Szerző |
Üzenet |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8717 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: Hazai előadók zenéi.
Én őt nem ismertem, bevallom őszintén. Viszont jó, hogy van egy ilyen oldal.
|
2022.10.03. 20:24 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8717 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Pécs On Stage - Tha Patkányzhttps://www.youtube.com/watch?v=UvDDDCn ... 9csOnStageTha Patkányz élőben a legendás pécsi István Pincéből!  A DJ pultnál Zsigabá. Jajj, ilyenkor úgy visszavágyom Pécsre... Az István Pince egy rendkívül proli hely, viszont bent van a belvárosban a sétáló utcáról (Király utcáról) nyíló egy kis utcában, ezzel teljesen kilóg a belvárosi menő helyek sorából. Itt lehet a belváros legolcsóbb, egyben legszarabb ebédmenüjét fogyasztani, éjjel és korán reggel pedig az alkoholisták árasztják el. Viszont óriási előnye, hogy a belvárosi elhelyezkedése ellenére olcsó! Magyarán, ha bementél a haverokkal a belvárosba szórakozni, akkor az volt a trükk, hogy át kellett ugrani az István Pincébe, ahol szinte feleannyi volt a jäger, mint bárhol máshol, ott kellett fogyasztani, majd utána vissza lehetett menni a pár méterre lévő puccos helyekre szórakozni.  További érdekességek: a merőleges, Perczel utcában (Király utcával párhuzamos) lakott, pusztán néhány házzal arrébb a Felcser Máté: abban a lakásban készült az első 3 Punnany lemez. A párhuzamos utcában laktam én.  A még eggyel arrébb következő párhuzamos utcában pedig a Halott Pénz Dávid. Csak érzékeltetni akartam, hogy mennyire stílszerű, hogy pont az István Pincében csinálta a Patkányz ezt a videot: nagyon passzol hozzájuk a hely feelingje. Egyúttal elkapott kicsit a nosztalgia... 
|
2022.10.03. 22:31 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Pécs On Stage - Tha Patkányzhttps://www.youtube.com/watch?v=UvDDDCn ... 9csOnStageTha Patkányz élőben a legendás pécsi István Pincéből!  A DJ pultnál Zsigabá. Jajj, ilyenkor úgy visszavágyom Pécsre... Az István Pince egy rendkívül proli hely, viszont bent van a belvárosban a sétáló utcáról (Király utcáról) nyíló egy kis utcában, ezzel teljesen kilóg a belvárosi menő helyek sorából. Itt lehet a belváros legolcsóbb, egyben legszarabb ebédmenüjét fogyasztani, éjjel és korán reggel pedig az alkoholisták árasztják el. Viszont óriási előnye, hogy a belvárosi elhelyezkedése ellenére olcsó! Magyarán, ha bementél a haverokkal a belvárosba szórakozni, akkor az volt a trükk, hogy át kellett ugrani az István Pincébe, ahol szinte feleannyi volt a jäger, mint bárhol máshol, ott kellett fogyasztani, majd utána vissza lehetett menni a pár méterre lévő puccos helyekre szórakozni.  További érdekességek: a merőleges, Perczel utcában (Király utcával párhuzamos) lakott, pusztán néhány házzal arrébb a Felcser Máté: abban a lakásban készült az első 3 Punnany lemez. A párhuzamos utcában laktam én.  A még eggyel arrébb következő párhuzamos utcában pedig a Halott Pénz Dávid. Csak érzékeltetni akartam, hogy mennyire stílszerű, hogy pont az István Pincében csinálta a Patkányz ezt a videot: nagyon passzol hozzájuk a hely feelingje. Egyúttal elkapott kicsit a nosztalgia...  nem is ertem miert nem lettel hires repper ilyen szomszedokkal. Yodaragorn írta: Én őt nem ismertem, bevallom őszintén. Viszont jó, hogy van egy ilyen oldal. pedig azert nevesebb volt...foleg innen lehet ismeros. https://www.hiphopmuzeum.com/nevjegyzek/launda/kicsit karteles feelingem volt toluk. fekete vonat is back , arena koncert jovore es uj szam(ok)
