Szerző |
Üzenet |
Zoli, MP
|
 Re: Hazai előadók zenéi.
A csibesz kutyak klipp..ha 8ker akkor ugyanazok a helyszinek vannak. Jo kis nosztalgia nekem. az ablakbol lattam ezeket az utcakat 18 even at es ha mar klipp. Young G helyszin..hanyadik klipp forgott itt? es csak a reppet szamitva. es honnan jon az, hogy meno lepukkant emeletes hazban pozolni vagy elhagyatott gyarban? Sok ilyen magyar repp video van 
|
2019.10.24. 17:59 |
|
 |
Dogg-Pound
|
|
2019.10.25. 10:19 |
|
 |
Sixfeet
|
A romos épületes Young G-s videóban az a vicces, hogy azontúl hogy baromi sok videó forgott ott, még pont a W.E-nek is volt nem rég a Rozsdás Rákolló ami szerintem tök ugyanazon a helyszínen forgott. Eközben a W.E & Zolee videójának az egész felépítése, ahogyan csont ugyanilyen kamera minőséggel sétálva rappernek a karakterek pesti belvárosi épületek között sétálnak a kamerába meg egy hídnál, és a vágás ugrálva zoomolgat ki-be a kamerába a szöveghez, kb. egy az egybe a Busta Hennessy videója.  Az elhagyatott épületek mögött amúgy az ötlethiány áll: belvárosi felújított sétálóutca közepén rapvideót forgatni hülyén néz ki, arról nem is beszélve hogy amikor nincs feltétlenül embered/tőkéd/felszerelésed ahhoz hogy hangulatos képeket tudjál csinálni rap videókhoz akár átlagos helyszínekről is - kint azért jellemzőbb hogy akár sarki bodegaban, barber shopokban, mindenféle kreatív helyeken megoldják akár a videoklipeket -, és ráadásul sok esetben még egy Meyhem Lauren-es karizma sincs meg ahhoz hogy pl. egy fodrászatban vagy akárhol ilyen mindennapi tevékenységekhez fűződő plotlineokat vigyenek be itthon a rapperek úgy, hogy az megint ne a dzsentrifikált belvárosi sétálóutcát hozza "piszkos utca rapvideó" helyett, nem beszélve arról hogy sok esetben a fideszes szavazó portás Lángosos Gézáné Aranka Manyi nénitől a jobb eset az hogy az elhagyatott helyszíneken ordibálna hogy takarodjatok már innen, a színesebb vagy szokatlanabb helyeken már a rendőrhívással fenyegetőzik - mivel ha nem gerillába nyomatja az ember az ilyeneket itthon akkor az esetek 90%-ában profibban rácsapják a "csokkolom videót forgatnánk" hívásnál a telefont az emberre mint bizonyos esetben a rutinosabb csinovnyikok. A Ganxsta jelenség mögött nem azt kell keresni, hogy ő lett jobb, hanem akkor kezdődött el jobban a megélhetés címszavával sok puristáskodó underground előadó között a műfaj kiárusítása. Ugyanemiatt csinált Majka meg Young G kollabot az Essemm, meg néznek félre az AK-vel a BB-sek mondván hogy az elfér az ő értékrendjükkel. Itthon amikor pedig a megélhetés van terítéken, ajándék co-sign-nak senki nem nézi a fogát.
|
2019.10.25. 11:17 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8726 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Sixfeet írta: A Ganxsta jelenség mögött nem azt kell keresni, hogy ő lett jobb, hanem akkor kezdődött el jobban a megélhetés címszavával sok puristáskodó underground előadó között a műfaj kiárusítása. Ugyanemiatt csinált Majka meg Young G kollabot az Essemm, meg néznek félre az AK-vel a BB-sek mondván hogy az elfér az ő értékrendjükkel. Itthon amikor pedig a megélhetés van terítéken, ajándék co-sign-nak senki nem nézi a fogát. Igen, én is ezt írtam, hogy ez lehet a háttérben, csak nem sikerült rájönnöm, hogy ez miért éri meg az "ex-UG" rappereknek anyagilag. Pedig egyértelmű, arról van szó, amit írtál: a Ganxsta Zolee egy közismert figura hip-hop körökön kívül is, tehát megéri jóban lennem vele, adott esetben közös számokat csinálni, mert általa nagyobb piachoz tudok eljutni. Megvan a megfejtés. 
