Szerző |
Üzenet |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8753 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: West Coast Muzsika
Cold187um - The Black Godfather (Tracklist) Act One: El Padrino Negro (Introductio’n) ft. Jessica Harris The Black Godfather ft. Laylaw The Set Up Hustle Hard ft. Too $hort, E-40, and SClassic Renegade ft. Xzibit & Sly Pyper Trap Life ft. Big Syke & Kenny Camacho Legacy ft. Ice Cube & The D.O.C. Dollar And A Dream ft. Si’m Stones El Padrino Negro (Preludio) ft. Black Jesus Mind Ya Own ft. Snoop Dogg I’m High I’ll B Gone ft. Big Gipp & Ice T Rain Down ft. Cee-Lo Green & Hazmadic Bigger Than That ft. Cali Barnes Act Two: El Padrino Negro (Interludio) ft. Black Jesus In God We Trust ft. Kokane Yo Pretty Azz ft. SClassic Scarred ft. SClassic Tell U 2wice ft. Suga Free & AMG Cold ft. Ras Kass El Padrino Negro (Intermissio) ft. Black Jesus Black SuperWoman ft. Yo-Yo & SClassic Big City ft. Phats Bossi & Jaymo The Masterpiece ft. Laylaw Str8 Facts ft. Kokane The Elite ft. Kurupt, Jayo Felony, Money B, and Daz Dillinger El Padrino Negro (Outro) ft. Black Jesus Október 10-én érkezik az album, nagyon komolynak ígérkezik! Ilyen feat listát... Talán az Ice Cube - D.O.C. feates számot várom a legjobban. (Mondjuk a D.O.C. valószínűleg csalódás lesz megint ezzel az új hanggal.) http://www.dubcnn.com/2016/09/29/cold-1 ... ease-date/
|
2016.09.30. 17:33 |
|
 |
rapguruz88
|
West Coast All Stars 
|
2016.09.30. 18:37 |
|
 |
kz funkadelic
|
2016.09.30. 19:10 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15437 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
|
2016.10.04. 10:05 |
|
 |
rapguruz88
|
|
2016.10.06. 13:06 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8753 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Köszi szépen! Nekem bejön az album. Annyira nem, mint a tavalyi két Game lemez, de azért ez is határozottan a jobbak közé tartozik szerintem. Egyértelműen a legkoherensebb anyag Game-től, ami köszönhető egyrészt annak, hogy végre van egy koncepciója a lemeznek, másrészt annak, hogy a számok többségében Bongo volt a producer, ami biztosítja az egységes hangzást. És jól ki van találva ez az egységes hangzás: sok helyen visszaköszön a '90-es évek feeling, de egy modernizált, 2016-os köntösben, ami nekem nagyon szimpatikus. A legjobb talán rögtön az első szám, a Savage Lifestyle, az nagyon egyben van. Úgyhogy összességében nem kiemelkedő album, de abszolút rendben van szerintem, akár top 10 vége is meglehet év végén, bár már elég sok oda a jelentkező. 
|
2016.10.06. 22:26 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15437 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
le fogom csekkolni, sokat várok tőle.
|
2016.10.07. 14:57 |
|
 |
Yodaragorn
|
|
2016.10.08. 15:43 |
|
 |
rapguruz88
|
És kinnt is van!! COLD187UM--THE BLACK GODFATHER http://dopefile.pk/qwvvnq4jl70e
|
2016.10.11. 12:19 |
|
 |
Yodaragorn
|
Köszi szépen! Nagy nehezen végére is értem.  Nagyjából hozta, amit vártam, de többet nem: egy nagyon erős klasszikus west coast album, aminél annyira nem is zavar az innovativitás hiánya, mert így is elég jó. Ami a leginkább zavar az a keverés. Nem mondom, hogy vészesen zavaró, de határozottan szólhatnánk jobban a számok, sok számnak kissé hangzavar jellege van. Különösen igaz ez a Legacy című számra, ami sokkal jobb is lehetne ezzel az all-star felállással, ha kicsit jobban szólna. Meg ugye D.O.C sajnos eléggé idegesítő benne. Na de nem akarom nagyon lehúzni, mert nem lenne indokolt, így is erős albumról van szó. Mindkét lemeznek a nyitószáma egyből odavág (The Black Godfather, In God We Trust), és azokon kívül is kiemelkedik pl. a Renegade, Mind Ya Own, I'll Be Gone, Cold. Gyenge szám max. 1-2 van, a feat felhozatal nagyon komoly, csak ajánlani tudom.
