Szerző |
Üzenet |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8709 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: Hírek a nagyvilágból
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: lesz marco polo masta ace kozos ujra....mar keszulnek a felvetelek. pont a mult heten porgott vegig...ahogy mondta anno yoda, jo,de semmi olyat nem ad amit elotte ne halottunk volna mar. Megtisztelő, hogy ennyire emlékszel, miket mondtam annak idején: én már nem emlékeztem erre, de simán lehet, hogy írtam ilyet.  Félreértés ne essék: jó kis lemez volt az, és teljesen megértem, ha a stílus szerelmesei top 10-esnek ítélték meg. Nálam nem volt az, nagyjából azért, amit Zoli írt. Ettől függetlenül tök jó, hogy lesz újra közös, érdeklődve várom. amióta ezt irtad azóta nem tudok mit kezdeni magammal  Már vittem valamire az életben, hogy ekkora hatása van a szavaimnak. 
|
2022.03.12. 15:06 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: lesz marco polo masta ace kozos ujra....mar keszulnek a felvetelek. pont a mult heten porgott vegig...ahogy mondta anno yoda, jo,de semmi olyat nem ad amit elotte ne halottunk volna mar. Megtisztelő, hogy ennyire emlékszel, miket mondtam annak idején: én már nem emlékeztem erre, de simán lehet, hogy írtam ilyet.  Félreértés ne essék: jó kis lemez volt az, és teljesen megértem, ha a stílus szerelmesei top 10-esnek ítélték meg. Nálam nem volt az, nagyjából azért, amit Zoli írt. Ettől függetlenül tök jó, hogy lesz újra közös, érdeklődve várom. amióta ezt irtad azóta nem tudok mit kezdeni magammal  Már vittem valamire az életben, hogy ekkora hatása van a szavaimnak.  amugy vmiert ez megmaradt es tokre igazad van a lemezzel kapcsolatban.
|
2022.03.12. 22:36 |
|
 |
Zoli, MP
|
|
2022.03.16. 20:41 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8709 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Számomra is! Biztos alapos munka lesz, ha 5 évig dolgoztak rajta Phife Dawg halála után. (Még akkor is, ha nyilván nem nonstop dolgoztak 5 évig.) "The album concludes with the title track “Forever,” recorded three days before the musician’s death on March 19, 2016, marking the last song he recorded." - Az nagyon durva, hogy 3 nappal a halála előtt még stúdiózott! 
|
2022.03.16. 21:24 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Számomra is! Biztos alapos munka lesz, ha 5 évig dolgoztak rajta Phife Dawg halála után. (Még akkor is, ha nyilván nem nonstop dolgoztak 5 évig.) "The album concludes with the title track “Forever,” recorded three days before the musician’s death on March 19, 2016, marking the last song he recorded." - Az nagyon durva, hogy 3 nappal a halála előtt még stúdiózott!  tenyleg az, poetic anno a rakbetegsegerol reppelt. az is egyfajta "hidegrazos" informacio 
|
2022.03.18. 21:06 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Számomra is! Biztos alapos munka lesz, ha 5 évig dolgoztak rajta Phife Dawg halála után. (Még akkor is, ha nyilván nem nonstop dolgoztak 5 évig.) "The album concludes with the title track “Forever,” recorded three days before the musician’s death on March 19, 2016, marking the last song he recorded." - Az nagyon durva, hogy 3 nappal a halála előtt még stúdiózott!  tenyleg az, poetic anno a rakbetegsegerol reppelt. az is egyfajta "hidegrazos" informacio  Phife Dawg úgy tudom, diabetes okozta komplikációkban halt meg: nem tudom, hogy annál a betegségnél mennyire jön hirtelen a halál, mennyit szenvedett előtte mondjuk egy rákoshoz viszonyítva. De gyanítom, hogy nem lehetett olyan rózsás az állapota neki sem 3 nappal a halála előtt...