|
2022.10.04. 21:01 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Pécs On Stage - Tha Patkányzhttps://www.youtube.com/watch?v=UvDDDCn ... 9csOnStageTha Patkányz élőben a legendás pécsi István Pincéből!  A DJ pultnál Zsigabá. Jajj, ilyenkor úgy visszavágyom Pécsre... Az István Pince egy rendkívül proli hely, viszont bent van a belvárosban a sétáló utcáról (Király utcáról) nyíló egy kis utcában, ezzel teljesen kilóg a belvárosi menő helyek sorából. Itt lehet a belváros legolcsóbb, egyben legszarabb ebédmenüjét fogyasztani, éjjel és korán reggel pedig az alkoholisták árasztják el. Viszont óriási előnye, hogy a belvárosi elhelyezkedése ellenére olcsó! Magyarán, ha bementél a haverokkal a belvárosba szórakozni, akkor az volt a trükk, hogy át kellett ugrani az István Pincébe, ahol szinte feleannyi volt a jäger, mint bárhol máshol, ott kellett fogyasztani, majd utána vissza lehetett menni a pár méterre lévő puccos helyekre szórakozni.  További érdekességek: a merőleges, Perczel utcában (Király utcával párhuzamos) lakott, pusztán néhány házzal arrébb a Felcser Máté: abban a lakásban készült az első 3 Punnany lemez. A párhuzamos utcában laktam én.  A még eggyel arrébb következő párhuzamos utcában pedig a Halott Pénz Dávid. Csak érzékeltetni akartam, hogy mennyire stílszerű, hogy pont az István Pincében csinálta a Patkányz ezt a videot: nagyon passzol hozzájuk a hely feelingje. Egyúttal elkapott kicsit a nosztalgia...  nem is ertem miert nem lettel hires repper ilyen szomszedokkal. Hagytam kibontakozni a többieket.  A Launda, mint csapatnév ismerős, vágom, hogy voltak Fila Rap Jamen döntőben, de nem tudom, hogy hallottam-e valaha egy számukat is. Azt meg pláne nem tudtam, hogy mi a tagok neve. Fekete Vonat pedig királyság, köszi az infót!  Benne volt már egy ideje a levegőben, örülök, hogy meg is valósul. Leginkább az új számok érdekelnek, a koncert kevésbé. Promovideo a koncerthez: https://www.youtube.com/watch?v=D4Xkd3X ... l=JBNaptarBeat és Junior Run DMC sztílóban. 
|
2022.10.04. 21:51 |
|
 |
Yodaragorn
|
Gondolom, már az Aréna koncert promójának része: előkerült a Fekete Vonat első interjúja, amit az 1997-es Fila Rap Jam döntője előtt adtak a Z+-nak. Vicces.  A végén van bevágva részlet a fellépésből, meg az 1. díj átadásából is: https://www.origo.hu/teve/20221009-elok ... 1665344669Itt azért úgy emlékszem, volt balhé utána: talán a Mangoék "botrányinterjúja" is úgy született, hogy kifogásolták a kereskedelmi szempontokat követő zsűri döntését, ami egy két hónapja aktív, tizenévesekből álló csapatot hozott ki győztesnek pl. a Firmával és hasonló UG arcokkal szemben.
