Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.07.27. 13:31

Hozzászólás a témához  [ 1255 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 84  Következő
 TOP 10 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: TOP 10
Yodaragorn írta:
...

koszi yoda, nem olvastam vegeig :lol:
viccelek.

a multkor neztem egy videot alchemistrol es volt ra pelda h menniyre otvozi par elemet a trapnek de kozben boombap marad.
volt egy nota a tempo kb 61 bpm volt amit ha duplazol dobbal akkor mar 130bpm-nel vagy
csak h ertsd a house vagy elektro van kb 140 bpm-nel.
es a cineket is trappesen rakja ossze de megis bologatsz ra es nem banszolsz.
szerk: itt is van a video
https://www.youtube.com/watch?v=2ad_v5rfjew
4:34-nel a tip3

illetve tegnap porgott le egy mykill miers cucc ami azert klaszikusabb hangzas, de volt ahol a basszus klasszik trap 808 volt.

2022.12.31. 22:00

Yoda, tényleg lett átfedés nem is kevés az én listammal!

De azé külömbség is van rendesen. Már úgy értem ami nem ugyanaz az nagyon különböző az enyémektől. A maradék na.

http://dogg-n-roll.blog.hu/

Kép

2022.12.31. 23:44

Zoli, MP írta:
Yodaragorn írta:
...

koszi yoda, nem olvastam vegeig :lol:
viccelek.

a multkor neztem egy videot alchemistrol es volt ra pelda h menniyre otvozi par elemet a trapnek de kozben boombap marad.
volt egy nota a tempo kb 61 bpm volt amit ha duplazol dobbal akkor mar 130bpm-nel vagy
csak h ertsd a house vagy elektro van kb 140 bpm-nel.
es a cineket is trappesen rakja ossze de megis bologatsz ra es nem banszolsz.
szerk: itt is van a video
https://www.youtube.com/watch?v=2ad_v5rfjew
4:34-nel a tip3

illetve tegnap porgott le egy mykill miers cucc ami azert klaszikusabb hangzas, de volt ahol a basszus klasszik trap 808 volt.

Köszi, pontosan erre gondoltam, amikor arra gondoltam, hogy a trap vagy a drill önmagában unalmassá tud válni, de a klasszikus hip-hoppal ötvözve nagyon izgalmas dolgok tudnak kisülni belőle. Az Ab-Soul albumon egyébként vannak hasonló ütemű beatek, mint a videoban bemutatott Alchemist alap.
De a legjobb példa talán Grip - I Died for This!? albuma tavalyról, amin sportot űztek a producerek a trap és a boombap keveréséből.

@dogg: Igen, nekem is ez jutott eszembe, hogy a listánk egyik fele tök ugyanaz, de a másik fele tök más. :) Meg azért ami ugyanaz, azon belül is eléggé más a sorrend.
Viszont te is írtad, hogy rég volt ennyire westcoast-dominálta listád. Ez szerintem rám is igaz: a 10-ből 6 nyugati lemez, aminek nagyon örülök. Igaz, ezek közül csak 1, max. 2 klasszik westcoast.

2023.01.01. 13:26

Továbbra is bennem én a 2-3 évvel ezelőtti 40 percnyi linkekkel teletűzdelt listám kifagyása, így már megfáradtan csak "beböfögök" pár nekem tetsző dolgot tavalyról. Amúgy is más az ízlésem, mint itt az átlagnak :)
(Ja igen, van csomó, ami nem 2022-ben jelent meg, csak annyit jelent, hogy nem ismertem korábban, de hát ez az én 2022-es évem mégis :) )

Bár nem szokásom rangsorolni, lehet a legkafább nekem Snak The Ripper - Let It Rip albuma lett. De kb úgy kompletten.
Aztán szintén nagyon fahin volt a Danger Mouse x Black Thought - Cheat Codes is.

