Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.08.05. 10:22

Hozzászólás a témához  [ 2442 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 163  Következő
 Shady Records 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: Shady Records
doggfather írta:
sajnos maga az "interjú" nem volt az sztem.

új joell ortiz videó:

https://dogg-n-roll.blog.hu/2019/06/06/ ... dat_je_llo

Szóval akkor itt senki sem fogja szóvá tenni hogy Joell nem hogy zenét, de videóklipet csinált amiben olyan spanyol ajkúsággal lihegi végig a számot a seggrázásról mint egy puerto ricoi 50-es nagybácsi aki az ujjait a szájában tartva füttyögve nyomja a catcallingot az ave túloldalán a parádéra siető csajokra? :lol:

2019.06.25. 23:59

nem, mert jók a csajok, és jó az alap nóta. :lol:

egyébként augusztusban jön új lemeze!

http://dogg-n-roll.blog.hu/

Kép

2019.06.26. 08:59

doggfather írta:
nem, mert jók a csajok, és jó az alap nóta. :lol:

egyébként augusztusban jön új lemeze!

Én úgy tudom hogy júliusban jön

2019.06.26. 10:50

08.30: https://mellomusicgroup.bandcamp.com/album/monday

Kép

2019.06.26. 10:57

Sixfeet írta:
doggfather írta:
sajnos maga az "interjú" nem volt az sztem.

új joell ortiz videó:

https://dogg-n-roll.blog.hu/2019/06/06/ ... dat_je_llo

Szóval akkor itt senki sem fogja szóvá tenni hogy Joell nem hogy zenét, de videóklipet csinált amiben olyan spanyol ajkúsággal lihegi végig a számot a seggrázásról mint egy puerto ricoi 50-es nagybácsi aki az ujjait a szájában tartva füttyögve nyomja a catcallingot az ave túloldalán a parádéra siető csajokra? :lol:

Nem tudom, hogy van-e szerzodese, de ha fosod ki a cuccokat tok mind1, hogy milyen okokbol, kell vmit csinalni. Veges a tortenet egy ido utan szovegileg....
Snoop sem veletlenul csinal ilyen es olyan dolgokat.

Amugy sztem nem egy jo nota.

Idealisan par eveknek kell eltelnie lemezek kozott, hogy ne ismeteld onmagad.

2019.06.27. 15:24

Logic Homicide video

https://youtu.be/eQkSArQxYJg

2019.06.28. 19:24

rapguruz88 írta:
Logic Homicide video

https://youtu.be/eQkSArQxYJg

Nee, most komolyan azért találhatták ki ezt a hülyeséget, mert Eminem nem vállalta a klipet? :D Ahhoz képest ötletes, de kicsit csalódott vagyok, hogy Eminem nem szerepel benne, megérdemelte volna ez a szám.

2019.06.28. 20:52

olcsójános megoldás ez def jamtől is, aftermathtől is, meg eminemtől is.

Kép

2019.06.29. 18:48

doggfather írta:
olcsójános megoldás ez def jamtől is, aftermathtől is, meg eminemtől is.

Eléggé az, amúgy a végén állítólag EM játssza a humoristat

2019.06.29. 19:26

Én alig látom ki belőle Eminemet. Arról nem is beszélve, hogy ez kicsit nekem inkább egy olyan baromi izzadtságszagú elégtételnek hat ahol igazából a Chris D'Elia azután hogy tök jogosan kifigurázta az Eminemet többször is, azt követően belerakták a zenéjükbe, és ez az egész videoklip kicsit inkább olyan érzésnek hat mintha igazából arra lett volna célozva hogy - még ha ki is fizették D'Elia-t, mert nyilván kifizették egy ilyen gázul összehozott produkcióba hogy részt vegyen, de - elégtételt tegyen azért mert járt a szája Eminem ellen, aztán egyetértett vele.

Mint produkció szerintem nem kreatív, inkább szekunder szégyent vált ki, és kicsit mintha szerintem arról adna tanúbizonyságot hogy az Eminem ebből a tekintetből is csak a gagyi pitiáner vendettákba gondolkozik ahelyett hogy kicsit próbálná magát kevésbé komolyan venni, vagy akár egy kicsit öntudatosabb lenni saját magát és a zenéjét illetően hogy a nagybetűs rapper imidzsbe kapaszkodik amit már 10-15 év alatt annyira túljáratott hogy konkrétan miatta és az alatta lévő előadók miatt változott meg a megítélése az emberek között, meg kezdtek ráunni arra amit csinálni, meg ugyebár figurázzák is sokan.

2019.06.29. 22:01

Sixfeet írta:
Én alig látom ki belőle Eminemet. Arról nem is beszélve, hogy ez kicsit nekem inkább egy olyan baromi izzadtságszagú elégtételnek hat ahol igazából a Chris D'Elia azután hogy tök jogosan kifigurázta az Eminemet többször is, azt követően belerakták a zenéjükbe, és ez az egész videoklip kicsit inkább olyan érzésnek hat mintha igazából arra lett volna célozva hogy - még ha ki is fizették D'Elia-t, mert nyilván kifizették egy ilyen gázul összehozott produkcióba hogy részt vegyen, de - elégtételt tegyen azért mert járt a szája Eminem ellen, aztán egyetértett vele.

