Re: Cappadonna 1102 ProdByBpShop
19:30 Ojjektumban.
Olyan háromnegyed házat várnak elvileg elővételes jegyekből, hát még fél sincs eddig.
Dj nara jó volt, de ő mindig jó.
Bohém meg fakt viszont...
Csak keringtek a színpadon, mint a gólyafos a levegőben.
Ami pozitívum, hogy nem voltak fenn sokat.
Most kezd ketioz. Hátha majd ő...
Róluk legalább elmondható, hogy nem először vannak színpadon.
A hangosításuk olyan amilyen, hogy hatuknak jutott három mikrofon már a dürer szégyene azé legyünk őszinték...
Eddig olyan 10 perc csúszás van, reméljük nem lesz sokkal több.
Kezdődik a fő attrakció mindjárt, de még mindig csak félház van maximum, szellősen...
Eddig a live tweetek:
Szóval 10 perc késéssel léptek színpadra, takkra egy órát játszottak.
Cappa odatette magát, a dj jó volt, sőt,a side big nate is kapott ket szóló számot is, nem csak a hype volt a dolga.
Érdekes koncepció volt, odb, wu számokat toltak acapella mintegy átvezetésnek két saját közt. Picit sok volt nekem a térítés, 3-4 számonként volt ugráltatás,vagy cappa mondott valami bölcsességet istenről, szeretetről.
Nagyon hirtelen lett vége, rákérdezett deadeye múltjára, jelenére, a dj eljatszotta egy saját számát, cappa elköszönt az intro alatt, lementek es kész is. Merch viszonylag gazdag volt, cappadonna póló, sapka, de sajnos hanganyag semmi.
De a dj, na ő érezte mi az a merch! Volt 5 cd, meg egy kazetta is!
.
Összességében egy rendben lévő est volt, ha az éves wu "termést" nézem, vagyis, ha összehasonlítom az év eleji gza koncerttel na attól azért elmarad rendesen.
Meg nem bántam, hogy elmentem, sőt, nem fogom kihagyni legközelebb se ha erre jön!