Abszolút legfülbemászóbb kitörölhetetlen dallamú muzsika egyértelműen:
Fatlip x Blu - Hollywood Celebrity (honnan ez az ének?)

Meg itt pár random, amiket szerettem. Ezek azért szerintem jó számok, tiszteljétek meg azzal, hogy nem pötyögtök bele, tudom milyenek vagytok!
Pusha T - Diet Coke Valamiért ez nekem jól elkapta a bólogatómirigyemet.
Con Brio & Lyrics Born - Sundown Ez mé nem lett az évek alatt világhírű, és miért van levágva az én fileomnak a vége? :/
Run The Jewels - Ooh LA LA mehikói remix Jó kis spanyolos, nem tudom miért nem hagytam meg egészben a CU4TRO-t...
Sol Messiah - GOD CMPLX Akinek ez se jön be, nem jár ide. Viccelek :D
Wildchild - PTSD Ez olyan időszakban kapott el, hogy nagyon megérintett, bár nem a versszak része...
Jungle Brothers - What "U" Waitin' "4"? Szégyelljétek magatokat, hogy évtizedekig titkoltátok előlem ezt :D
Can You Dance - KRS-One Lehet köpködni a szokásos albuma miatt és én is teszem, de ez akkor is bejön.
CZARFACE - Big em Up Nem szégyen, ha ver a lábad, miközben hallgatod.
Ab-Soul - Do Better Ez az album tudom tetszett többeteknek is, ha nem is ez a szám a kedvencetek.
Bugsy Da God - Reign Supreme Ez is hatással van a mirigyemre.
C Rayz Walz - 11 3 Card Molly Hááá, ez csak most lett meg 'hámhúszba, pár éve ezt imádom, betettem megint nektek. :)
Taje feat. Crooked I & Mike Ant - Have You Ever Seen Ezt se tudtam levenni egy darabig az ismétlésből.
Mobb Deep - Hunger Pangs ft. Ca$h Bilz Szép szám.
Lil Wayne - Sorry 4 The Wait Hát ezt azért nem fogják irodalomórán tanítani.
KXNG Crooked - Cornflakes Csak a magyar minta miatt, ezt említettem is akkor.
Ras Kass - Gotten By On My Own Lehet ez a vinnyogás valakit nagyon idegesít, nekem zeneileg ez nagyon bejött, asse tudom miről szól.
Smoke DZA - Rush The Bar A hanghullámok lökése a dobhártyámon apró izomösszehúzódásokat okoz.
Apollo Brown - Catching Moments Egy kis chill a végére.

Természetesen nem minden, de ennyi "munka" egyszerre elég nekem :) Köszi, hogy meghallgattátok :)

2023.01.01. 23:59

[n/a]k!ngp1n írta:
Ezek azért szerintem jó számok, tiszteljétek meg azzal, hogy nem pötyögtök bele, tudom milyenek vagytok!

na?!
milyenek?

http://dogg-n-roll.blog.hu/

Kép

2023.01.02. 11:10

Há' belepötyögősök! Mint én :D

2023.01.02. 12:42

@[n/a]k!ngp1n: Köszi! A Fatlipet meghallgattam, érdekelt, hogy miért emelted ki ennyire. :) Tényleg frankó nóta fülbemászó refrénnel, bár én nem érzem annyira kiemelkedőnek, amennyire te kiemelted, de ez már csakis ízlés kérdése.

Egyelőre a Danger Mouse x Black Thought, a Pusha T és az Ab-Soul lemezek azok, amik mindenkinél előjöttek, úgyhogy a fórum közösségének egésze szerint talán ezek tűnnek a legjobb 2022-es lemezeknek. Persze kicsi a minta, és remélem, még fog nőni. :)

A Sol Messiah - God Cmplx-et amúgy én is említettem azok a lemezek közt, amik tetszettek, de nem top 10-esek, tényleg nagyon jó az egész album.

