D.P.G.C. (Dogg Pound Gangsta Crips)
Szerző |
Üzenet |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: D.P.G.C. (Dogg Pound Gangsta Crips)
doggfather írta: Snoop Dogg & DJ Drama - Gangsta Grillz: I Still Got It . Ujjgyakorlat csupán Snooptól, amolyan megmutatja, hogy tud ő ha akar, csak sajnos nem nagyon, illetve nem mindig akar. Az idei NFT-s szarok közül, illetve a deathrows válogatások közül kiemelkedik, de ez még nem szint ugye. Az I wanna thank me óta keresi magát, vagy szimplán szarik bele, de nem volt igazán épkézláb lemeze 2019 óta. Az meg egy vicc, hogy Daz bejelentette instán vagy 2 hete (nem először egyébként), hogy kész vége, szakít a DR-val, Snoop-pal, oszt megint itt van. Szinte teljesen egyetértek leszámítva továbbra is azt, hogy volt épkézláb lemeze 2019 óta (BODR). Jó lett ez a mixtape, közel azt a szintet hozza, mint a From tha Streets to tha Suites album. Ez persze inkább az album kritikája, mint ennek a mixtape-nek a dicsérete, de egy mixtape-től nem is olyan nagyok az elvárások, mint egy albumtól, úgyhogy ezúttal bőven megkaptam azt, amit vártam, sőt még kicsit többet is. Rick Rock és Amplified révén van jelentős átfedés producerekben is az I Still Got It és a From tha Streets to tha Suites között, nyilván ennek is köszönhető, hogy több ponton is hasonlít a két anyag. Sajnos becsúszott néhány trapesebb track is a vége felé: ilyenek a From tha Streets to the Suites-en nem voltak, és továbbra sem állnak jól Snoop-nak. Közreműködők terén Dave East a mixtape egyik legnagyobb pozitívuma. Kellemes meglepetés, hogy két számban is közreműködik, és tök jól kiegészítik egymást Snoop-pal. Kiváló példája annak, amikor az ellentétek vonzzák egymást, és nem kioltják, hanem kiegészítik egymást. Egyik west, másik east, egyik idősebb, másik fiatalabb, egyik lazább, másik keményebb, és ez nagyon jól passzol. Daz közreműködése valóban vicces a közelmúltbeli beszólogatások fényében, de az önmagában pozitív, hogy a Dogg Pound mindkét tagja, Daz és Kurupt is hallható a mixtape-en. Ami kezd kicsit sok lenni: minden olyan Snoop kiadványon, ami nem rendes Snoop album (tehát Death Row compilation, vagy az Algorithm) kell lennie néhány Jane Handcock és October London számnak. Nincs semmi bajom egyikükkel se, mindketten jók, de minden számuk ugyanolyan. És ha Snoop cuccot hallgatok, akkor nem tőlük akarok számokat hallani, hanem Snoop-tól... Ennek ellenére az egyik legjobb szám épp October Londoné (Lime and Squeeze), de ehhez kellett Amplified kiváló zenéje is. Ezen kívül kiemelendő még a két Dave East feat-es szám, az I'll Holla Back és a My City, ezek közül is főleg az előbbi. Ezek simán ráférnének egy rendes Snoop albumra is, és bizonyítják, hogy Snoop érzi még, mi az a hip-hop. Még két megjegyzés a mixtape formátumhoz: DJ Drama bekiabálásait tudtam volna nélkülözni, de ahhoz képest, hogy mennyire idegesítők szoktak lenni ezek a DJ bekiabálások a mixtape-eken, ez most viszonylag elviselhető volt. A számok eltérő hangereje viszont zavart. Tudom, hogy egy mixtape nem feltétlenül olyan igényesen masterelt, mint egy album, de ennél azért többet vártam volna. Összességében soha rosszabb mixtape-et: egyetértek dogg-al, hogy ez jobb anyag lett, mint a Death Row Summer vagy az NFT Drop-ok. A Snoop albumok szintjét, de szerintem még az Algorithm szintjét sem éri el, de ez nem is volt elvárás egy mixtape-től.
