Keresett Trackek/Remixek/Előadók/Groupok/Lemezek/Ep-k
Szerző |
Üzenet |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: Keresett Trackek/Remixek/Előadók/Groupok/Lemezek/Ep-k
YoungLife írta: Yodaragorn írta: doggfather írta: na olyan jön amilyen még nem volt. kéne nekem egy album: Lady Gaga: Harlequin természetesen a joker 2 miatt.  Hoppá, ilyen kérésre se számítottam ebben a topikban.  De hozzáteszem, Lady Gaga első albuma, a Fame (illetve bővített verzióban Fame Monster) nagy kedvencem, igazi popzenei klasszikus, ami alapvetően újította meg a könnyűzenét azzal, hogy olyan mértékben támaszkodott elektronikára, mint korábban egy hasonló szintű popzenei album se. (Timbaland ebben is kicsit megelőzte a korát, de az ő 2006 körüli munkái ennyire még nem voltak elektronikusak, és a többi producer inkább csak Lady Gaga (és az akkori producere, RedOne) után ment el ebbe az irányba.) Amit azóta csinált Lady Gaga, az viszont többnyire egész más stílus, és max. egy-egy szám erejéig ér fel szerintem a Fame szintjére. Ezért nem hoz lázba annyira ez az album se. A Pokerface, Bad Romance és társait ki nem állom. A legújabb, ami kijött tőle Bruno Marssal és az egész Csillag Születik OST zseni!!! Ha ezen az úton fog haladni, akkor közel fog kerülni a zenei ízlésemhez, ami számomra a minőséget és a muzikalitást jelenti. Színésznőként Top, ahogy Dogg is említette. Hát, akkor itt pont fordított az ízlésünk.  Bár nem hallottam teljes egészében a Csillag Születik OST-t, de a single trackek, amik mentek róla, távol állnak tőlem a country-s beütésükkel. Nem szeretem a country-t. A Fame albumra se mondanám, hogy tipikusan az én stílusom, de épp az általad felsorolt Pokerface, Bad Romance, Paprazzi, Alejandro, stb. tök egyedi volt a maga idejében, és az utána következő időszakban sokan kezdték másolni a stílusukat. Én ezt az úttörő jelleget értékelem benne elsősorban. Azóta is nagyon jó hangja van, és vannak jó számai, viszont egyrészt nem akar kétszer ugyanolyan albumot csinálni (ami egyébként becsülendő), másrészt amivel azóta kísérletezett, azzal szerintem nem sikerült annyira egyedi és forradalmi hangzást előállítania, mint a Fame-en. Persze ha nem tetszik a Fame, akkor lehet bármilyen úttörő, ez van.  A J-Dee linket pedig nagyon köszi! 
|
2024.09.28. 21:18 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: YoungLife írta: Yodaragorn írta: doggfather írta: na olyan jön amilyen még nem volt. kéne nekem egy album: Lady Gaga: Harlequin természetesen a joker 2 miatt.  Hoppá, ilyen kérésre se számítottam ebben a topikban.  De hozzáteszem, Lady Gaga első albuma, a Fame (illetve bővített verzióban Fame Monster) nagy kedvencem, igazi popzenei klasszikus, ami alapvetően újította meg a könnyűzenét azzal, hogy olyan mértékben támaszkodott elektronikára, mint korábban egy hasonló szintű popzenei album se. (Timbaland ebben is kicsit megelőzte a korát, de az ő 2006 körüli munkái ennyire még nem voltak elektronikusak, és a többi producer inkább csak Lady Gaga (és az akkori producere, RedOne) után ment el ebbe az irányba.) Amit azóta csinált Lady Gaga, az viszont többnyire egész más stílus, és max. egy-egy szám erejéig ér fel szerintem a Fame szintjére. Ezért nem hoz lázba annyira ez az album se. A Pokerface, Bad Romance és társait ki nem állom. A legújabb, ami kijött tőle Bruno Marssal és az egész Csillag Születik OST zseni!!! Ha ezen az úton fog haladni, akkor közel fog kerülni a zenei ízlésemhez, ami számomra a minőséget és a muzikalitást jelenti. Színésznőként Top, ahogy Dogg is említette. Hát, akkor itt pont fordított az ízlésünk.  Bár nem hallottam teljes egészében a Csillag Születik OST-t, de a single trackek, amik mentek róla, távol állnak tőlem a country-s beütésükkel. Nem szeretem a country-t. A Fame albumra se mondanám, hogy tipikusan az én stílusom, de épp az általad felsorolt Pokerface, Bad Romance, Paprazzi, Alejandro, stb. tök egyedi volt a maga idejében, és az utána következő időszakban sokan kezdték másolni a stílusukat. Én ezt az úttörő jelleget értékelem benne elsősorban. Azóta is nagyon jó hangja van, és vannak jó számai, viszont egyrészt nem akar kétszer ugyanolyan albumot csinálni (ami egyébként becsülendő), másrészt amivel azóta kísérletezett, azzal szerintem nem sikerült annyira egyedi és forradalmi hangzást előállítania, mint a Fame-en. Persze ha nem tetszik a Fame, akkor lehet bármilyen úttörő, ez van.  A J-Dee linket pedig nagyon köszi!  Gaga es az a zenesz h inkabb elkurvult h legyen della.ert a zenehez,enekelni is tud. en vmikor a pop peaknel lattam vele egy videot ahol faszan zongorazott es enekelt ha jol emlekszem
|
2024.09.30. 14:19 |
|
 |
Zoli, MP
|
kb 2-3 nap mulva tudom leszedni. koszi!
