Souls of Mischief - "93 'Till Infinity" - 10.31. BUDAPEST
Szerző |
Üzenet |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15397 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
 Souls of Mischief - "93 'Till Infinity" - 10.31. BUDAPEST
|
2023.10.12. 18:24 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8689 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: Souls of Mischief - "93 'Till Infinity" - 10.31. BUDAPES
Este 11-től éjjel 2-ig...? "Fantasztikus" időpont...
|
2023.10.12. 19:41 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15397 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
tény, de másnap nincs munka!
|
2023.10.12. 20:47 |
|
 |
doggfather
|
early bird jegy bezsákolva! 
|
2023.10.13. 19:36 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8689 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
doggfather írta: tény, de másnap nincs munka! Ez igaz, nem tűnt fel.  De részemről mindegy is, mert úgyse leszek BP-n azon a héten. Ráadásul bevallom őszintén, hogy a '93 Till Infinity-n kívül szerintem semmit nem ismerek a Souls of Mischief-től. 
|
2023.10.14. 15:16 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: doggfather írta: tény, de másnap nincs munka! Ez igaz, nem tűnt fel.  De részemről mindegy is, mert úgyse leszek BP-n azon a héten. Ráadásul bevallom őszintén, hogy a '93 Till Infinity-n kívül szerintem semmit nem ismerek a Souls of Mischief-től.  Pont igy vagyok en is. Par hete megprobaltam az elso lemezuket ujra de vhogy nem jott at. Illetve nekem nov 1 munkanap
|
2023.10.14. 19:05 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: doggfather írta: tény, de másnap nincs munka! Ez igaz, nem tűnt fel.  De részemről mindegy is, mert úgyse leszek BP-n azon a héten. Ráadásul bevallom őszintén, hogy a '93 Till Infinity-n kívül szerintem semmit nem ismerek a Souls of Mischief-től.  Pont igy vagyok en is. Par hete megprobaltam az elso lemezuket ujra de vhogy nem jott at. Illetve nekem nov 1 munkanap Te legalább megpróbáltad a lemezüket, én még ezt se mondhatom el magamról: valahogy sose jutottak el a látókörömbe azt az egy slágert leszámítva. Szóval nekem amúgy lehetne bejönne a zenéjük, nem tudom...  A november 1-ei munkanap nem hangzik jól, részvétem! (Arra a napra ez mindenképp egy stílszerű kívánság...  )
|
2023.10.15. 13:04 |
|
 |
doggfather
|
na majd akkor én képviselem a csapatot, és másnap írok róla milyen volt!
|
2023.10.15. 16:43 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: doggfather írta: tény, de másnap nincs munka! Ez igaz, nem tűnt fel.  De részemről mindegy is, mert úgyse leszek BP-n azon a héten. Ráadásul bevallom őszintén, hogy a '93 Till Infinity-n kívül szerintem semmit nem ismerek a Souls of Mischief-től.  Pont igy vagyok en is. Par hete megprobaltam az elso lemezuket ujra de vhogy nem jott at. Illetve nekem nov 1 munkanap Te legalább megpróbáltad a lemezüket, én még ezt se mondhatom el magamról: valahogy sose jutottak el a látókörömbe azt az egy slágert leszámítva. Szóval nekem amúgy lehetne bejönne a zenéjük, nem tudom...  A november 1-ei munkanap nem hangzik jól, részvétem! (Arra a napra ez mindenképp egy stílszerű kívánság...  ) nem panaszkodom. pl az elmult harom szilveszter munkaval telt. marmint hajnal 2-ig de iden pl karacsony este is melo lesz... ez ilyen. en valasztottam 
|
2023.10.15. 21:41 |
|
 |
doggfather
|
mit csinálsz?!
már ha nem titok!
|
2023.10.15. 21:53 |
|
 |
Zoli, MP
|
doggfather írta: mit csinálsz?!
