthon se világon.
Nem értem.
Mások meg széjjelturnézzák magukat! A szigetes fellépéséről tudtam, az arénásról nem. Akkor csak turnézott azért önállóan is. Persze abban az időben biztos népszerűbb volt még, mint most. Valahol egyébként szimpatikus is, hogy van annyira szerény, hogy a nagyobb múltjával beáll 50 Cent mögé. De nálam jobban venné ki magát, ha inkább önállóan turnézna (vagy úgy, hogy ő a fő produkció), és nem az Arénába menne, hanem valami kisebb helyre, pl. Dürer. Vagy ha az túl kicsi, akkor Budapest Park. Valószínű, hogy anyagilag viszont így éri meg neki jobban, Fifty-vel együtt. 
|
2023.10.21. 21:13 |
|
 |
|