2023.01.02. 15:17

Yodaragorn írta:
[...] A Fatlipet meghallgattam, érdekelt, hogy miért emelted ki ennyire. :) Tényleg frankó nóta fülbemászó refrénnel, bár én nem érzem annyira kiemelkedőnek, amennyire te kiemelted, de ez már csakis ízlés kérdése.
[...]

Jól sejted, nekem is csak a refrén karaj, a többi az elég közepes, de a képzeletbeli fülbemászás díját egyértelműen ez a refrén vitte. :)

Amúgy félve jegyzem meg, 5-6 idei album volt az, ami nekem egészben megmaradt. És ebből egyet asszem valaki véletlenül tett föl :D (BluntOne - EXPEDITion (chill instru))

2023.01.02. 17:28

[n/a]k!ngp1n írta:
Továbbra is bennem én a 2-3 évvel ezelőtti 40 percnyi linkekkel teletűzdelt listám kifagyása, így már megfáradtan csak "beböfögök" pár nekem tetsző dolgot tavalyról. Amúgy is más az ízlésem, mint itt az átlagnak :)
(Ja igen, van csomó, ami nem 2022-ben jelent meg, csak annyit jelent, hogy nem ismertem korábban, de hát ez az én 2022-es évem mégis :) )

Bár nem szokásom rangsorolni, lehet a legkafább nekem Snak The Ripper - Let It Rip albuma lett. De kb úgy kompletten.
Aztán szintén nagyon fahin volt a Danger Mouse x Black Thought - Cheat Codes is.

Abszolút legfülbemászóbb kitörölhetetlen dallamú muzsika egyértelműen:
Fatlip x Blu - Hollywood Celebrity (honnan ez az ének?)

Meg itt pár random, amiket szerettem. Ezek azért szerintem jó számok, tiszteljétek meg azzal, hogy nem pötyögtök bele, tudom milyenek vagytok!
Pusha T - Diet Coke Valamiért ez nekem jól elkapta a bólogatómirigyemet.
Con Brio & Lyrics Born - Sundown Ez mé nem lett az évek alatt világhírű, és miért van levágva az én fileomnak a vége? :/
Run The Jewels - Ooh LA LA mehikói remix Jó kis spanyolos, nem tudom miért nem hagytam meg egészben a CU4TRO-t...
Sol Messiah - GOD CMPLX Akinek ez se jön be, nem jár ide. Viccelek :D
Wildchild - PTSD Ez olyan időszakban kapott el, hogy nagyon megérintett, bár nem a versszak része...
Jungle Brothers - What "U" Waitin' "4"? Szégyelljétek magatokat, hogy évtizedekig titkoltátok előlem ezt :D
Can You Dance - KRS-One Lehet köpködni a szokásos albuma miatt és én is teszem, de ez akkor is bejön.
CZARFACE - Big em Up Nem szégyen, ha ver a lábad, miközben hallgatod.
Ab-Soul - Do Better Ez az album tudom tetszett többeteknek is, ha nem is ez a szám a kedvencetek.
Bugsy Da God - Reign Supreme Ez is hatással van a mirigyemre.
C Rayz Walz - 11 3 Card Molly Hááá, ez csak most lett meg 'hámhúszba, pár éve ezt imádom, betettem megint nektek. :)
Taje feat. Crooked I & Mike Ant - Have You Ever Seen Ezt se tudtam levenni egy darabig az ismétlésből.
Mobb Deep - Hunger Pangs ft. Ca$h Bilz Szép szám.
Lil Wayne - Sorry 4 The Wait Hát ezt azért nem fogják irodalomórán tanítani.
KXNG Crooked - Cornflakes Csak a magyar minta miatt, ezt említettem is akkor.
Ras Kass - Gotten By On My Own Lehet ez a vinnyogás valakit nagyon idegesít, nekem zeneileg ez nagyon bejött, asse tudom miről szól.
Smoke DZA - Rush The Bar A hanghullámok lökése a dobhártyámon apró izomösszehúzódásokat okoz.
Apollo Brown - Catching Moments Egy kis chill a végére.

