Szerző |
Üzenet |
Sixfeet
|
 Re: Hazai előadók zenéi.
A Gengszterkorszak című videoklipjük minden perce arany. Egy elemzést megérne, sírva nevetős.  A Metropolist láttam valahol régebben, igazából szerintem sem rossz. Amikor láttam akkor mondjuk nem raktam össze hogy ezek ugyanazok mint akik a Gengszterkorszakot csinálták. Az alacsonyabb tag nem rappel túl a mai napig se, de a magasabb aki kezd - ahhoz képest ahonnan jöttek - kikupálódott, meg igazából a zene is tényleg kellemes, meg jó a hangszerelés.
|
2019.06.15. 19:32 |
|
 |
Zoli, MP
|
Sixfeet írta: A Gengszterkorszak című videoklipjük minden perce arany. Egy elemzést megérne, sírva nevetős.  A Metropolist láttam valahol régebben, igazából szerintem sem rossz. Amikor láttam akkor mondjuk nem raktam össze hogy ezek ugyanazok mint akik a Gengszterkorszakot csinálták. Az alacsonyabb tag nem rappel túl a mai napig se, de a magasabb aki kezd - ahhoz képest ahonnan jöttek - kikupálódott, meg igazából a zene is tényleg kellemes, meg jó a hangszerelés. Igen a G-Play volt a 90-es evek vegen futo euro rap korszak magyar valtozata (Nana, down low, c-block vonal ). A zenen is hallatszik, hogy olyan hangok vannak benne a gengszter korszakban vagy az ess eso essben, hogy teljesen rapidegenek hat meg ma is.Csattos cipo szuknaci, megadiszkokorszak de a metropolis egy korrekt track 
|
2019.06.15. 20:01 |
|
 |
Zoli, MP
|
https://www.youtube.com/watch?v=1omfZVVsp7QDJ Kool Kasko interjú ❌ Kriminal Beats, Bankos, Magyar UG Rap, LMEN Prala, tervek
|
2019.06.29. 16:00 |
|
 |
Zoli, MP
|
|
2019.07.05. 09:45 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8726 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: https://www.youtube.com/watch?v=9HZCQez_ei4 Bio - Jatekelmelet.
ez elegge korrekt! Ez tényleg egy baromi jó szöveg, köszi! A zene kicsit elmarad a szöveg színvonalától, de rendben van az is. Ezzel a Bio nevű sráccal eddig csak a Beatmaking sorozatban találkoztam: https://www.youtube.com/watch?v=QBHB2N9dm7EAz ottani produkciója is szerintem egyértelműen a Beatmaking sorozat jobb részei közé tartozik.
|
2019.07.05. 17:02 |
|
 |
Zoli, MP
|
rapstory https://www.youtube.com/watch?v=TqTtpo_gG0ERAPSTORY 8. rész EXTRA : GABÓ A csatornan vannak meg rapsztoryk
|
2019.07.25. 17:53 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8726 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Köszi, ez jó kis sorozatnak tűnik, nem hallottam még róla. Csekkolni fogom a részeket.
|
2019.07.25. 18:02 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Köszi, ez jó kis sorozatnak tűnik, nem hallottam még róla. Csekkolni fogom a részeket. Jo lenne, csak rovidek a reszek.
|
2019.07.25. 19:26 |
|
 |
Yodaragorn
|
Nekem bejönnek ezek a Rapstory videók. Valóban lehetnének hosszabbak, de igazából mindenki ugyanarra a két kérdésre válaszol: 1. Hogyan került kapcsolatba a rapzenével?, 2. Mi volt az első szám, amit írt? Ebben a két kérdéskörben mindenki egész jó stroykat mond. Gabó mellett más részekben van pl. Artoscsaba, Qka MC, vagy olyan kívülállónak tűnő figurák, mint pl. Pély Barna, Janklovics Péter. De ők se rosszak, Janklovicsról tudtam, hogy hip-hop fan, de azt nem gondoltam, hogy ennyire képben van.