|
2022.11.13. 17:17 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Két kellemes új Snoop feat: Afroman - Smoke a Blunt with You (Official Video) ft. Snoop Dogghttps://www.youtube.com/watch?v=0tirFCb ... fromanVEVOMorris Day - Use To Be The Playa (feat. Snoop Dogg)https://www.youtube.com/watch?v=9xygwa2 ... el=DJAFM69
|
2022.11.14. 21:44 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15404 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
gyenge mind a kettő szerintem.
|
2022.11.14. 21:58 |
|
 |
Yodaragorn
|
doggfather írta: gyenge mind a kettő szerintem. Szerintem nem rosszak, de nem is kiemelkedőek. Közepesek: szívesen hallgattam őket, de nyomot nem hagytak.
|
2022.11.15. 21:51 |
|
 |
Dogg-Pound
|
DAZ DILLINGER & CAPONE RIGHT AWAY FEAT- O D NINE https://youtu.be/Qz5BfmjtHJ4Ki az a O D NINE, meg mi ez a videó minőség? 240p.. Lehet a yt van belassulva és nem dolgozta még fel, vagy Daz elcseszte a feltöltést A Snoop "főzős" könyvét köszi, meg is rendeltem, Netflixen egész jó volt... Meg ami még jó volt és csodálkoztam is rajta (lehet volt már szó róla másik topicba) az a Snoop Dogg: Ökörködünk Netflixes Stand upja.. Én nem szeretem az ilyen stand up izéket, de ez kimondottan el lett találva!! Jó póénokkal, beszélgetésekkel, storykkal, Snoop vezeti végig az egész műsort, és akik felépnek: Guy Torry, Mike Epps, Donnell Rawlings, Melanie Comarcho, Katt Williams, DeRay Davis és a zenét DJ Pooh adja!! Ajánlom!! https://www.netflix.com/hu/title/81218432
|
2022.11.17. 21:07 |
|
 |
Yodaragorn
|
Dogg-Pound írta: DAZ DILLINGER & CAPONE RIGHT AWAY FEAT- O D NINE https://youtu.be/Qz5BfmjtHJ4Ki az a O D NINE, meg mi ez a videó minőség? 240p.. Lehet a yt van belassulva és nem dolgozta még fel, vagy Daz elcseszte a feltöltést Hú, ez a klip valóban nagyon gáz még Daz szintjén is... És találhattak volna jobb számot is a Guidelinez albumon, amihez klipet csinálnak.
|
2022.11.17. 21:46 |
|
 |
Dogg-Pound
|
Yodaragorn írta: Dogg-Pound írta: DAZ DILLINGER & CAPONE RIGHT AWAY FEAT- O D NINE https://youtu.be/Qz5BfmjtHJ4Ki az a O D NINE, meg mi ez a videó minőség? 240p.. Lehet a yt van belassulva és nem dolgozta még fel, vagy Daz elcseszte a feltöltést Hú, ez a klip valóban nagyon gáz még Daz szintjén is... És találhattak volna jobb számot is a Guidelinez albumon, amihez klipet csinálnak. pedig még ""meg se jelent az album"" PRODUCED BY MERC BEATZ FROM THE NEW ALBUM GUIDELINEZ 2023
|
2022.11.17. 21:55 |
|
 |
Yodaragorn
|
Dogg-Pound írta: Yodaragorn írta: Dogg-Pound írta: DAZ DILLINGER & CAPONE RIGHT AWAY FEAT- O D NINE https://youtu.be/Qz5BfmjtHJ4Ki az a O D NINE, meg mi ez a videó minőség? 240p.. Lehet a yt van belassulva és nem dolgozta még fel, vagy Daz elcseszte a feltöltést Hú, ez a klip valóban nagyon gáz még Daz szintjén is... És találhattak volna jobb számot is a Guidelinez albumon, amihez klipet csinálnak. pedig még ""meg se jelent az album"" PRODUCED BY MERC BEATZ FROM THE NEW ALBUM GUIDELINEZ 2023 Ez is rendkívül profi megnyilvánulás. 
