Szerző |
Üzenet |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: Griselda Records
Egy kitűnő új single Bennytől: Benny The Butcher - Pyrex Picasso Ft. Conway The Machine & Rick Hyde (New Official Audio)https://www.youtube.com/watch?v=5Vr1BojSzWk
|
2021.07.14. 15:02 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
|
2021.07.28. 13:20 |
|
 |
rapguruz88
|
Westside Gunn – Hitler Wears Hermes 8: Sincerely Adolf [00:35] 01. Murders in Maxfields [01:58] 02. Blessed Times feat. AA Rashid [02:53] 03. Mariota feat. Stove God Cooks [02:41] 04. Vogue cover feat. Stove God Cooks [02:55] 05. Margiela Split Toes feat. Mach-Hommy [02:20] 06. Draymond feat. Stove God Cooks [02:46] 07. Peri Peri feat. Rome Streetz [03:39] 08. RIGHT NOW feat. Stove God Cooks & Jadakiss [05:38] 09. Westheimer feat. Boldy James, Stove God Cooks & Sauce Walka [02:27] 10. Bash money feat. Lil Wayne [06:44] 11. Claires Back feat. Conway the Machine, Benny the Butcher & DJ Clue [02:04] 12. Spoonz feat. Conway the Machine [03:46] 13. 716 Mile feat. Boldy James https://m.turbobit.net/uko17b39zanp.htm ... in=turb.cc
|
2021.08.28. 08:22 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Köszi!
|
2021.08.28. 13:34 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15403 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
|
2021.08.30. 10:29 |
|
 |
Yodaragorn
|
Köszi, nagyon jó lett, Buckwild is komoly zenét pakolt alá.
|
2021.08.30. 14:00 |
|
 |
Yodaragorn
|
Westside Gunn - Hitler Wears Hermes 8: Sincerely AdolfÚgy indult a lemez, mint egy szokásos Westside Gunn album: brrr, tututu, és elvont, többnyire ütem nélküli zenék Conductor Williamstől. Aztán szépen lassan átalakult, és egy egészen jó lemez lett belőle, ami jobban tetszett, mint Westside Gunn anyagai szoktak. A 3-as szám után ugyanis eltűnik Conductor Williams, és onnantól kezdve a zenék többségéért egy Denny Laflare nevű producer felel, akiről eddig nem hallottam, de egész jó alapokkal állt elő, amik Westside Gunn szintjén kimondottan emészthetőek, lehet rájuk bólogatni. Ezért a 6-ostól a 11-es számig teljesen élvezhető a lemez. (A 11-es számnak, ami egy Griselda nóta, már Camoflauge Monk a producere, de az is rendben van, és jót tol benne Conway és Benny is.) Aztán a 12-es számban visszjön Conductor, de utána már majdnem vége a lemeznek. Denny Laflare alapjain egyébként Westside Gunn flowját is jóval hosszabb ideig érzem élvezhetőnek, mint egyébként. A legkellemesebb meglepetés a Bash Money című számban Lil' Wayne közreműködése, akit szerintem nem sokszor hallottunk egy ilyen nyers eastcoast alapon reppelni, de ezek szerint ilyet is tud.  Persze nem győzött meg ezzel sem, hogy olyan nagy rapper, mint amilyennek tartják, de jó volt hallani, hogy ebben a stílusban is szívesen alkot. Összességében nem érzem kimagasló albumnak, de Westside Gunn jobb anyagai közé tartozik szerintem. Örülök, hogy meghallgattam.
|
2021.09.12. 21:23 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15403 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Conway – La Maquina . Olyan szinten lett semmilyen ez az anyag, hogy még az se maradt meg, az se tűnt fel, hogy a szokásos brrrr elkezdjen idegesíteni benne. Hallgatom, hirtelen a felénél járok, mikor feltűnik, hogy a fele le is ment. Griseldához képest is gyenge, pedig ugye én alapból nem tartom a crewt túl sokra.
|
2021.09.21. 11:29 |
|
 |
Yodaragorn
|
doggfather írta: Conway – La Maquina . Olyan szinten lett semmilyen ez az anyag, hogy még az se maradt meg, az se tűnt fel, hogy a szokásos brrrr elkezdjen idegesíteni benne. Hallgatom, hirtelen a felénél járok, mikor feltűnik, hogy a fele le is ment. Griseldához képest is gyenge, pedig ugye én alapból nem tartom a crewt túl sokra. Visszalépés volt a From King to a God után, valóban. Ezen kívül nem volt vele különösebb bajom, mikor hallgattam, de most már egyetlen tracket se tudnék róla felidézni...
