Re: GZA 2019. 04.03. Dürer
rapguruz, hol voltál? kűttem smst mikor megérkeztem, meg keresetlek, de sehol.
na a buli:
a hely jó volt, a hangosítás már nem annyira, a közönség vegyes, de mind Wu fan ez látszott. Olyan 3/4ed ház volt, régen láttam rapbulin ennyi embert. Azért ez csak Magyarország és csak a wu...
22:00re volt hírdetve, na akkor az előzenekara lépett színpadra, két tizenéves rokona, toltak vagy 5 számot, de elég is volt (Az ilyeneket a középiskolában már a kinézetükert megvertük volna.). 22:25kor kezdett.
GZA jól tolta, az Onyx-szal szemben általában végigtolta a számokat, ezt a közönség nem is érezte annyira, mint a rövid tombolásokat.
A saját blokkja is jó volt, de a visszatapsos rész volt az amiért a közönség igazából jött ezt érezni lehetett, meg látni is.
Másodszor láttam őt élőben, és ez a show is jó volt, nemhiába ő a klán legjobb mc-je magasan.
Tolt 55 percet, rövid szünet, de a szinpadon maradt, majd jött még 25 perc odb/wu blokk.
Volt mercs. Pólók, pulcsik, kendők, hátizsák, de zene nincs...
Mikor odaértem már Dj Nara zenélt. Eskü ez a dj nara tolja a bulikon a legjobb zenéket. Nem csak a kötelezőt, de egész jó ritkaságokat is.
szerk.: olvasom a rapdates oldalon, hogy ősszel jön big daddy kane és kooll g rap közösen európába. de jó lenne egy itthoni buli, és akkor idénre komoly lírikusokkal nagyon el leszünk kényeztetve.
de komolyan, ha vki ismer szervezőket említse már meg, hogy hozzák el őket.