|
2024.09.30. 14:19 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: YoungLife írta: Yodaragorn írta: doggfather írta: na olyan jön amilyen még nem volt. kéne nekem egy album: Lady Gaga: Harlequin természetesen a joker 2 miatt.  Hoppá, ilyen kérésre se számítottam ebben a topikban.  De hozzáteszem, Lady Gaga első albuma, a Fame (illetve bővített verzióban Fame Monster) nagy kedvencem, igazi popzenei klasszikus, ami alapvetően újította meg a könnyűzenét azzal, hogy olyan mértékben támaszkodott elektronikára, mint korábban egy hasonló szintű popzenei album se. (Timbaland ebben is kicsit megelőzte a korát, de az ő 2006 körüli munkái ennyire még nem voltak elektronikusak, és a többi producer inkább csak Lady Gaga (és az akkori producere, RedOne) után ment el ebbe az irányba.) Amit azóta csinált Lady Gaga, az viszont többnyire egész más stílus, és max. egy-egy szám erejéig ér fel szerintem a Fame szintjére. Ezért nem hoz lázba annyira ez az album se. A Pokerface, Bad Romance és társait ki nem állom. A legújabb, ami kijött tőle Bruno Marssal és az egész Csillag Születik OST zseni!!! Ha ezen az úton fog haladni, akkor közel fog kerülni a zenei ízlésemhez, ami számomra a minőséget és a muzikalitást jelenti. Színésznőként Top, ahogy Dogg is említette. Hát, akkor itt pont fordított az ízlésünk.  Bár nem hallottam teljes egészében a Csillag Születik OST-t, de a single trackek, amik mentek róla, távol állnak tőlem a country-s beütésükkel. Nem szeretem a country-t. A Fame albumra se mondanám, hogy tipikusan az én stílusom, de épp az általad felsorolt Pokerface, Bad Romance, Paprazzi, Alejandro, stb. tök egyedi volt a maga idejében, és az utána következő időszakban sokan kezdték másolni a stílusukat. Én ezt az úttörő jelleget értékelem benne elsősorban. Azóta is nagyon jó hangja van, és vannak jó számai, viszont egyrészt nem akar kétszer ugyanolyan albumot csinálni (ami egyébként becsülendő), másrészt amivel azóta kísérletezett, azzal szerintem nem sikerült annyira egyedi és forradalmi hangzást előállítania, mint a Fame-en. Persze ha nem tetszik a Fame, akkor lehet bármilyen úttörő, ez van.  A J-Dee linket pedig nagyon köszi!  Gaga es az a zenesz h inkabb elkurvult h legyen della.ert a zenehez,enekelni is tud. en vmikor a pop peaknel lattam vele egy videot ahol faszan zongorazott es enekelt ha jol emlekszem Nem egészen világos, hogy a Fame albumra vagy az azt követő tevékenységére írod-e az elkurvulást. Én sose éreztem rajta amúgy ilyet: szerintem mindig próbált valami nagyon innovatívat alkotni, és valamikor sikerült neki, valamikor nem. Valamikor kajálta a nagyközönség, valamikor kevésbé. Mondjuk a Star Is Born filmben tényleg voltak utalások, hogy a mainstream pályája elején, az elektronikus popos időszakban nagyon irányították a producerek és az executive-ok, hogy mit csináljon, ezért vágyott rá, hogy visszatérjen a természetesebb popzenéhez. De ettől függetlenül én sose éreztem azt, hogy az az elektronikus pop természetellenes lenne neki, szerintem akkoriban ő tényleg azt élte. És igen, faszán zongorázik. Pl. a 100 Million Reasons egy ilyen klasszikus zongorás popszám tőle, és tök jó is, de bármennyire jó, én már abban se érzem annyira az egyediséget. Profin meg van írva, hibátlanul el van énekelve, de rengeteg zongorás popdal született már a történelemben. Olyan poplemez viszont, amilyen a Fame volt 2008-ban, soha előtte nem született, és a későbbi albumain se tudott annyira úttörőt alkotni még akkor se, ha azok lehet, hogy nem voltak annyira "megcsinálva" produkciós oldalról.
