Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.07.30. 16:11

Hozzászólás a témához  [ 2699 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 180  Következő
 Hazai előadók zenéi. 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: Hazai előadók zenéi.
Unda írta:
Slow Village letöltő linket nem tudnátok adni!

Azt sajnos nem, de ha esetleg fent vagy nCore-on, ott meg lehet találni. ;)

2018.06.14. 21:37
Adminisztrátor

Nyugodjék békében. Rossz ezt hallani.

2018.06.15. 06:30

Yodaragorn írta:
Unda írta:

Azon pont nem, de akkor megoldom onnan. Köszi!

2018.06.15. 06:57

Unda írta:
Yodaragorn írta:
Unda írta:

Azon pont nem, de akkor megoldom onnan. Köszi!

Nincsmit, remélem, sikerül megoldani, kitűnő album! :)

2018.06.15. 19:18

Bírom az egész Bloose Broavaz-t,de ez amit csináltak most.... Tibbah-nak elment a hallása,vagy csak elfogyott a pénze?

M-Squad közr. Hiro - Megyek inni (official video)

https://www.youtube.com/watch?v=-Mz3R7qrnAk

Mióta kiszállt azt rtm-ből ez a két veréb,hirtelen mindenki featel velük...Autotune-os fos :)
Még több ilyet kéne csinálniuk pl:

Tkyd - Az üzenet

https://www.youtube.com/watch?v=zoAwvydIXjA

más: még 2010-ben találtam rá Bufler-re!! Megnéztem az első vidijét,mosolyogtam egy jót és X! Most eszembe jutott a neve,és rákerestem.
Szerintem fejlődőt a srác,és a klip is rendesen megállja a helyét..Jól megcsinálták!!

Bufler - Hip Hop (prod. Djorkaeff & Beatzarre) 2010

https://www.youtube.com/watch?v=xJdiOZNrSQQ

Bufler - Heisenberg (prod. MadReal) 2017

https://www.youtube.com/watch?v=e7UbataO5Wo

A végére meg egy kellemes kis akusztik a Kannibálokkal:

AKUSZTIK teljes adás – Animal Cannibals (M2 Petőfi TV 2018.06.04.)

https://www.youtube.com/watch?v=vABBvv71EXc

2018.06.15. 20:40

Dogg-Pound írta:
Bírom az egész Bloose Broavaz-t,de ez amit csináltak most.... Tibbah-nak elment a hallása,vagy csak elfogyott a pénze?

Mióta kiszállt azt rtm-ből ez a két veréb,hirtelen mindenki featel velük...Autotune-os fos :)

Uh, ez tényleg gáz... Az önmagában pozitív, hogy a Tibbah végre képessé vált másfajta zenéket csinálni, mint a sablon boombap, amit hosszú évekig nyomott. Csak más irányokba kéne elmenni inkább. :D A Beatmaking sorozat korai részei egyébként felmutattak jónéhány pozitív példát ebben a tekintetben, én kezdetben bírtam a Beatmaking videokat. De mostanában már az is nagyon ellaposodott. A Fluorral, Giajjeno-val, vagy az AC-vel készült részek kimondottan kínosak voltak. De pl. az NKS és a DSP (akik egyébként jók) is bőven a szintjük alatt teljesítettek. Szóval kicsit észbe már kapni szerintem is a Tibbah-éknak...

2018.06.16. 14:59

Jegyezzük meg a Tibbah nem valami jó producer. Valamelyest a Rizkay viszi az asztalra ezeket a zenéket mert ahogyan én látom zeneileg valamelyest képzett. Csak ahhoz ugyebár sok esetben nem társul jó produceri ízlés, mint azt a Scott Storch esetében is tudjuk hogy máshogy hangoznak azok a zenék amiket szólóban csinált és máshogy azok amiket pl. a Drevel. Viszont ha hozzátesszük hogy ennek az M-Squadnak Tibbah kellene hogy legyen a kreatív mozgatórugója, onnan tükröződik le a legjobban hogy producernek ha nem is borzasztó de mindenképpen sablonos.

2018.06.16. 15:52

Sixfeet írta:
Jegyezzük meg a Tibbah nem valami jó producer. Valamelyest a Rizkay viszi az asztalra ezeket a zenéket mert ahogyan én látom zeneileg valamelyest képzett. Csak ahhoz ugyebár sok esetben nem társul jó produceri ízlés, mint azt a Scott Storch esetében is tudjuk hogy máshogy hangoznak azok a zenék amiket szólóban csinált és máshogy azok amiket pl. a Drevel. Viszont ha hozzátesszük hogy ennek az M-Squadnak Tibbah kellene hogy legyen a kreatív mozgatórugója, onnan tükröződik le a legjobban hogy producernek ha nem is borzasztó de mindenképpen sablonos.

