Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.07.27. 12:56

Hozzászólás a témához  [ 36 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3
 DAS EFX AuGuSztuS 3 
Szerző Üzenet
Adminisztrátor

Hozzászólás Re: DAS EFX AuGuSztuS 3
Akkor remélem tudunk találkozni mindenkivel!

2018.08.02. 20:51

Srácok meg friss az élmény ezért gyorsan leirtam ami így még megmaradt erről a buliról.. Amit ma megtanulhattunk az az hogy a DAS EFX az Real Hip Hop.. és a füvet mindenképpen legalizalni akarja a két New York-i rapper itthon... FEl is venném őket a legalizacio támogatók fő arcai közé... Ez az a koncert volt, amin több volt a beszéd (onhypoltatas, bohockodas), mint maga a rap rész.. Sok Notorious BiG zene ment a koncert alatt amit nem tudtam hova tenni.. 500-an lehettünk körülbelül, a késés minimális volt, a srácok majd egy órát nyomták, ezzel 'karpotolva' (????) a legutóbb elmaradt GhoStface buli csalódott rajongóit.. Igazából az iránt a srác iránt éreztem a legnagyobb sajnalatot aki hazafelé menet nagyhangon mondta a haverjanak hogy 'ez volt életem legjobb bulija'.. Hmm...

2018.08.03. 23:39

Azon gondolkodtunk h 20eve is leszaroztam volna ezt vagy nem.Lehet h felnottunk?
Lattam sok igazi koncertet es klubbos/haknist is.Franciat nemetet usa-t...
das efx nem a kedvencem de a 98-as lemezuk akar all time 10-es is nalam ha olyan pillanatom van.Na errol egy refren ment le talan,mas alappal.

tegnap nem elegitett ki h eljen a fu, es az igazi hip hop a 90es evekbol.persze nyomtak egy korrekt szettett de ez keves volt nekem.vmi hianyzott belole.

Dj naratol ket tracket hallottam jatszani egyik a sky is the limit volt a masik meg egy marley mos def kolleb.mindket track kurva jo es buliban soha senkitol nem hallottam meg magyarorszagon viszont egy das efx elott ez a 2track ment le ami nem hozza a das efx hangulatot

es igen akinek ez volt elete bulija annak...:(

2018.08.04. 10:10

nagyon kellemes helyszínen, értő közönség előtt, gazdag (és drága) merchandise, mondjuk okés, közepes fellépés. A dj jó volt, az ő része, meg a beatboxos cucc jó volt. Das sok hypot tolt, kevesebb zenét. Sok volt mástól. Nem bántam meg. Ghostface killah pótlására nem volt elég...

http://dogg-n-roll.blog.hu/

Kép

2018.08.04. 13:20

doggfather írta:
nagyon kellemes helyszínen, értő közönség előtt, gazdag (és drága) merchandise, mondjuk okés, közepes fellépés. A dj jó volt, az ő része, meg a beatboxos cucc jó volt. Das sok hypot tolt, kevesebb zenét. Sok volt mástól. Nem bántam meg. Ghostface killah pótlására nem volt elég...

Persze, ghostfacet nem potolta, de ahogy neztem ytube-on videokat tole-is- o is ordibalos, szoval az sem lett volna sajnos nagyobb elmeny.
Szerintem iszonyat rossz mikor szetuvoltuk a fellepest, foleg, ugy hogy ha megasokat hypolnak kozben.

:)

2018.08.05. 21:45

Zoli, MP írta:
doggfather írta:

Persze, ghostfacet nem potolta, de ahogy neztem ytube-on videokat tole-is- o is ordibalos, szoval az sem lett volna sajnos nagyobb elmeny.
Szerintem iszonyat rossz mikor szetuvoltuk a fellepest, foleg, ugy hogy ha megasokat hypolnak kozben.

:)

Meg amikor elkezded unni a koncertet.. Na az Gáz..
Viszont amit még sehol se láttam az a jelenet volt amikor felhivlak 3 srácot... A taskas gyerek nálam az est MVP-Je... Az a tánc.. Zseniális volt... Na ott szorakoztam először és utoljára az est során

2018.08.05. 23:57
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 36 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3