|
2022.10.10. 21:01 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Gondolom, már az Aréna koncert promójának része: előkerült a Fekete Vonat első interjúja, amit az 1997-es Fila Rap Jam döntője előtt adtak a Z+-nak. Vicces.  A végén van bevágva részlet a fellépésből, meg az 1. díj átadásából is: https://www.origo.hu/teve/20221009-elok ... 1665344669Itt azért úgy emlékszem, volt balhé utána: talán a Mangoék "botrányinterjúja" is úgy született, hogy kifogásolták a kereskedelmi szempontokat követő zsűri döntését, ami egy két hónapja aktív, tizenévesekből álló csapatot hozott ki győztesnek pl. a Firmával és hasonló UG arcokkal szemben. a kemény az, hogy akkor ott élőben kurva jol szolt minden es jo "showt" toltak. egyedi volt, sztem a lemezuk lett direkt popularisra csinalva. pont irtam a multkor kaskonak errol ORIASI megvilagosodas volt, hogy a spirte miért volt a zsüriben. amcsiban, nas, pete rock, common es ilyen nevekkel dolgoztak es valoszinuleg ertettek is hozza ott, de itthon nem hiszem h volt vki aki ertette volna mirol is szol ez a dolog. szoval a sprite valahol valid volt de a hozzaértés mar nem volt megfelelő az biztos
|
2022.10.10. 21:39 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Gondolom, már az Aréna koncert promójának része: előkerült a Fekete Vonat első interjúja, amit az 1997-es Fila Rap Jam döntője előtt adtak a Z+-nak. Vicces.  A végén van bevágva részlet a fellépésből, meg az 1. díj átadásából is: https://www.origo.hu/teve/20221009-elok ... 1665344669Itt azért úgy emlékszem, volt balhé utána: talán a Mangoék "botrányinterjúja" is úgy született, hogy kifogásolták a kereskedelmi szempontokat követő zsűri döntését, ami egy két hónapja aktív, tizenévesekből álló csapatot hozott ki győztesnek pl. a Firmával és hasonló UG arcokkal szemben. a kemény az, hogy akkor ott élőben kurva jol szolt minden es jo "showt" toltak. egyedi volt, sztem a lemezuk lett direkt popularisra csinalva. pont irtam a multkor kaskonak errol ORIASI megvilagosodas volt, hogy a spirte miért volt a zsüriben. amcsiban, nas, pete rock, common es ilyen nevekkel dolgoztak es valoszinuleg ertettek is hozza ott, de itthon nem hiszem h volt vki aki ertette volna mirol is szol ez a dolog. szoval a sprite valahol valid volt de a hozzaértés mar nem volt megfelelő az biztos Persze, a magyar Sprite egészen más, mint az amerikai. Félreértések ne essék, én nem sajnálom a győzelmet a Fekete Vonattól: nem ők voltak a legjobb rapperek abban a mezőnyben, de szerintem ők voltak a legegyedibbek. Persze nem volt ott élőben (6 éves voltam  ), csak néhány archív felvételt láttam. Ezek szerint te ott voltál, Zoli? Közben amúgy kint az új klip: Fekete Vonat - Ugye emlékszel még rámhttps://www.youtube.com/watch?v=oUIEdChv2qcNem rossz, de elmarad a régi színvonaltól. Kicsit tingli-tangli lett szerintem. A Fekete Vonat három vonalon tudott nagyot alkotni szerintem: 1. Roma, 8. kerületi rap (Forró a vérem, Hip-hop zene, Vissza a feladónak, stb.) 2. Érzelmes, picit a nyálasság határán lévő, de szerintem még igényesen dallamos pop-RnB dalok (Hol van az a lány, El kell mennem, stb.) 3. Roma népi elemek ötvözése a pop/rapzenével (Bilako, Numa romanes, Mindent a szerelmért cigány verziója, stb.) Na most ez az új szám egyik kategóriába se illik bele a fenti 3-ból, ezért értelemszerűen nem éri el a régi slágereik szintjét. De remélem, fognak még próbálkozni, mert Beat és Fatima ennél sokkal jobb produkciókkal álltak elő az elmúlt években. Úgy mondanám, hogy Beat és Fatima alulmúlták magukat, Junior viszont felülmúlta magát: tőle ez kimondottan jónak számít, ezért most meglepő módon ő tetszik a legjobban az új nótában. A mai menő producerek közül én egyébként megkérném Luigit és/vagy Burait, hogy csináljon Fekete Vonat számokat. Szerintem Luigi passzolna a reppes vonalukhoz, Burai pedig az éneklősebb vonalukhoz. Mondjuk Luigi lehet, hogy nem jön szóba Beat-nek a Teswér-ből való távozása miatt.