már ha nem titok! Ment privi
|
2023.10.15. 23:39 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: doggfather írta: tény, de másnap nincs munka! Ez igaz, nem tűnt fel.  De részemről mindegy is, mert úgyse leszek BP-n azon a héten. Ráadásul bevallom őszintén, hogy a '93 Till Infinity-n kívül szerintem semmit nem ismerek a Souls of Mischief-től.  Pont igy vagyok en is. Par hete megprobaltam az elso lemezuket ujra de vhogy nem jott at. Illetve nekem nov 1 munkanap Te legalább megpróbáltad a lemezüket, én még ezt se mondhatom el magamról: valahogy sose jutottak el a látókörömbe azt az egy slágert leszámítva. Szóval nekem amúgy lehetne bejönne a zenéjük, nem tudom...  A november 1-ei munkanap nem hangzik jól, részvétem! (Arra a napra ez mindenképp egy stílszerű kívánság...  ) nem panaszkodom. pl az elmult harom szilveszter munkaval telt. marmint hajnal 2-ig de iden pl karacsony este is melo lesz... ez ilyen. en valasztottam  Atayúristen... Persze ha van, ami kárpótol (fizetés és/vagy a munka öröme), ez is lehet egy jó döntés. 
|
2023.10.16. 21:18 |
|
 |
doggfather
|
Na, megvolt a buli... Szokás szerint volt live csirip, azt ide is beteszem szépen sorba, illetve ki is egészítem, hogy aki ott követ annak se legyen unalmas. A helyről: Ejj, hogy ez kinn van a halál fszán... Legalább két terem van. Egy ifjú hölgy odalépett hozzám az udvaron még, hogy a techno bulira jöttem e. Az is van tíztől elvileg, de azt mondja valami ketten vannak csak benn. Kaposvárról jöttek bulizni. Nem nagy a hely. Mondjuk az a38 fele lehet a nézőtér. És ahogy a sorban állókat elnéztem nem lesz teltház (olyan 3/4ed volt a végére kb). A nézőkről: Állunk a sorba, hogy nyissanak. Na a közönség a 30 éves lemezt mikor kiadták már hallgatta eddig úgy néz ki. Eddig og-k főleg egy két fiatal elvétve. Nők ugyanúgy... Annyira kevés volt a nő, hogy a show végén pep love mondta is, hogy jó volt itt, de legközelebb jöjjön már több csaj is a bulira. Nagyon tetszett, hogy volt a bulin egy kerekesszékes srác is, meg egy vak is! Be tudtak jönni minden gond nélkül, figyeltek rájuk a részeg, betépett nézők is! Tudom ennek kéne természetesnek lenni, de tudjuk, hogy nem az. A buli: Ugye hirdetve úgy volt, hogy 23:30 nyitás, már warm up is, 03:00 kor kezdenek is. na ehhez képest volt fél óra a végére a csúszás, beengedni éjfélkor kezdtek, de tényleg ment is már a magyar dj. 1:00kor felment a 2 saját dj-jük, 1:25kor SOM. Az elmúlt évek legszarabb hangosítása, illetve a crazy styles szellemének megidézése ellenére abszolút tökéletes hip hop élmény volt a tegnapi koncert! 2 dj-vel jöttek, akik a show szerves részei voltak, nem csak a zenét kapcsolták ki be mellettük, alattuk! A magyar warm up dj ellenére a sajátjaik toltak 10-15 percet fejenként mielőtt a SOM színpadra lépett. 5-6 számot energiabombaként eltoltak, meg az első "hi Budapest" előtt. Innentől mesélős, zenélős blokkok váltották egymást, tényleg megemlékezés volt a 30 évükre a hip hop 50-re. 80 percet voltak fenn, ebből tiszta zenélés olyan 60 lehetett összességében. Az viszont volt saját nóta és hierocrew, Deltron számok is rendesen. Összeszokott műsor volt, a 4 mc egymásnak adta a mikrofont (képletesen, mert mindnek volt sajátja), a hypeoltatás is vetésforgóban ment, ahogy a számok, verzék, sztorizgatások is. Utána volt mercs, és meet and greet. A mercs valami mellény, sapka, póló volt és slussz. Hiába vittem cd-t így, hogy bemehetett aki fizetett nem hittem, hogy kijön bárki is, és egy jó 30 perc múlva indultam is haza.
