Lassan itt az október vége, ami fontos lemez volt az már kijött.
Nálam a befutó:
L'Orange & Stik Figa - The City Under The City - megint egy erős lemez a Mellow Musictól (idén is a sokadik)
+ volt egy csomó jó lemez a hónapban, ha nem is az év lemeze kategória lesz, de a havi topba sok beleférne:
Hus Kingpin - The Cognac Tape - szintén Mellow Music cucc
DJ Skizz - B.Q.E. (The Brooklyn-Queens Experience) - DJ Skizz beatekre, brooklyni és queensi MC-k. erős.
Yancey Boys (Illa J + Frank Nitt) - Sunset Blvd - bár a teljeset még nem hallottam, az "all tracks produced by J Dilla" meggyőző
Ransom & Statik Selektah - The Proposal - nem sok esélyt adtam ennek a lemeznek, mégis pozitív csalódás.
Black Milk - No Poison No Paradise - Black Milk jár a saját útján, nem év lemeze ez sem, de jó cucc
Boldy James + Alchemist - My 1st Chemistry Set (M.1.C.S.) - Boldy James flowja erősen Prodigy-ére hajaz, a zenék jobban tetszenek, mint az Albert Einsteinen - jó lemez
Quelle Chris - Ghost At The Finish Line - na még egy Mellow Music cucc! erről még csak 1-2 zenét hallottam, de előreláthatólag erős lesz. Super Fuck!
Danny Brown - Old egy-két szám lemaradhatott volna és más lenne az összkép, de attól függetlenül jó lemez.