|
2024.09.30. 23:07 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: YoungLife írta: Yodaragorn írta: doggfather írta: na olyan jön amilyen még nem volt. kéne nekem egy album: Lady Gaga: Harlequin természetesen a joker 2 miatt.  Hoppá, ilyen kérésre se számítottam ebben a topikban.  De hozzáteszem, Lady Gaga első albuma, a Fame (illetve bővített verzióban Fame Monster) nagy kedvencem, igazi popzenei klasszikus, ami alapvetően újította meg a könnyűzenét azzal, hogy olyan mértékben támaszkodott elektronikára, mint korábban egy hasonló szintű popzenei album se. (Timbaland ebben is kicsit megelőzte a korát, de az ő 2006 körüli munkái ennyire még nem voltak elektronikusak, és a többi producer inkább csak Lady Gaga (és az akkori producere, RedOne) után ment el ebbe az irányba.) Amit azóta csinált Lady Gaga, az viszont többnyire egész más stílus, és max. egy-egy szám erejéig ér fel szerintem a Fame szintjére. Ezért nem hoz lázba annyira ez az album se. A Pokerface, Bad Romance és társait ki nem állom. A legújabb, ami kijött tőle Bruno Marssal és az egész Csillag Születik OST zseni!!! Ha ezen az úton fog haladni, akkor közel fog kerülni a zenei ízlésemhez, ami számomra a minőséget és a muzikalitást jelenti. Színésznőként Top, ahogy Dogg is említette. Hát, akkor itt pont fordított az ízlésünk.  Bár nem hallottam teljes egészében a Csillag Születik OST-t, de a single trackek, amik mentek róla, távol állnak tőlem a country-s beütésükkel. Nem szeretem a country-t. A Fame albumra se mondanám, hogy tipikusan az én stílusom, de épp az általad felsorolt Pokerface, Bad Romance, Paprazzi, Alejandro, stb. tök egyedi volt a maga idejében, és az utána következő időszakban sokan kezdték másolni a stílusukat. Én ezt az úttörő jelleget értékelem benne elsősorban. Azóta is nagyon jó hangja van, és vannak jó számai, viszont egyrészt nem akar kétszer ugyanolyan albumot csinálni (ami egyébként becsülendő), másrészt amivel azóta kísérletezett, azzal szerintem nem sikerült annyira egyedi és forradalmi hangzást előállítania, mint a Fame-en. Persze ha nem tetszik a Fame, akkor lehet bármilyen úttörő, ez van.  A J-Dee linket pedig nagyon köszi!  Gaga es az a zenesz h inkabb elkurvult h legyen della.ert a zenehez,enekelni is tud. en vmikor a pop peaknel lattam vele egy videot ahol faszan zongorazott es enekelt ha jol emlekszem Nem egészen világos, hogy a Fame albumra vagy az azt követő tevékenységére írod-e az elkurvulást. Én sose éreztem rajta amúgy ilyet: szerintem mindig próbált valami nagyon innovatívat alkotni, és valamikor sikerült neki, valamikor nem. Valamikor kajálta a nagyközönség, valamikor kevésbé. Mondjuk a Star Is Born filmben tényleg voltak utalások, hogy a mainstream pályája elején, az elektronikus popos időszakban nagyon irányították a producerek és az executive-ok, hogy mit csináljon, ezért vágyott rá, hogy visszatérjen a természetesebb popzenéhez. De ettől függetlenül én sose éreztem azt, hogy az az elektronikus pop természetellenes lenne neki, szerintem akkoriban ő tényleg azt élte. És igen, faszán zongorázik. Pl. a 100 Million Reasons egy ilyen klasszikus zongorás popszám tőle, és tök jó is, de bármennyire jó, én már abban se érzem annyira az egyediséget. Profin meg van írva, hibátlanul el van énekelve, de rengeteg zongorás popdal született már a történelemben. Olyan poplemez viszont, amilyen a Fame volt 2008-ban, soha előtte nem született, és a későbbi albumain se tudott annyira úttörőt alkotni még akkor se, ha azok lehet, hogy nem voltak annyira "megcsinálva" produkciós oldalról. ugyy ertem h a tehetseget konnyen emesztheto formaba csomagolta mar a debut lemezen
|
2024.10.01. 08:44 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15401 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
ez az aktuális lemeze nekem nagyon bejött!
