Szerző |
Üzenet |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8726 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: Hazai előadók zenéi.
Dogg-Pound írta: LL. Junior-nak van egy új műsora,szerintem egy forintot nem ér,de a mostani adásba újra együtt a Fekete Vonat. Kimaradás showműsor L.L. Juniorral, 3. epizód, Vendég: Fekete vonat https://youtu.be/eyBmuPY076cLeginkább erre kaptam fel a fejem a postodból.  Az jó, hogyha ennyire jóban vannak, viszont csinálnának inkább egy új közös számot, mint beszélgetős műsort... (Ha esetleg szóba kerül a beszélgetésben közös szám gondolata, akkor bocs, nem hallgattam még meg.)
|
2022.01.05. 22:42 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8726 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Yodaragorn írta: Dogg-Pound írta: LL. Junior-nak van egy új műsora,szerintem egy forintot nem ér,de a mostani adásba újra együtt a Fekete Vonat. Kimaradás showműsor L.L. Juniorral, 3. epizód, Vendég: Fekete vonat https://youtu.be/eyBmuPY076cLeginkább erre kaptam fel a fejem a postodból.  Az jó, hogyha ennyire jóban vannak, viszont csinálnának inkább egy új közös számot, mint beszélgetős műsort... (Ha esetleg szóba kerül a beszélgetésben közös szám gondolata, akkor bocs, nem hallgattam még meg.) Na, megnéztem ezt a Fekete Vonat reuniont, sőt YouTube-ra felkerült egy bónusz produkció is, a Bilako, azt is megnéztem: https://www.youtube.com/watch?v=qFRZ42EXDV8Néhány gondolat: - A műsor beszélgetős része kritikán aluli, nem is érdemes többet beszélni róla. - A három előadott dal viszont annyira bejött, hogy muszáj volt még egyszer lenyomnom mindhármat.  - Bár új Fekete Vonat dalról egyelőre nincs szó, hatalmas élmény volt 20 év után újra együtt látni őket a színpadon. És ennek lehet, hogy lesz akkora visszhangja, hogy tényleg csinálnak majd egy új számot. Legalábbis remélem.  - Öröm volt látni, hogy mennyire élvezik, hogy együtt lehetnek a színpadon: gyakorlatilag ott folytatják, ahol abbahagyták, nem is érződik a 20 év kihagyás. Pedig érezhetően nem sokat próbáltak előtte, de rutinból és improvizációból így is megoldják. - Beat és Junior végig osztják egymásnak a lapokat a színpadon. Juniorról nehéz megítélni, hogy mennyire őszinte, viszont Beat egészen biztosan kiugrott a bőréből, úgy élvezte. Jó a Teswér is, de érzésre Beat itt van igazán a helyén, én úgy éreztem, hogy jobban elemében van, mint a Teswérben, pedig ott se rossz. - A két Fekete Vonat szám se volt rossz, de azon különösen fennakadtam pozitív értelemben, hogy a Santanától a Maria Mariat milyen színvonalasan adták elő tulajdonképpen ösztönből. Még talán jobb is volt az ének, mint az eredetiben.  - Az meg pláne feldobta, hogy Fatima a végén elkezdte ráénekelni a Fu-Gee-La-nak egy "feketevonatosított" változatát, kapott egy kis respektet a klasszik hip-hop is.  Valószínűleg nem véletlen, hogy a Fu-Gee-La-ra esett a választás, már korábban is felmerült bennem, hogy annak idején a Fekete Vonat nem a Fugees koppintásaként jött-e létre? Ugyanúgy két rapper + egy kiemelkedő hangú énekesnő, aki időnként reppel is. - Összegzés: annyira jól működnek még mindig együtt a színpadon, hogy tessék új dalt csinálni! Junior-nak végre lenne egy normális száma a sok igénytelen szar meg a Fásy Mulató fellépések után. Nem tudom, hogy a Hibriddel történtek után lesz-e még Teswér, de ha nem, akkor egy Fekete Vonat reunion kitűnő lehetőség lenne Beat-nek, hogy lekösse a felszabaduló energiáit. Fatimán pedig szerintem sosem múlott a reunion, csak a srácok konfliktusain.
|
2022.01.06. 21:45 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15415 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
https://www.youtube.com/watch?v=nq8nHGHQ91Ujobb, mint a honi rappek többsége. leiskolázták a ríleket. 
|
2022.01.17. 11:47 |
|
 |
Dogg-Pound
|
doggfather írta: https://www.youtube.com/watch?v=nq8nHGHQ91U jobb, mint a honi rappek többsége. leiskolázták a ríleket.   Nem rossz!! Ezen viszont meglepődtem..Nem Néztem volna ki a Nőből: https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/kulcsar-edina-uj-szerelem-csuti/jedltnr?sl_ps=d_3
|
2022.01.17. 17:52 |
|
 |
Zoli, MP
|
|
2022.01.17. 22:50 |
|
 |
Zoli, MP
|
dj junior managgggere emlekeztek meg ra?
|
2022.01.18. 18:36 |
|
 |
Zoli, MP
|
Gondoltam megosztom Zefil egyik promo tapejet amit dj geryssonnal csinalt Ingyenesen cumo volt, szoval remelem nem gaz ha megosztom. Back in the days - chapter - 1 90-es evek eleje.USA rap. https://www.dropbox.com/sh/01hn7ly8q5lz ... yDXSa?dl=0https://www.discogs.com/release/1667155 ... hapter-One
|
2022.01.18. 22:54 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: https://kozertes.hu/2021/12/29/kozertes-befejezi/
erdekes gondolatmenet Ó, sajnálom...  Nem volt rendszeres olvasója az oldalának, de értékes dolgot csinált, és maximálisan egyetértek vele, hogy elsekélyesedik a tájékoztatás színvonala a hip-hopban is: pont ezért lenne szükség egy olyan oldalra, amilyen az övé. Ugyanakkor megértem az indokait, bele lehet unni ebbe, ha már nem mozgatja meg annyira az embert.