|
2022.10.12. 00:18 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Gondolom, már az Aréna koncert promójának része: előkerült a Fekete Vonat első interjúja, amit az 1997-es Fila Rap Jam döntője előtt adtak a Z+-nak. Vicces.  A végén van bevágva részlet a fellépésből, meg az 1. díj átadásából is: https://www.origo.hu/teve/20221009-elok ... 1665344669Itt azért úgy emlékszem, volt balhé utána: talán a Mangoék "botrányinterjúja" is úgy született, hogy kifogásolták a kereskedelmi szempontokat követő zsűri döntését, ami egy két hónapja aktív, tizenévesekből álló csapatot hozott ki győztesnek pl. a Firmával és hasonló UG arcokkal szemben. a kemény az, hogy akkor ott élőben kurva jol szolt minden es jo "showt" toltak. egyedi volt, sztem a lemezuk lett direkt popularisra csinalva. pont irtam a multkor kaskonak errol ORIASI megvilagosodas volt, hogy a spirte miért volt a zsüriben. amcsiban, nas, pete rock, common es ilyen nevekkel dolgoztak es valoszinuleg ertettek is hozza ott, de itthon nem hiszem h volt vki aki ertette volna mirol is szol ez a dolog. szoval a sprite valahol valid volt de a hozzaértés mar nem volt megfelelő az biztos Persze, a magyar Sprite egészen más, mint az amerikai. Félreértések ne essék, én nem sajnálom a győzelmet a Fekete Vonattól: nem ők voltak a legjobb rapperek abban a mezőnyben, de szerintem ők voltak a legegyedibbek. Persze nem volt ott élőben (6 éves voltam  ), csak néhány archív felvételt láttam. Ezek szerint te ott voltál, Zoli? Közben amúgy kint az új klip: Fekete Vonat - Ugye emlékszel még rámhttps://www.youtube.com/watch?v=oUIEdChv2qcNem rossz, de elmarad a régi színvonaltól. Kicsit tingli-tangli lett szerintem. A Fekete Vonat három vonalon tudott nagyot alkotni szerintem: 1. Roma, 8. kerületi rap (Forró a vérem, Hip-hop zene, Vissza a feladónak, stb.) 2. Érzelmes, picit a nyálasság határán lévő, de szerintem még igényesen dallamos pop-RnB dalok (Hol van az a lány, El kell mennem, stb.) 3. Roma népi elemek ötvözése a pop/rapzenével (Bilako, Numa romanes, Mindent a szerelmért cigány verziója, stb.) Na most ez az új szám egyik kategóriába se illik bele a fenti 3-ból, ezért értelemszerűen nem éri el a régi slágereik szintjét. De remélem, fognak még próbálkozni, mert Beat és Fatima ennél sokkal jobb produkciókkal álltak elő az elmúlt években. Úgy mondanám, hogy Beat és Fatima alulmúlták magukat, Junior viszont felülmúlta magát: tőle ez kimondottan jónak számít, ezért most meglepő módon ő tetszik a legjobban az új nótában. A mai menő producerek közül én egyébként megkérném Luigit és/vagy Burait, hogy csináljon Fekete Vonat számokat. Szerintem Luigi passzolna a reppes vonalukhoz, Burai pedig az éneklősebb vonalukhoz. Mondjuk Luigi lehet, hogy nem jön szóba Beat-nek a Teswér-ből való távozása miatt. nekem az volt kb eletem elso igazi repppppes esemenye. keverednek a dolgok, de a belépés elott skinheadek masiroztak vegig a repperek kozott es felmentek a hidra ahonnan nevettek. sokan haza is mentek inkabb. en osszeszoritott seggel mentem haza utana a keletitol setaltam at a nagyfuvaroson at a praterig. a 2 rap jamem elott meg a buszon tamadtak be skinheadek minket. amugy a fekete vonat nagyon kilogott a sorbol. full nem reppes kulso es enek, beatbox jo porgos rap igy a kozonseg elvezte nagyon. teny beat mar ismert volt elotte a bad domination-nel a firma nagyon kemeny ug-t tolt. ez az uj nota olyan semmilyen
|
2022.10.12. 22:26 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: nekem az volt kb eletem elso igazi repppppes esemenye. keverednek a dolgok, de a belépés elott skinheadek masiroztak vegig a repperek kozott es felmentek a hidra ahonnan nevettek. sokan haza is mentek inkabb. en osszeszoritott seggel mentem haza utana a keletitol setaltam at a nagyfuvaroson at a praterig. a 2 rap jamem elott meg a buszon tamadtak be skinheadek minket.
