Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.07.27. 13:51

Hozzászólás a témához  [ 385 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 26  Következő
 Griselda Records 
Szerző Üzenet
Adminisztrátor

Hozzászólás Re: Griselda Records
A Shady nem igazán kezdett velük semmit, szóval teljesen érthető, hogy léptek. Volt az album nulla promóval, terjesztéssel, szóval ez egy "shady business" volt.

2022.02.21. 21:04

dub7 írta:
A Shady nem igazán kezdett velük semmit, szóval teljesen érthető, hogy léptek. Volt az album nulla promóval, terjesztéssel, szóval ez egy "shady business" volt.

De hogy ennyire sikertelen a Shady Records az kb érthetetlen a számomra.. KB olyan mintha vennél jó képességű focistakat a klubodba, aztán csak a kispadra ültetned le őket..

2022.02.21. 22:21

rapguruz88 írta:
Kicsit előbb jött a jövő héten kellett volna

Conway the Machine – Greetings Earthlings

[04:40] 01. Intro : Devil In A Reject Hoodie
[03:15] 02. Greetings
[04:29] 03. Family Ties
[02:28] 04. Jail Freestyle
[02:36] 05. Moments
[04:12] 06. Piano Love
[03:29] 07. Seeing Green feat. Goose
[03:54] 08. Amen
[03:09] 09. Language
[02:09] 10. Fredo Shit
[02:56] 11. Hot Freestyle
[05:54] 12. Earthlings feat. Jae Skeese
[04:56] 13. Tru Bethel feat. 2 Chainz
[05:57] 14. Outro : John Woo Flick feat. Benny the Butcher & Westside Gunn

https://m.turbobit.net/download/free/21ndbrrlew15

Köszi, de ez nem a God Don't Makes Mistakes: vagy megváltoztatta a címét? A cikk, amit linkeltél, azt írja, hogy ez valami új mixtape.

A Shady-től való távozása nem lep meg engem se azok után, ami Westside Gunn-al is történt. A Griselda albumba még valamennyit fektetett a Shady Records, akörül éreztem egy nagyobb hype-ot, és volt rajta egy Eminem feat is. De Westside Gunn albumába már szartak bele, és most ebbe is.
Nem értem én se, hogy miért van ez. Kicsit úgy érzem, hogy Eminem a saját szórakoztatására leigazol olyan rappereket a kiadójába, akik éppen aktuálisan megmozgatják a fantáziáját, de azzal nem foglalkozik, hogy a közönség előtt is sikeresek lesznek-e.

Ami jobban meglep, az Conway Griselda-tól való távozása... Bár azt mondja a cikkben, hogy még nem zárja ki, hogy újra aláír a Griselda-hoz, ha sikerül úgy megállapodni. Egyelőre annyi van, hogy teljesítette minden szerződéses kötelezettségét mind a Shady, mind a Griselda felé, aztán meglátja, hogy alakulnak a továbbiak.

2022.02.21. 22:33

Az előző mixtape volt, ez az utolsó Shadys albuma,

Conway the Machine – God Don’t Make Mistakes

Tracklist:
01.Lock Load
02.Tear Gas (feat. Rick Ross & Lil Wayne)
03.Piano Love
04.Drumwork
05.Wild Chapters
06.Guilty
07.John Woo Flick
08.Stressed
09.So Much More
10.Chanel Pearls
11.Babas
12.God Don’t Make Mistakes (feat. Annette Price)

https://m.turbobit.net/f8gf6a2uhbfg.htm ... in=turb.cc

2022.02.24. 20:04

És ez az első Shadys albuma is... :) Köszi szépen!

2022.02.25. 20:57

Conway the Machine - Greetings Earthlings

Ez egy kedvcsináló mixtape az album előtt, ennek megfelelően nem egy nagy eresztés, túl sok szót nem érdemel. Maga a műfaj érdekes inkább: a 2000-es években még nagyon elterjedtek voltak ezek az albummegjelenés előtti kedvcsináló mixtape-ek, de mára teljesen eltűntek. Ezt a hagyományt élesztette újjá Conway, és egy az egyben követi is a szokásokat: van egy host DJ, aki belekiabál a számokba, hype-olja a közönséget az albumra, belerakja a tageit, stb. Rákerült a mixtape-re a két single az albumról, azokon kívül pedig közepes, nem is egységesen masterelt nóták vannak az anyagon. Sokszor mások régi zenéire reppel, pl. a Jail Freestyle alapja Kanye Westtől van, de a Moments alapját is tuti hallottam már, csak nem ugrik be, hogy hol.
Ennyi. Valahol becsülendő, hogy újjáélesztette Conway ezt a mixtape hagyományt, csak én ezekét sose voltam oda. :)