|
2023.11.01. 19:23 |
|
 |
Zoli, MP
|
doggfather írta: Na, megvolt a buli... Szokás szerint volt live csirip, azt ide is beteszem szépen sorba, illetve ki is egészítem, hogy aki ott követ annak se legyen unalmas. A helyről: Ejj, hogy ez kinn van a halál fszán... Legalább két terem van. Egy ifjú hölgy odalépett hozzám az udvaron még, hogy a techno bulira jöttem e. Az is van tíztől elvileg, de azt mondja valami ketten vannak csak benn. Kaposvárról jöttek bulizni. Nem nagy a hely. Mondjuk az a38 fele lehet a nézőtér. És ahogy a sorban állókat elnéztem nem lesz teltház (olyan 3/4ed volt a végére kb). A nézőkről: Állunk a sorba, hogy nyissanak. Na a közönség a 30 éves lemezt mikor kiadták már hallgatta eddig úgy néz ki. Eddig og-k főleg egy két fiatal elvétve. Nők ugyanúgy... Annyira kevés volt a nő, hogy a show végén pep love mondta is, hogy jó volt itt, de legközelebb jöjjön már több csaj is a bulira. Nagyon tetszett, hogy volt a bulin egy kerekesszékes srác is, meg egy vak is! Be tudtak jönni minden gond nélkül, figyeltek rájuk a részeg, betépett nézők is! Tudom ennek kéne természetesnek lenni, de tudjuk, hogy nem az. A buli: Ugye hirdetve úgy volt, hogy 23:30 nyitás, már warm up is, 03:00 kor kezdenek is. na ehhez képest volt fél óra a végére a csúszás, beengedni éjfélkor kezdtek, de tényleg ment is már a magyar dj. 1:00kor felment a 2 saját dj-jük, 1:25kor SOM. Az elmúlt évek legszarabb hangosítása, illetve a crazy styles szellemének megidézése ellenére abszolút tökéletes hip hop élmény volt a tegnapi koncert! 2 dj-vel jöttek, akik a show szerves részei voltak, nem csak a zenét kapcsolták ki be mellettük, alattuk! A magyar warm up dj ellenére a sajátjaik toltak 10-15 percet fejenként mielőtt a SOM színpadra lépett. 5-6 számot energiabombaként eltoltak, meg az első "hi Budapest" előtt. Innentől mesélős, zenélős blokkok váltották egymást, tényleg megemlékezés volt a 30 évükre a hip hop 50-re. 80 percet voltak fenn, ebből tiszta zenélés olyan 60 lehetett összességében. Az viszont volt saját nóta és hierocrew, Deltron számok is rendesen. Összeszokott műsor volt, a 4 mc egymásnak adta a mikrofont (képletesen, mert mindnek volt sajátja), a hypeoltatás is vetésforgóban ment, ahogy a számok, verzék, sztorizgatások is. Utána volt mercs, és meet and greet. A mercs valami mellény, sapka, póló volt és slussz. Hiába vittem cd-t így, hogy bemehetett aki fizetett nem hittem, hogy kijön bárki is, és egy jó 30 perc múlva indultam is haza. orulok h tetszett. lehetett sejteni, hogy nem lesz telt haz. ok nagy nevek de elegge ug-k https://www.youtube.com/watch?v=LkviZegsQAMSouls of Mischief - '93 til infinity LIVE in Budapest (31/10/2023)
|
2023.11.01. 21:37 |
|
 |
rapguruz88
|
Mennyivel volt drágább a MeetAndGreet jegy dogg?
|
2023.11.02. 14:26 |
|
 |
|