|
2022.11.17. 22:28 |
|
 |
Dogg-Pound
|
Kurupt is belépet az 50-esek klubjába HBD! 
|
2022.11.24. 21:35 |
|
 |
Yodaragorn
|
Kurupt egyidős Eminemmel...?  Egyértelműen idősebbnek gondoltam, de hát le is van amortizálódva szegény. Viszont ehhez képest ebben a Vinnie Paz számban egy egész jó feat-et tol (a közelmúltbeli formájához viszonyítva mindenképp): Vinnie Paz featuring Kurupt “Curse of Canaan” produced by Stu Bangas https://www.youtube.com/watch?v=2vPMqsB ... =StuBangas
|
2022.11.24. 21:48 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15404 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Érdekes, mire em kezdett addigra kurupt már mennyi lemezen túl volt.
|
2022.11.24. 22:11 |
|
 |
Dogg-Pound
|
5-10-ével idősebbnek tünik Em mellett sajnos.... THE N MATEZ W A R N I N G KURUPT THE LADY OF RAGE DAZ DILLINGER RBX https://youtu.be/Tl3kvVx0PsQMount Westmore - Free Game Video https://youtu.be/4NXD144o0Ys
|
2022.11.25. 01:17 |
|
 |
Yodaragorn
|
doggfather írta: Érdekes, mire em kezdett addigra kurupt már mennyi lemezen túl volt. Eminem viszonylag későn futott be: már kb. 27 éves volt, mikor leszerződtette Dre. Snoopékat meg elkapta már 20 évesen. Az új Nmatez nóta baromi jó! Ez tényleg visszahozza a régi Death Row feelinget, nem úgy, mint az új Death Row Records.  És ennek ellenére van benne energia, kellően frissnek hat. Ugyanakkor Kurupt hangjából ítélve arra következtetek, hogy még évekkel ezelőtt vették fel ezt a tracket, nem mostanában. Ezzel együtt remélem, hogy most már tényleg lesz valami az Nmatez albumból - különösen akkor, ha ilyen számok lesznek rajta. Daz kifejezetten színvonalas produceri munkát végzett most, a Capone-vel közös albumán nem nagyon volt ilyen (igaz, ott a számok többségének azt hiszem, nem is ő volt a producere). A Mount Westmore - Free Game esetében pedig a klip nagyon jó, a szám viszont sajnos megint csalódás az ő szintjükön. Egy üres, semmilyen zenére reppelnek, ettől igényesebbet várnék tőlük. Persze lehet, hogy csak az a bajom, hogy ez a zene inkább E40 stílusa, ami nekem nem jön be.
|
2022.11.26. 00:48 |
|
 |
Zoli, MP
|
uj esely. snoop elso lemezenek adok meg1 eselyt 
|
2022.11.26. 23:10 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: uj esely. snoop elso lemezenek adok meg1 eselyt  Ha megvagy vele, akkor a The Last Meal-nek is adj még egy esélyt! (Amennyiben kell neki még adni.) Múltkor kérdezted, hogy melyik albumok hasonlítanak a 2001-re: ha csak egyet kéne mondanom, akkor talán a Last Meal hangzásvilága hasonlít rá leginkább. (Nem véletlen, mert az Up In Smoke Tour alatt csinálták.) Szóval ha a 2001 stílusa tényleg tetszik, akkor ez is fog. A Doggystyle ugyebár még a Chronic stílusa, csak még jobban finomhangolva.
|
2022.11.26. 23:38 |
|
 |
|