Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Szerző |
Üzenet |
Cruxz
Csatlakozott: 2012.07.12. 16:11 Hozzászólások: 325 Tartózkodási hely: Bp.
|
 Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Azt a 0,5 pontot mért vetted a lemeztől? 
|
2012.10.07. 15:08 |
|
 |
asa
|
Cruxz írta: Azt a 0,5 pontot mért vetted a lemeztől?  Csak úgy. Na kicsit komolyba, valamiért hiányérzetem van a lemezzel kapcsolatban. A minták között nem egy olyan van amit ezerszer hallottam már más számokban, ami még sablonossá teszi egy picit a lemezt hogy talán a Mega feat-es számon kívűl nincs olyan amit igazán kitudnék emelni róla. De amúgy összességében ez egy korrekt hanganyag lett, tipikusan az a lemez amit beraksz és az elejétől végig végigpörgeheted lapozás nélkül. Ez elég nagy szó nálam, sajnos a mai lemezek nagy része nem ússza meg nálam továbbugrás nélkül. Ezért adtam rá ilyen magas képzeletbeli pontszámot, továbbá bizonyosan ott lesz az idei év legjobb lemezei között.
|
2012.10.07. 18:56 |
|
 |
Cruxz
|
asa írta: Na kicsit komolyba, valamiért hiányérzetem van a lemezzel kapcsolatban. A minták között nem egy olyan van amit ezerszer hallottam már más számokban, ami még sablonossá teszi egy picit a lemezt hogy talán a Mega feat-es számon kívűl nincs olyan amit igazán kitudnék emelni róla. De amúgy összességében ez egy korrekt hanganyag lett, tipikusan az a lemez amit beraksz és az elejétől végig végigpörgeheted lapozás nélkül. Ez elég nagy szó nálam, sajnos a mai lemezek nagy része nem ússza meg nálam továbbugrás nélkül. Ezért adtam rá ilyen magas képzeletbeli pontszámot, továbbá bizonyosan ott lesz az idei év legjobb lemezei között. Nekem annyira nem adja mint a Element of Surprise anno (  ). Az alapok túlságosan elnyomják Purpose hangját, és annyira nem is megkülönböztethetőek, mint a előző albumon. A "Mega feat-es"-t már agyon hallgattam amikor kijött, már meguntam kissé, ami valószínű azért van mert csak 2 bar-os a loop egy kis change-el (0:25-nél). Előbbi meg az Unstoppable a kiemelkedőek (ezért is azok a singlek), személyes kedvenc a So Goes the Story. Az én idei listámon nemhiszem, hogy rajta lesz, lehet csak 1-2-3-at nevezek meg, melyenek teljesen biztosan ott a helyük nálam. Még sok minden jön idén, ne tervezd a listád! 
|
2012.10.07. 22:44 |
|
 |
asa
|
Cruxz írta: asa írta: Na kicsit komolyba, valamiért hiányérzetem van a lemezzel kapcsolatban. A minták között nem egy olyan van amit ezerszer hallottam már más számokban, ami még sablonossá teszi egy picit a lemezt hogy talán a Mega feat-es számon kívűl nincs olyan amit igazán kitudnék emelni róla. De amúgy összességében ez egy korrekt hanganyag lett, tipikusan az a lemez amit beraksz és az elejétől végig végigpörgeheted lapozás nélkül. Ez elég nagy szó nálam, sajnos a mai lemezek nagy része nem ússza meg nálam továbbugrás nélkül. Ezért adtam rá ilyen magas képzeletbeli pontszámot, továbbá bizonyosan ott lesz az idei év legjobb lemezei között. Nekem annyira nem adja mint a Element of Surprise anno (  ). Az alapok túlságosan elnyomják Purpose hangját, és annyira nem is megkülönböztethetőek, mint a előző albumon. A "Mega feat-es"-t már agyon hallgattam amikor kijött, már meguntam kissé, ami valószínű azért van mert csak 2 bar-os a loop egy kis change-el (0:25-nél). Előbbi meg az Unstoppable a kiemelkedőek (ezért is azok a singlek), személyes kedvenc a So Goes the Story. Az én idei listámon nemhiszem, hogy rajta lesz, lehet csak 1-2-3-at nevezek meg, melyenek teljesen biztosan ott a helyük nálam. Még sok minden jön idén, ne tervezd a listád!  Nagyon kritkus vagyok a mai lemezekkel kapcsolatban-hangzásvilág túlságosan bonyolult, az előadásmód és maga a kreatív tartalom is gyér. Ez a lemez összességében jól sikerült nálam megússza lapozás nélkül és ez nagy szó! Nem lett baromi nagy klasszikus, de ennek a lemeznek van egy jól érthető tematikája, irányvonala, szóval ez egy olyan cucc amit bármikor évek múltán nyugodtan jó szájízzel berakhat az ember a lejátszóba!
