Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.07.27. 09:05

Hozzászólás a témához  [ 2699 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 180  Következő
 Hazai előadók zenéi. 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: Hazai előadók zenéi.
kenájkikit írta:
screwball írta:
Gotti Feat MRW Újpest Bulldogs INDULO + Dalszöveg 2013

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... AQOM#at=35

Na ez már tetszik RESPECT GOTTINAK!!!!!

ÚJPEST HOOLIGANS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol:

A zenével van gondod vagy a lilákkal??????Ha esetleg a zenével arra azt mondom hogy OK,nekem csak azért tetszik mert a szeretett csapatomról szól!!!De ha esetleg ÚJPEST gyűlölő vagy akkor FOGD MEG A BOKÁD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013.08.09. 19:05

Ahogy a magyar hip-hoptól is, szerintem a magyar sporttól is marha sokan elhatárolódnak itt, nem az a baj, hogy Újpest zene, hanem az, hogy valami rohadt rossz.

2013.08.09. 19:15

Kép

Elég jó lett!!

2013.08.09. 19:16

CPTCity írta:
Ahogy a magyar hip-hoptól is, szerintem a magyar sporttól is marha sokan elhatárolódnak itt, nem az a baj, hogy Újpest zene, hanem az, hogy valami rohadt rossz.

Igen,igen ahogy irtad rohadt rossz ,de nekem tök mindegy hogy milyen stilusú zene ha a szeretett csapatomról van szó,csak az ÚJPEST miatt linkeltem be.

2013.08.09. 19:24

eszmefuttatas...remelem ertitek majd..
en amondo vagyok h meg nagyon majmolunk..igaz fiatal itz meg a Rap zene.hianyolom az igazi magyar eleterzest.es most nem arrol gondolok h erdely vissza.
franciaknal nemeteknel olyan szepen latszik minden
pl.eu igazabol focinemzet ergo ott a klippek tobbsegeben focimezek vannak..ribery bulin rap eloado van stb..
sinik nevu eloado ahol felnott patrice evra es henry kergette a bogyot.sefyu az arsenalban is tolta.
Oltozkodes.franciorszagban nincsenek nagy fuxos eloadok. egyedi stilusok vannak.nike max farmer bordzseki....
itthon meg erzem ezt a buta kotest kosaras vagy deszkascipo kosarmez amcsifoci mez rap .....
Nem megbantas a szandekom mivel szeretem az nbaejt es az nflt is.
Remelem nem bantottam meg senkit.:-(

2013.08.09. 21:43

Igazán értéKes hozzászólásokat lehet olvasni ebben a topikban, ennek van értelme, nem aZ eszetlen anyázásnak! Köszi srácoK!!
Ha már szóba került minden, érdekelne valami: FanKadeliről és FunKtasztikusról mi a véleményetek??

2013.08.09. 22:47

Fankat szemelyesen is ismertem.Tetszik is a regi munkassaga.Viszont a valtozast nem tudtam akcwptalni.Nalam vhogy nem fekete vagy feher a vilag de monhatnam ugyis h nem csak igen van es nem.
Az utolso idokben nagyon nem kedvelt engem.legalabbis igy ereztem es tapasztaltam is anno egy igen eros salatakommentbol.
Nagyon jo dolgokat csinalt jol lattott bele az egeszbe...
Vicces volt mikor hivogatott h elete legjobb alapjat csinaltam meg milyen jo a pro soccer ps2on...az elet ilyen.
Ez az egesz dolog nem kavart fel engem...nem a rap az eletem nem ebbol elek.....az utolso par evben mar nem hallgattam tole notat.

funk?sztem o az elmult evekben talalta meg igazan onmagat.jo szoveg jo zene.de csak azt a par klippet lattam tole

2013.08.09. 23:33

Fankadelit nem nagyon akarom kommentelni, mára már egyszerűen vicc az ő nevét említeni.
Funktasztikusnak vannak különböző megtorpanásai amikor a VIVA-hoz csapódik bizonyos dolgokkal kapcsolban, meg kicsit kommerszebb dolgokat promózgat, de ettől függetlenül amikor a zenekészítésre kerül a sor 100%-ban elhatárolja magát ezektől a dolgoktól, és magyar színvonalban példaértékű változatos szövegeket ír és zenét csinál, arról nem is beszélve, hogy rettentő mód helyén van az értékrendje hip-hop terén. Megpróbál független lenni, sok számához ő csinálja a zenéket saját maga, csinálgatja a saját stúdióját, egy interjúban azt mondta, hogy scratchelni is próbál megtanulni, nem azért hogy brillírozzon meg akkora nagy DJ legyen, csak hogy ezzel se kelljen tökölni a zenéiben. Mindenképpen egy kiemelkedő és szerintem igen is alábecsült emcee, akit a "guillotine rap technikája" miatt megbélyegezni szimplán csak közhelyes.