|
2019.10.25. 14:36 |
|
 |
Reggie
|
Mi pl. ezt kezdtük egy szobával.  Új motyónk, ha valakit érdekel.  BMB - Termékek https://youtu.be/QRxuozDls_0
|
2019.10.25. 18:08 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
|
2019.10.26. 09:46 |
|
 |
rapguruz88
|
Ogli G a mai X FaktorBan 
|
2019.10.26. 10:54 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8726 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Ez nagyon frankó, szöveg és zene is színvonalas, ötletes!  A leírásban pedig látom, hogy nektek még mindig a Kojsz a menedzseretek?  Ezer éve nem hallottam róla, azt hittem, teljesen kiszállt már a hip-hop szakmából.
|
2019.10.26. 14:14 |
|
 |
Reggie
|
Yodaragorn írta: Ez nagyon frankó, szöveg és zene is színvonalas, ötletes!  A leírásban pedig látom, hogy nektek még mindig a Kojsz a menedzseretek?  Ezer éve nem hallottam róla, azt hittem, teljesen kiszállt már a hip-hop szakmából. Kojszi örök darab, de ja, már annyira nem hip hop-ozik. Az Audiopoétát nyomja most, meg turnébuszsoförködik. Meg nekünk segít a digit felületekre kitenni a cuccot, meg ha olyan számunk van, akkor beviszi a Petőfibe...hátha.
|
2019.10.26. 20:22 |
|
 |
Yodaragorn
|
Reggie írta: Yodaragorn írta: Ez nagyon frankó, szöveg és zene is színvonalas, ötletes!  A leírásban pedig látom, hogy nektek még mindig a Kojsz a menedzseretek?  Ezer éve nem hallottam róla, azt hittem, teljesen kiszállt már a hip-hop szakmából. Kojszi örök darab, de ja, már annyira nem hip hop-ozik. Az Audiopoétát nyomja most, meg turnébuszsoförködik. Meg nekünk segít a digit felületekre kitenni a cuccot, meg ha olyan számunk van, akkor beviszi a Petőfibe...hátha. Köszi az infókat, jó hallani róla! Ezek szerint kb. ugyanazt csinálja, mint régen, csak más arcokkal, jobban a háttérbe húzódva, az Opel helyett turnébusszal.  Nincs annyira előtérben, mint amikor még a Fanka folyton beültette a Salátába. 
|
2019.10.27. 14:18 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Reggie írta: Yodaragorn írta: Ez nagyon frankó, szöveg és zene is színvonalas, ötletes!  A leírásban pedig látom, hogy nektek még mindig a Kojsz a menedzseretek?  Ezer éve nem hallottam róla, azt hittem, teljesen kiszállt már a hip-hop szakmából. Kojszi örök darab, de ja, már annyira nem hip hop-ozik. Az Audiopoétát nyomja most, meg turnébuszsoförködik. Meg nekünk segít a digit felületekre kitenni a cuccot, meg ha olyan számunk van, akkor beviszi a Petőfibe...hátha. Köszi az infókat, jó hallani róla! Ezek szerint kb. ugyanazt csinálja, mint régen, csak más arcokkal, jobban a háttérbe húzódva, az Opel helyett turnébusszal.  Nincs annyira előtérben, mint amikor még a Fanka folyton beültette a Salátába.  Azt meg kell hogy jegyezzem, hogy van olyan , hogy bmb stilus es ez abszolut jo dolog, 
|
2019.10.27. 20:53 |
|
 |
Reggie
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Reggie írta: Yodaragorn írta: Ez nagyon frankó, szöveg és zene is színvonalas, ötletes!  A leírásban pedig látom, hogy nektek még mindig a Kojsz a menedzseretek?  Ezer éve nem hallottam róla, azt hittem, teljesen kiszállt már a hip-hop szakmából. Kojszi örök darab, de ja, már annyira nem hip hop-ozik. Az Audiopoétát nyomja most, meg turnébuszsoförködik. Meg nekünk segít a digit felületekre kitenni a cuccot, meg ha olyan számunk van, akkor beviszi a Petőfibe...hátha. Köszi az infókat, jó hallani róla! Ezek szerint kb. ugyanazt csinálja, mint régen, csak más arcokkal, jobban a háttérbe húzódva, az Opel helyett turnébusszal.  Nincs annyira előtérben, mint amikor még a Fanka folyton beültette a Salátába.  Azt meg kell hogy jegyezzem, hogy van olyan , hogy bmb stilus es ez abszolut jo dolog,  Köszönjük szépen! 