|
2012.10.08. 17:12 |
|
 |
Cruxz
|
asa írta: A minták között nem egy olyan van amit ezerszer hallottam már más számokban, ami még sablonossá teszi egy picit a lemezt Példát tudsz mutatni?
|
2012.10.10. 02:41 |
|
 |
asa
|
Cruxz írta: asa írta: A minták között nem egy olyan van amit ezerszer hallottam már más számokban, ami még sablonossá teszi egy picit a lemezt Példát tudsz mutatni? Huuh sietnem kell de kettő pontosan hirtelen eszembe van most: 3. Vison of Excellence (Feat. Cormega & Estee Nack)=>> Show & A.G. - Live Hard Bez ... - Ero, Kosi (prod. Magiera) (lengyelek) Tibbah feat DSP-biztos (még én írtam a tubes kommentek közé a forrást  ) 12. Thye Way that I Sound=>> Jeru the Damaja-D Original ezt meg ha utánanézel wikin megtalálod mi az eredeti minta...
|
2012.10.10. 16:54 |
|
 |
Cruxz
|
asa írta: 12. Thye Way that I Sound=>> Jeru the Damaja-D Original ezt meg ha utánanézel wikin megtalálod mi az eredeti minta... Hát igen, 1-2 trekkhez néha használ Conf breakbeatet, de ha föl is darabolta volna (amit lehet hogy megtett), akkor se tudta volna úgy rendezni a dobokat a seq-ban, hogy olyat hozzon létre amit más előtte még nem. Mostanság én is érzem, hogy mi lesz így, mindent mintáznak már többször is és zavaró hogy ugyan azt a felismerhető mintát hallod megint. Azt meg észre lehet venni, mintha egymástól vennék el a mintákat, egyik felfedezi és egész véletlen nem sokkal később kijön még 1-2 trekk azzal a mintával.
|
2012.10.10. 17:55 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Jaja, engem is zavar egy többször elpukkantott minta... annyi zene van a világon... jobban bele kellene turkálni a ládákba
|
2012.10.10. 18:36 |
|
 |
asa
|
dub7 írta: Jaja, engem is zavar egy többször elpukkantott minta... annyi zene van a világon... jobban bele kellene turkálni a ládákba Na igen, mint korábban írtam hiányolom a kreatívitást zenében, szövegben. Az a baj hogy manapság ilyen korszakot élünk, nincsenek meg a kreatív dolgok amik régen megvoltak, sok mostani zenével vagyok úgy h bassza meg már hallottam ezt valahol... Purpose&Confidence közös egyáltalán nem elbaszott lemez, sőt kifejezetten jó, de őszintén szólva ez a lemez jó 10 évvel ezelőtt (pedig már akkor is voltak kutyaszar lemezek) se lett volna jobb egy egyszerű átlag lemeznél. Tényleg nálam valahogy úgy fekszik a dolog, h eljutottunk 2012be és senki nem tud olyat mutatni amire úgy felkapná az ember a fejét. Egyedül a jól megszokott/bejáratott előadók lemezeit fogom Action Bronson, Sean P,Reks,Roc Marciano,Term, Statik, LA Coka..... Na mindegy csak hogy a topik témájában maradjak: ha valaki tud valami jót mutatni az ne tartsa magában! Az ilyen A$aP Rockys,Mac Miller féle probálkozások kiméljenek! 