Ez nem semmi sztori, irigykedem, hogy te átéltél egy ilyen kultikus eseményt.  Az meg nem nagy veszteség, hogy ez a skinhead kultúra hála Istennek elhalt... Lehet, hogy én is elhúztam volna. És melyik volt a másik Rap Jam, amin ott voltál?
|
2022.10.12. 23:01 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: nekem az volt kb eletem elso igazi repppppes esemenye. keverednek a dolgok, de a belépés elott skinheadek masiroztak vegig a repperek kozott es felmentek a hidra ahonnan nevettek. sokan haza is mentek inkabb. en osszeszoritott seggel mentem haza utana a keletitol setaltam at a nagyfuvaroson at a praterig. a 2 rap jamem elott meg a buszon tamadtak be skinheadek minket.
Ez nem semmi sztori, irigykedem, hogy te átéltél egy ilyen kultikus eseményt.  Az meg nem nagy veszteség, hogy ez a skinhead kultúra hála Istennek elhalt... Lehet, hogy én is elhúztam volna. És melyik volt a másik Rap Jam, amin ott voltál? öregszem 3 rap jamen voltam a 2. 3. 4. 
|
2022.10.13. 22:30 |
|
 |
Dogg-Pound
|
Skinheadek.... Engem is hányszor meg kergettek annó, főleg a Kökinél... Homeboy naci (akkoriban a raperek csak azt hordták, meg azt lehetet itthon kapni) meg kockás hosszú felső.. Rüheltem őket, meg mindig többen is voltak Minden Fekete Vonat album meg van, de ilyen szar track szerintem egyiken sincs mint ez az új... Visszatérnek, aréna koncert és egy ilyen fos zenével állnak elő.... Viszont jó volt a klipbe látni Lolitát és a tulaját Garciat!! Aki szereti a Lowrider, Pimp, verdákat azoknak ajánlom a videóit, főleg ezt amit Los Angeles-be forgattak: Éjszakai élet Los Angelesben: https://youtu.be/7iZsat2dmoYÉs megint pár hazai: TIRPA x BURAI - KHARÖRVENDŐK (OFFICIAL MUSIC VIDEO) https://youtu.be/2q3ZtYyWk18Joper L.A. - Meghalt a GENGSZTER (Official Music Video) https://youtu.be/u1-3sGBYJlYTIRPA - PIMASZ KUTYA (OFFICIAL MUSIC VIDEO) https://youtu.be/eJBDKGdpbG4Essemm - Céltáblán (Official Music Video) https://youtu.be/-7UpMWMDzFAŐket meg most nem tudom hova tenni.. Ez az új stílus nem nagyon passzol hozzájuk: Goore - Jázmin (Official Music Video) https://youtu.be/LhNXAa1GD7MYoung G x Hiro - Úgy mint rég│ OFFICIAL MUSIC VIDEO │ https://youtu.be/8E8byEn_iik
|
2022.10.14. 19:05 |
|
 |
Yodaragorn
|
Dogg-Pound írta: Minden Fekete Vonat album meg van, de ilyen szar track szerintem egyiken sincs mint ez az új... Visszatérnek, aréna koncert és egy ilyen fos zenével állnak elő.... Viszont jó volt a klipbe látni Lolitát és a tulaját Garciat!!
Akkor kb. egyetértünk.  Én azon a kislányon voltam meglepődve a klipben, akkor már a Forró a vérem klipjében is szerepelt '98-ban. Őt valahogy bevághatták egy régi felvételből? Vagy csak találtak egy olyan lányt, aki nagyon hasonlít rá? Szerintem a Fekete Vonatnak olyasmi stílusú zenékre kéne nyomni, mint az általad linkelt Tirpa x Burai szám zenéje. A szövege nem tetszik, de Burai zenéje csillagos 5-ös, és szerintem jól állna a stílusa a Fekete Vonatnak. Pl. az Aki ismer című dalban is nagyon jól állt Fatimának: https://www.youtube.com/watch?v=9K_0XPCYHX0Az új Essemm szám pedig, amit linkeltél, eszméletlen jó, köszi szépen! D26 zenéiért odavagyok, és nagyon jól áll Essemm-nek is. Teljes mértékben passzol a régi stílusához, de mégis ad hozzá egy új csavart.
|
2022.10.14. 21:16 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: nekem az volt kb eletem elso igazi repppppes esemenye. keverednek a dolgok, de a belépés elott skinheadek masiroztak vegig a repperek kozott es felmentek a hidra ahonnan nevettek. sokan haza is mentek inkabb. en osszeszoritott seggel mentem haza utana a keletitol setaltam at a nagyfuvaroson at a praterig. a 2 rap jamem elott meg a buszon tamadtak be skinheadek minket.