Mint produkció szerintem nem kreatív, inkább szekunder szégyent vált ki, és kicsit mintha szerintem arról adna tanúbizonyságot hogy az Eminem ebből a tekintetből is csak a gagyi pitiáner vendettákba gondolkozik ahelyett hogy kicsit próbálná magát kevésbé komolyan venni, vagy akár egy kicsit öntudatosabb lenni saját magát és a zenéjét illetően hogy a nagybetűs rapper imidzsbe kapaszkodik amit már 10-15 év alatt annyira túljáratott hogy konkrétan miatta és az alatta lévő előadók miatt változott meg a megítélése az emberek között, meg kezdtek ráunni arra amit csinálni, meg ugyebár figurázzák is sokan.

Sztem ő egyáltalán nem veszi magát komolyan, sőt.. Nyilván a Trump szavazók utálják ot, ahogy Kanyet meg a Trump ellenesek, semmi meglepő nincs ebben.. Képzeld el ezt itthon, valaki nyíltan Orbán fan lenne, nyilván kifiguraznak... Vagy az ellentetje.. Sztem ez a track teljesen jó lett, a klipp nekem kicsit fura, ahogy dogg írta, olcsójános megoldás

2019.06.30. 00:00

Eminem manapság a definíciója annak aki túlságosan komolyan veszi magát. Nem igazán volt nagy kedvencem sose, függetlenül hogy a Slim Shady album meg pár korai cucca amit Dre-vel csinált azok nem rosszak abszolút.

A Trump szavazóknak meg az ég adta világon semmi köze nincs ehhez. Se az ő, se a Kanye rajongói hogy 100%-uk nem emiatt fog felhagyni a hallgatásukkal, de a lényeghez visszatérve nem is arról beszélek hogy a mindennapokban komolyan veszi magát mert ott nyilván nem.

Inkább ez a sportszerű technikás MC megítélés ami a szövegorientáltabb rapben benne van, abba Eminem már így 20 év után nem illik. Egyrészt Eminem technikás igen, mindenki tudja. De az MC-zést meg azt hogy visszaszálljon a földre kicsit, azt azután lehetett elérni nála hogy éveken át pop albumokat csinált. Másrészt ő az a fajta tag, hogy már a zeneiségében is hallom produceri füllel hogy nem az igényes meg kreatív produkciókra törekedik hanem arra, hogy a produkció is már a nagy rap god istenkomplexusát körvonalazza ki jobban, amiből kicsit következik hogy a sportszerűségben ő az a sportoló aki ha megjelenik valahol azt baromi nagy csinnadratta övezi, és a kultusznak köszönhetően ha valaki kritizálni meri akkor meg vérbosszú elvakult rajongókkal akik úgy is őt fogják kihúzni győztesen.

Ennek a produkciós dolognak a legtipikusabb példái a nagyzenekari vagy drámai hangszereléses szekció készítése a verzéje körül a közreműködésben csak neki, vagy a lényeg hogy minél drámaiabb legyen az ő része ahhoz képest akivel közreműködik mintha megnyílna a föld amikor rappelne. (pl. Detroit vs Everybody, Lucky You, Rainy Days aminek a videoja külön megér egy misét a szürke vihar felsős meg villámcsapásos VFX miatt)

Kendrick fényévekkel előrébb jár tematikai, szövegi és produkciós megközelítésből Eminemnél manapság már szerintem.

2019.06.30. 11:44

Sixfeet írta:
Másrészt ő az a fajta tag, hogy már a zeneiségében is hallom produceri füllel hogy nem az igényes meg kreatív produkciókra törekedik hanem arra, hogy a produkció is már a nagy rap god istenkomplexusát körvonalazza ki jobban, amiből kicsit következik hogy a sportszerűségben ő az a sportoló aki ha megjelenik valahol azt baromi nagy csinnadratta övezi, és a kultusznak köszönhetően ha valaki kritizálni meri akkor meg vérbosszú elvakult rajongókkal akik úgy is őt fogják kihúzni győztesen.

Oké, de nem erről szól a hip-hop...? Vagy finomabban fogalmazva: nem tartozott ez mindig is hozzá a lényegéhez? "Én vagyok a legjobb, te meg szar vagy, és ha beszólsz, kicsinállak" - ez a fajta utcai rivalizálás szerintem a '80-as évek óta a hip-hop kultúra része, és szerintem jót is tesz neki, mert ösztönzi az előadókat, hogy jobbá váljanak. Nem csak Eminem csinálja ezt, hanem egy csomó UG rapper is, csak Eminem esetében látványosabb, mert sokkal több rajongója van. Tagadja meg a műfaj kompetitív jellegét Eminem csak azért, mert ő a leghíresebb? Ezt szerintem nincs jogunk elvárni tőle, sőt pont azzal válna hiteltelenné, ha megtagadná. Igen, az erőfölénye valóban aránytalan, mert a népszerűsége miatt annak sincs esélye ellene, aki egyébként meg tudná közelíteni. De ettől még szerintem nem fair elvárni tőle, hogy ne játsszon rap godot. Attól még csak szórakoztatóbb lesz, ha a zenei produkció dramatizálásával is alájátszik a rap god imidzsnek.