|
2012.10.10. 21:21 |
|
 |
Cruxz
|
asa írta: Tényleg nálam valahogy úgy fekszik a dolog, h eljutottunk 2012be és senki nem tud olyat mutatni amire úgy felkapná az ember a fejét. Na és a Gensu Dean albuma? Ő elég jól choppolt, szóval a CMW Intro mintáján kívül mást nem ismerhetsz fel. Vagy Apollo B., ő milyen jól flippelte a már jól ismert Walk On By-t. asa írta: Reks,..., Statik Őket pont nem értem, mikor... például: http://www.youtube.com/watch?v=mhBMcBrLUBA. 
|
2012.10.10. 22:43 |
|
 |
Reggie
|
Machine Gun Kelly - Lace Up (Deluxe Edition) Tracklist: 1. Save Me (Feat. M. Shadows & Synyster Gates) 2. What I Do (Feat. Bun B & Dubo) 3. Wild Boy (Feat. Waka Flocka Flame) 4. Lace Up (Feat. Lil Jon) 5. Stereo (Feat. Alex Fitts) 6. All We Have (Feat. Anna Yvette) 7. See My Tears 8. D3mons (Feat. DMX) 9. Edge of Destruction (Feat. Tech N9ne & Twista) 10. Runnin’ (Feat. Planet VI) 11. Invincible (Feat. Ester Dean) 12. On My Way 13. End of the Road (Feat. Blackbear) 14. Half Naked & Almost Famous (Deluxe Edition Bonus Track) 15. Hold On (Shut Up) [feat. Young Jeezy) (Deluxe Edition Bonus Track) 16. Warning Shot (feat. Cassie) (Deluxe Edition Bonus Track) http://turbobit.net/download/free/md1vgw6qr4p5#
|
2012.10.11. 08:38 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15403 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
és csak egy dmx feat?!
|
2012.10.11. 08:52 |
|
 |
adamban
|
|
2012.10.12. 00:47 |
|
 |
asa
|
Cruxz írta: asa írta: Tényleg nálam valahogy úgy fekszik a dolog, h eljutottunk 2012be és senki nem tud olyat mutatni amire úgy felkapná az ember a fejét. Na és a Gensu Dean albuma? Ő elég jól choppolt, szóval a CMW Intro mintáján kívül mást nem ismerhetsz fel. Vagy Apollo B., ő milyen jól flippelte a már jól ismert Walk On By-t. asa írta: Reks,..., Statik Őket pont nem értem, mikor... például: http://www.youtube.com/watch?v=mhBMcBrLUBA.  Őket -is- követem illetve várom a zenéiket- mert igazából számomra ők is a megszokott arcok közé tartoznak nem igazán sorolom az újdonságok közé őket- és nem azt írtam hogy nem samplereznek ezerrel. Statik is sokat lopkod, de az ő zenéin legalább fel lehet fedezni igazi hip-hop jegyeit, a szkreccselést manapság ritka dolognak mondhatunk egy hip-hop számban ami azért szomorú. Reks pedig már a showoffos időszak előtt is a fülemen volt, semmi gond nincs vele ha más zenékben is használt mintákra rappeli fel magát.
|
2012.10.12. 16:12 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
Hát én már rég vártam ennyire egy albumot. http://www.youtube.com/watch?v=9hhFddxhRa8Talán novemberben jön, ez a szám erősen mindent fog vinni nálam (nem csak az albumon, hanem all-time!), de akár meg is lephet Dan: http://www.youtube.com/watch?v=XefnRMB-8aM
_________________ I'm the freaker, the one who freaks the funk!
|
2012.10.12. 18:42 |
|
 |
|