Ez nem semmi sztori, irigykedem, hogy te átéltél egy ilyen kultikus eseményt.  Az meg nem nagy veszteség, hogy ez a skinhead kultúra hála Istennek elhalt... Lehet, hogy én is elhúztam volna. És melyik volt a másik Rap Jam, amin ott voltál? öregszem 3 rap jamen voltam a 2. 3. 4.  Az szép! Az majdnem az összes, csak az 1. maradt ki.  Illetve azt hiszem, volt még egy 5., ami már nem verseny volt, hanem a legjobbak felléptek még egyszer újra.
|
2022.10.14. 21:43 |
|
 |
Zoli, MP
|
Dogg-Pound írta: Skinheadek.... Engem is hányszor meg kergettek annó, főleg a Kökinél... Homeboy naci (akkoriban a raperek csak azt hordták, meg azt lehetet itthon kapni) meg kockás hosszú felső.. Rüheltem őket, meg mindig többen is voltak igen budan a batthiany ter volt ilyen nagy melting pot szerencsere en nem mozogtam a veszelyes helyeken a 8-ban nem maszkalt sok skin es a hajam nullas volt angyalfoldon sem futottam ossze eggyel sem. csak 2-3 atrocitas ert. nekem csak homeboy cipom volt eletem egyik elso magyar rapkazija a rap es punk a fasiszmus ellen volt. hirhedt cucc Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: nekem az volt kb eletem elso igazi repppppes esemenye. keverednek a dolgok, de a belépés elott skinheadek masiroztak vegig a repperek kozott es felmentek a hidra ahonnan nevettek. sokan haza is mentek inkabb. en osszeszoritott seggel mentem haza utana a keletitol setaltam at a nagyfuvaroson at a praterig. a 2 rap jamem elott meg a buszon tamadtak be skinheadek minket.
Ez nem semmi sztori, irigykedem, hogy te átéltél egy ilyen kultikus eseményt.  Az meg nem nagy veszteség, hogy ez a skinhead kultúra hála Istennek elhalt... Lehet, hogy én is elhúztam volna. És melyik volt a másik Rap Jam, amin ott voltál? öregszem 3 rap jamen voltam a 2. 3. 4.  Az szép! Az majdnem az összes, csak az 1. maradt ki.  Illetve azt hiszem, volt még egy 5., ami már nem verseny volt, hanem a legjobbak felléptek még egyszer újra. rap jam generacio vagyok ezert volt nekem "meghato" h pl artoscsabival milyen joban lettem de higanyrol ne is beszljunk. emlekszem edzesen petivel es meg 1 haverommal a mondd minek art notat reppeltuk sprintek kozott. oket reppeltuk aztan par ev es egyutt utaztunk logtunk sokat stb..
|
2022.10.16. 22:23 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: rap jam generacio vagyok ezert volt nekem "meghato" h pl artoscsabival milyen joban lettem de higanyrol ne is beszljunk. emlekszem edzesen petivel es meg 1 haverommal a mondd minek art notat reppeltuk sprintek kozott. oket reppeltuk aztan par ev es egyutt utaztunk logtunk sokat stb.. Hát igen, így még jobban értem, miért voltak ezek olyan nagy élmények neked.  (Valószínűleg Rap Jam múlt nélkül is élmény lenne, de így még nagyobb.) A Mondd minek nem éppen arról szól, hogy "mondd minek ennyit sprintelni edzésen?", de végülis a refrént lehet arra is vonatkoztatni.  Más: FEDORA x SAIID - LÉLEKZEThttps://www.youtube.com/watch?v=5ItYMU6 ... nnel=SAIIDHibátlan, csillagos 5-ös! Ha nagyon kekeckedni akarnék, akkor is csak max. annyit tudnék felhozni, hogy ezek az angol/magyar öszvér számok nekem mindig kicsit furák: jobban szeretem, ha vagy egységesen angol, vagy egységesen magyar a szöveg. De egyébként a zene, Saiid rapje, Fedora éneke, mind külön-külön is csúcskategória, de egyben is az jutott eszembe róla rögtön, hogy nagyon harmóniában van az egész produkció.
|
2022.10.16. 22:38 |
|
 |
|