2013.08.10. 01:17

FankaDeli nekem az egyik legnagyobb fájdalmam a magyar hip-hopban... Egyetértek azzal, amit Zoli írt.
Nekem annak idején az egyik kedvencem volt, sőt állítom, hogy tartalmi mélységét tekintve a mai napig nem nagyon van olyan előadó, aki olyan szintű szövegeket tudna írni, mint ő. Az Isten hozott... ...ördög vihet az egyik kedvenc magyar lemezem, de a többi is is szerintem nagyon magas színvonal abból az időből. A 2004-2008 közti lemezeinek nagy része eredeti példányban itt figyel a fiókomban, nem egy közülük dedikálva.

Én még azután is hallgattam, hogy a magyar hip-hopból gyakorlatilag mindenki elpártolt mellőle. Azt gondoltam, úgyis a zene a lényeg, az pedig tetszett továbbra is, mindenkit hallgattam ugyanúgy, mint előtte. ("Zene legyen, a többi nem számít") Aztán jött ez a nemzeti hip-hopos dolog. Kezdetben, amikor még nem volt annyira radikális, akkor még azzal sem volt bajom, mert alapvetően én is fontosnak tartom a haza szeretetét, mint értékét. A biztosítékot az ütötte ki, amikor meghallgattam a Magyarok nyilai című lemezét, ahol olyan szintű radikalizmusba csapott át ez a nemzetisége, amit egyszerűen már nem tudtam tolerálni. Szimplán hülyeségeket reppelt.
Ez az élmény óta egyáltalán nem követem a munkásságát, fogalmam sincs, hogy miket csinál. Pár hónapja ránéztem kíváncsiságból a honlapjára, úgy tudom, hogy most már kicsit leszállt erről a nemzeti témáról, viszont helyette ilyen mindenféle homályos elméletekkel van tele a honlapja a világról, vallásról, meg ilyen dolgokról, amik komplett baromságok, úgyhogy gyorsan be is zártam a honlapot...

A régi cuccait viszont a mai napig hallgatom, egy IHÖV vagy egy Repp LP, mint alkotások számomra semmit nem vesztettek az értékükből, maximum az az ember, aki csinálta őket... Szóval szerintem SP-vel együtt Fanka a magyar hip-hop legnagyobb vesztesége.

Funktasztikusnak pedig minden tiszteletem, ő kompromisszumok nélkül hozza a maga stílust, ami rendkívül egyedi. Pont azt az egyediséget hozza a magyar rapbe, amit néhány posttal ezelőtt sok előadótól hiányoltunk! Én nem nagyon hallgatom őt, mert nem annyira az én stílusom az, amit csinál, de maximálisan elismerem a munkásságát, és le a kalappal előtte!

2013.08.10. 12:30

Zoli, MP írta:
eszmefuttatas...remelem ertitek majd..
en amondo vagyok h meg nagyon majmolunk..igaz fiatal itz meg a Rap zene.hianyolom az igazi magyar eleterzest.es most nem arrol gondolok h erdely vissza.
franciaknal nemeteknel olyan szepen latszik minden
pl.eu igazabol focinemzet ergo ott a klippek tobbsegeben focimezek vannak..ribery bulin rap eloado van stb..
sinik nevu eloado ahol felnott patrice evra es henry kergette a bogyot.sefyu az arsenalban is tolta.
Oltozkodes.franciorszagban nincsenek nagy fuxos eloadok. egyedi stilusok vannak.nike max farmer bordzseki....
itthon meg erzem ezt a buta kotest kosaras vagy deszkascipo kosarmez amcsifoci mez rap .....
Nem megbantas a szandekom mivel szeretem az nbaejt es az nflt is.
Remelem nem bantottam meg senkit.:-(

Na belekezdek én is..mivel máshogy látom, de ez relatív dolog megint. Szóval öltözködést nehéz így behatárolni egyrészről, itthon nincs semmi fajta olyan kultúránk amit "rátudnánk ruházni" egyfajta rap életérzésre. A másik meg hogy németben is pl minden második emberen yankees sapka van. A baj ott van inkább ha mondjuk játékosokat kellene sorolni tőlük...szóval igen divat kérdése, egyrészről jó helyen pengetted meg a témát.
Viszonylag nagy sportrajnogó vagyok, a labdarúgás mellett több más sportot és kedvenc csapatom is van (pl amerikából is). Gyűjtök bizonyos relikviákat tőlük, ettől függetlenül nem érzem magam butafasz amerika majmolónak...Ha engem kérdezel, én jóval cikibbnek tartom, hogy a hazai rap koncerteken rózsaszínpolós feszűlős gatyás gyökerekekből többet látni, mint mondjuk faszomaláérő wutang farmeros tinédzsereket...