Conway the Machine - God Don't Make Mistakes

Na, ez már érdekesebb, hiszen ez maga az album: Conway the Machine első és utolsó lemeze a Shady Records-nél (és az is lehet, hogy az utolsó a Griseldánál, bár én ezen továbbra is meg lennék lepve). Jó lett. Egy picit gyengébbnek érzem, mint Conway eddigi legjobb anyagát, a From King to a God-ot, de nem sokkal. Egy kicsit griseldásabb, nehezebben emészthető, mint az, úgyhogy aki bírja a klasszik Griselda sztílót, annak lehet, hogy ez fog jobban tetszeni. De egyébként közel sem a legborultabb Griselda kiadvány, mindenképp az emészthetőbbek közé tartozik.
Daringer és Beat Butcha újra masszív szerepet vállaltak producerként, ennek köszönhető a griseldásabb hangzás. Kiemelném Daringertől a második single-t, a John Woo Flick-et (Westside Gunn és Benny the Butcher közreműködésével), aminek a beatje és a basszusa tipikus Daringer-féle Griselda hangzás, a dallama viszont picit újvonalasabb, ami nagyon jó kombó.
Ezen a monotonabb vonalon viszont továbbra is jobban szeretem, amikor The Alchemist alapjaira reppel Conway, mint a Piano Love című első single-ben, vagy a God Don't Make Mistakes című záró, címadó dalban, ami az album legjobbja szerintem.
A könnyebben emészthető zenékért a mostanában nagyon menő Hit-Boy, valamint Bink! felelnek (Wild Chapters és Guilty), de magukhoz képest azért kicsit nyersebb zenéket csináltak ők is, alkalmazkodva Conway-hez.
Conway hozza, amit megszoktunk tőle, talán valamivel lelkizősebbek, kitárulkozósabbak a szövegei, mint szoktak.
Nem lesz top 10-es, de mindenképp egy jó lemezről van szó, a Griselda erősebb kiadványai közé tartozik. (A Shady-nél azért sok minden jelent már meg, ami jobban tetszett. :) )

2022.02.27. 21:59

rapguruz88 írta:
dub7 írta:

De hogy ennyire sikertelen a Shady Records az kb érthetetlen a számomra.. KB olyan mintha vennél jó képességű focistakat a klubodba, aztán csak a kispadra ültetned le őket..

Még egy adalék ehhez a témához:

Conway The Machine on how much input Eminem had on his Shady Records debut
https://www.youtube.com/watch?v=pWZFDgQ ... BootlegKev

Konkrétan azt mondja, hogy semmi inputja nem volt Eminem az alkotási folyamat során. Persze ezt tudtuk, de most ő maga is megerősíti. Annyi köze volt Eminemnek az albumhoz elmondása szerint, hogy mikor kész volt, elment Detroitba, ahol Eminemmel, Paullal és Royce-szal négyesben végighallgatták. Eminem megerősítette, hogy minden szám nagyon jó, és zöld utat adott a kiadásnak.
Ennyi. Persze nincs azzal feltétlenül baj, ha hagyod az előadóidat kibontakozni, de ez is jelzi, hogy mennyire nem foglalkozik Eminem a Shady Records-al.

2022.03.05. 23:16

Olvasva ez kb annyi amit dre tett bele kendrickbe.

Elég is volt, nem?

http://dogg-n-roll.blog.hu/

Kép

2022.03.06. 09:02

doggfather írta:
Olvasva ez kb annyi amit dre tett bele kendrickbe.

Elég is volt, nem?