|
2022.03.18. 22:07 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
Zoli, MP írta: tenyleg az, poetic anno a rakbetegsegerol reppelt. az is egyfajta "hidegrazos" informacio  (all time kedvenc számom egyike)
_________________ I'm the freaker, the one who freaks the funk!
|
2022.03.19. 09:07 |
|
 |
Dogg-Pound
|
Will Smith élő adásban pofozta fel a feleségét gyalázó humoristát: https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsz ... ?sl_ps=d_5Jada Pink volt 2Pac "csaja" ha jól tudom!?! Utoljára nemrég azt olvastam hogy nyitott kapcsolatban élnek.. Will jól felhúzhatta magát  Aztán lehet meg volt az egész rendezve csak 
|
2022.03.28. 12:34 |
|
 |
Yodaragorn
|
Dogg-Pound írta: Will Smith élő adásban pofozta fel a feleségét gyalázó humoristát: https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsz ... ?sl_ps=d_5Jada Pink volt 2Pac "csaja" ha jól tudom!?! Utoljára nemrég azt olvastam hogy nyitott kapcsolatban élnek.. Will jól felhúzhatta magát  Aztán lehet meg volt az egész rendezve csak  Egyértelmű, hogy megrendezett showelem volt: egy Oscar-gálán nem sétálhatsz fel csak úgy a színpadra anélkül, hogy ne lenne előre leegyeztetve.  És igen, Jada Pinkett volt 2Pac csaja, bár érdekes a kettejük viszonya. Egy középiskolába jártak (talán osztálytársak is voltak), és 2Pac haláláig volt köztük egy baráti kapcsolat: nehéz megítélni, hogy ebből mennyi volt szerelem, de valószínűleg volt egy olyan szakasz, amikor nem csak szimplán barátok voltak.
|
2022.03.28. 20:35 |
|
 |
rapguruz88
|
Yodaragorn írta: Dogg-Pound írta: Will Smith élő adásban pofozta fel a feleségét gyalázó humoristát: https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsz ... ?sl_ps=d_5Jada Pink volt 2Pac "csaja" ha jól tudom!?! Utoljára nemrég azt olvastam hogy nyitott kapcsolatban élnek.. Will jól felhúzhatta magát  Aztán lehet meg volt az egész rendezve csak  Egyértelmű, hogy megrendezett showelem volt: egy Oscar-gálán nem sétálhatsz fel csak úgy a színpadra anélkül, hogy ne lenne előre leegyeztetve.  És igen, Jada Pinkett volt 2Pac csaja, bár érdekes a kettejük viszonya. Egy középiskolába jártak (talán osztálytársak is voltak), és 2Pac haláláig volt köztük egy baráti kapcsolat: nehéz megítélni, hogy ebből mennyi volt szerelem, de valószínűleg volt egy olyan szakasz, amikor nem csak szimplán barátok voltak. Akkor a Kanye West Taylor Swift Grammy balhe is megjatszott volt szted?
|
2022.03.30. 07:15 |
|
 |
Yodaragorn
|
rapguruz88 írta: Yodaragorn írta: Dogg-Pound írta: Will Smith élő adásban pofozta fel a feleségét gyalázó humoristát: https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsz ... ?sl_ps=d_5Jada Pink volt 2Pac "csaja" ha jól tudom!?! Utoljára nemrég azt olvastam hogy nyitott kapcsolatban élnek.. Will jól felhúzhatta magát  Aztán lehet meg volt az egész rendezve csak  Egyértelmű, hogy megrendezett showelem volt: egy Oscar-gálán nem sétálhatsz fel csak úgy a színpadra anélkül, hogy ne lenne előre leegyeztetve.  És igen, Jada Pinkett volt 2Pac csaja, bár érdekes a kettejük viszonya. Egy középiskolába jártak (talán osztálytársak is voltak), és 2Pac haláláig volt köztük egy baráti kapcsolat: nehéz megítélni, hogy ebből mennyi volt szerelem, de valószínűleg volt egy olyan szakasz, amikor nem csak szimplán barátok voltak. Akkor a Kanye West Taylor Swift Grammy balhe is megjatszott volt szted? Mire gondolsz? A Grammy csak április 4-én lesz. A korábbi évekből pedig nem rémlik ilyen, de lehet, hogy csak nem emlékszem valamire.