|
2021.09.21. 20:38 |
|
 |
rapguruz88
|
Yodaragorn írta: Westside Gunn - Hitler Wears Hermes 8: Sincerely AdolfÚgy indult a lemez, mint egy szokásos Westside Gunn album: brrr, tututu, és elvont, többnyire ütem nélküli zenék Conductor Williamstől. Aztán szépen lassan átalakult, és egy egészen jó lemez lett belőle, ami jobban tetszett, mint Westside Gunn anyagai szoktak. A 3-as szám után ugyanis eltűnik Conductor Williams, és onnantól kezdve a zenék többségéért egy Denny Laflare nevű producer felel, akiről eddig nem hallottam, de egész jó alapokkal állt elő, amik Westside Gunn szintjén kimondottan emészthetőek, lehet rájuk bólogatni. Ezért a 6-ostól a 11-es számig teljesen élvezhető a lemez. (A 11-es számnak, ami egy Griselda nóta, már Camoflauge Monk a producere, de az is rendben van, és jót tol benne Conway és Benny is.) Aztán a 12-es számban visszjön Conductor, de utána már majdnem vége a lemeznek. Denny Laflare alapjain egyébként Westside Gunn flowját is jóval hosszabb ideig érzem élvezhetőnek, mint egyébként. A legkellemesebb meglepetés a Bash Money című számban Lil' Wayne közreműködése, akit szerintem nem sokszor hallottunk egy ilyen nyers eastcoast alapon reppelni, de ezek szerint ilyet is tud.  Persze nem győzött meg ezzel sem, hogy olyan nagy rapper, mint amilyennek tartják, de jó volt hallani, hogy ebben a stílusban is szívesen alkot. Összességében nem érzem kimagasló albumnak, de Westside Gunn jobb anyagai közé tartozik szerintem. Örülök, hogy meghallgattam. És már itt is a B Side : Westside Gunn – Hitler Wears Hermes 8 Side B 1.Brodie Lee 2.End how You start intro 3.Hell on Earth, Pt. 2 4.Free Kutter 5.Richies 6.Julia Lang 7.Celine Dion 8.Best Dressed Demons 9.Forest Lawn 10.Why I do em Like that 11.RIP Bergdorf 12.TV BOY 13.Survivor Series 95 14.Eddie Kingston 15.Ostertag 16.Munch 17.99 Avirex 18.The Fly who couldn’t Fly straight 19.Big AL 20.BYE BYE https://m.turbobit.net/1qtd18cqg4s5.htm ... in=turb.cc
|
2021.09.24. 23:23 |
|
 |
Yodaragorn
|
Hoppá, nem tudtam, hogy lesz B Side, köszi!
|
2021.09.25. 15:45 |
|
 |
doggfather
|
https://hiphopdx.com/news/id.64830/titl ... dy-recordsNem tudom értelmezni ezután, hogy minek is mentek Shadyhez?! Tényleg volt egy ismertsége előtte is, nem hiszem, hogy egy ilyen under the radar shady kiadvány azon emelni tudott volna. Ahhoz több promó, több lemez kellett volna, nem? Amit meg kiadtak nem volt elég griseldás se és shadys se, csak olyan hibrid. Azért ment oda, hogy utáne eljöhessen, elmondhassa, hogy ő megtehette, hogy otthagyja Eminemet, mert ő már akkora vagy...???
|
2021.09.29. 08:33 |
|
 |
Yodaragorn
|
doggfather írta: https://hiphopdx.com/news/id.64830/title.westside-gunn-only-did-joe-budden-interview-to-drop-the-mic-on-eminem-shady-records
Nem tudom értelmezni ezután, hogy minek is mentek Shadyhez?!