2013.08.10. 18:06

remelem kicsit sem bantottalak meg!
Igen chogy idegen a hereszorito bulikon..bar mar en is lecsereltem a ruhataramat de nem pinkre:-)
Mondjuk olykor elokapom az igazi terdigerot...

Ezek a dolgok sztem maguktol jonnek..vhogy kialakul ugyerzem Mo-n meg nagyon nem.
Nekem vhogy hianyzik az a ranezel es tudod h repper reverrokker....bar mondom valtoztam en is.
egy nagy massza lesz minden.

2013.08.10. 19:56

bocsi mobilon nem tudok szerkeszti..

viszont a bp clothes jo huzas.vennek egyet ha hazajutok:-)

Full capek jo kiegeszitok.
Reprezentnek kivalo.
Ny LA, de sean price is a neve miatt hord altalaban pirate sapit..artoscserol ne is beszeljunk...stb..

2013.08.10. 20:00

A zenével van gondod vagy a lilákkal??????Ha esetleg a zenével arra azt mondom hogy OK,nekem csak azért tetszik mert a szeretett csapatomról szól!!!De ha esetleg ÚJPEST gyűlölő vagy akkor FOGD MEG A BOKÁD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

nem vagyok semmilyen gyűlölő, de ez a gotti gyerek ez a világ vicce. szókincsem száz, kamura keményítő, feszengő, primitív debil benyomását kelti. a videóban vonagló csajok, komolyan mondom nekem kellemetlen. soha nem fogom megérteni, hogy az ilyen szintű "produkcióra", hogy mondhatja valaki, hogy jó. mármint, hogy a gottinak, hogy apám ezt nagyon jól megírtad, és hát ahogy elreppeled az egyszerűen brilliáns. vagy, hogy kell elképzelni ezt, ilyen gotti félék miből gondolják, hogy amit csinálnak az jó?

2013.08.10. 22:22

Zoli, MP írta:
remelem kicsit sem bantottalak meg!
Igen chogy idegen a hereszorito bulikon..bar mar en is lecsereltem a ruhataramat de nem pinkre:-)
Mondjuk olykor elokapom az igazi terdigerot...

Ezek a dolgok sztem maguktol jonnek..vhogy kialakul ugyerzem Mo-n meg nagyon nem.
Nekem vhogy hianyzik az a ranezel es tudod h repper reverrokker....bar mondom valtoztam en is.
egy nagy massza lesz minden.

Természetesen nem, csak szerintem nem kell ennyire beskatulyázni az öltözködést. Pl van egy Bullsos haverom ő kifejezetten utálja a rapzenét, azt meg pláne ha lebuzirapperezik mert Jordan mez van rajta. Szóval van egy fajta ilyen hülye előítélet is. Elvégre sportról beszélünk...

Amúgy az idő előrehaladtával komolyodik az ember, ezáltal akár mondjuk a megjelenése is. Én se hordok már tökömaláérő wu tang gatyát, nincs raszta hajam se, nem hiszem magam Method Mannek hogy cigit rakok a fülem mögé...stb stb. Mondhatni konszolidálodtam..:)

2013.08.11. 12:36

kenájkikit írta:
A zenével van gondod vagy a lilákkal??????Ha esetleg a zenével arra azt mondom hogy OK,nekem csak azért tetszik mert a szeretett csapatomról szól!!!De ha esetleg ÚJPEST gyűlölő vagy akkor FOGD MEG A BOKÁD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nem vagyok semmilyen gyűlölő, de ez a gotti gyerek ez a világ vicce. szókincsem száz, kamura keményítő, feszengő, primitív debil benyomását kelti. a videóban vonagló csajok, komolyan mondom nekem kellemetlen. soha nem fogom megérteni, hogy az ilyen szintű "produkcióra", hogy mondhatja valaki, hogy jó. mármint, hogy a gottinak, hogy apám ezt nagyon jól megírtad, és hát ahogy elreppeled az egyszerűen brilliáns. vagy, hogy kell elképzelni ezt, ilyen gotti félék miből gondolják, hogy amit csinálnak az jó?[/quote]

Na ezt én se értem, meg az a csupa botfülü akik mellette rázza....igaz, Busta, Curtis féle rappek se jobbak..

2013.08.11. 12:57
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2699 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 180  Következő