Igen, ez nekem is eszembe jutott... :)

Két különbséget hoznék fel:
1. A good kid, m.A.A.d city-n Dre elég sok számot kevert, és két dalban feat-elt is. Ez már lényegesen nagyobb hozzájárulás, mint Eminem-től a Griselda lemezein. Persze egyébként ez se sok.
2. Igaz, hogy Kendrick albumaihoz nincs sok köze Dre-nek, de más Aftermath kiadványokba azért szokott tenni energiát. Pl. Anderson .Paak Oxnard albumán 4 szám producere, 1-ben featel, és az egész lemezt ő keverte. A Venturát is teljes egészében ő keverte. Eminem Music to Be Murdered by lemezén több számnak is producere, a Side B-n featel is. Szóval Dre keze érezhető az Aftermath alkotómunkájában (ha nem is az összes lemezen). Ehhez képest Eminem kb. 2016 óta egyetlen Shady Records kiadvány alkotómunkájában sem vett részt aktívan egy-egy elvétve felbukkanó feat kivételével. Yela azóta megjelent lemezeihez nem volt köze, a Griselda tagok lemezeihez se, Grip is elmondta, hogy már kész volt a lemez, mikor leszerződött a Shady-hez, csak utólag tettek rá egy Eminem featet. Boogie lemezéhez sincs semmi köze egy feat-en kívül. Ez azért lényegesen kevesebb energiának tűnik nekem, mint amit Dre beletesz az Aftermath-be.

2022.03.06. 20:33

Benny The Butcher - 10 More Commandments (feat. Diddy) (Official Video)
https://www.youtube.com/watch?v=eN9fByQ ... theButcher

Egy klasszik Benny-s track Daringer alapra, Biggie tiszteltére, Diddy narrációjával, jó klippel.

Elvileg kint van Benny új lemeze, a Tana Talk 4. Találkozott már valaki linkkel?

2022.03.11. 17:06

Yodaragorn írta:
Benny The Butcher - 10 More Commandments (feat. Diddy) (Official Video)
https://www.youtube.com/watch?v=eN9fByQ ... theButcher

Egy klasszik Benny-s track Daringer alapra, Biggie tiszteltére, Diddy narrációjával, jó klippel.

Elvileg kint van Benny új lemeze, a Tana Talk 4. Találkozott már valaki linkkel?

https://mega.nz/file/oqwiUT4I#AeBHw8Yns ... wkv9zXLx7s

01. Johnny P’s Caddy feat. J. Cole (prod. by The Alchemist)
02. Back 2x feat. Stove God Cooks (prod. by Daringer & Beat Butcha)
03. Super Plug (prod. by The Alchemist)
04. Weekends In The Perry’s feat. Boldy James (prod. by The Alchemist)
05. 10 More Commandments feat. Diddy (prod. by Daringer & Beat Butcha)
06. Tyson Vs. Ali feat. Conway The Machine (prod. by Daringer)
07. Uncle Bun feat. 38 Spesh (prod. by Daringer)
08. Thowy’s Revenge (prod. by The Alchemist)
09. Billy Joe (prod. by The Alchemist)
10. Guerrero feat. Westside Gunn (prod. by Daringer & Beat Butcha)
11. Bust A Brick Nick (prod. by The Alchemist)
12. Mr. Chow Hall (prod. by The Alchemist)

2022.03.11. 21:30

Nagy köszönet! :)

2022.03.12. 15:07

Yodaragorn írta:
Nagy köszönet! :)

elso porgetesre hozza a klasszik griselda stilust, foleg a bennys vonalat

2022.03.14. 08:36

az uj benny egy jo album lett. top 10-nek mondanam erre az evre.
vegre az a benny hangzas amit megkedveltem 3-4 eve.
lassabb utemek es csak nyomja..
az elmult 1 evben skippeltem ot, de most ..... hogy szoktak irni... FIREEEE

2022.03.20. 21:57
Adminisztrátor

Zoli, MP írta:
az uj benny egy jo album lett. top 10-nek mondanam erre az evre.
vegre az a benny hangzas amit megkedveltem 3-4 eve.
lassabb utemek es csak nyomja..
az elmult 1 evben skippeltem ot, de most ..... hogy szoktak irni... FIREEEE

Nekem is kellemes meglepetés, az utóbbi időben én is elengedtem, de itt visszarobbant a fókuszba. A Daringer, Alchemist beatek jól együtt mozognak. Nálam is top10gyanús.

2022.03.23. 21:06
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 385 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 26  Következő