nem mernék írni róla, mert kb ez az első gaga lemez amit hallok, de tetszik az biztos.
|
2024.10.01. 10:53 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: ugyy ertem h a tehetseget konnyen emesztheto formaba csomagolta mar a debut lemezen Jaaa, értelek most már. És így egyet is értek, viszont kérdés, hogy ez elkurvulás-e. Szerintem számos olyan klasszikus album van a könnyűzene történetében, ami pont attól lett klasszikus, hogy adott volt egy óriási tehetség, aki képes volt arra, hogy a széles közönség számára is befogadhatóan tálalja a tehetségét, ezáltal a tömeg felemelhette az albumát klasszikussá. Nincs ezzel semmi baj szerintem, ha az emészthető formán belül is ki tud bontakozni a tehetség, és Gaga-nál szerintem ki tudott. @dogg: Köszi a véleményt, lehet, hogy ráfülelek én is kíváncsiságból. 
|
2024.10.01. 21:04 |
|
 |
Zoli, MP
|
Zoli, MP írta: kb 2-3 nap mulva tudom leszedni. koszi! nem aktiv. kaphatok egy uj linket ha n baj?
|
2024.10.03. 19:32 |
|
 |
Yodaragorn
|
Big Sean - Better Me Than You Még augusztus végén jelent meg, de most jutott el hozzám a híre. Megköszönöm, ha tud valaki linket hozzá. 
|
2024.10.16. 20:51 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15401 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
D-Shot: Bagz At It
eztet keresném,köszi!
|
2024.10.25. 13:02 |
|
 |
Yodaragorn
|
JasonMartin - killswitch EP Furcsa egy kiadvány, mert ilyen a tracklistája: 1. killswitch 2. killswitch (Reversed) 3. killswitch, Pt. 1 4. killswitch, Pt. 2 5. killswitch (Instrumental) Mindenesetre ha tud valaki linket hozzá, megköszönöm. 
|
2024.10.27. 15:24 |
|
 |
Yodaragorn
|
Yodaragorn írta: Big Sean - Better Me Than You Még augusztus végén jelent meg, de most jutott el hozzám a híre. Megköszönöm, ha tud valaki linket hozzá.  Big Sean és JasonMartin cuccai mellett ezt is keresem most már: Lloyd Banks - Halloween Havoc 5 Tegnap jelent meg. szerk.: Bocs, tárgytalan, megtaláltam. https://tbit.to/zqbzz2w682i5.htmlA másik kettőért viszont továbbra is hálás lennék, különösen a Big Sean-ért.
|
2024.11.01. 15:10 |
|
 |
Zoli, MP
|
LOWKEY - Soundtrack to the Struggle 3 valaki tud linket? koszi
|
2024.11.03. 22:43 |
|
 |
YoungLife
|
Zoli, MP írta: Zoli, MP írta: kb 2-3 nap mulva tudom leszedni. koszi! nem aktiv. kaphatok egy uj linket ha n baj? https://we.tl/t-whwVO2Up7e
|
2024.11.21. 13:08 |
|
 |
YoungLife
|
doggfather írta: D-Shot: Bagz At It
eztet keresném,köszi! https://we.tl/t-iXl7JES55g
|
2024.11.21. 13:10 |
|