Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.07.27. 13:31

Hozzászólás a témához  [ 270 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Következő
 Detroit Hip Hop 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: Detroit Hip Hop
jaj, nehogymár elnézést kérj, mert van véleményed?!

nincs ezzel semmi baj.

azért írod le, írjuk le a véleményünket, hogy megosszuk egymással. Vagyis hatása is lesz.

emiatt ne idegeskedj.

http://dogg-n-roll.blog.hu/

Kép

2020.10.20. 15:23

Yodaragorn írta:
doggfather írta:

Na lement végre nálam is.
Nem igazán ismerem a csávót, korábban nem követtem a munkásságát, de yoda olyan jókat írt róla, hogy gondoltam adok neki egy esélyt.
hát nem fogom őt sokat hallgatni, mert nem fogott meg. nem rossz, sőt a lucky me nagyon megérintett, mégis összeségében nem maradt meg másik szám a lemezt végighallgatva.

jah, hol van rapguruz? tök réegne nem "láttam" már a fórumon?!?!

Kezdem magam kellemetlenül érezni, hogy már többen is miattam hallgattok meg albumokat, aztán csalódást kell okoznom. :oops: :)

Amikor ilyen albumokat dicsérek, akkor két dolgot vegyetek számításba:
1. A fórum átlagos tagjához képest én valószínűleg jobban szeretem a mainstream, a populárisabb és az újszerűbb hangzásokkal kísérletező rapzenét. Bár a trapet tiszta formájában nem szeretem, ha valaki inspirálódik a trapből, és mondjuk trapes ütemekre tesz rá olyan dallamokat, olyan szövegeket, amik igényesebbek, mint egy tipikus trapszámban, azt nagyon tudom értékelni. (Ilyen volt a Big Sean lemez is, meg a Joyner Lucasé is.) Ebből a szempontból tehát valószínűleg nem reprezentatív az ízlésem itt a fórumon.
2. Én viszonylag könnyen dobálózok a dicséretekkel, kevés albumot kritizálok negatívan. Előfordul, hogy nagyon belelkesedek egy album hallgatása közben, és utána rögtön írok egy nagyon pozitív kritikát, amiről hosszabb távon kiderül, hogy kicsit túlzás volt... :) Ezt a Big Sean kritikát is ilyennek érzem abból a szempontból, hogy bennem se maradt meg annyira, amennyire dicsértem - így visszaolvasva. Azt viszont továbbra se tartom kizártnak, hogy a top 10-em végefelé ott lesz, mert a hallgatás emléke pozitívan él bennem, de jobban át kell gondolnom az idei termést ahhoz, hogy igazán helyén tudjam kezelni a lemezt.

Szóval megtisztelő, hogy így adtok a szavamra, de most muszáj volt kicsit mentegetőznöm, mert múltkor Zoli is miattam hallgatta újra a LOX lemezt, és neki is csalódnia kellett, aztán ilyenkor rosszul érzem magam...

rapguruzt én is hiányolom, 1-2 hete eszembe jutott nekem is, hogy nagyon eltűnt.

igenis idegeskedj, szegyeld magad :lol:
es 2-szer hallgattam meg a LOX-ot miattad IS.

tenyleg nyugi, amit irt dogg, velemenyt irsz aztan mi dontjuk el, hogy mit kezdunk vele.mindenkinek nem kedvelhet mindent.

2020.10.20. 15:46

Zoli, MP írta:
Yodaragorn írta:
doggfather írta:

Na lement végre nálam is.
Nem igazán ismerem a csávót, korábban nem követtem a munkásságát, de yoda olyan jókat írt róla, hogy gondoltam adok neki egy esélyt.
hát nem fogom őt sokat hallgatni, mert nem fogott meg. nem rossz, sőt a lucky me nagyon megérintett, mégis összeségében nem maradt meg másik szám a lemezt végighallgatva.

jah, hol van rapguruz? tök réegne nem "láttam" már a fórumon?!?!

