Chi-Town - Chicago hip-hop
Szerző |
Üzenet |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15401 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
 Re: Chi-Town - Chicago hip-hop
|
2025.05.28. 07:19 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Kösz, ezt lehúzom én is, hátha egyszer lesz időm meghallgatni. 
|
2025.05.28. 20:49 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Kösz, ezt lehúzom én is, hátha egyszer lesz időm meghallgatni.  vhol atveres ez. a scareface mos def remix mar reg megjelent anno. a food studio felvetel is. a go remix is elerheto a ytubeon mar 10 eve. szoval kb 1 -2 uj track maradt amik nem olyan HUUUU + instruk ettol fuggetlenul baromi eros a BE lemez.
|
2025.05.28. 22:12 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15401 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Ahhoz képest, hogy kvázi komplett más lemezt vártunk, mert common azt mondta, hogy dilla meg egy albumnyi kiadatlan tényleg az.
De nem megúszós instrumentális verzió only legalább hanem van rajta + szám is majd 20 percnyi.
|
2025.05.29. 06:23 |
|
 |
Zoli, MP
|
doggfather írta: Ahhoz képest, hogy kvázi komplett más lemezt vártunk, mert common azt mondta, hogy dilla meg egy albumnyi kiadatlan tényleg az.
De nem megúszós instrumentális verzió only legalább hanem van rajta + szám is majd 20 percnyi. dillat en koltottem oda,mert azt irta common h unreleased soha nem hallott notak...es gondoltam akkor dilla is lesz mert o lett volna a foproducer anno
|
2025.05.29. 08:50 |
|
 |
doggfather
|
Zoli, MP írta: doggfather írta: Ahhoz képest, hogy kvázi komplett más lemezt vártunk, mert common azt mondta, hogy dilla meg egy albumnyi kiadatlan tényleg az.
De nem megúszós instrumentális verzió only legalább hanem van rajta + szám is majd 20 percnyi. dillat en koltottem oda,mert azt irta common h unreleased soha nem hallott notak...es gondoltam akkor dilla is lesz mert o lett volna a foproducer anno én meg elhittem, szóval valós, hogy vártuk. Egyébként: [04:15] 12. The Corner (Remix) feat. Mos Def & Scarface [03:48] 13. The Corner (Last Poet Reprise) feat. Umar Bin Hassan (of The Last Poets) [03:47] 14. GO! (Jazzanova Remix) feat. Joy Denalane [04:20] 15. The Food [04:31] 16. So Cool feat. Sa-Ra [04:25] 17. The Movement a 13as nem új, rajta volt a single-ön. A 15ös ugyan rajta volt, csak liveverzióban. A többi nekem új volt, de ezek szerint csak azért, mert nem kerestem korábban a Scarface-es számot pl. de tartom, hogy doggfather írta: De nem megúszós instrumentális verzió only legalább hanem van rajta + szám is majd 20 percnyi.
|
2025.05.29. 09:49 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Kösz, ezt lehúzom én is, hátha egyszer lesz időm meghallgatni.  vhol atveres ez. a scareface mos def remix mar reg megjelent anno. a food studio felvetel is. a go remix is elerheto a ytubeon mar 10 eve. szoval kb 1 -2 uj track maradt amik nem olyan HUUUU + instruk ettol fuggetlenul baromi eros a BE lemez. Engem úgyis az a része érdekel elsősorban, ami az eredeti kiadvány. 
|
2025.05.29. 21:14 |
|
 |
Zoli, MP
|
doggfather írta: Zoli, MP írta: doggfather írta: Ahhoz képest, hogy kvázi komplett más lemezt vártunk, mert common azt mondta, hogy dilla meg egy albumnyi kiadatlan tényleg az.
De nem megúszós instrumentális verzió only legalább hanem van rajta + szám is majd 20 percnyi. dillat en koltottem oda,mert azt irta common h unreleased soha nem hallott notak...es gondoltam akkor dilla is lesz mert o lett volna a foproducer anno én meg elhittem, szóval valós, hogy vártuk. Egyébként: [04:15] 12. The Corner (Remix) feat. Mos Def & Scarface [03:48] 13. The Corner (Last Poet Reprise) feat. Umar Bin Hassan (of The Last Poets) [03:47] 14. GO! (Jazzanova Remix) feat. Joy Denalane [04:20] 15. The Food [04:31] 16. So Cool feat. Sa-Ra [04:25] 17. The Movement a 13as nem új, rajta volt a single-ön. A 15ös ugyan rajta volt, csak liveverzióban. A többi nekem új volt, de ezek szerint csak azért, mert nem kerestem korábban a Scarface-es számot pl. de tartom, hogy doggfather írta: De nem megúszós instrumentális verzió only legalább hanem van rajta + szám is majd 20 percnyi. atneztem a maxikat. a go remix, so cool es a the movement abszolut uj nekem is. par eve nagyon rakattantam a maxikra innen tudom. Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Kösz, ezt lehúzom én is, hátha egyszer lesz időm meghallgatni.  vhol atveres ez. a scareface mos def remix mar reg megjelent anno. a food studio felvetel is. a go remix is elerheto a ytubeon mar 10 eve. szoval kb 1 -2 uj track maradt amik nem olyan HUUUU + instruk ettol fuggetlenul baromi eros a BE lemez. Engem úgyis az a része érdekel elsősorban, ami az eredeti kiadvány.  tutti fog tetszeni. nalam top 1-2 common lemez
|
2025.05.29. 22:47 |
|
 |
|