Természetesen nem minden, de ennyi "munka" egyszerre elég nekem :) Köszi, hogy meghallgattátok :)

koszi ezt is!

2023.01.02. 20:41

Yodaragorn írta:
@[n/a]k!ngp1n: Köszi! A Fatlipet meghallgattam, érdekelt, hogy miért emelted ki ennyire. :) Tényleg frankó nóta fülbemászó refrénnel, bár én nem érzem annyira kiemelkedőnek, amennyire te kiemelted, de ez már csakis ízlés kérdése.

Egyelőre a Danger Mouse x Black Thought, a Pusha T és az Ab-Soul lemezek azok, amik mindenkinél előjöttek, úgyhogy a fórum közösségének egésze szerint talán ezek tűnnek a legjobb 2022-es lemezeknek. Persze kicsi a minta, és remélem, még fog nőni. :)

A Sol Messiah - God Cmplx-et amúgy én is említettem azok a lemezek közt, amik tetszettek, de nem top 10-esek, tényleg nagyon jó az egész album.

Abs-oul lement.
nalam nem fer ra a listara es a masik ketto sem amiket emlitetttel :cry:

2023.01.02. 20:42

[n/a]k!ngp1n írta:
Yodaragorn írta:
[...] A Fatlipet meghallgattam, érdekelt, hogy miért emelted ki ennyire. :) Tényleg frankó nóta fülbemászó refrénnel, bár én nem érzem annyira kiemelkedőnek, amennyire te kiemelted, de ez már csakis ízlés kérdése.
[...]

Jól sejted, nekem is csak a refrén karaj, a többi az elég közepes, de a képzeletbeli fülbemászás díját egyértelműen ez a refrén vitte. :)

Ja, akkor végülis egyetértünk. :)

@Zoli: hát, sajnálom, de azért örülök, hogy meghallgattad őket. Szándékosan nem úgy fogalmaztam, hogy ezt a 3 lemezt mindenki említette, hanem úgy, hogy a "többség". dogg és k!ngp1n véleményét is beszámítva 3:1 az arány azok javára, akik említették ezt a 3 cuccot 2022 legjobbjai közt: ez még belefér a "többség" fogalmába. :) (Persze még változhat.)

2023.01.03. 15:12
Adminisztrátor

Elég tartalmas értékelések születtek eddig, akár megérné a külön publikálást is.
Az enyém még formálódik, nehéz 10-be sűríteni. Illetve szemezgetek az eddigi top10-esekből, sok kimaradt, más vonalon füleltem idén is. Pusha T és Ab-Soul lemezek tényleg elég erősek.

2023.01.04. 20:02

dub7 írta:
Elég tartalmas értékelések születtek eddig, akár megérné a külön publikálást is.
Az enyém még formálódik, nehéz 10-be sűríteni. Illetve szemezgetek az eddigi top10-esekből, sok kimaradt, más vonalon füleltem idén is. Pusha T és Ab-Soul lemezek tényleg elég erősek.

Na, kellemes meglepetés, hogy te is kiemelsz két ilyen mainstream albumot. :) Ha nem fér bele minden a 10-be, csináld azt, amit én: felsoroltam azokat a lemezeket is, amik tetszettek, de nem fértek be.

2023.01.05. 15:01

Kész a listám srácok nagyjából, 3 albumot pótolok a héten tavalyról és ha azokkal megvagyok akkor publikálom a saját listamat.. Kíváncsian várom majd a véleményeiteket! :)

2023.01.06. 01:32

rapguruz88 írta:
Kész a listám srácok nagyjából, 3 albumot pótolok a héten tavalyról és ha azokkal megvagyok akkor publikálom a saját listamat.. Kíváncsian várom majd a véleményeiteket! :)

Mi meg a listát! :)

2023.01.06. 16:05
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1255 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 84  Következő