Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.08.03. 23:12

Hozzászólás a témához  [ 2704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 181  Következő
 Hazai előadók zenéi. 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: Hazai előadók zenéi.
Zoli, MP írta:
u.i. az a durva, hogy biologiailag elofordulhat, hogy ket fehernek lesz egy fekete gyerke. persze vmi 1 a 1020csillardhoz az esely ra.

Ez így van. Bár a tizenpár évvel ezelőtti biológia tanulmányaim emléke már megkopott, de valahogy úgy volt, hogy ha a génjeid fehér bőrszínért felelős allélja következetesen továbböröklődik generációkon át, de mindig ledominálja egy fekete bőrszínért felelős allél, akkor akár rengeteg generáció múlva is visszatérhet a fehér bőrszín. Csak ugye nagyon kicsi a folyamatos továbböröklődés esélye.
Revolutionnál valószínűleg az lehet, hogy a szülei közül a fehér bőrszínű szőke lehet, és a tőle örökölt allél jött ki a gyereken, ami a Revolutionben dominálva volt. :)

Aztán lehet, hogy komplett hülyeséget írtam, de legalább megvolt mára az összevont hip-hop és biológia szakkör. :lol:

2019.10.30. 21:14

Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:
u.i. az a durva, hogy biologiailag elofordulhat, hogy ket fehernek lesz egy fekete gyerke. persze vmi 1 a 1020csillardhoz az esely ra.

Ez így van. Bár a tizenpár évvel ezelőtti biológia tanulmányaim emléke már megkopott, de valahogy úgy volt, hogy ha a génjeid fehér bőrszínért felelős allélja következetesen továbböröklődik generációkon át, de mindig ledominálja egy fekete bőrszínért felelős allél, akkor akár rengeteg generáció múlva is visszatérhet a fehér bőrszín. Csak ugye nagyon kicsi a folyamatos továbböröklődés esélye.
Revolutionnál valószínűleg az lehet, hogy a szülei közül a fehér bőrszínű szőke lehet, és a tőle örökölt allél jött ki a gyereken, ami a Revolutionben dominálva volt. :)

Aztán lehet, hogy komplett hülyeséget írtam, de legalább megvolt mára az összevont hip-hop és biológia szakkör. :lol:

5* ;)

mar varom a muterok a porondon tracket.
lesz?
:)

2019.10.30. 21:46

Zoli, MP írta:
lesz?

Ki lenne benne? :)

Egyébként a Faterok a porondon klipből viccen kívül hiányoltam egy kicsit az anyukákat, velük együtt lett volna teljes a család. Bár gyanítható, hogy néhány esetben már sajnos nincs együtt a fater és a mutter.

2019.10.31. 20:16

Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:
lesz?

Egyébként a Faterok a porondon klipből viccen kívül hiányoltam egy kicsit az anyukákat, velük együtt lett volna teljes a család. Bár gyanítható, hogy néhány esetben már sajnos nincs együtt a fater és a mutter.

Nem tudom, hogy kinek vannak gyerekei, de voltak itt rapcsajok:
nushee, ludditak, poisy, noryka stb :)

amugy visszaterve a notara.
Nalam a refren nagyon betalalt. :)

2019.10.31. 21:28

Zoli, MP írta:
Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:
lesz?

Nem tudom, hogy kinek vannak gyerekei, de voltak itt rapcsajok:
nushee, ludditak, poisy, noryka stb :)

amugy visszaterve a notara.
Nalam a refren nagyon betalalt. :)

Ja, a lányokat mindenképp össze lehet szedni, csak én se tudom, kinek van gyereke, azt hittem, neked több infód van. :) A BP Undergroundban nyilatkozott Poisy, abból nekem úgy rémlik, hogy neki van.
(Apropó, a BP Underground online elérhetőségéről nem tud valaki valamit? Már több, mint 1 éve volt a premier, mozikban rég nem játsszák, simán közzé lehetne már tenni...)

A refrén meg ezek szerint ízlések és pofonok. :) Szerintem se szar, de a verzékhez képest gyengébbnek érzem, nem áll jól Stephco-nak ez az éneklés szerintem.

2019.11.01. 15:59

https://www.youtube.com/watch?v=4Zsh97wcT2U
A legdurvább DopeMan interjú ❌ Tyson, Majka, Mr. Busta, Killakikitt, Wanted Razo, Essemm, AK26

2019.11.04. 17:58

Zoli, MP írta:
A legdurvább DopeMan interjú ❌ Tyson, Majka, Mr. Busta, Killakikitt, Wanted Razo, Essemm, AK26

az izles egy kerdes, de az, hogy jol latja a dolgokat az teny.
es az egesz jelensege amit lat itt-ott az ember egy szerep csak, de ez elmondhato a legtobb emberrol akik feluletet kapnak.

2019.11.05. 09:42

Zoli, MP írta:
Zoli, MP írta:

es az egesz jelensege amit lat itt-ott az ember egy szerep csak, de ez elmondhato a legtobb emberrol akik feluletet kapnak.