|
2022.03.30. 21:56 |
|
 |
rapguruz88
|
Yodaragorn írta: rapguruz88 írta: Yodaragorn írta: Dogg-Pound írta: Will Smith élő adásban pofozta fel a feleségét gyalázó humoristát: https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsz ... ?sl_ps=d_5Jada Pink volt 2Pac "csaja" ha jól tudom!?! Utoljára nemrég azt olvastam hogy nyitott kapcsolatban élnek.. Will jól felhúzhatta magát  Aztán lehet meg volt az egész rendezve csak  Egyértelmű, hogy megrendezett showelem volt: egy Oscar-gálán nem sétálhatsz fel csak úgy a színpadra anélkül, hogy ne lenne előre leegyeztetve.  És igen, Jada Pinkett volt 2Pac csaja, bár érdekes a kettejük viszonya. Egy középiskolába jártak (talán osztálytársak is voltak), és 2Pac haláláig volt köztük egy baráti kapcsolat: nehéz megítélni, hogy ebből mennyi volt szerelem, de valószínűleg volt egy olyan szakasz, amikor nem csak szimplán barátok voltak. Akkor a Kanye West Taylor Swift Grammy balhe is megjatszott volt szted? Mire gondolsz? A Grammy csak április 4-én lesz. A korábbi évekből pedig nem rémlik ilyen, de lehet, hogy csak nem emlékszem valamire. Bocsánat, VMA volt https://m.youtube.com/watch?v=1z8gCZ7zpsQ
|
2022.03.31. 12:26 |
|
 |
YoungLife
|
Ma 3 éve, hogy elhunyt. TMC Valaki kedvelte a munkásságát?
|
2022.03.31. 18:42 |
|
 |
Dogg-Pound
|
|
2022.04.01. 19:01 |
|
 |
Yodaragorn
|
rapguruz88 írta: Yodaragorn írta: rapguruz88 írta: Yodaragorn írta: Dogg-Pound írta: Will Smith élő adásban pofozta fel a feleségét gyalázó humoristát: https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsz ... ?sl_ps=d_5Jada Pink volt 2Pac "csaja" ha jól tudom!?! Utoljára nemrég azt olvastam hogy nyitott kapcsolatban élnek.. Will jól felhúzhatta magát  Aztán lehet meg volt az egész rendezve csak  Egyértelmű, hogy megrendezett showelem volt: egy Oscar-gálán nem sétálhatsz fel csak úgy a színpadra anélkül, hogy ne lenne előre leegyeztetve.  És igen, Jada Pinkett volt 2Pac csaja, bár érdekes a kettejük viszonya. Egy középiskolába jártak (talán osztálytársak is voltak), és 2Pac haláláig volt köztük egy baráti kapcsolat: nehéz megítélni, hogy ebből mennyi volt szerelem, de valószínűleg volt egy olyan szakasz, amikor nem csak szimplán barátok voltak. Akkor a Kanye West Taylor Swift Grammy balhe is megjatszott volt szted? Mire gondolsz? A Grammy csak április 4-én lesz. A korábbi évekből pedig nem rémlik ilyen, de lehet, hogy csak nem emlékszem valamire. Bocsánat, VMA volt https://m.youtube.com/watch?v=1z8gCZ7zpsQKöszi, nem ismertem az esetet. Ez "csak" egy nagy bunkóság volt Kanye részéről, itt azért pofon nem volt. Lehet, hogy megjátszott volt, de Kanye-ból bőven kinézem, hogy magától is ilyen hülye. 
|
2022.04.01. 20:31 |
|
 |
|