|
2019.07.29. 14:56 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Nekem bejönnek ezek a Rapstory videók. Valóban lehetnének hosszabbak, de igazából mindenki ugyanarra a két kérdésre válaszol: 1. Hogyan került kapcsolatba a rapzenével?, 2. Mi volt az első szám, amit írt? Ebben a két kérdéskörben mindenki egész jó stroykat mond. Gabó mellett más részekben van pl. Artoscsaba, Qka MC, vagy olyan kívülállónak tűnő figurák, mint pl. Pély Barna, Janklovics Péter. De ők se rosszak, Janklovicsról tudtam, hogy hip-hop fan, de azt nem gondoltam, hogy ennyire képben van. ha nem kerestel volna ra. Szemet Tesok https://www.youtube.com/watch?v=upEC0yerABo
|
2019.07.29. 16:46 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Nekem bejönnek ezek a Rapstory videók. Valóban lehetnének hosszabbak, de igazából mindenki ugyanarra a két kérdésre válaszol: 1. Hogyan került kapcsolatba a rapzenével?, 2. Mi volt az első szám, amit írt? Ebben a két kérdéskörben mindenki egész jó stroykat mond. Gabó mellett más részekben van pl. Artoscsaba, Qka MC, vagy olyan kívülállónak tűnő figurák, mint pl. Pély Barna, Janklovics Péter. De ők se rosszak, Janklovicsról tudtam, hogy hip-hop fan, de azt nem gondoltam, hogy ennyire képben van. ha nem kerestel volna ra. Szemet Tesok https://www.youtube.com/watch?v=upEC0yerABoIsmertem már korábbról, és szerintem nem is rossz ebben a "Belga-féle hip-hop" stílusban, ahová sorolja magukat. Annyira azért közel sem jó, de vannak benne ötletes szövegek, a refrén fülbemászó.
|
2019.07.30. 18:47 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Nekem bejönnek ezek a Rapstory videók. Valóban lehetnének hosszabbak, de igazából mindenki ugyanarra a két kérdésre válaszol: 1. Hogyan került kapcsolatba a rapzenével?, 2. Mi volt az első szám, amit írt? Ebben a két kérdéskörben mindenki egész jó stroykat mond. Gabó mellett más részekben van pl. Artoscsaba, Qka MC, vagy olyan kívülállónak tűnő figurák, mint pl. Pély Barna, Janklovics Péter. De ők se rosszak, Janklovicsról tudtam, hogy hip-hop fan, de azt nem gondoltam, hogy ennyire képben van. ha nem kerestel volna ra. Szemet Tesok https://www.youtube.com/watch?v=upEC0yerABoIsmertem már korábbról, és szerintem nem is rossz ebben a "Belga-féle hip-hop" stílusban, ahová sorolja magukat. Annyira azért közel sem jó, de vannak benne ötletes szövegek, a refrén fülbemászó. Amikor bejon a potyoges egesz hallgathato, a refen meg a fuledbe maszik. Amugy gyanus volt mar nekem Janklovics, mert sok musoraban feljott mar a hiphop es a rap. kar, hogy picit degredalokent adta elo.
|
2019.07.30. 19:51 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Amugy gyanus volt mar nekem Janklovics, mert sok musoraban feljott mar a hiphop es a rap. kar, hogy picit degredalokent adta elo. Igen, pl. az egyik Pilvakeren volt egy blokkja, amiben a Still DRE alapjára reppelt hülye szövegeket, de ott valóban eléggé dilettánsnak tűnt... Ezek szerint nem az.
|
2019.07.31. 14:37 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Amugy gyanus volt mar nekem Janklovics, mert sok musoraban feljott mar a hiphop es a rap. kar, hogy picit degredalokent adta elo. Igen, pl. az egyik Pilvakeren volt egy blokkja, amiben a Still DRE alapjára reppelt hülye szövegeket, de ott valóban eléggé dilettánsnak tűnt... Ezek szerint nem az. En csak par stand up-ot lattam vele looperrel, az egyik arra volt kihegyezve, hogy a rappet milyen egyszeru kesziteni.
|
2019.07.31. 15:18 |
|
 |
Sixfeet
|
|
2019.08.04. 15:39 |
|
 |
|