Ezt az interjút még nem hallgattam meg, de Dopeman vlogját néha szoktam követni, ha olyan téma van, ami érdekel. És az a helyzet, hogy az esetek többségében szerintem is tök jókat mond. Nem csak hip-hop, hanem politikai/közéleti témákban is kifejezetten értelmes, értékes véleményt szokott alkotni. Úgyhogy mindezek alapján teljesen egyetértek, hogy ez a Dopeman karakter, amivel ő híressé vált, valószínűleg csak egy szerep. (Ez egyrészt örvendetes, másrészt baj, mert azt jelenti, hogy nem hiteles.)

2019.11.05. 22:21

Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:
Zoli, MP írta:

Ezt az interjút még nem hallgattam meg, de Dopeman vlogját néha szoktam követni, ha olyan téma van, ami érdekel. És az a helyzet, hogy az esetek többségében szerintem is tök jókat mond. Nem csak hip-hop, hanem politikai/közéleti témákban is kifejezetten értelmes, értékes véleményt szokott alkotni. Úgyhogy mindezek alapján teljesen egyetértek, hogy ez a Dopeman karakter, amivel ő híressé vált, valószínűleg csak egy szerep. (Ez egyrészt örvendetes, másrészt baj, mert azt jelenti, hogy nem hiteles.)

volt szo a millios nezettsegu repperekrol es azt mondta, hogy nekik kb arenakban kene fellepniuk e helyett jutnak a diszkok meg a falunapok nekik. szoval a nezettsegi szamokat kerdojelezi meg. Persze nem lehet egy az egyben kovetkezteteseket levonni, de erdekes meglatas.

En is csodalkoztam, mikor egy ytube millios ingyenes koncertjen ami kb 18-19 ora fele volt pesten, lehettek volna tobben.

2019.11.06. 16:19

Zoli, MP írta:
Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:
Zoli, MP írta:

volt szo a millios nezettsegu repperekrol es azt mondta, hogy nekik kb arenakban kene fellepniuk e helyett jutnak a diszkok meg a falunapok nekik. szoval a nezettsegi szamokat kerdojelezi meg. Persze nem lehet egy az egyben kovetkezteteseket levonni, de erdekes meglatas.

En is csodalkoztam, mikor egy ytube millios ingyenes koncertjen ami kb 18-19 ora fele volt pesten, lehettek volna tobben.

Ja, ezt sokan mondják, és szerintem is van benne valami. Terjednek petykák azokról, akik fizetnek azért, hogy nézettséget generáljanak nekik. De azért azt se feledjük, hogy pl. az AK26 vagy hasonló előadók közönségének egy jelentős része a szegényebb társadalmi rétegekből kerül ki, ami YouTube-on megnézi a klipeket, de arra már nem biztos, hogy rászánja a pénzt, hogy elmenjen fellépésre. Másrészt a közönség másik jelentős része (valamekkora átfedésben az előzővel) a Z generációból kerül ki, akik online mindent megnéznek, de nagyon nehezen mozdíthatók ki otthonról.

2019.11.06. 21:31

1 órás interjú abban a korban, mikor egy album nincs 30 perc?

ki fogja ezt megnézni?

http://dogg-n-roll.blog.hu/

Kép

2019.11.07. 09:29

doggfather írta:
1 órás interjú abban a korban, mikor egy album nincs 30 perc?

ki fogja ezt megnézni?

Nezni senki, de en siman meghallgattam megszakitas nelkul.
A ketto nem fugg ossze, hogy egy album 30 akkor az interjunak is annyinak kell lenni.
dub jol kifejtette a mierteket.

2019.11.07. 18:02

Én se nézem, csak hallgatom a háttérben. :) Kb. a fele már lement, aztán majd folytatom, ahogy tudom.
Szerintem jók az ilyen nagyinterjúk, kellenek. Azért ha meghallgatsz egy sport témájú podcastot, valami vlogger által készített hosszabb interjút, vagy a Puzsérnak a beszélgetős műsorait YouTube-on, mindegyik simán meg szokta haladni az 1 órát. És ez a jó a YouTube-ban, hogy félbe tudod hagyni, és bármikor tudod folytatni.

Egyébként frankó a Dopeman interjú, jókat mond, és amúgy vágja is a hip-hopot - nyilván nem ő a legnagyobb expert, de van műveltsége.

2019.11.07. 21:32

https://www.youtube.com/watch?v=qv3hJYLZAQ4
#NaraTalk #4 - Saiid

2019.11.07. 23:21

Yodaragorn írta:
Én se nézem, csak hallgatom a háttérben. :) Kb. a fele már lement, aztán majd folytatom, ahogy tudom.
Szerintem jók az ilyen nagyinterjúk, kellenek. Azért ha meghallgatsz egy sport témájú podcastot, valami vlogger által készített hosszabb interjút, vagy a Puzsérnak a beszélgetős műsorait YouTube-on, mindegyik simán meg szokta haladni az 1 órát. És ez a jó a YouTube-ban, hogy félbe tudod hagyni, és bármikor tudod folytatni.

Egyébként frankó a Dopeman interjú, jókat mond, és amúgy vágja is a hip-hopot - nyilván nem ő a legnagyobb expert, de van műveltsége.

Na semmi olyat nem hallgatok.

http://dogg-n-roll.blog.hu/

Kép

2019.11.08. 14:03
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 181  Következő