Szerző |
Üzenet |
rapguruz88
|
 Re: Hazai előadók zenéi.
Yodaragorn írta: Én se nézem, csak hallgatom a háttérben.  Kb. a fele már lement, aztán majd folytatom, ahogy tudom. Szerintem jók az ilyen nagyinterjúk, kellenek. Azért ha meghallgatsz egy sport témájú podcastot, valami vlogger által készített hosszabb interjút, vagy a Puzsérnak a beszélgetős műsorait YouTube-on, mindegyik simán meg szokta haladni az 1 órát. És ez a jó a YouTube-ban, hogy félbe tudod hagyni, és bármikor tudod folytatni. Egyébként frankó a Dopeman interjú, jókat mond, és amúgy vágja is a hip-hopot - nyilván nem ő a legnagyobb expert, de van műveltsége. Apu azért iszik mert te sírsz? 
|
2019.11.08. 17:16 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8733 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
rapguruz88 írta: Yodaragorn írta: Én se nézem, csak hallgatom a háttérben.  Kb. a fele már lement, aztán majd folytatom, ahogy tudom. Szerintem jók az ilyen nagyinterjúk, kellenek. Azért ha meghallgatsz egy sport témájú podcastot, valami vlogger által készített hosszabb interjút, vagy a Puzsérnak a beszélgetős műsorait YouTube-on, mindegyik simán meg szokta haladni az 1 órát. És ez a jó a YouTube-ban, hogy félbe tudod hagyni, és bármikor tudod folytatni. Egyébként frankó a Dopeman interjú, jókat mond, és amúgy vágja is a hip-hopot - nyilván nem ő a legnagyobb expert, de van műveltsége. Apu azért iszik mert te sírsz?  Például.  De a Jó, a rossz és a nézhetetlen, az Önkényes mérvadó, a Hard Talk: ezek mind bőven 1 órát meghaladó hosszúságú YouTube műsorok a Puzsértól. Én szoktam követni, bírom a csávót.  Zoli: ezt a Saiid-os Nara Talk-ot már láttam, de azért nem is linkeltem, mert kicsit uncsi már, hogy a Saiid mindenhol ugyanazt mondja el. Hogy mekkora úttörők voltak, meg hogy azt hitték, magyarul nem is lehet jól reppelni, meg hogy a Cadik miatt kezdett DJ-zni: ezerszer hallottam már ezeket a sztorikat. Arról persze semmi szó nem esett, ami a legérdekesebb lett volna: hogy hogyan történt az AKPH feloszlása.
|
2019.11.08. 21:00 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: rapguruz88 írta: Yodaragorn írta: Én se nézem, csak hallgatom a háttérben.  Kb. a fele már lement, aztán majd folytatom, ahogy tudom. Szerintem jók az ilyen nagyinterjúk, kellenek. Azért ha meghallgatsz egy sport témájú podcastot, valami vlogger által készített hosszabb interjút, vagy a Puzsérnak a beszélgetős műsorait YouTube-on, mindegyik simán meg szokta haladni az 1 órát. És ez a jó a YouTube-ban, hogy félbe tudod hagyni, és bármikor tudod folytatni. Egyébként frankó a Dopeman interjú, jókat mond, és amúgy vágja is a hip-hopot - nyilván nem ő a legnagyobb expert, de van műveltsége. Apu azért iszik mert te sírsz?  Például.  De a Jó, a rossz és a nézhetetlen, az Önkényes mérvadó, a Hard Talk: ezek mind bőven 1 órát meghaladó hosszúságú YouTube műsorok a Puzsértól. Én szoktam követni, bírom a csávót.  Zoli: ezt a Saiid-os Nara Talk-ot már láttam, de azért nem is linkeltem, mert kicsit uncsi már, hogy a Saiid mindenhol ugyanazt mondja el. Hogy mekkora úttörők voltak, meg hogy azt hitték, magyarul nem is lehet jól reppelni, meg hogy a Cadik miatt kezdett DJ-zni: ezerszer hallottam már ezeket a sztorikat. Arról persze semmi szó nem esett, ami a legérdekesebb lett volna: hogy hogyan történt az AKPH feloszlása. Engem jobban erdekeltek a regi sztoryk 
|
2019.11.09. 09:39 |
|
 |
rapguruz88
|
Yodaragorn írta: rapguruz88 írta: Yodaragorn írta: Én se nézem, csak hallgatom a háttérben.  Kb. a fele már lement, aztán majd folytatom, ahogy tudom. Szerintem jók az ilyen nagyinterjúk, kellenek. Azért ha meghallgatsz egy sport témájú podcastot, valami vlogger által készített hosszabb interjút, vagy a Puzsérnak a beszélgetős műsorait YouTube-on, mindegyik simán meg szokta haladni az 1 órát. És ez a jó a YouTube-ban, hogy félbe tudod hagyni, és bármikor tudod folytatni. Egyébként frankó a Dopeman interjú, jókat mond, és amúgy vágja is a hip-hopot - nyilván nem ő a legnagyobb expert, de van műveltsége. Apu azért iszik mert te sírsz?  Például.  De a Jó, a rossz és a nézhetetlen, az Önkényes mérvadó, a Hard Talk: ezek mind bőven 1 órát meghaladó hosszúságú YouTube műsorok a Puzsértól. Én szoktam követni, bírom a csávót.  Zoli: ezt a Saiid-os Nara Talk-ot már láttam, de azért nem is linkeltem, mert kicsit uncsi már, hogy a Saiid mindenhol ugyanazt mondja el. Hogy mekkora úttörők voltak, meg hogy azt hitték, magyarul nem is lehet jól reppelni, meg hogy a Cadik miatt kezdett DJ-zni: ezerszer hallottam már ezeket a sztorikat. Arról persze semmi szó nem esett, ami a legérdekesebb lett volna: hogy hogyan történt az AKPH feloszlása. Voltam már pár Apun (hu de jól hangzik ez XD, meg pár Hard Talkon is, élőben is nagy élmény!!)