Kezdem magam kellemetlenül érezni, hogy már többen is miattam hallgattok meg albumokat, aztán csalódást kell okoznom. :oops: :)

Amikor ilyen albumokat dicsérek, akkor két dolgot vegyetek számításba:
1. A fórum átlagos tagjához képest én valószínűleg jobban szeretem a mainstream, a populárisabb és az újszerűbb hangzásokkal kísérletező rapzenét. Bár a trapet tiszta formájában nem szeretem, ha valaki inspirálódik a trapből, és mondjuk trapes ütemekre tesz rá olyan dallamokat, olyan szövegeket, amik igényesebbek, mint egy tipikus trapszámban, azt nagyon tudom értékelni. (Ilyen volt a Big Sean lemez is, meg a Joyner Lucasé is.) Ebből a szempontból tehát valószínűleg nem reprezentatív az ízlésem itt a fórumon.
2. Én viszonylag könnyen dobálózok a dicséretekkel, kevés albumot kritizálok negatívan. Előfordul, hogy nagyon belelkesedek egy album hallgatása közben, és utána rögtön írok egy nagyon pozitív kritikát, amiről hosszabb távon kiderül, hogy kicsit túlzás volt... :) Ezt a Big Sean kritikát is ilyennek érzem abból a szempontból, hogy bennem se maradt meg annyira, amennyire dicsértem - így visszaolvasva. Azt viszont továbbra se tartom kizártnak, hogy a top 10-em végefelé ott lesz, mert a hallgatás emléke pozitívan él bennem, de jobban át kell gondolnom az idei termést ahhoz, hogy igazán helyén tudjam kezelni a lemezt.

Szóval megtisztelő, hogy így adtok a szavamra, de most muszáj volt kicsit mentegetőznöm, mert múltkor Zoli is miattam hallgatta újra a LOX lemezt, és neki is csalódnia kellett, aztán ilyenkor rosszul érzem magam...

rapguruzt én is hiányolom, 1-2 hete eszembe jutott nekem is, hogy nagyon eltűnt.

igenis idegeskedj, szegyeld magad :lol:
es 2-szer hallgattam meg a LOX-ot miattad IS.

tenyleg nyugi, amit irt dogg, velemenyt irsz aztan mi dontjuk el, hogy mit kezdunk vele.mindenkinek nem kedvelhet mindent.

Kövezzetek meg, de szerintem picsajó a The Lox. Az első 9 számból csak a T-Pain-es nem tetszik. Utána tényleg lanyhul, de az utóbbi hét esős időjárásában, nekem nagyon eltalálta a hangulatom :)

2020.10.21. 15:59

Na, jólvan azért vagyunk páran, akiknek bejött az a LOX lemez. :) Mondjuk én annyira nem vagyok lelkes, mint Reggie, hogy azt mondjam rá, hogy "picsajó", de egy jó kis színvonalas cucc. :)

dogg, Zoli: értettem, jófejek vagytok. :) Csak úgy örülnék, ha egyszer valaki nem csak meghallgatna egy lemezt az én véleményem miatt, hanem még tetszene is neki! :lol:

2020.10.21. 19:20

Yodaragorn írta:
Na, jólvan azért vagyunk páran, akiknek bejött az a LOX lemez. :) Mondjuk én annyira nem vagyok lelkes, mint Reggie, hogy azt mondjam rá, hogy "picsajó", de egy jó kis színvonalas cucc. :)

dogg, Zoli: értettem, jófejek vagytok. :) Csak úgy örülnék, ha egyszer valaki nem csak meghallgatna egy lemezt az én véleményem miatt, hanem még tetszene is neki! :lol:

Amiket ajánlasz én nem hogy nem hallgatom meg, de még a feltöltős oldalon is bejelentem, hogy illegális tartalom :D

2020.10.22. 05:08

[n/a]k!ngp1n írta:
Yodaragorn írta:

Amiket ajánlasz én nem hogy nem hallgatom meg, de még a feltöltős oldalon is bejelentem, hogy illegális tartalom :D

Lehet, hogy még mindig te jársz jobban: nem kell olyan lemezeket hallgatnod, amik úgyse tetszenének. :lol: (Amúgy nyugodtan: én nem töltök fel semmit. :D )

2020.10.22. 13:58

Yodaragorn írta:

igazából csak féltékenyek vagyunk, mert azt sose írja senki, hogy bármit is azért hallgatott volna meg, mert mi ajánlottuk. :lol: ;)

Kép

2020.10.22. 15:24

Banyek. Ne már. Én 80%-ban azért hallgatom (pötyögöm) át a zenéket, mert ide linkelitek (mindannyian), és feltételezem, hogy nem véletlenül. Csak a maradék az, ami alapból érdekelne.