|
2022.01.19. 17:03 |
|
 |
Dogg-Pound
|
Hibrid Bro Yt-csatorna: Sziasztok! Az elmúlt időszak nagyon nehéz volt a csapat számára , és mindenki számára aki szereti Hibridet…Hála a testvérünk kitartásának , az orvosok lelkiismeretes munkájának , és a rengeteg imának napról - napra javul Hibi állapota , már látogatni is tudtuk illetve videochaten is tudunk vele beszélni napi szinten , ami szinte egy csoda. Hosszú az út még a teljes felépülésig , de ezekután úgy hisszük az is menni fog “könnyen” . Ideje visszakerülni a napos oldalra , mert elég volt ebből a borús időszakból , ezért úgy döntöttünk megosztjuk veletek a legújabb klipünk ami már egy ideje a polcon van. Fellépéseket újból vállalunk Atis és Imir felállásban , illetve ahogy tudnak Flex és Veterán Testvéreink is csatlakoznak hozzánk. Hibrid szeret titeket azt üzeni nektek! Vigyázzatok magatokra , és egymásra!!! TSWR - VOLT, AMI VOLT (OFFICIAL MUSIC VIDEO) https://youtu.be/yoKw8cEoWz8(Fura hoy Beat-et se az írásba nem említik,és a klipben sincs benne...)
|
2022.01.22. 00:19 |
|
 |
Yodaragorn
|
Örülök, hogy Hibrid jobban van, remélem, így is folytatódik a felépülése.  Az új nóta jó lett, viszont az engem is nagyon meglep, hogy Beat említést sem kap, és a klipben sem szerepel. Átpörgettem a kommenteket, hátha onnan kiderül valami, de mindenki csak Flexet hiányolja, Beatet senki... Ez meglep: lehet, hogy törölték a Beatet hiányoló kommenteket...? Ha valaki tud bármi infót, hogy miért nincs Beat, mindenképp írja meg!
|
2022.01.22. 15:55 |
|
 |
YoungLife
|
Yodaragorn írta: Örülök, hogy Hibrid jobban van, remélem, így is folytatódik a felépülése.  Az új nóta jó lett, viszont az engem is nagyon meglep, hogy Beat említést sem kap, és a klipben sem szerepel. Átpörgettem a kommenteket, hátha onnan kiderül valami, de mindenki csak Flexet hiányolja, Beatet senki... Ez meglep: lehet, hogy törölték a Beatet hiányoló kommenteket...? Ha valaki tud bármi infót, hogy miért nincs Beat, mindenképp írja meg! Már egy ideje nem a TSWR tagja. Konkrét indokot nem közölt egyik fél sem. 
|
2022.01.22. 16:28 |
|
 |
Yodaragorn
|
Ó, bakker... Köszi az infót! Ráadásul már októberi a hír, full lemaradtam róla. Hát, így a Teswér sajnos megy a süllyesztőbe szépen lassan. Ki tudja Hibrid vissza tud-e jönni, és ha igen, mikor. Beat is nagyon nagy veszteség. A többi pedig szerintem önmagában nem elég, hogy hasonló színvonalat tudjon hozni a csapat, mint a fénykorában. Egyúttal reménykedem, hogy Beat távozása a Teswérből növeli új Fekete Vonat számok esélyét. 
|
2022.01.23. 16:04 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Ó, bakker... Köszi az infót! Ráadásul már októberi a hír, full lemaradtam róla. Hát, így a Teswér sajnos megy a süllyesztőbe szépen lassan. Ki tudja Hibrid vissza tud-e jönni, és ha igen, mikor. Beat is nagyon nagy veszteség. A többi pedig szerintem önmagában nem elég, hogy hasonló színvonalat tudjon hozni a csapat, mint a fénykorában. Egyúttal reménykedem, hogy Beat távozása a Teswérből növeli új Fekete Vonat számok esélyét.  hibrid verzeje kinek szol? 
|
2022.01.23. 21:48 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Ó, bakker... Köszi az infót! Ráadásul már októberi a hír, full lemaradtam róla. Hát, így a Teswér sajnos megy a süllyesztőbe szépen lassan. Ki tudja Hibrid vissza tud-e jönni, és ha igen, mikor. Beat is nagyon nagy veszteség. A többi pedig szerintem önmagában nem elég, hogy hasonló színvonalat tudjon hozni a csapat, mint a fénykorában. Egyúttal reménykedem, hogy Beat távozása a Teswérből növeli új Fekete Vonat számok esélyét.  hibrid verzeje kinek szol?  Sanszos, hogy Beat-nek... 
|
2022.01.24. 18:21 |
|
 |
Dogg-Pound
|
Visszatérve egy picit Beat-re, szerintem a Vonat megszűnése óta "züllik"... Voltak jó számai utána, Wantedal pl,vagy Hibridel, de elég megnézni a Junioros "műsort" ahol látszik hogy be van állva.. Weszélyes Elemek Diss meg Beef-be rengetegszer elhangzik a drogozása... Szenrintem ez is közre játszik hogy már nincs benne a formációban... Van egy Decemberi beszélgetös műsor Ganxstával ahol régi képeket nézegettek, és bekerült egy olyan kép amin Beat is rajta van:  Ganxsta ennyit mondott a képről: "És ott van Beat, embertelen rasta hajjal, most Bkv ellenőr.. A sorsok változnak"
|
2022.02.06. 16:47 |
|
 |
|