|
2019.11.10. 09:35 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8733 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: rapguruz88 írta: Yodaragorn írta: Én se nézem, csak hallgatom a háttérben.  Kb. a fele már lement, aztán majd folytatom, ahogy tudom. Szerintem jók az ilyen nagyinterjúk, kellenek. Azért ha meghallgatsz egy sport témájú podcastot, valami vlogger által készített hosszabb interjút, vagy a Puzsérnak a beszélgetős műsorait YouTube-on, mindegyik simán meg szokta haladni az 1 órát. És ez a jó a YouTube-ban, hogy félbe tudod hagyni, és bármikor tudod folytatni. Egyébként frankó a Dopeman interjú, jókat mond, és amúgy vágja is a hip-hopot - nyilván nem ő a legnagyobb expert, de van műveltsége. Apu azért iszik mert te sírsz?  Például.  De a Jó, a rossz és a nézhetetlen, az Önkényes mérvadó, a Hard Talk: ezek mind bőven 1 órát meghaladó hosszúságú YouTube műsorok a Puzsértól. Én szoktam követni, bírom a csávót.  Zoli: ezt a Saiid-os Nara Talk-ot már láttam, de azért nem is linkeltem, mert kicsit uncsi már, hogy a Saiid mindenhol ugyanazt mondja el. Hogy mekkora úttörők voltak, meg hogy azt hitték, magyarul nem is lehet jól reppelni, meg hogy a Cadik miatt kezdett DJ-zni: ezerszer hallottam már ezeket a sztorikat. Arról persze semmi szó nem esett, ami a legérdekesebb lett volna: hogy hogyan történt az AKPH feloszlása. Engem jobban erdekeltek a regi sztoryk  Ha nem hallottad még, akkor tényleg tök érdekesek.  De olyan érzésem van, hogy ugyanezeket a sztorikat már csomószor hallottam tőle. Hirtelen egy magyar MTV-s podcast jut eszembe (néhány hónapja volt), meg a BP Underground-ban is elmondta ugyanezeket a sztorikat. rapguruz: biztos nagy élmény lehet, én is szívesen elmennék egyszer személyesen, de azért annyira nem izgat, hogy felutazzak miatta Pestre. 
|
2019.11.10. 21:27 |
|
 |
rapguruz88
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: rapguruz88 írta: Yodaragorn írta: Én se nézem, csak hallgatom a háttérben.  Kb. a fele már lement, aztán majd folytatom, ahogy tudom. Szerintem jók az ilyen nagyinterjúk, kellenek. Azért ha meghallgatsz egy sport témájú podcastot, valami vlogger által készített hosszabb interjút, vagy a Puzsérnak a beszélgetős műsorait YouTube-on, mindegyik simán meg szokta haladni az 1 órát. És ez a jó a YouTube-ban, hogy félbe tudod hagyni, és bármikor tudod folytatni. Egyébként frankó a Dopeman interjú, jókat mond, és amúgy vágja is a hip-hopot - nyilván nem ő a legnagyobb expert, de van műveltsége. Apu azért iszik mert te sírsz?  Például.  De a Jó, a rossz és a nézhetetlen, az Önkényes mérvadó, a Hard Talk: ezek mind bőven 1 órát meghaladó hosszúságú YouTube műsorok a Puzsértól. Én szoktam követni, bírom a csávót.  Zoli: ezt a Saiid-os Nara Talk-ot már láttam, de azért nem is linkeltem, mert kicsit uncsi már, hogy a Saiid mindenhol ugyanazt mondja el. Hogy mekkora úttörők voltak, meg hogy azt hitték, magyarul nem is lehet jól reppelni, meg hogy a Cadik miatt kezdett DJ-zni: ezerszer hallottam már ezeket a sztorikat. Arról persze semmi szó nem esett, ami a legérdekesebb lett volna: hogy hogyan történt az AKPH feloszlása. Engem jobban erdekeltek a regi sztoryk  Ha nem hallottad még, akkor tényleg tök érdekesek.  De olyan érzésem van, hogy ugyanezeket a sztorikat már csomószor hallottam tőle. Hirtelen egy magyar MTV-s podcast jut eszembe (néhány hónapja volt), meg a BP Underground-ban is elmondta ugyanezeket a sztorikat. rapguruz: biztos nagy élmény lehet, én is szívesen elmennék egyszer személyesen, de azért annyira nem izgat, hogy felutazzak miatta Pestre.  Off, de honnan jönnel?