|
2016.10.16. 15:30 |
|
 |
doggfather
|
most jutottam el Vince Staples: Prima Donna Ep-ig. Nagyon erős a cucc, persze messze van a tavalyi lemeztől ami #1 volt nálam, de egy esetleges top 10 ep listára tuti felkerül.
|
2016.10.18. 12:02 |
|
 |
rapguruz88
|
Yodaragorn írta: Köszi szépen! Nagy nehezen végére is értem.  Nagyjából hozta, amit vártam, de többet nem: egy nagyon erős klasszikus west coast album, aminél annyira nem is zavar az innovativitás hiánya, mert így is elég jó. Ami a leginkább zavar az a keverés. Nem mondom, hogy vészesen zavaró, de határozottan szólhatnánk jobban a számok, sok számnak kissé hangzavar jellege van. Különösen igaz ez a Legacy című számra, ami sokkal jobb is lehetne ezzel az all-star felállással, ha kicsit jobban szólna. Meg ugye D.O.C sajnos eléggé idegesítő benne. Na de nem akarom nagyon lehúzni, mert nem lenne indokolt, így is erős albumról van szó. Mindkét lemeznek a nyitószáma egyből odavág (The Black Godfather, In God We Trust), és azokon kívül is kiemelkedik pl. a Renegade, Mind Ya Own, I'll Be Gone, Cold. Gyenge szám max. 1-2 van, a feat felhozatal nagyon komoly, csak ajánlani tudom. Ilyen szinten hogy lehet csinálni olyan minőségben egy számot mint A Legacy?? Recseg ropog össze vissza pedig az egyik legjobb szám lehetett volna az Albumon.. Nagyon idegesített mikor ezt meghallottam
|
2016.10.18. 15:51 |
|
 |
Yodaragorn
|
Nem is értem. Cube nagyon nagyot tol benne, és amúgy a zene se lenne rossz, de hát így... Először azt hittem, hogy csak valami félig masterelt verzió szivárgott ki, de aztán rájöttem, hogy valószínűleg ez a végleges... De tényleg jó így is a lemez szerencsére, csak ezért bosszantó ez, mert könnyen javítható lett volna, és azért sokat javított volna az anyagon.
|
2016.10.18. 21:50 |
|
 |
rapguruz88
|
Yodaragorn írta: Nem is értem. Cube nagyon nagyot tol benne, és amúgy a zene se lenne rossz, de hát így... Először azt hittem, hogy csak valami félig masterelt verzió szivárgott ki, de aztán rájöttem, hogy valószínűleg ez a végleges... De tényleg jó így is a lemez szerencsére, csak ezért bosszantó ez, mert könnyen javítható lett volna, és azért sokat javított volna az anyagon. Én értelek csak azt nem tényleg hogy ők ezt a hangzást nem hallották??
|
2016.10.18. 22:13 |
|
 |
Yodaragorn
|
rapguruz88 írta: Yodaragorn írta: Nem is értem. Cube nagyon nagyot tol benne, és amúgy a zene se lenne rossz, de hát így... Először azt hittem, hogy csak valami félig masterelt verzió szivárgott ki, de aztán rájöttem, hogy valószínűleg ez a végleges... De tényleg jó így is a lemez szerencsére, csak ezért bosszantó ez, mert könnyen javítható lett volna, és azért sokat javított volna az anyagon. Én értelek csak azt nem tényleg hogy ők ezt a hangzást nem hallották?? Hát azt én se értem...
|
2016.10.19. 21:57 |
|
 |
|