Szerző |
Üzenet |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8708 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: Hazai előadók zenéi.
Unda írta: Slow Village letöltő linket nem tudnátok adni! Azt sajnos nem, de ha esetleg fent vagy nCore-on, ott meg lehet találni. 
|
2018.06.14. 21:37 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Nyugodjék békében. Rossz ezt hallani.
|
2018.06.15. 06:30 |
|
 |
Unda
|
Yodaragorn írta: Unda írta: Slow Village letöltő linket nem tudnátok adni! Azt sajnos nem, de ha esetleg fent vagy nCore-on, ott meg lehet találni.  Azon pont nem, de akkor megoldom onnan. Köszi!
|
2018.06.15. 06:57 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8708 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Unda írta: Yodaragorn írta: Unda írta: Slow Village letöltő linket nem tudnátok adni! Azt sajnos nem, de ha esetleg fent vagy nCore-on, ott meg lehet találni.  Azon pont nem, de akkor megoldom onnan. Köszi! Nincsmit, remélem, sikerül megoldani, kitűnő album! 
|
2018.06.15. 19:18 |
|
 |
Dogg-Pound
|
Bírom az egész Bloose Broavaz-t,de ez amit csináltak most.... Tibbah-nak elment a hallása,vagy csak elfogyott a pénze? M-Squad közr. Hiro - Megyek inni (official video)https://www.youtube.com/watch?v=-Mz3R7qrnAkMióta kiszállt azt rtm-ből ez a két veréb,hirtelen mindenki featel velük...Autotune-os fos  Még több ilyet kéne csinálniuk pl: Tkyd - Az üzenethttps://www.youtube.com/watch?v=zoAwvydIXjAmás: még 2010-ben találtam rá Bufler-re!! Megnéztem az első vidijét,mosolyogtam egy jót és X! Most eszembe jutott a neve,és rákerestem. Szerintem fejlődőt a srác,és a klip is rendesen megállja a helyét..Jól megcsinálták!! Bufler - Hip Hop (prod. Djorkaeff & Beatzarre) 2010https://www.youtube.com/watch?v=xJdiOZNrSQQBufler - Heisenberg (prod. MadReal) 2017https://www.youtube.com/watch?v=e7UbataO5WoA végére meg egy kellemes kis akusztik a Kannibálokkal: AKUSZTIK teljes adás – Animal Cannibals (M2 Petőfi TV 2018.06.04.)https://www.youtube.com/watch?v=vABBvv71EXc
|
2018.06.15. 20:40 |
|
 |
Yodaragorn
|
Dogg-Pound írta: Bírom az egész Bloose Broavaz-t,de ez amit csináltak most.... Tibbah-nak elment a hallása,vagy csak elfogyott a pénze? M-Squad közr. Hiro - Megyek inni (official video)https://www.youtube.com/watch?v=-Mz3R7qrnAkMióta kiszállt azt rtm-ből ez a két veréb,hirtelen mindenki featel velük...Autotune-os fos  Uh, ez tényleg gáz... Az önmagában pozitív, hogy a Tibbah végre képessé vált másfajta zenéket csinálni, mint a sablon boombap, amit hosszú évekig nyomott. Csak más irányokba kéne elmenni inkább.  A Beatmaking sorozat korai részei egyébként felmutattak jónéhány pozitív példát ebben a tekintetben, én kezdetben bírtam a Beatmaking videokat. De mostanában már az is nagyon ellaposodott. A Fluorral, Giajjeno-val, vagy az AC-vel készült részek kimondottan kínosak voltak. De pl. az NKS és a DSP (akik egyébként jók) is bőven a szintjük alatt teljesítettek. Szóval kicsit észbe már kapni szerintem is a Tibbah-éknak...
|
2018.06.16. 14:59 |
|
 |
Sixfeet
|
Jegyezzük meg a Tibbah nem valami jó producer. Valamelyest a Rizkay viszi az asztalra ezeket a zenéket mert ahogyan én látom zeneileg valamelyest képzett. Csak ahhoz ugyebár sok esetben nem társul jó produceri ízlés, mint azt a Scott Storch esetében is tudjuk hogy máshogy hangoznak azok a zenék amiket szólóban csinált és máshogy azok amiket pl. a Drevel. Viszont ha hozzátesszük hogy ennek az M-Squadnak Tibbah kellene hogy legyen a kreatív mozgatórugója, onnan tükröződik le a legjobban hogy producernek ha nem is borzasztó de mindenképpen sablonos.
|
2018.06.16. 15:52 |
|
 |
Yodaragorn
|
Sixfeet írta: Jegyezzük meg a Tibbah nem valami jó producer. Valamelyest a Rizkay viszi az asztalra ezeket a zenéket mert ahogyan én látom zeneileg valamelyest képzett. Csak ahhoz ugyebár sok esetben nem társul jó produceri ízlés, mint azt a Scott Storch esetében is tudjuk hogy máshogy hangoznak azok a zenék amiket szólóban csinált és máshogy azok amiket pl. a Drevel. Viszont ha hozzátesszük hogy ennek az M-Squadnak Tibbah kellene hogy legyen a kreatív mozgatórugója, onnan tükröződik le a legjobban hogy producernek ha nem is borzasztó de mindenképpen sablonos. Jaja, azért írtam úgy, hogy "Tibbah-ék", mert inkább ő az arca ennek az M-Squad duónak, mint Bloose Broavaz vezér, de én simán elhiszem, hogy inkább Rizkay-nek köszönhető a frissebb hangzásvilág. Egyébként nehezen lenne érthetú, hogy mitől vált hirtelen innovatívabbá a Tibbah. Scott Storch-ot viszont hadd vegyem védelmembe, mint egyik kedvenc produceremet: azért neki megvolt az ízlése szerintem szólóban is. 2007-ig bezárólag eszméletlen nagy zenéket csinált a Dre nélkül is. (2007 után nem, de onnantól kezdve elnarkózta az agyát...) Persze azzal egyetértek, hogy kicsit más jellegű zenéket csinált Dre-vel, sőt még azzal is, hogy azok jobbak voltak. De ha úgy értetted, amit írtál, hogy a Scott Storch szóló produkciói nem képviselnek top minőséget, akkor az ellen tiltakozom. 