|
2019.11.11. 14:06 |
|
 |
Yodaragorn
|
rapguruz88 írta: Off, de honnan jönnel? Pécs vagy Baja (kétlaki vagyok). De mint írtam, nem mennék, annyira azért nem izgat, hogy rászánjak ennyi időt/pénzt, és online is meg tudom hallgatni. 
|
2019.11.11. 21:20 |
|
 |
Yodaragorn
|
A hónap végén robban az új NKS nagylemezhttps://offmedia.hu/hiphop/a-honap-vege ... OGyuUslBe0Na, ez nagyon várós, kíváncsi vagyok, mit hoztak össze ennyi idő után. A "Killvaker" című nóta keménynek ígérkezik.  Meg elég jók a feat-ek, talán a Maszkura feat ígérkezik a legkülönlegesebbnek.
|
2019.11.11. 21:28 |
|
 |
Zoli, MP
|
Egy kis mult http://bolondokhaza.uw.hu/krit/index.htmilletve amit elnyelt a fold es meg a nagy nosztaliga csatornan sincs aka youtube suhanc elet emlekeztek meg? volt klippjuk 
|
2019.11.18. 18:10 |
|
 |
Yodaragorn
|
Hm, én ezt az oldalt egyáltalán nem ismertem, érdekes korlenyomat, és alaposnak tűnik. Fura látni egymás alatt Fanka és Saiid kommentjeit, amelyekben mindketten dicsérik a srác (vagy csaj?) kritikáit. 
|
2019.11.18. 21:31 |
|
 |
Yodaragorn
|
DSP - Útravaló promo mixhttps://www.youtube.com/watch?v=UgcjE2prMPM6 év után jelentkezik új albummal a DSP, elég jónak ígérkezik. A zenék nagy része Bad Pete nevéhez fűződik: meg tudja valaki erősíteni, hogy ő a Frog új néven? (Valahonnan mintha így rémlene.) Ha ő a Frog, akkor nagyon durva, hogy a régi bólogatós telepi hip-hop zenéktől el tudott jutni ehhez az újvonalas (de nem trap!) hangzáshoz, nem sokan tudnak így megújulni. Örülök, hogy a feat-ek közt ott van Suppah, akik az egyik kedvenc hazai rapperem, és nagyon rég hallottam róla. Viszont a promomixben elég furán hangzik ezzel az autotune effekttel... Neki van az egyik legjobb flowja Magyarországon, nem értem, miért kell elrontani.
|
2019.11.20. 21:44 |
|
 |
Dogg-Pound
|
|
2019.11.25. 23:33 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Én ismertem őket személyesen. Buliztunk együtt párszor még a a SÉ előtti időkben. Szétszéledt a csapat. Egyik tag sajnos már nincs köztünk. RIP Mészi!
|
2019.11.26. 18:19 |
|
 |
Dogg-Pound
|
M-Squad - Cypher 3. (közr. Phat, Bom, Aza, Turan Khan, Gaben) https://www.youtube.com/watch?v=k-udscQ7CKo
|
2019.11.29. 19:43 |
|
 |
Sixfeet
|
Szerintem a cringe meg a szekunder szégyen teteje hogy a 5-10 évvel ezelőtti totál outdated tartalmú kaptafa hazai rapperek gyakorlatilag a clout chasing szellemiségében oltogatják egymás verzéiben egymást mindezt úgy hogy utána karöltve dobálják a mutogatós rapkezeket a forgatási szünetben elhangzó "ne haragudj tesi nem rád gondoltam" dialógok után. Talán a Phatnél figyeltem fel hogy neki lettek volna szokatlanabb sorai amik hangzatosak voltak, de úgy nagyon az álla nem esik le egyiktől se az embernek.
|
2019.12.01. 19:04 |
|
 |
|