Amivel egyetértek: a zenei produkció tekintetében valóban lehet kritizálni Eminemet, de ez nem újdonság. Zeneileg ő szerintem mindig tudott hozni egy magas színvonalat, de sose volt kimagasló, sose volt úttörő, sose ő szabta meg a hip-hop zenei fejlődésének az irányát. Mindig beállt az aktuális trendbe, és megpróbálta a lehető legigényesebben magához igazítani. Amikor Dre zenéi voltak a menők, akkor Dre zenékre reppelt, amikor Drake berobbant Boi-1da zenéivel, akkor ő is elkezdett Boi-1da-val meg Just Blaze-el dolgozni. Most meg, hogy a trap lett a menő, hirtelen a Kamikaze-en ő is beleállt ebbe az irányba, és lám-lám, Mike Will Made It jegyzi a lead single-t a Kamikaze-n.
Hozzáteszem, ezzel szerintem semmi baj nincs: amíg az ember meg tud újulni, és folyamatosan hoz egy korrekt zenei minőséget, addig nem kell mindenképp úttörőnek lenni zeneileg. És Eminem semmiképp sem reppel rossz zenékre. Éppen elég az, hogy ő a szövegekben úttörő, és én abban a mai napig sem érzek visszaesést nála. Amikor popsabb alapokra reppelt, akkor tudott tartalmasabb szövegeket írni, amikor hip-hoposabb alapokra reppel, tud technikás szövegeket írni: nincs olyan aspektusa a szövegelésnek, amihez ne értene.

Kendrick amúgy a zenei produkciót és az összképet tekintve szerintem is egyértelműen előrébb jár Eminem-nél, nyilván a jelent már ő képviseli. De ez nem jelenti azt, hogy Eminem-mel baj lenne, sőt a szövegeket illetően szerintem jobb, mint Kendrick.

Ettől függetlenül a Homicide klip szerintem is gáz, nem is értem, hogy gondolhatták ezt Eminemék. (Maga a szám viszont nagyon jó.)

2019.06.30. 14:09

Szerintem nem. Ilyen jellegű vízfej jelenséghez mint Eminem ide keverni akármilyen utca mentalitást teljesen disszonáns. Visszás úgy idekeverni ezt az idézőjeles sportszerűséget, és a versenyszellemet úgy, hogy közben a világ leghallgatottabb hip-hop előadója, a legnagyobb szponzorációkkal, lemezkiadós támogatással, olyan mértékű hátszéllel hogy az már gyakorlatilag a világ összes olyan rapperéhez képest aki akármilyen szempontból versenyképesebb vagy kreatívabb nála, azt 40-50 évesen is lenyomja folyamatosan, de végső soron úgy hogy azért lássuk be: az új vonalas előadóktól kezdve a régi előadókig visszavezetve egészen az eléggé vitatott Lord Jamarig, eléggé nyilvánvaló hogy Eminemnek a célközönsége a fehérsége miatt mindig is jobban a fehér közönség volt, és ezzel a saját produkcióival a későbbiekben ő is ennek kedvezett minthogy a saját zenéjében konzisztensen jelenjen meg akármilyen féle utca mentalitásra utaló dolog.

Egy olyan előadónak aki túlnőtte magát a műfajon, akinek betonba vésték a nevét a zenébe 20 éven keresztül és örökké versenyelőnye lesz akkor is ha gáz dolgokat csinál, szerintem az ő esetében akármilyen féle versenymentalitásról beszélni, mindezt úgy hogyha utána kritika éri temper tantrumos rinyálásba torkollik, miközben a tőkéjéből és az idejéből simán csinálhatna 2019-ben olyat amit a nagy közönség nem fog izzadságszagúnak érzékelni, azzal nehezen lehet egyeztetni mind a kultúrát, mind a többi ténylegesen versenyben lévő előadót akiknek a bizonyítási vágya szerintem hitelesebb mint Eminemé mint aki kicsit inkább emlékeztet hogy neki a kultúrát inkább csak feljuttatják a hegy tetején lévő kísértetkastélyába hogy aztán moroghasson róla, ahelyett átélni próbálná és azonosulni próbál vele egy szinten.

2019.06.30. 15:53

Jottem mindenkit leoltani :)
Cirkusz az egesz egy bizonyos szinten es eminem is egy bohoc benne. Ilyen mainstream vonalon masodlagos dolgok az ug ertekek.
En nem is olvasok raphireket ilyen meg olyan beefekrol meg hasonlo szarsagrol. Errol beszelgetni, meg idopocsekolas.
Es hogy minimal csabit idezzem
"nem érdekel a sok szar amit a zene köré kitaláltok "

2019.06.30. 19:06
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2442 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 163  Következő