2020.10.22. 19:54

es a UK hip hop topikba is csak en jarok.....

:lol: :o :cry:

:D

2020.10.22. 20:10

doggfather írta:
Yodaragorn írta:

igazából csak féltékenyek vagyunk, mert azt sose írja senki, hogy bármit is azért hallgatott volna meg, mert mi ajánlottuk. :lol: ;)

Én szoktam azért hallgatni! :) Most hirtelen a Dave East jut eszembe, akit biztos nem hallgattam volna meg, ha Zoli nem ajánlja. De francia előadók zenéi közt is kalandozgattam az ő javaslatára. Tőled most hirtelen nem ugrik be semmi, az igaz. :lol: De westcoast előadók közül azért több is van, akit mindketten követünk, és szoktam örülni, ha tőlük linkelsz valamit. ;)

2020.10.23. 14:25

Zoli, MP írta:
Elzhi - Seven Times Down Eight Times Up (2020)

https://mega.nz/file/5cElyCQb#BmQjjluZZ ... qMOuX1xwA4

Nagyon kellemes detroiti alapok vannak végig alatta, sokszor "nem is zavar" a szöveg rajta.
jók a szövegek is, tetszik a minimál közreműködés, de simán működne nem egy szám instrumentálisnak is.

Kép

2020.12.23. 10:02

Jay Dee aka J Dilla ‎– Welcome 2 Detroit (The 20th Anniversary Edition) (2021)

01. Welcome 2 Detroit
02. Y'all Ain't Ready
03. Think Twice
04. The Clapper (Feat. Blu)
05. Come Get It (Feat. Elzhi)
06. Pause (Feat. Frank 'n' Dank)
07. B.B.E. (Big Booty Express)
08. Beej - Beej-n-Dem Pt. 2
09. Brazilian Groove (EWF)
10. It's Like That (Feat. Hodge Podge; Lacks)
11. Give It Up
12. Rico Suave Bossa Nova
13. Feat. Phat Kat
14. Shake It Down
15. African Rhythms
16. One
17. Welcome 2 Detroit (Instrumental)
18. Y’all Ain’t Ready (Instrumental)
19. Think Twice (Instrumental)
20. The Clapper (Instrumental)
21. Come Get It (Instrumental)
22. Pause (Instrumental)
23. B.B.E. (Big Booty Express) (Instrumental)
24. Beej-N-Dem Pt. 2 (Instrumental)
25. Brazilian Groove EWF (Instrumental)
26. It's Like That (Instrumental)
27. Give It Up (Instrumental)
28. Feat. Phat Kat (Instrumental)
29. Shake It Down (Instrumental)
30. African Rhythms (Instrumental)
31. One (Instrumental)
32. Think Twice (DJ Muro's KG Mix)
33. Think Twice (DJ Muro's KG Mix Instrumental)
34. Rico Suave Bossa Nova
35. Beej-N-Dem (OG)
36. Brazilian Groove EWF (No Drums, No Vocal)
37. It's Like That (Alternate Version)
38. Give It Up (Acapella)
39. African Rhythms (No Drums)
40. Think Twice (Alternate Take)
41. It's Like That (Original Beat)
42. Y'all Ain't Ready (Cassette Demo)
43. Think Twice (Cassette Demo)
44. Come Get It (Cassette Demo)
45. Come Get It (Alt Beat)
46. Beej-n-Dem Pt. 2 (Alt Beat)

https://www.mediafire.com/file/dusy844x ... ry+Edition)+(2021).rar/file

2021.03.03. 08:23

új royce videó: https://www.youtube.com/watch?v=00JHYQscs14

Kép

2021.03.08. 15:01

doggfather írta:

Csak lyric video, de az új Eminem lyric videohoz hasonlóan akár animációs klipnek is elmenne, olyan ötletes.

2021.03.08. 15:31

Trick Trick - Let Them In (feat. WC, Kuniva, Swifty McVay)
https://www.youtube.com/watch?v=12mSh2tO71I

Az új Trick Trick lemezről, ami Elemelem címmel jelent meg. (Nem tudom, angolul mit jelent a cím, de magyarul értem. :D ) WC, Kuniva és Swift mellett közreműködik többek közt Redman, E-40, Young Maylay.

Ha valaki tud hozzá linket, megköszönöm.

2021.06.30. 14:48
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 270 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Következő