Szerző |
Üzenet |
Reggie
|
 Re: Hip-hoppal kapcsolatos online sorozatok
dub7 írta: Nagypapa korosztály vagyok  Artoscsabinak is. 
|
2022.04.11. 07:34 |
|
 |
Zoli, MP
|
Reggie írta: dub7 írta: Nagypapa korosztály vagyok  Artoscsabinak is.  gondolkodtam h beirjam tegnap aztan offoltam. elkepeszto h rohan az ido.
|
2022.04.11. 13:20 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8689 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Stephco hozta össze pár éve ezt a rapapukás posse tracket: https://www.youtube.com/watch?v=BbJ4Gt2BZ8kLassan lesz rapnagypapás is? 
|
2022.04.11. 15:03 |
|
 |
YoungLife
|
Kijött egy ilyen. Magyar feliratot egyenlőre nem találtam hozzá. Cypress.Hill.Insane.In.The.Brain.2022.REPACK.1080p.WEB.H264-BIGDOChttps://www.youtube.com/watch?v=ezoTkEIivrY
|
2022.04.21. 11:10 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15397 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Wow, köszi! Fenn is a tubeon máris?!
Remélem nem szedik le mire este elé jutok...
|
2022.04.21. 11:32 |
|
 |
YoungLife
|
doggfather írta: Wow, köszi! Fenn is a tubeon máris?!
Remélem nem szedik le mire este elé jutok... Ez csak egy előzetes, ami fent van youtube-on. Ha nem találsz hozzá linket, tudok átdobni.
|
2022.04.21. 12:01 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8689 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
A Drink Champs podcast vendége volt Scott Storch. Sokszor elmondta már a Still DRE születésének történetét, de ilyen részletesen talán még sose, nekem voltak benne új részletek, úgyhogy érdemes meghallgatni. Dre-ről és a hozzá fűződő viszonyáról is beszél. Scott Storch tells the whole story behind "Still DRE" + more (new interview) https://www.youtube.com/watch?v=HtHCNRF ... Channel%29
|
2022.07.03. 14:22 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15397 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
jaj, egy adást tudtam megnézni ebből (drink champs), de nagyon nem az én világom, borzasztóan erőltetett a kocsmahangulat nekem. Joe budden podcastja a másik amiből 1 rész elég volt nekem... crooked i, na az ő crooks cornere, vagy talib kweli podcastja már sokkal jobbak sztem. Ami nagyon tetszett az ez: https://www.youtube.com/watch?v=8fReXHIDomclehet a vendégek miatt, mert a boo-yaa zenéi nagyon bejönnek, de a történetüket nem ismerem szinte semennyire... De a kérdező stílusa is jó, meg a műsor ritmusa. (más részeket még nem láttam) Egyébként kinek melyik a kedvenc rap, hip hop podcastja, interjúshowja, vagy mik ezek?
|
2022.07.03. 18:58 |
|
 |
Yodaragorn
|
doggfather írta: jaj, egy adást tudtam megnézni ebből (drink champs), de nagyon nem az én világom, borzasztóan erőltetett a kocsmahangulat nekem.
Ja, én amúgy egyetlen részt se láttam a Drink Champs-ből, csak részleteket, amik felkeltették az érdeklődésemet.  Úgyhogy nem tudok nyilatkozni róla, hogy milyen a műsor. A Crook's Corner-ből egyet-kettőt láttam teljes egészében, az tényleg jó. Attól jó, hogy egy élvonalbeli rapper vezeti, ezért tudja, mit kell kérdezni más rapperektől, nem a sablonkérdéseket kapják csak. Egyébként nem szoktam külföldi podcasteket hallgatni, ez már valahogy nem fér bele. Hazaiból viszont ugyebár rendszeres nézője vagyok a Podkasko-nak és a Wolf Áramlat-nak, mindkettő nagyon jó. Előbbi "undergroundabb", utóbbi populárisabb. Az After Sajó Dáviddal csatornán is szoktak lenni néha jó reppes beszélgetések. Illetve régen szerettem a Dallamtapadást, ami egy albumvéleményezős csatorna sok magyar raplemezzel, de elég rég néztem, nem tudom, létezik-e még.
|
2022.07.04. 14:23 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: doggfather írta: jaj, egy adást tudtam megnézni ebből (drink champs), de nagyon nem az én világom, borzasztóan erőltetett a kocsmahangulat nekem.
Ja, én amúgy egyetlen részt se láttam a Drink Champs-ből, csak részleteket, amik felkeltették az érdeklődésemet.  Úgyhogy nem tudok nyilatkozni róla, hogy milyen a műsor. A Crook's Corner-ből egyet-kettőt láttam teljes egészében, az tényleg jó. Attól jó, hogy egy élvonalbeli rapper vezeti, ezért tudja, mit kell kérdezni más rapperektől, nem a sablonkérdéseket kapják csak. Egyébként nem szoktam külföldi podcasteket hallgatni, ez már valahogy nem fér bele. Hazaiból viszont ugyebár rendszeres nézője vagyok a Podkasko-nak és a Wolf Áramlat-nak, mindkettő nagyon jó. Előbbi "undergroundabb", utóbbi populárisabb. Az After Sajó Dáviddal csatornán is szoktak lenni néha jó reppes beszélgetések. Illetve régen szerettem a Dallamtapadást, ami egy albumvéleményezős csatorna sok magyar raplemezzel, de elég rég néztem, nem tudom, létezik-e még. podkasko-t tolom mindig. az kb rendszerese nalam, de mast nagyon nem. a noreaga-s intejruk neha 2-3 orak.kinek van erre ideje? csak par rovidebb videot szoktam toluk nezni. de iagazabol ha vmit hallgatok az csak a hatterben megy es magyarra jobban tudok figyelni, mint angolra ilyen helyzetekben.
|
2022.07.04. 19:57 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: de iagazabol ha vmit hallgatok az csak a hatterben megy es magyarra jobban tudok figyelni, mint angolra ilyen helyzetekben. Ezzel én is így vagyok, valószínűleg ezért hallgatok én is csak magyart, bár ez eddig nem tudatosult bennem. 
|
2022.07.05. 15:57 |
|
 |
rapguruz88
|
Lehet beprobalom majd, bár annyi sori és film van a ListáMon hogy lehet csak 2 hónap múlva jutok el odáig.. https://online-filmek.me/film/33261-ame ... os-allamokA hírhedt rapduó, az Insane Clown Posse és rajongóinak története, harcuk az FBI-jal egy mérföldkőnek számító ügyben, ami előfutára lehet az első alkotmánykiegészítéssel kapcsolatos jogok változásának Amerikában.
|
2022.07.15. 11:44 |
|
 |
doggfather
|
shame on me, de sztem kb sose hallottam ICP számot. jók?
|
2022.07.15. 11:55 |
|
 |
Yodaragorn
|
doggfather írta: shame on me, de sztem kb sose hallottam ICP számot. jók? Én is csak annyit tudok róluk, hogy dissben voltak Eminemmel, de sose hallottam tőlük semmit...
|
2022.07.15. 14:27 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: doggfather írta: shame on me, de sztem kb sose hallottam ICP számot. jók? Én is csak annyit tudok róluk, hogy dissben voltak Eminemmel, de sose hallottam tőlük semmit... en eleve offoltam oket az ilyen fele maszkirozas nekem sok 1-2 klippet is lattam... fuuuuu
|
2022.07.18. 21:58 |
|
 |
|