Jaja, azért írtam úgy, hogy "Tibbah-ék", mert inkább ő az arca ennek az M-Squad duónak, mint Bloose Broavaz vezér, de én simán elhiszem, hogy inkább Rizkay-nek köszönhető a frissebb hangzásvilág. Egyébként nehezen lenne érthetú, hogy mitől vált hirtelen innovatívabbá a Tibbah.
Scott Storch-ot viszont hadd vegyem védelmembe, mint egyik kedvenc produceremet: azért neki megvolt az ízlése szerintem szólóban is. 2007-ig bezárólag eszméletlen nagy zenéket csinált a Dre nélkül is. (2007 után nem, de onnantól kezdve elnarkózta az agyát...) Persze azzal egyetértek, hogy kicsit más jellegű zenéket csinált Dre-vel, sőt még azzal is, hogy azok jobbak voltak. De ha úgy értetted, amit írtál, hogy a Scott Storch szóló produkciói nem képviselnek top minőséget, akkor az ellen tiltakozom. :)

2018.06.17. 11:25

Yodaragorn írta:
Dogg-Pound írta:

Uh, ez tényleg gáz... Az önmagában pozitív, hogy a Tibbah végre képessé vált másfajta zenéket csinálni, mint a sablon boombap, amit hosszú évekig nyomott. Csak más irányokba kéne elmenni inkább. :D A Beatmaking sorozat korai részei egyébként felmutattak jónéhány pozitív példát ebben a tekintetben, én kezdetben bírtam a Beatmaking videokat. De mostanában már az is nagyon ellaposodott. A Fluorral, Giajjeno-val, vagy az AC-vel készült részek kimondottan kínosak voltak. De pl. az NKS és a DSP (akik egyébként jók) is bőven a szintjük alatt teljesítettek. Szóval kicsit észbe már kapni szerintem is a Tibbah-éknak...

"M-Squad közr. Hiro – Megyek inni!
Régóta tervezzük, hogy kimozdulva a megszokott komfort zónánkból, más zenei stílusokban is kipróbáljuk tudásunkat. Ezúttal a popzenébe kontárkodtunk bele és Hiro barátunkat kértük fel közreműködőként!
Úgy gondoljuk stabil popdalt sikerült gurítanunk!
Abszolút élveztük a közös munkát, és rengeteg új impulzussal gazdagodtunk!
Mi magunk sem gondoltuk, hogy mennyi új zenei tudást és rutint szerzünk csak azzal, hogy tanulmányozunk egy számunkra teljesen idegen irányzatot!
Továbbra is a megszokott minőségben számíthattok a munkáinkra, nem kevés új projecten dolgozunk jelenleg is, azonban biztosan állíthatjuk, hogy nem utoljára engedtük szabadjára kísérletező vénánkat!
Köszönjük Hiro-nak és mindenkinek, aki bármilyen módon hozzátett, illetve segítette a munkánkat!
Ölelés M-Squad"

2018.06.17. 14:31

Hát oké, de ha kísérletezgetni akarnak, azt megtehetik azért igényesebb stílusokban is... :)

2018.06.17. 15:04

https://www.youtube.com/watch?v=lexsvZZvrGQ
„Én vagyok az eredeti nyolc kerületi” | 24.hu

2018.06.25. 19:05

Zoli, MP írta:

Mekkora feelingje van ennek a riportnak, igazi autentikus 8. kerületi arcok ezek. :) Csak névről ismertem eddig a Peppinoékat: valószínűleg kicsit többet gondolnak magukról ahhoz képest, ami indokolt lenne, de lelkesek, nekem szimpatikusak. Gabó hangja meg még mindig eszméletlen! :)

2018.06.26. 18:21

Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:

Mekkora feelingje van ennek a riportnak, igazi autentikus 8. kerületi arcok ezek. :) Csak névről ismertem eddig a Peppinoékat: valószínűleg kicsit többet gondolnak magukról ahhoz képest, ami indokolt lenne, de lelkesek, nekem szimpatikusak. Gabó hangja meg még mindig eszméletlen! :)

En is az vagyok, A prater utca kozepen nottem fel :D Szembol lattam Dopeman lakosztalyat
Csak a sport miatt nem logtam az utcan ! 8-)

2018.06.26. 19:15

Zoli, MP írta:
Szembol lattam Dopeman lakosztalyat

Megérinthetlek? :lol:
Viccen kívül: akkor te sokkal jobban meg tudod ítélni, mennyire ríl ez a riport. :)

2018.06.28. 08:58

Nem :evil:
;) :D

Nem tudok errol erdemben nyilatkozni. Ismerem a pratert, a szigonyt es a tobbi reszt, de nem kerultem bele a "reppeledbe", pedig qcee se lakott messze..
en inkabb a kivetelt erosito szabaly vagyok. LTP-n nottem fel meg sem vagyok telepi repper es a 8-ban cseperedtem fel meg sem vagyok gengszter. :)

2018.06.28. 15:33
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2699 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 180  Következő