Tényleg volt egy ismertsége előtte is, nem hiszem, hogy egy ilyen under the radar shady kiadvány azon emelni tudott volna. Ahhoz több promó, több lemez kellett volna, nem? Amit meg kiadtak nem volt elég griseldás se és shadys se, csak olyan hibrid. Azért ment oda, hogy utáne eljöhessen, elmondhassa, hogy ő megtehette, hogy otthagyja Eminemet, mert ő már akkora vagy...??? Szerintem azért nagyon sokat segített nekik a Shady az ismertségük emelésében. Amikor leszerződtek a Shady-hez (évekkel a WWCD előtt, kb. 2016-17), akkor még baromira nem volt ismertek, és sokan az akkori hírek, valamint az Eminem-mel és Royce-al közösen készített BET Cypher kapcsán ismerték meg őket. (Többek közt én is.) Akkora rajongói bázishoz jutott el a nevük a Shady szerződés révén, amekkorához egyébként nagyon nehéz lett volna eljutni. Pl. én se biztos, hogy elkezdtem volna hallgatni őket, ha nem lettek volna Shady előadók. Amit kiadtak Shady alatt (WWCD, Who Made the Sunshine) szerintem teljesen mértékben griseldás hangzásúak voltak, a lehető legdurvábban griseldásak. A Shady-re viszont nem sok minden emlékeztetett rajtuk, valóban. Ez egyfelől jó, mert önmaguk tudtak maradni. Másfelől rossz, mert arra utal, hogy az albumok minőségéhez a Shady nem sokat tett hozzá. De ettől az egésztől függetlenül nagyon megérte nekik a Shady deal szerintem az ismertségük növekedése miatt.
|
2021.09.29. 21:46 |
|
 |
doggfather
|
És ez az ismertség vajh marad is?
Úgy értem aki meghallgatta a shady cuccaikat maradnak a shady embléma lekerülése után is? Mert csak ebben az esetben ért tényleg sokat nekik a deal, nem?
Tényleg csak kérdezek, nem ismerem őket igazából, nem is kedvelem, de az már shady előtt látszott, hogy fuxuk van, pénzt csinálnak a zenéből "eleget", és az a bázis ami volt eredetiben meg is marad, el is tartja őket gondolom ezután is.
MÁS:
Benny The Butcher & 38 Spesh – Trust The Sopranos és ennek a ’83 Miami Ed. (Big Ghost Ltd Remix) verziója. . Az alaplemez olyan semmilyen, unalmas, hogy gyorsan a remixet is mellé kellett hallgassam. Az eredeti sokkal inkább 38 Spesh semmint "alap" griselda hangzás, még a "trbrrr" is kevesebb, mint szokott. 38 azonban amilyen jó alapokat csinált tavaly Planet Asia lemezére itt olyan semmilyen, jellegtelen lett nekem. Big Ghost csinált már jó remixet GFK-nak is, meg alapot Crimeapple-nek is, szóval ő sem volt ismeretlen számomra. Most ha nem is szarból kellett várat építenie, de nem volt könnyű a feladata az biztos. Sikerült sajátos ízt adni az anyagnak, kellően eltérő a remixlemez az eredetitől, de a top 10et ez sem fenyegeti.
|
2021.09.30. 10:53 |
|
 |
Yodaragorn
|
doggfather írta: És ez az ismertség vajh marad is?
Úgy értem aki meghallgatta a shady cuccaikat maradnak a shady embléma lekerülése után is? Mert csak ebben az esetben ért tényleg sokat nekik a deal, nem?
Tényleg csak kérdezek, nem ismerem őket igazából, nem is kedvelem, de az már shady előtt látszott, hogy fuxuk van, pénzt csinálnak a zenéből "eleget", és az a bázis ami volt eredetiben meg is marad, el is tartja őket gondolom ezután is.
Szerintem nem látszott a Shady előtt az, amit írsz, de lehet, hogy csak én nem ismertem őket eléggé. Elég régóta voltak ők már Shady tagok: már jóval azelőtt azok voltak, hogy igazán beindult volna a Griselda láz, aminek a beindulásában szerintem nagy szerepet játszott a Shady Records. Az egy jó kérdés, amit felvetsz... Hogy maradnak-e a Shady fanok Griselda hallgatók a Shady-től való távozás után is. Biztos lesz, aki marad, és lesz, aki nem marad. De hogy mik az arányaik, arról fogalmam sincs. Én egyelőre maradtam, az biztos.  De ha a töredékük marad csak, már azzal is jól jártak. A Benny the Butcher & 38 Spesh kiadvány pedig már csak azért sem griseldás hangzású, mert nem Griselda alatt jött ki, hanem a Black Soprano Family kiadványa.  Egyébként hasonló a véleményem róla, mint neked. Nem emlékszem, a Burden of Proof című 2020-as Benny lemezt hallgattad már? Az Griselda kiadvány, mégis teljesen kilóg hangzásilag a Griselda világából, és nagyon jó lemez szerintem.
|
2021.09.30. 22:04 |
|
 |
|