Szerző |
Üzenet |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15403 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
 Re: Hazai előadók zenéi.
a fórum még mindig olyan, mint volt az tuti...
|
2013.07.23. 15:36 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Elvileg szeptembertől fog rendesen elindulni a dolog. Meglátjuk, hogy milyen lesz. Hazai vonalon valószínűleg erősebb lesz a fórum, mint ez, külföldiben viszont nem tartom valószínűnek. Feltéve persze, hogy rendesen karbantartják majd, és nem szemetelik össze mindenféle spamrobotok...
|
2013.07.23. 15:41 |
|
 |
rapguruz88
|
én maradok itt az tuti...
|
2013.07.23. 19:08 |
|
 |
Zoli, MP
|
en is maradok.Jo kis crew ez:-) Nincs kotekedes.trollkodas.Tiszteletben tartjuk egymas velemenyet!
|
2013.07.23. 21:56 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
3500 like már a kezdőlapon. el se hiszem... kooperáció valakinek a fejében megfordult? nehéz, mert dub7nek elég sok hozzáadott munkája van már a főoldalon...
_________________ I'm the freaker, the one who freaks the funk!
|
2013.07.24. 11:04 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15403 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
én is maradok. 
|
2013.07.24. 12:01 |
|
 |
Sixfeet
|
Ha ott talán regisztrálva is leszek, főleg azért fogok többet itt lenni mert azért itt jobban rá vagyunk állva a külföldi dolgokra, aminek meg kell mondjam én kifejezetten örülök. 
|
2013.07.24. 12:08 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Ja, nehogy félreértsetek, természetesen én is maradok, teljesen mindegy, milyen lesz a hiphop.hu!  Nem azért hoztam fel a témát. Max. azt tudom elképzelni, hogy ha hazai fronton jobban fog pörögni az a fórum (ami valószínű), akkor amiatt mindkét helyen aktív leszek. De külföldiben nem hiszem, hogy jobb lesz. Persze ha a hazai topikokban elburjánzik majd a mocskolódás, ahogy az régen sokszor előfordult, akkor abban semmiképp nem fogok részt venni.
|
2013.07.24. 12:33 |
|
 |
Zoli, MP
|
|
2013.08.02. 11:26 |
|
 |
Yodaragorn
|
Ez egy nagyon korrekt szám lett, zene is, szöveg is, klip is nagyon helyén van. A Day lemez egészében is frankó lett, bár nekem egy idő után kicsit egyhangúak a számok, de ha ilyet tudna mindenki, akkor nem lenne itt baj.
|
2013.08.02. 14:45 |
|
 |
Zoli, MP
|
ugye:-) Nekem egy bajom van csak...sztem sok jo mc van itthon de egy lemez pl sok nekem Tkydet nagyon birom de kiszamithato.ugyanolyan rimkeplet.A A BB CC. Kicsit engedjuk el magunkat.. Buszke vagyok anno az offlineos kritikankra ahol azt irtak rolunk h a legkiszamithatatlanabb rimkepletu lemez. Nd tessek felreerteni ezzel nem azt mondom h kiralyok vagyunk csak egy ido utan nekem sok day siska tkyd pedig jo eloadok....
|
2013.08.02. 15:42 |
|
 |
Sixfeet
|
Tkyd-nek talán jó lenne a rapje, meg a rap technikájával meg még az üzenetével sem lenne baj, de a flowja az valami nagyon gyenge. Inkább slam poetry-snek kellene beállnia, mert úgy rappel mint aki felolvas, az SCBP-s albumon a közreműködők nagyrésze lerappelte flowban, ami egy marha nagy öngól, valljuk be.
Day-nek meg az albumára összegyűlt Magyarország összes tucat producere, ez a Bandezan, Bitprojekt, meg hasonló kombinációk. A szövegei meg csak két dologról szólnak, vagy arról, hogy ilyen életprédikációkat mesél, vagy arról, hogy hogyan piálgat meg bulizik, egysíkú ő is. Van egy csomó jó emcee akik tényleg visznek valami kis koncepciót a zenéjükbe, változatos, egy album alatt nem un rá az ember, de ők nem ebbe a kategóriába tartoznak.
|
2013.08.02. 15:51 |
|
 |
Yodaragorn
|
Nagy pacsi mindkettőtöknek, abszolút egyetértek! Az jó, hogy egyre többen csinálnak minőségi zenéket, de az nem, hogy ebből nagyon sok egy kaptafára megy. Day, Antal, T-Kyd, Siska, Barbárfivérek, és még sorolhatnám. Ez mind ugyanaz a stílus, kis túlzással az egyiknek a száma akár lehetne a másiké is. De legalább tudnak egy konstans minőséget most már, régen ez se volt feltétlenül elmondható.
|
2013.08.04. 14:28 |
|
 |
asa
|
Yodaragorn írta: De legalább tudnak egy konstans minőséget most már, régen ez se volt feltétlenül elmondható. Ezzel ilyen formában nem értek egyet, meg azzal se hogy sokan tartják hogy fejlődött a hazai közeg..szerintem meg pont hogy egyre jobban visszafejlődik. Volt itt már NC szétbomlás, SP/Fluor buzulás, most meg ez az érthetetlen RTM hájp....Szóval nagyon híg a mai felhozatal, egyedi új arcot nem tudnék mondani...egyedül a régi jól bevált nevek forognak szóban itt is, ők többnyire tényleg fejlődtek is az évek alatt (Siska,Tibbah...). Nem mondom hogy régebben (10-11 évvel ezelőtt) toppon volt a hazai hip-hop, de maga a közeg és a hallgatók hozzállása is másabb volt. Szerintem sokkal karakteresebb előadók voltak, ArtosCS.Ryzo,Fürkésző Elmek,régi Hősök, Wacum,Minimal P,Testament Rec..ők valamit képviseltek is, a mostani előadók nagy részéről ez nem mondható el és szövegeben, vagy rímtechnikában se látok valami nagy fejlődést...De cáfoljon meg valaki ha nem így van!
|
2013.08.04. 22:31 |
|
 |
screwball
|
asa írta: Yodaragorn írta: De legalább tudnak egy konstans minőséget most már, régen ez se volt feltétlenül elmondható. Ezzel ilyen formában nem értek egyet, meg azzal se hogy sokan tartják hogy fejlődött a hazai közeg..szerintem meg pont hogy egyre jobban visszafejlődik. Volt itt már NC szétbomlás, SP/Fluor buzulás, most meg ez az érthetetlen RTM hájp....Szóval nagyon híg a mai felhozatal, egyedi új arcot nem tudnék mondani...egyedül a régi jól bevált nevek forognak szóban itt is, ők többnyire tényleg fejlődtek is az évek alatt (Siska,Tibbah...). Nem mondom hogy régebben (10-11 évvel ezelőtt) toppon volt a hazai hip-hop, de maga a közeg és a hallgatók hozzállása is másabb volt. Szerintem sokkal karakteresebb előadók voltak, ArtosCS.Ryzo,Fürkésző Elmek,régi Hősök, Wacum,Minimal P,Testament Rec..ők valamit képviseltek is, a mostani előadók nagy részéről ez nem mondható el és szövegeben, vagy rímtechnikában se látok valami nagy fejlődést...De cáfoljon meg valaki ha nem így van! Már majdnem 2 évtizede próbálok MAGYAR RAPPET hallgatni,pont ma probálkoztam a DAY-nek az uj cuccával, de egyszerüen nem fog meg, valami nagyon hiányzik a MAGYAR RAP zenéből de sajnos erre nem tudok rájönni,de talán majd egyszer.
|
2013.08.06. 19:23 |
|
 |
|