|
2018.06.17. 11:25 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Dogg-Pound írta: Bírom az egész Bloose Broavaz-t,de ez amit csináltak most.... Tibbah-nak elment a hallása,vagy csak elfogyott a pénze? M-Squad közr. Hiro - Megyek inni (official video)https://www.youtube.com/watch?v=-Mz3R7qrnAkMióta kiszállt azt rtm-ből ez a két veréb,hirtelen mindenki featel velük...Autotune-os fos  Uh, ez tényleg gáz... Az önmagában pozitív, hogy a Tibbah végre képessé vált másfajta zenéket csinálni, mint a sablon boombap, amit hosszú évekig nyomott. Csak más irányokba kéne elmenni inkább.  A Beatmaking sorozat korai részei egyébként felmutattak jónéhány pozitív példát ebben a tekintetben, én kezdetben bírtam a Beatmaking videokat. De mostanában már az is nagyon ellaposodott. A Fluorral, Giajjeno-val, vagy az AC-vel készült részek kimondottan kínosak voltak. De pl. az NKS és a DSP (akik egyébként jók) is bőven a szintjük alatt teljesítettek. Szóval kicsit észbe már kapni szerintem is a Tibbah-éknak... "M-Squad közr. Hiro – Megyek inni! Régóta tervezzük, hogy kimozdulva a megszokott komfort zónánkból, más zenei stílusokban is kipróbáljuk tudásunkat. Ezúttal a popzenébe kontárkodtunk bele és Hiro barátunkat kértük fel közreműködőként! Úgy gondoljuk stabil popdalt sikerült gurítanunk! Abszolút élveztük a közös munkát, és rengeteg új impulzussal gazdagodtunk! Mi magunk sem gondoltuk, hogy mennyi új zenei tudást és rutint szerzünk csak azzal, hogy tanulmányozunk egy számunkra teljesen idegen irányzatot! Továbbra is a megszokott minőségben számíthattok a munkáinkra, nem kevés új projecten dolgozunk jelenleg is, azonban biztosan állíthatjuk, hogy nem utoljára engedtük szabadjára kísérletező vénánkat! Köszönjük Hiro-nak és mindenkinek, aki bármilyen módon hozzátett, illetve segítette a munkánkat! Ölelés M-Squad"
|
2018.06.17. 14:31 |
|
 |
Yodaragorn
|
Hát oké, de ha kísérletezgetni akarnak, azt megtehetik azért igényesebb stílusokban is... 
|
2018.06.17. 15:04 |
|
 |
Zoli, MP
|
https://www.youtube.com/watch?v=lexsvZZvrGQ„Én vagyok az eredeti nyolc kerületi” | 24.hu
|
2018.06.25. 19:05 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: https://www.youtube.com/watch?v=lexsvZZvrGQ „Én vagyok az eredeti nyolc kerületi” | 24.hu Mekkora feelingje van ennek a riportnak, igazi autentikus 8. kerületi arcok ezek.  Csak névről ismertem eddig a Peppinoékat: valószínűleg kicsit többet gondolnak magukról ahhoz képest, ami indokolt lenne, de lelkesek, nekem szimpatikusak. Gabó hangja meg még mindig eszméletlen! 
|
2018.06.26. 18:21 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: https://www.youtube.com/watch?v=lexsvZZvrGQ „Én vagyok az eredeti nyolc kerületi” | 24.hu Mekkora feelingje van ennek a riportnak, igazi autentikus 8. kerületi arcok ezek.  Csak névről ismertem eddig a Peppinoékat: valószínűleg kicsit többet gondolnak magukról ahhoz képest, ami indokolt lenne, de lelkesek, nekem szimpatikusak. Gabó hangja meg még mindig eszméletlen!  En is az vagyok, A prater utca kozepen nottem fel  Szembol lattam Dopeman lakosztalyat Csak a sport miatt nem logtam az utcan ! 
|
2018.06.26. 19:15 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Szembol lattam Dopeman lakosztalyat
Megérinthetlek? Viccen kívül: akkor te sokkal jobban meg tudod ítélni, mennyire ríl ez a riport. 
|
2018.06.28. 08:58 |
|
 |
Zoli, MP
|
Nem Nem tudok errol erdemben nyilatkozni. Ismerem a pratert, a szigonyt es a tobbi reszt, de nem kerultem bele a "reppeledbe", pedig qcee se lakott messze.. en inkabb a kivetelt erosito szabaly vagyok. LTP-n nottem fel meg sem vagyok telepi repper es a 8-ban cseperedtem fel meg sem vagyok gengszter. 
|
2018.06.28. 15:33 |
|
 |
|