|
2019.10.27. 21:49 |
|
 |
Yodaragorn
|
Stephco - Faterok a Porondon k.m. Day, TURAN KHAN, BUSA PISTA, MENTHA, Deego, KillT, Stephco, DENIZ, ArtosCsé, Revolution, Norba, Dj B.A.S.S. (Official Music Video)https://www.youtube.com/watch?v=BbJ4Gt2 ... pp=desktopHát, ez a legcukibb magyar posse track, amit valaha hallottam, és a most a cukit a szó legpozitívabb értelmében használom.  Egyedül a refrén lett kicsit béna szerintem, ugye beszéltünk már róla, hogy Stephco azért nem a legnagyobb magyar rappertehetség, de minden tiszteletem az övé, hogy ezt a számot összehoza így klippel együtt! Ez az igazi értékközvetítés: némelyik verze alatt egészen elérzékenyültem.  Nagyon jó Artoscsabát újra reppelni hallani, nagyon jó Revolutiont újra látni. Az mondjuk a legdurvább, hogy a félig fekete Revolutionnek szőke kisgyereke van. Mentha viszont nem tudom, mire gondolt ezzel a szőkített hajjal. 
|
2019.10.29. 19:15 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Stephco - Faterok a Porondon k.m. Day, TURAN KHAN, BUSA PISTA, MENTHA, Deego, KillT, Stephco, DENIZ, ArtosCsé, Revolution, Norba, Dj B.A.S.S. (Official Music Video)https://www.youtube.com/watch?v=BbJ4Gt2 ... pp=desktopHát, ez a legcukibb magyar posse track, amit valaha hallottam, és a most a cukit a szó legpozitívabb értelmében használom.  Egyedül a refrén lett kicsit béna szerintem, ugye beszéltünk már róla, hogy Stephco azért nem a legnagyobb magyar rappertehetség, de minden tiszteletem az övé, hogy ezt a számot összehoza így klippel együtt! Ez az igazi értékközvetítés: némelyik verze alatt egészen elérzékenyültem.  Nagyon jó Artoscsabát újra reppelni hallani, nagyon jó Revolutiont újra látni. Az mondjuk a legdurvább, hogy a félig fekete Revolutionnek szőke kisgyereke van. Mentha viszont nem tudom, mire gondolt ezzel a szőkített hajjal.  ez egyben van. jo otlet. a klipp is egyben van es tenyleg jo volt latni artoscset u.i. az a durva, hogy biologiailag elofordulhat, hogy ket fehernek lesz egy fekete gyerke. persze vmi 1 a 1020csillardhoz az esely ra.
|
2019.10.29. 19:35 |
|
 |
Dogg-Pound
|
Minap hallgattam egy kis Megasound Sytemet.. 30-éve kezdték,ennek alkalmából simán csinálhatnának legalább 1 tracket  pár apróság itthonról... Majka és Curtis újra együtt zenélnek: https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/igy-bekult-ki-majka-es-curtis-akik-a-jovoben-ismet-egyutt-zenelnek/17z4qp6Ogli G: A kokain bárhol jelen van az éjszakai életben: https://www.youtube.com/watch?v=Cf-VnNLBVIQOgli G aka BigBoy - Pillangók | OFFICIAL MUSIC VIDEO | https://www.youtube.com/watch?v=8RyW_zdRbuEYOUNG G x ESSEMM - Hazudtam neked /HOGYAN KÉSZÜLT/ https://www.youtube.com/watch?v=DPsct3GKBsQJoper L.A. Reszkess köcsög Zsarú Fu*k the police N.W.A. (COVER) https://www.youtube.com/watch?v=YRNDRu8yjyo
|
2019.10.30. 19:42 |
|
 |
|